Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby nie kredyt, o który się trzeba martwić to nie byłoby problemów z kasą. A tak taki tysiak to czasem nóż w plecy. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ogólnie czynsz w tym mieście nie jest zabójczy jak o to chodzi, jest raczej normalny, ale dochodzą inne opłaty, wyżywienie, fanaberie i się zbiera. Gdybyśmy chcieli wynająć podobne mieszkanie od kogoś to już płacilibyśmy około 2tyś. Kurcze muszę się zbierać do lekarza. A mam dzisiaj makabrycznie niechcemisięęęęęę!
My mieszkamy na parterze, więc jak pozamykamy okna to jest chłodniej niż przy otwartych.... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zamknij okna, będziesz miała chłodniej...
Jak chodzi o sam czynsz to Warszawa nie wybija się od średniej krajowej, w większej wspólnocie płaciliśmy wcześniej 400zł czynszu, ale to było stare budownictwo i mieszkańców kilkanaście tysięcy.
Wynajem już niestety jest zawyżony i to co w małej miejscowości masz za 900zł to tutaj około 2tyś. Ale my mamy mieszkanie swoje - kupione. Wzrost czynszu aż taki to dla nas dużo, bo żyjemy na styk, mamy kredyt, opłaty, wyprawkę trzeba itp... Zwłaszcza teraz. Zresztą chyba każdemu jest ciężko wyciągnąć nagle z kieszeni tysiąc złotych, mając zaplanowane wydatki większe i inne sprawy. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Buuuuu ;( Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No chyba tak zrobimy... Tak czy inaczej wnerwiające to jest ;( Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No 500zł ponad jak w pysk trzelił... Przed wakacjami boli jak nie wiem... Na razie nie dam bo nie mam. Mamy sytuację taką, że wspólnota ma 20 mieszkań, z czego 5 największych właścicielem jest developer, który wynajmuje mieszkania... Głosy liczą się powierzchniowo, a nie że 1 głos 1 właściciel i w taki sposób wszystkie uchwały wspólnoty przechodzą, bo nas, którym na czymkolwiek zależy jest 5 osób... Reszta ma wszystko gdzieś. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No a my mamy w związku z powyższym niedopłatę. Miałam nadzieję, że ktoś mi powie, że nie można wstecz wprowadzać tego typu zmian... Płacimy jakieś fundusze remontowe i inne cenzurarele. W niedzielę nas dopadła powódź garażu, woda do połowy łydki... Wkurza mnie to
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też zgłaszałam, a i tak przylazła po tym jak mąż był z młodym na szczepieniu i obaj poszli w brudnym ubraniu (młody męża zafajdał mlekiem i siebie też). Nie wiem co sobie pomyślała, czy my jakąś patologię mamy czy jak? Ale tak czy siak nie lubię jak ktoś się natrętnie wciska w nasze życie i próbuje ingerować. I u nas też nie dało się wybrać położnej. Tylko przyszła ta, co miała wolny termin. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My też szczepimy zwykłymi. Na razie darowaliśmy sobie jednak odrę, świnkę i różyczkę. Bierzemy na przeczekanie.
Odnośnie położnej to nam nikt nie dał wyboru, zostało to wręcz narzucone, bo ja nie chciałam położnej a ona i tak przylazła z zaskoczenia. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Warszawie położne nie latają do mamuś jak na sraczkę. Przychodzi kobieta raz, aby spojrzeć na warunki mieszkaniowe, spyta czy wszystko ok i sobie idzie. Cała wizyta może trwa z 5 minut, bo jak twierdzi ma zaraz kolejną umówioną wizytę... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My mieliśmy tak z młodym, więc mleko ściągałam i do butelki, w nocy się sprawdzało, bo jak wciągnął butelkę (widzieliśmy ile zjadł) to spał nieźle, a z cycem to bardziej się często bawił niż jadł. Spróbuj z butelką, tylko nie zaprzyjaźnij się za bardzo z laktatorem.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z moich obserwacji to ten wózek Jedo Fyn jest dość popularny wśród mamuś. Skoro kupują to znaczy, że musi mieć coś w sobie, a z tego co widziałam jest dość zgrabny, ładny itp, no i kółka ma "normalne" Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520