Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5672611 Napisano: 08.06.2013 23:02:14 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

byliśmy dzisiaj na targach książek dla dzieci
wypaśnie było:D kupiliśmy tylko 2 książeczki bo bez kasy jesteśmy, ale wpisałam na listę całą kolejkę na przyszłość

jeśli ktoś szuka dobrych pozycji dla 1-2 latka to mogę kilka(naście?) polecić emotka

size, na waszym miejscu zrobiłabym badania krwi następnym razem w takiej sytuacji - przed podaniem antybola, o ile na wymazie się nie wyjaśni wszystko, bo coś jest nie za bardzo emotka

edit:
laski, chusta Polekontu w kolorze tiramisu na aukcji! http://allegro.pl...lko-i3311029245.html widziałam, śliczna jest (przynajmniej dla mnie emotka ) - to jest tej firmy co my mieliśmy, bardzo porządny elastyk emotka

Fajna chusta, a ja tak nie lubię czekać na koniec aukcji. Kupiłabym z marszu jakby kosztowała te 60zł na kup teraz emotka A tak na razie obserwuję aukcję błękitnej co się kończy jutro - też podesłałaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5672463 Napisano: 08.06.2013 17:00:53 w Konkursowiczki w ciąży
buskowianka napisał(a):

dolly napisał(a):

Buskowianka, na nic bym nie liczyła emotka Znów bedziesz straszyć kosteczkami

z barkiem cyca jakoś sobie poradzę,ale żeby choć ciut na biodrach było bo spać na kościach nie jest miło emotka

Ja ci oddam trochę z tyłka, z brzucha, skąd chcesz emotka Chciałabym spowrotem 60 kg emotka A teraz w ciąży 80 kg dobiłam. Z 10 zejdzie po porodzie, szanse na 60 marne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5672100 Napisano: 07.06.2013 20:47:24 w Konkursowiczki w ciąży
To ja nie mówię ile ja ważę emotka Powiem tylko że mam 4kg na plusie, i 167cm wzrostu. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5670609 Napisano: 06.06.2013 14:54:21 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

limitowana, tylko 24 sztuki na świecie, niedostępne w sprzedaży (były tkane specjalnie na konkursy)
chusta cieniutka ale nośna, z 40% jedwabiu
trudny do tkania wzór rybek i modne kolory

czy. chusta kolekcjonerska emotka

dziewczyny za zwykłe chusty (w sensie takie normalnie sprzedawane) płacą po 300-400zł spokojnie, więc taki rarytas (moim prywatnym zdaniem brzydka wyjątkowo, no ale co kto lubi emotka ) ma cenę widać jaką

to zabawka dla kogoś kto ma bzika na tym punkcie, kocha nosić, kocha dobierac chustę do ciuchów, uwielbia dotyk chusty, po prostu go to bawi

mnie bawi średnio, mojego Benka w ogóle nie bawi emotka woli jeździć za mną na rowerze... więc chusty to oglądam tylko na zdjęciach...

A ja bym się zastanawiała czy dać za takie coś choćby 50zł emotka Szukam czegoś fajnego dalej, mam jeszcze chwilę czasu więc może znajdę. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5670533 Napisano: 06.06.2013 13:50:37 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

quaqua, jeśli ktoś zamierza nosić raz na ruski rok to pentelka będzie ok, nie zdąży się rozciągnąć emotka

na chustoforum widzę, że Gavagai ma do sprzedania elastyka didymosa (czyt. cud miód pomarańcze emotka ), za 100zł
tylko ona z Poznania
tutaj jej wątek: http://chusty.inf...amp-elastyk-DIDYMOSy
(przy okazji można zobaczyć chustę wartą ze 2500zł, sprzedaję ją tam za 1800 - wszyscy wchodzą oglądać to cudo emotka

Nie ogarniam czym tu się podniecać, rybki jak rybki, nawet to nie ładne emotka Dlaczego ona właściwie jest tyle warta? Co ma w sobie fajnego? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5670461 Napisano: 06.06.2013 12:50:47 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Edit: A jakaś firma co Pentelka się zwie? Warto na to w ogóle patrzeć?

Ponoć nie warto. Gorsze materiały, wykonanie, nie ta "elastyczność". Jak dla mnie za duża różnica w cenie do "firmówek".

No właśnie, noewa Pentelka kosztuje 59zł, a nowe firmówki 150-250zł (allegro). Nie znalazłam na razie nigdzie żadnej firmowej używki. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5670385 Napisano: 06.06.2013 11:54:34 w Konkursowiczki w ciąży
Mnie obojętne jaki kolor, byleby nie biała, bo to zaraz brudne by było.

Edit: A jakaś firma co Pentelka się zwie? Warto na to w ogóle patrzeć? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5670383 Napisano: 06.06.2013 11:53:20 w Konkursowiczki w ciąży
Na allegro nie widzę żadnej okazji. Są jakieś po 59zł no name Wolałabym chyba coś firmowego, co wiadomo, że się nie rozleci po praniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5670321 Napisano: 06.06.2013 11:11:48 w Konkursowiczki w ciąży
A ile mniej więcej powinna kosztować dobra chusta elastyczna? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5670034 Napisano: 05.06.2013 21:11:02 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczynyyy, wiem, że temat chust już był, ale chciałabym kupić jakąś dla malutkiej, coby ją nosić jak już się wykluje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5669774 Napisano: 05.06.2013 17:09:45 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

maść żmijowa jest świetna, ale nie mam pojęcia, czy można stosować karmiąc

ja ebooków nie czytam raczej, ja z tych szurniętych, co muszą mieć książkę na papierze... jeszcze najlepiej z twarda okładką emotka

tak samo gry... nie lubię tych ze steama cz origina, muszę mieć pudełko i kropka
a najchętniej to w ogóle edycję kolekcjonerską emotka

dobra, idę podgrzać obiad rozbujnikowi, bo zaraz mi tu wpadnie ze żłobka i będzie awantura że obiadku nie ma emotka

Ja tam patrzę, coby zawsze jak najtaniej kupić. Książki kupuję często na promocjach/wyprzedażach, a potem jeszcze pół rodziny czyta. Zastanawiam się nad kupnem niedrogiego czytnika ebooków ale nie wiem jakie są naj naj. Może któraś ma i może polecić? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5669711 Napisano: 05.06.2013 15:51:51 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

dolly, ja na Twoim miejscu zaczęłabym się bać emotka :P

kalisto, książke sobie przeczytaj, od razu Ci się lepiej zrobi emotka emotka

tylko nie trylogię czarnego maga, ja od 2 dni nie mogę przestać myśleć o Akkarinie i Sonei, rozkminiam alternatywne zakończenia i w ogóle emotka trylogie zdrajcy muszę kupić - zaraz mi się lepiej zrobi emotka

btw - chce ktoś ciasto z rabarbarem? emotka stwierdziłam, że jak już mi się tak strasznie pracować nie chce to może chociaż coś upiekę, zjemy i będziemy grubi emotka

to rzuć kawałek po kablu. Nie jestem na diecie to co się będę emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5669666 Napisano: 05.06.2013 15:22:32 w GFK
dochaaa napisał(a):

Kosmetkyi +10 "Niestety w chwili obecnej liczba respondentów przekroczyła dopuszczalną dla tego badania wielkość. Miło mi poinformować, że mimo to ma Pani doliczone do swojego konta 10 punktów. " no jasny gwint wypadłam po pytaniu gdzie pytali jak często używam szamponu, mleczka do ciała itd emotka

To samo... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5669253 Napisano: 05.06.2013 08:28:11 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

A ja Wam powiem, że przy jednym dziecku byłam totalnie niezorganizowana, a teraz przy dwójce i ogarnięte mieszkanie, obiad ugotowany i chwila dla siebie nawet jest. Ale ja tak mam, że im więcej do zrobienia, a mniej czasu to lepiej mi to wychodzi.

Otóż to, mam to samo, a jeszcze odkładam wsio na ostatnią chwilę i to jest najbardziej motywujące. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5669156 Napisano: 04.06.2013 22:22:14 w Konkursowiczki w ciąży
allice napisał(a):

Nic nie mówcie o braku czasu... fakt jest taki, że przy dwójce to już nic nie można zrobić tak jak by się chciało, a z pewnością nic zaplanować nie można, tak to już jest, że wszystkie prace i przyjemności (o ile są takowe) trzeba dopasować do dzieci. Jak to mawiała moja babka "Dzieciątko w klinie, robótka minie" emotka

Oj tam, ja na brak przyjemności nie narzekam. Mam często syf w mieszkaniu (nie będę wstawiać fotek bo padniecie ) emotka mimo, że staram się to ogarniać, ale młody i tak powywleka i poroznosi. Sterta upranych rzeczy czekająca na poskładanie i pochowanie do szafek to u mnie norma. Na podłodze ciągle okruszki - mimo codziennego odkurzania - przestało już nam to przeszkadzać... Ale za to dziecko szczęśliwe, zadowolone, uśmiechnięte. Wszyscy zawsze pytają jak to jest, że on zawsze się śmieje i nam nie płacze. Są ważniejsze przecież rzeczy od zapierdzielania z mopem non stop. Wychodzimy na długie spacery, chodzimy sobie z synkiem do parku, na plac zabaw, bawimy się. Na czas dla siebie do końca nie mogę narzekać, bo i mam kiedy paznokcie pomalować, włosy ufarbować, mejkap walnąć. Wychodzimy do kina, restauracji, ostatnio na konferencji prasowej nawet z młodym byliśmy emotka Wszyscy wniebowzięci skąd taki grzeczny maluch emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5669124 Napisano: 04.06.2013 21:39:05 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

Ja lubię... Czasem coś czytam, ale tak jak pisze Monika przy dwójce czasu nie ma - a jak już go wygospodaruję (zazwyczaj w niedzielę jak dzieci śpią) to pędzę na basen emotka

Ja czytam, w pomieszczeniu, do którego "król piechotą chodził" emotka Ale jedna książka to mi zajmuje z tydzień. Kiedyś łykałam jedną to dziennie... A tak mam trochę obowiązków itp i jakoś czas ucieka...

Wiecie co wam powiem? Mam bardzo kreatywne dziecko, myślałam, że dziś padnę ze śmiechu. Jesteśmy na spacerze, młody w wózku jechał bo wracaliśmy z bazarku, wózek obładowany. Przed nami idzie dziewczyna ubrana w krótką mini sukienkę z dekoltem, czarne skarpetki za kolano, szpilki, a młody woła za nią "niunia niunia", ja kompletnie nie wiem kto go tego nauczył... Ale myślałam, że się pod ziemię zapadnę w momencie jak dziewczyna się obejrzała... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5669007 Napisano: 04.06.2013 19:39:50 w Konkursowiczki w ciąży
Normalnie można nie mieć, nie wiem kiedy czas mi zapierdziela, dni uciekają itp. Trzeba posprzątać, uprać, pozmywać, zrobić zakupy, obiad ugotować itp... Do tego piszę teksty coś ala tutoriale i na tym też schodzi czasu... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5668741 Napisano: 04.06.2013 15:08:01 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

Mamuski, czy wspiercie się w wychowaniu jakąś lekturą?? Przyznam że mała coraz więcej rozumie i czasem czuję że nie wiem jak powinnam jako mama się zachować. Fakt częśc rzeczy robię instynktownie ale fajnie byłoby poczytac coś co mogło by choć w nieznacznym stopniu byc drogowskazem. Polecicie coś??

Na pierwsze wakacje wybraliśmy mazury...były na gruponie nie wiem czy bedzie fajnie ale mam nadzieje ze Dominiście sie spodoba. Niedaleko jest aquapark i duży plac zabaw...pewnie po pierwszym razie bedziemy wiedziec jakie miejsca wybierac:P

Ja nic nie czytałam, ostatnio w ogóle nie mam czasu na czytanie. Ale zabieram się do zakupu czytnika ebooków, coby trochę nadrobić. Macie jakiś konkretny sprzęt do polecenia?

Kurcze niggdy nie byłam na Mazurach. Mam nadzieję że będziecie zadowoleni i po powrocie coś polecisz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5668735 Napisano: 04.06.2013 15:06:22 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
joan napisał(a):

buskowianka napisał(a):

annaszura napisał(a):

http://www.pracuj...eckie,oferta,2953295

emotka

ciekawe jakie zdjęcie trzeba dołączyć do CV( w stroju Adama?;))

Należy przesłać filmik albo prezentację emotka

łooo gdyby nie to że termin porodu mam na 8.08 to bym się na to pisała emotka A co tam emotka Spełnienia nigdy za wiele emotka emotka emotka emotka

brzeszczot33 napisał(a):

A jak to jest z prowadzeniem działalności gospodarczej ze sprzedaży z rzeczy wygranych w konkursach?

Chyba lipa, bo nie masz faktur na "zakup" produktów jakie oferujesz, więc musiałbyś płacić podatki duże emotka Ale nie znam się na tym. No i urząd skarbowy mógłby się czepiać... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5667535 Napisano: 03.06.2013 09:41:08 w Konkursowiczki w ciąży
Kurcze, dobrze, że nie poszliśmy na koncert z malutkim, bo słyszałam od znajomego, że chlew był niezły - pełno błota, gówniarzy taplających się w nim i rzucających w ludzi... A koncert właśnie w necie oglądam i patrzę co straciłam... Wyświetl w wątku >>
0 0