Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5688776 Napisano: 03.07.2013 10:51:02 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

Kali czemu nei lubisz Smyka? wiem ze z jakoscia u nich roznie, ale maja, fajna zywa kolekcje, denerwuja mnie sklepy które dla starszych chłopców tylko w ponurych ciemnych barwach maja:/

agusia to sie do mojej tesciowej nie nadajesz, pedantka jakiej mało , mieszka w sumie z tesciem w domku 5 pokoi, ma 3 wnuków, z czego my jestesmy ok 4 razy do roku bo bym nie wytrzymała, cała spieta tam jestem i patrze czy dziecko czegos nie wylało, nie nakrusyzło juz prawie je z talerzem pod broda, ostatnio w sobote zbiło lampke od szampana na jej cudyn obrus w salonie to jej wyraz twarzy mowił swoje, dzieci biegały po ogrodzie, to najchetniej przywiazałaby je do krzesełek i zakneblowała i tylko wciaz mi strofowała dziecko, Wiki do nich jak do ognia, z rezerwa straszna, ja w jego wieku zostawałam chetnie u babci i kuzynowstwa a on nie i wcale mu sie nie dziwie. Polonistka od 7 bolesci:/

To teściowa raczej ma podejście, że to tylko dywan i niech młody robi co chce byleby był zadowolony. Jak zwala rzeczy z półek to też "A cóż potem się posprząta", jak kruszy ciastem "po coś przecież odkurzacz kupiliśmy" itd... Młody ma swobodę jak nie wiem, zresztą nieskazitelnie czysto u nich nie jest. Ale dziecka nikt mi nigdy nie strofował, wręcz są zadowoleni, że mały jest aktywny i szczęśliwy. Bardziej to mnie denerwuje nowa plama na dywanie... A tobie współczuję teściowej... Nadmierny pedantyzm to jakaś masakra... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5688555 Napisano: 02.07.2013 22:07:50 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

nasz też rzucał
za każdym razem tłumaczyliśmy że nie wolno i dlaczego nie wolno
chyba za milionowym razem mu zaklikało i przestał, teraz nam oddaje i mówi "mama, nu nu" i robi groźną minę emotka

Tłumaczymy tłumaczymy i paluszkiem pokazujemy, że nununu i nie wolno... Ale młody ostatnio ma coś w rodzaju buntu.

A i w wannie nam zaczął nurkować... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5688498 Napisano: 02.07.2013 20:47:28 w Biedronka
luko922 napisał(a):

A ja właśnie miałem narzekać, że wszyscy wygrali gadżet oprócz mnie, ale znalazłem go w SPAMie emotka

Pisałam w mdw o tym, że u mnie też w spamie były maile emotka Więc gadżety mam x9, po dzieciach w rodzinie porozsyłam od razu... Nie myślałam, że tyle wygram, a że piję colę hektolitrami... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5688496 Napisano: 02.07.2013 20:44:58 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

też pierzemy w kulach, czasem kula + 1/3 dawki proszku jak coś mocno zabrudzone (lovela obecnie, ale my przechodzimy na normalne już)

co do BLW - my tylko częściowo, kalisto, na chustoforum masz wsio ładnie zebrane + wątek pomocy
kiedy zaczynac? jak dzieć zainteresuje się jedzeniem na waszych talerzach emotka

aga, na szklankę nie za wcześnie emotka Benek od dawna pije z kubka ze słomką, od jakiegoś miesiąca z kubka/szklanki (trzeba go pilnować żeby szkłem nie rzucił, ale raczej tego nie robi, napije się i oddaje)
trenujcie, trenujcie - jest lato więc jak masz możliwość to pozwól mu się uczyć, oblewać itd emotka

miałam dostawę do sklepu,jak ktoś czegoś szuka to pisać na PW będę podsyłać co mam emotka

kali, jutro paczka idzie do Was emotka

haha pozwolę, jak w środę do teściowej pojedziemy emotka Niech jej chlewi emotka Na wszystko mu pozwala to niech zobaczy emotka
Już mu dałam ostatnio u moich rodziców objadać jagody prosto z krzaczka... Ubranie tego nie przeżyło - zaplamione że wstyd wyjść w nim gdzieś emotka
Odnośnie szklanki to młody nie oddaje tylko właśnie rzuca wszystkim z czego pije jak tylko zaspokoi pragnienie, nie słuchając że nie wolno.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5688427 Napisano: 02.07.2013 19:10:22 w Konkursowiczki w ciąży
Szczerze, to nie wyobrażam sobie, żeby młodemu dać do jedzenia samemu coś co nie jest w postaci stałej, wszystko byłoby brudne naokoło... Mięsko czy ziemniaczka je sam owszem, ale sztućcami nie jest zbytnio jeszcze zainteresowany. Może też musi poczekać. Szklanki w domu mam jedynie z cienkiego dość szkła lub takie z nutelli, więc boję się mu dać, kupimy kubeczek plastikowy. Pamiętam, że jako dziecko miałam taki.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5688339 Napisano: 02.07.2013 16:48:58 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

No widzisz Aga musisz młodego uczyć pić normalnie bo to trochę głupio jak taki duży chłopak pije z butelki jak dzidziuś emotka

Moj aktualnie pije normalnie z szklanki jak my lub z szklanki normalnej z słomka emotka

Ze szklanką za wcześnie - rozlewa mając przy tym wielki ubaw i radość z tego, że jest mokro... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5688329 Napisano: 02.07.2013 16:40:24 w Rossmann
edzia21 napisał(a):

ace napisał(a):

bede sie smiala jak jakis facet wygra w konku OB. Ja wiem ze tam nie ma ograniczen plciowych, ale jednak trzeba bylo zaznaczyć, czego się używa podpasek czy tamponu, jak często LOL Choc moze ktos stosuje je niczym ściereczkę emotka

kiedyś był konkurs always i pyatnie bodajze "jak sobie radzisz w tych trudnych dniach" i Panów było kilkudziesięciu emotka

Ojj może tamują krew z nosa, myją nimi naczynia albo pucują trudno dostępne zakamarki mieszkania emotka Troszkę to śmieszne.

BTW. Kiedy wyniki konka z wózkami? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5688318 Napisano: 02.07.2013 15:58:54 w Konkursowiczki w ciąży
Łaaaa mamy sukces. Daliśmy młodemu kubek z rurką i od razu skumał o co chodzi! Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5687820 Napisano: 02.07.2013 09:49:34 w Konkursowiczki w ciąży
My kupiliśmy jedną butelkę dr Browna tak na próbę, kupimy jeszcze jedną TT. Na początek będzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5687618 Napisano: 01.07.2013 21:21:27 w Konkursowiczki w ciąży
Wiadomo jeszcze że rozmiar rozmiarowi nie równy. Czasem kupuje się 80cm a małe jak 74cm... Ja zakupy wolę robić z młodym, żeby nie było wtopy. Wiele firm na ubrankach pisze na jaki to wiek.

Buu wiecie jak oduczyć młodego gryzienia smoczków w butelkach, przegryzania gumowych ustników w niekapkach itp? Nie nadążam już z kupowaniem a smoczki TT nie są tanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5687456 Napisano: 01.07.2013 17:17:21 w Biedronka
A czy paragon musi być z tego samego dnia co się grało? I rozumiem, że jak nie zadzwonili to paragon w plecy bo już go użyć nie mogę? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5687434 Napisano: 01.07.2013 16:55:14 w Konkursowiczki w ciąży
bc14 napisał(a):

hej dziewczyny emotka
na 8 miesiecznego chłopca to ciuszki o jakim rozmiarze kupić ?
wiem,ze każdy jest inny ale przeciętnie ?:)

Minimum 74cm ze wskazaniem na 80. Nawet jeśli coś będzie za duże, to przecież do nich migiem dorośnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5686248 Napisano: 29.06.2013 13:24:40 w Konkursowiczki w ciąży
emotka napisał(a):

abodak napisał(a):

ja za to jedno stopę mam jak Yeti a druga bez zmian,co do brzucha wole się nie wypowiadać:D

Na stopę polecam maść arnikową:-)

Ja mam wieczorem stopy jak człowiek śniegu emotka Ważne że w Japonki się mieszczą i w baleriny, bo inaczej cenzura by była. Adidasów już nie zawiązę emotka A maść arnikowa mi śmierdzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5686218 Napisano: 29.06.2013 12:19:49 w Pomocy!!!!
goralecka napisał(a):

potrzebuje porady emotka otoz nagrywam ostatnio sporo plyt dvd i mam maly problem. Bo gdy plyta przy ogladaniu dojdzie do konca zaczyna automatycznie odtwarzac sie od poczatku. Denerwuje mnie to emotka Dzieje sie tak i w dvd i na komputerze. Zastanawiam sie czy trzeba zmienic ustawienia np. windows media player czy dvd czy cos przestawic juz podczas nagrywania plyty?domyslam sie, ze pewnie gdzies trzeba odznaczyc to ustawienie tylko jak sie to fachowo nazywa? emotka
Korzystam z corel video studio pro.

Może zmień program do nagrywania np na IMG BURN. Bo rozumiem, że nagrywasz płyty jako obrazy Video. Spróbuj jako zwykłą płytę z danymi - taką też odtworzy ci każde DVD (wrzucasz film i napisy o identycznych nazwach np. film.avi i film.txt na taką płytę), a nie będzie się nic zapętlać. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5686193 Napisano: 29.06.2013 11:24:13 w Wkurza mnie...
emilka211288 napisał(a):

Wkurza mnie katar sienny,nawet tabletki nie chcą działać,chyba się wykończę emotka emotka emotka

Powiem ci, że jak całe życie od kwietnia do sierpnia umieram na katar sienny, tak te krople: http://www.doz.pl...odil_aerozol_do_nosa uratowały mi życie. Kosztują około 30zł, ale nie kicham i nie smarkam... Tabletki na mnie żadne już nie działają. A kroplami przynajmniej żołądka nie obciążam i używam ich kiedy czuję potrzebę. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5686179 Napisano: 29.06.2013 10:22:13 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

agusia147 napisał(a):

No liczyłam kilka razy i 20 ząbków ma. Chyba więcej już nie będzie nie?

No to szybki jest. A ile miał jak wyszedł pierwszy ząbek?

3 miesiące... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5686073 Napisano: 28.06.2013 22:04:06 w Konkursowiczki w ciąży
No liczyłam kilka razy i 20 ząbków ma. Chyba więcej już nie będzie nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5686005 Napisano: 28.06.2013 19:59:15 w Konkursowiczki w ciąży
A ja się pochwalę, odkryłam ostatnio, że mój synek ma już wszystkie ząbki. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5685589 Napisano: 28.06.2013 11:41:08 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

Po ile ?
Teoretycznie koszulek już trochę kupiłam.
Na wyprzedaże nie napalam się, ale musze i tak mu kupić spodnie i rurki jakieś kolorowe i trochę dresów, bo albo powyrastał, albo wszystko dobił. Więc czy wyprzedaż, czy nie dresy to on musi mieć dobrej jakości, bo ja kupiłam jakieś zwyklaki z domieszką, to przy tańcu normalnie materiał tak jakby się topił emotka I ogólnie muszę mu powoli całą czafe wymieniać już na wrzesień. Dla tusia jeszcze mam teoretycznie, ale też powoli wyrasta więc wole już teraz rozglądać się, tyle,że mi głównie zależy na koszulkach na ramiączkach, bo w te upały to zakładam mu na wyjście tylko pieluszkę i koszulkę, a w domu, czy na działce leży w samej pieluszce.

Dobraaaaa półgodziny temu dzwoniłam do mamy,że już wyjeżdżamy, bo jestem z nią umówiona, a ja nadal siedze w piżamie emotka

Haha skąd ja to znam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5685550 Napisano: 28.06.2013 10:29:16 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

kalisto, staram się, kupiłąm już 3 razy... ale wiesz jak to z C&A emotka ostatnio masakra jest, kupuję po 15-20 rzeczy w paczce, a przychodzi max. 3 szt. w pudle emotka tylko kurier się cieszy, bo on dostaje kase od każdej paczki - i co drugi dzień jest u mnie z 10 paczkami - prawie puste pudła emotka

zaraz robię dokładkę kolejną emotka dużo noworodkowych i odjechane t-shirty dla chłopca emotka

agusia, gratisy rozdaję emotka ale do trochę większych zakupów emotka

Masz plusy tych kurierów emotka Pełno darmowych pudeł do dalszej odsyłki emotka

staszek napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Też mam pełno ciuszków na zbyciu i nie mam ich kiedy wystawić. Przegięłam z zakupami emotka

poczekaj aż ja będę wiedziała co mam, to wtedy z odbiorem osobistym wezmę emotka

W lipcu nie ma mnie w Warszawie, jak coś będę w sierpniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0