Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też chce coś za darmo
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest mega wielki po złożeniu jak wszystkie podwójne wózki. Wygrał z Taco, bo dało się wjechać nim do sklepu normalnie przez drzwi
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słyszałam o szpitalu co chwali się, że ma wanny porodowe itp
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ma być tobie najlepiej i psychicznie i fizycznie. Jeśli jest psychicznie ok, to wiadomo, że lepiej się dochodzi do siebie i szybciej. Sama musisz rozważyć wszelkie za i przeciw. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja rodziłam w Zofii w Warszawie, szpital osławiony z dobrymi opiniami i nie dziwię sie, bo personel na prawdę się stara, że żadna pacjentka nie czuje się zaniedbana. Codziennie badania - to może trochę upierdliwe jak jeszcze przed śniadaniem z rana przybiegają ze strzykawkami. Na patologii to robią KTG średnio co jakieś 2 godziny, do tego badania na fotelu. Ale odczucia pozytywne. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas to samo, młody bunt zaczął o 4 rano i tak cały dzień, nic mu nie pasuje, łobuzuje, nie słucha się... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poboli i przestanie, jakoś to będzie... A nie chcę się rozstawać z maluszkiem moim. Nigdy z malutkim się nie rozstawałam ;( Ja wiem że on malutki i pewnie nie zauważy w większym stopniu mojej nieobecności. Ale tak czy siak... Ehh egoistka ze mnie. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do szpitala na noworodki nie wpuszczają maluszków... A ja bez mojego nie wyobrażam sobie dnia... Wychodzę z domu i myślę co robi i czy krzywda mu się nie dzieje mimo iż wiem, że ma dobrą opiekę. Ale na 3 dni to jakiś hardcore ;( Buuu już mi się chce płakać jak sobie pomyślę. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No przy pierwszym mi też się bardziej chciało, a teraz wszystko na ostatnią chwilę. Jestem bardzo niezorganizowana. Muszę jakąś listę rzeczy zrobić jeszcze jakich nie mam...
Kamiś to za ojcem chwilowo jest bardzo, i jak tylko ojciec w domu to za nim biega
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja jestem dwa tygodnie przed tobą, jak dobrze liczę. Zostało jeszcze około 5 tygodni. Wyprawka nieskompletowana, torba niespakowana, ubranka nieuprane... Buuuuuuuu. Wielkie nie chce mi się. Brzuch mam wielki, młoda duża będzie... Na USG w 31tc ważyła już 2100... Mam nadzieję, że przystopuje... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Avivanotta +114 Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łoooo ale mi się usnęło... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jaki rozmiar? My w tesco kupiliśmy za 36zł paczkę i to tą większą, więc nie jest źle.
Kurcze, myślałam, że fajnie że popada, a tu kurde popadało 5 minut i przestało. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm nam położna mówiła, że w ślinie dziecka znajdują się substancje pobudzające, no i wydzielają się hormony. Ile w tym prawdy nie wiem, ale chyba coś w tym jest. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A odnośnie hodowli zwierząt, ja nie mam serca karpia ubić a co dopiero królika co by patrzył tymi wielkimi oczami
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My mamy znajomą kobitkę co hoduje kurczaki i indyki, ale u niej kilogram mięsa majątek kosztuje. A królika nie kojarzę bym jadła. Wyświetl w wątku >>