Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5680165 Napisano: 20.06.2013 11:44:44 w Konkursowiczki w ciąży
Kamiś uwielbia herbatkę rumiankową, z dzikiej róży. Lubi soczki jabłkowe w domu wyciskane...

Apropos hamburgera - zjadłabym... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5680092 Napisano: 20.06.2013 10:08:10 w Konkursowiczki w ciąży
No herbatki są wręcz ohydne... Lepiej zaparzyć zwykłą słabą herbatkę... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5680066 Napisano: 20.06.2013 09:39:26 w Konkursowiczki w ciąży
iskierka napisał(a):

Co dać do picia w taki upał rocznej rozrabiace? Jako ciocia:) kupiłam jej herbatkę z Bobovity po 9 mies ale tak średnio jej smakuje .Na necie piszą że praktycznie wszytko już można dawać łącznie z kompotami.Ona jest lekko niejadek i na dodatek jej kolejne ząbki wychodzą.Wydaje mi się że jej rodzice za długo się się rozczulali nad mlekiem i teraz jest na etapie kaszek,gniecionych ziemniaczków i zupek ze słoików za którymi nie przepada ..

Kamiś to już wszystko niemal wcinał, a do picia to nawet jogurty pitne... soczki bobofruty, herbatki, mleczko itp... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5679999 Napisano: 20.06.2013 07:09:59 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ale mi młody rozpacz zrobił jak jego ukochanego misia do pralki chowałam... Ale miś był tak mokry od mleka, bo mały całą butelkę w niego wlał, że musiał tam wylądować.

Polecam pranie "cichaczem", w nocy, podczas spaceru itp emotka U nas też tragedia jak ukochany, biały królik ląduje w pralce.
Cóż, dzieci mają inne priorytety emotka

Tak się nie dało emotka Myślałam, że mi młody za nim wlezie do pralki. A ten miś to taki wielki jak sam Kamiś.... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5679924 Napisano: 19.06.2013 22:41:47 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

agusia147 napisał(a):

bridget napisał(a):

staszek napisał(a):

agusia147 napisał(a):

staszek napisał(a):

bridget napisał(a):

dziewczyny chciałabym wziasc udział w rossmanowym konkursie z wozkami z karta rossne gdzie x -landery sa do wygrania, w ogole nie brałam tam udziału z wyj kiedys klikanych konkursów, nie wiem pod jakim katem oni oceniają, moze podpowiecie cos? nie ukrywam ze wozek by sie dla Nas przydal:)

Benasia gratulacje:) malutkimi kroczkami do przodu

też brałam w nim udział emotka W rossnecie udało mi się wygrać chyba ze 2 razy i nie ma reguły na nich. Ale te moje wygrane to nie były rymowanki czy wierszyki, normalny tekst. Wózków jest 50, więc jeden dla Ciebie, jeden dla mnie wypadałoby emotka resztą niech inni się podzielą emotka

Nam też by się zdał jakiś nowy rydwan, stary ma znowu kółka w naprawie....

spoko, to już trzy schodzą z puli emotka

:)) powinny byc dla wszystkich konkursowiczek w ciazy, jak to u nich jest bo wczoraj wziełam udział z aventem i jak wygram kubeczek to juz na wozek nie mam szans tak? jedna nagroda na poł roku? w ogole jestem ciekawa ile kobiet nie bedacych w ciazy i nie posiadajacych dzieck abierze udział:)

Pewnie pełno, a wózki w wakacje znajdziemy na allegro... A nam by się na prawdę przydał.

no Nam tez bo w sumie spacerówke mamy po Wikim , ale głebokiego nie mamy, chyba ze dostaniemy od meza siostry po ich córeczce, wolałabym jednak miec swój:) w ogole x-lander zawsze mi sie podobał a ten ma wyjatkowo moj kolr:P , ale im bardziej sie nad czyms spinam tym szanse na wygranie zerowe hehe, a jak zapominam o konkursie to cos tam wpadnie:)

Wzięłam udział bez żadnych nadziei na wygranie, od wielu miesięcy susza na rossnecie... A kolorów jest 6 do wyboru, wybiera się trzy, w sumie wszystkie ładne emotka My mieliśmy wózek 3w1 na beznadziejnych podwójnych kołach - w życiu bym teraz nie kupiła takiego wózka, wiedząc jak beznadziejne są koła i jak często się "rozpadają"...

Ale mi młody rozpacz zrobił jak jego ukochanego misia do pralki chowałam... Ale miś był tak mokry od mleka, bo mały całą butelkę w niego wlał, że musiał tam wylądować. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5679866 Napisano: 19.06.2013 21:01:33 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

staszek napisał(a):

agusia147 napisał(a):

staszek napisał(a):

bridget napisał(a):

dziewczyny chciałabym wziasc udział w rossmanowym konkursie z wozkami z karta rossne gdzie x -landery sa do wygrania, w ogole nie brałam tam udziału z wyj kiedys klikanych konkursów, nie wiem pod jakim katem oni oceniają, moze podpowiecie cos? nie ukrywam ze wozek by sie dla Nas przydal:)

też brałam w nim udział emotka W rossnecie udało mi się wygrać chyba ze 2 razy i nie ma reguły na nich. Ale te moje wygrane to nie były rymowanki czy wierszyki, normalny tekst. Wózków jest 50, więc jeden dla Ciebie, jeden dla mnie wypadałoby emotka resztą niech inni się podzielą emotka

Nam też by się zdał jakiś nowy rydwan, stary ma znowu kółka w naprawie....

spoko, to już trzy schodzą z puli emotka

:)) powinny byc dla wszystkich konkursowiczek w ciazy, jak to u nich jest bo wczoraj wziełam udział z aventem i jak wygram kubeczek to juz na wozek nie mam szans tak? jedna nagroda na poł roku? w ogole jestem ciekawa ile kobiet nie bedacych w ciazy i nie posiadajacych dzieck abierze udział:)

Pewnie pełno, a wózki w wakacje znajdziemy na allegro... A nam by się na prawdę przydał. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5679840 Napisano: 19.06.2013 20:17:13 w Konkursowiczki w ciąży
staszek napisał(a):

bridget napisał(a):

Nam też by się zdał jakiś nowy rydwan, stary ma znowu kółka w naprawie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5679663 Napisano: 19.06.2013 15:39:51 w Konkursowiczki w ciąży
Ja mam 23 stopnie, więc jest wporzo. Jakby coś mam klimatyzator, to mogę włączyć, ale na razie nie widzę potrzeby. Czuję się mega zmęczona. A młoda dziś skacze jak kózka, mam wrażenie, że zaraz nogę przez pępek wystawi... Czytam sobie książkę, młody grzeczniutki, bawi się aktualnie w swoim domku autkami. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5679586 Napisano: 19.06.2013 14:07:13 w Konkursowiczki w ciąży
Ja mam w mieszkaniu w miarę chłodno, ale głównie dlatego, że mieszkam na parterze i nad garażem, więc to troszkę chłodzi. Ale na spacer wyjdziemy dopiero wieczorem, bo nie czuję się dobrze w takim upale... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5679357 Napisano: 19.06.2013 09:36:27 w dziś mam urodzinki

agusia147

#5678708 Napisano: 18.06.2013 12:35:37 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

agusia147 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Dziewczyny, mam pytanie emotka Koleżanka z pracy urodziła synka. Chcemy z dwoma innymi koleżankami nawiedzić ją, a raczej maleństwo. Chcemy kupić jakiś prezent- ale co? Oto jest pytanie. Nie chcemy pieluch itp. Fundusze: 150- 180zł.
Help!!!

Zabawkę edukacyjną, ubranka na wyrost itp...

mysle ze mata fajna sprawa i zmiescicie sie w budzecie, bo krzesełkado karmienia chyba juz drozsze

Poza tym nie każdy chce mieć dodatkowy mebel w domu. Buuu jak gorącooooooo ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5678356 Napisano: 17.06.2013 21:42:10 w Biedronka
mightyb napisał(a):

http://www.dolaczdogry.pl/

Ale na stronie też jest data 23.06, tylko w regulaminie jakaś rozbieżność... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5678147 Napisano: 17.06.2013 16:12:36 w Konkursowiczki w ciąży
ludzka_istota napisał(a):

Dziewczyny, mam pytanie emotka Koleżanka z pracy urodziła synka. Chcemy z dwoma innymi koleżankami nawiedzić ją, a raczej maleństwo. Chcemy kupić jakiś prezent- ale co? Oto jest pytanie. Nie chcemy pieluch itp. Fundusze: 150- 180zł.
Help!!!

Zabawkę edukacyjną, ubranka na wyrost itp... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5678086 Napisano: 17.06.2013 15:29:28 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

agusia147 to dopiero początki emotka zwyczajnie mówisz że tak nie wolno zabierasz mu picie gdyby się rzucał a na pewno będzie emotka nie zwracasz uwagi i zajmujesz się czymś innym jak zobaczy parę razy że na ciebie to nie działa odpuści emotka

Za karę ląduje młody w łóżeczku, bez butelki, a ja idę do kuchni na chwilę... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5677971 Napisano: 17.06.2013 13:29:55 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

co do rozlewania, to musisz powtarzać,że nie wolno i reagować - zabierać picie, jak teraz nie działa nie wolno to co będzie za kilka lat ? Jak będziesz konsekwentna to będzie wiedział co to znaczy, a co do drugiego, nie śmiejcie się jak tak robi,możecie mówić,że tak nie wolno, ale to jest normalne emotka

On sprawdza was, wasze reakcje, na co i na ile może sobie pozwolić

W cenzura dziecku nie dam, miałabym potworne wyrzuty sumienia potem, jak krzyknę, to on się skrzywi, obrazi, położy na podłodze, albo schowa w kącie i tyle... Nosz kurcze nie myślałam że dziecko, które w sumie ma 16 miesięcy będzie waliło takie fochy i stawiało już na swoim. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5677837 Napisano: 17.06.2013 10:59:20 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny, macie pomysł jak oduczyć dziecko rozlewania picia po meblach, podłodze itp? Zwykłe nie wolno już nie robi na nim wrażenia, co najwyżej popłacze się w ramach protestu a zaraz i tak robi swoje... I druga sprawa to plucie, między zębami "cedzi" jedzenie picie itp i cieknie mu po brodzie i ubraniu i potem przychodzi i obciera buzię... Ja już nie wiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5677824 Napisano: 17.06.2013 10:36:47 w Konkursowiczki w ciąży
Może to trochę sprawy genetyczne są ile się tyje i jak szybko zrzuca... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5677647 Napisano: 16.06.2013 22:02:12 w Konkursowiczki w ciąży
Optymalnie jest przytyć około 10 kilo, i teoretycznie według lekarzy to jest normalnie, pomijając oczywiście sytuację zatrzymywania wody w organizmie, a co za tym idzie puchnięcia.. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5677636 Napisano: 16.06.2013 21:36:42 w Konkursowiczki w ciąży
staszek napisał(a):

pewnie masz rację kalisto. Ale ja wolę wypróbować ten olejek, bo z genami mam różnie. mama nie miała ani rozstępów ani nie tyła dużo, siostra odwrotnie. a figurę mam po siostrze, a nie mamie, więc mam przed sobą widmo meeeega brzucha, mega rozstępów i 20 kg do przodu emotka

Pewnie siostra jadła jak świnka za przeproszeniem, gdzie popadnie i co popadnie, nie patrząc na porę dnia czy nocy. A jak będziesz jeść normalnie a nie za dwoje i o stałych porach, to nie wiem skąd miałoby być 20kg. Swoją drogą 20 kilo to strasznie dużo... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5677584 Napisano: 16.06.2013 19:46:13 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 napisał(a):

agusia147 oj w ciązy znikaja, a po ciąży niestety wypływają na wierzch emotka czekam na gości i pewnie się zjawią, jak zacznę grać w jakimś konkursie...a jest tyle rzeczy do zrobienia jeszcze dziś emotka

Oj tak, ale powiem Ci, że tak dwa miesiące po ciąży, jak nóżki takie szczuplutkie były, piersi większe, a brzuszek pasem wyszczuplającym, to się mega czułam emotka i nawet sukienki zakładałam. A teraz przy końcówce to zaczęłam puchnąć i już fanie nie jest.

Kupiłam kostium kąpielowy, jedziemy do Aquaparku na początku lipca z malutkim. Młody uwielbia basen, wodę i pluskanie. Wyświetl w wątku >>
0 0