Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5667357 Napisano: 02.06.2013 20:22:19 w Paragony
Zrobię zakuoy w Top Market na konkurs Wedel. Paragon wysyłam poleconym, wcześniej skan. Propozycje PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666872 Napisano: 01.06.2013 19:45:02 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

agusia147 napisał(a):

zarania napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Agusia oni tacy są ,mój tu któregoś razu walnął focha nie wiem do dziś o co,2 tygodnie się nie odzywał.Jakieś 2 miesiące był grzeczny i dziś znowu zaczyna ,ale teraz mam to gdzieś ,niech się nie odzywa ja 1 mu nie ustąpię ,teraz ja sobie pomilczę z miesiąc.

A dobrze Ci z tym będzie? emotka
Jestem chyba choleryczką i szybko wybucham, ale też szybko gasnę. Nie jestem skora by pierwsza wyciągać rękę - tym bardziej gdy racja jest po mojej stronie - ale chętnie się godzę. Nie znoszę jak mąż się do mnie nie odzywa i on na pewno dobrze o tym wie. Lecz jeszcze gorzej on to chyba znosi, gdy ja-gaduła słowem się nie odezwę przez wiele godzin, a jeśli już, to tylko po to by mu dopiec. emotka

Mi jest źle, bo mam wewnętrzną potrzebę gadania... A to jedyna osoba do której mogę nawijać... Strasznie nie lubię się kłócić, a tym bardziej milczeć...

Pocieszę Cię- ja też nie odzywam się obecnie do mojego chłopa. Pojechaliśmy do rodziców, każde do swoich na tydzień. I zapytałam, czy może do mnie wpadnie w tym czasie, zrobimy jakiegoś grilla- usłyszałam, że ma sesję, mnóstwo kucia i nawet godziny nie znajdzie.
A dzisiaj się dowiaduję, że przyjechali do niego do domu jacyś znajomi Czesi z 17 letnią siksą, którą mój luby z wielką radością po mieście oprowadza, na basen zabiera, żeby się nie nudziła, a na mnie to, kurza pięta, czasu nie ma! emotka emotka I nagadałam mu tak, że w pięty mu poszło. I już bym się chciała pogodzić, nie lubię takich kłótni, ale wiem, że się zachował jak prostacka świnia i ugiąć się nie ugnę. emotka emotka

Wróci mi pewnie niedługo kolacja, to mu powiem, że wzięła nogi za pas i poszła, a jak ma dwie rąsie niech sobie sam zrobi. Przecież ja nic nie robię, siedzę w domu, a jedzenie, pranie, zakupy, sprzątanie się samo robi, dziecko się samo karmi i przewija, a ja leżę, wpierdalam czipsy, pasę się i oglądam non stop tv... W cenzura mam to wszystko już... Jeszcze jeden taki wyskok i wyjdę z domu z młodym i wrócę za tydzień... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666847 Napisano: 01.06.2013 18:21:30 w Wkurza mnie...
zarania napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Agusia oni tacy są ,mój tu któregoś razu walnął focha nie wiem do dziś o co,2 tygodnie się nie odzywał.Jakieś 2 miesiące był grzeczny i dziś znowu zaczyna ,ale teraz mam to gdzieś ,niech się nie odzywa ja 1 mu nie ustąpię ,teraz ja sobie pomilczę z miesiąc.

A dobrze Ci z tym będzie? emotka
Jestem chyba choleryczką i szybko wybucham, ale też szybko gasnę. Nie jestem skora by pierwsza wyciągać rękę - tym bardziej gdy racja jest po mojej stronie - ale chętnie się godzę. Nie znoszę jak mąż się do mnie nie odzywa i on na pewno dobrze o tym wie. Lecz jeszcze gorzej on to chyba znosi, gdy ja-gaduła słowem się nie odezwę przez wiele godzin, a jeśli już, to tylko po to by mu dopiec. emotka

Mi jest źle, bo mam wewnętrzną potrzebę gadania... A to jedyna osoba do której mogę nawijać... Strasznie nie lubię się kłócić, a tym bardziej milczeć...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666815 Napisano: 01.06.2013 16:55:57 w Zakupy na konkursy - usługi
privatedo napisał(a):

zlece zakup na konkurs Chicco

A co trzeba kupić? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666813 Napisano: 01.06.2013 16:53:47 w Paragony
sprzedam dwa paragony Auchan Wola. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666812 Napisano: 01.06.2013 16:53:23 w Zakupy na konkursy - usługi
agusia147 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Kupię paragon na konkurs Wedla Top Market (lub inne sklepy, które biorą udział w konkursie), oferty cenowe na pw emotka

Za 25zł pójdę do Top Marketu.

Paragon wysyłam poleconym, wcześniej foto na maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666778 Napisano: 01.06.2013 15:42:30 w Zakupy na konkursy - usługi
malenka89 napisał(a):

Kupię paragon na konkurs Wedla Top Market (lub inne sklepy, które biorą udział w konkursie), oferty cenowe na pw emotka

Za 25zł pójdę do Top Marketu.

Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666774 Napisano: 01.06.2013 15:36:02 w Wkurza mnie...
Ja czasem mam takie chwile, że mam wszystkiego dość... Rodzinie się nie przyznam nawet jak coś jest nie tak, nie potrafiłabym... Przyjaciół nie mam, miałam kiedyś przyjaciółkę, ale nasze drogi się rozeszły w dwie różne strony. Nawet jak się uda spotkać to już nie ma o czym rozmawiać. Ona wolny ptak, ja uwiązana mężem i można rzec dwójką dzieci. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666768 Napisano: 01.06.2013 15:25:03 w Konkursowiczki w ciąży
a ja powiem tylko tyle cenzura cenzura cenzura ... wielka duuuupaaaa... u nas ;( buuuuuu Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666765 Napisano: 01.06.2013 15:22:24 w Wkurza mnie...
My oboje mieszkamy poza rodzinnymi miastami, nigdy nie potrzebowaliśmy dodatkowego towarzystwa, nie szukaliśmy go. I w ogólnym kuźwa rozrachunku jestem tu samotna jak palec, z małym dzieckiem, które jeszcze nic nie rozumie i z drugim w drodze. Ekstra po prostu. A w takie dni jak dziś mam ochotę zrobić jemu krzywdę, a na końcu samej sobie w łeb palnąć... Nosz kurde nawet na gadu nie ma nikogo z kim możnaby porozmawiać...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666749 Napisano: 01.06.2013 15:01:29 w Wkurza mnie...
Ale ja nie lubię milczeć... Zwariuję ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666738 Napisano: 01.06.2013 14:41:32 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

agusia147 napisał(a):

A mnie mąż. Byliśmy w kinie z młodym. Wyszliśmy już z kina, pokłóciliśmy się nieco, bo do kółka od wózka wkręcił się pasek od sweterka, którego oczywiście nie dałam mu urwać. Odwiózł nas do domu, nie odzywając się przy tym ani słowem, po czym wziął rower i pojechał w pizdu... Jestem zła jak nie wiem i jest mi kurewsko przykro. A do tego dosłownie nie mam nawet z kim pogadać, bo w tym pie***onym mieście żadnych znajomych ani koleżanek, kuźwa nim ;( buuuuuu ;(

Doskonale Cię rozumiem dziś też mnie wkurzył mężuś ,raptem się strasznie zazdrosny zrobnił i moje bluzki z dekoltami mu przeszkadzają ,dodam tylko, że nie są to jakieś wielkie dekolty,tylko normalne .Faceci są dziwni emotka

Do tego nie chce ze mną rozmawiać. Nie rozumiem całej sytuacji i o co mu chodzi ;( Bo to ja mogę walnąć focha, że on jest mało cierpliwy i chciał mi zniszczyć sweterek dla swojej wygody ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666722 Napisano: 01.06.2013 13:54:43 w Wkurza mnie...
A mnie mąż. Byliśmy w kinie z młodym. Wyszliśmy już z kina, pokłóciliśmy się nieco, bo do kółka od wózka wkręcił się pasek od sweterka, którego oczywiście nie dałam mu urwać. Odwiózł nas do domu, nie odzywając się przy tym ani słowem, po czym wziął rower i pojechał w pizdu... Jestem zła jak nie wiem i jest mi kurewsko przykro. A do tego dosłownie nie mam nawet z kim pogadać, bo w tym pie***onym mieście żadnych znajomych ani koleżanek, kuźwa nim ;( buuuuuu ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666334 Napisano: 31.05.2013 20:42:52 w Wygraj mi / Wygram za...
barti978 napisał(a):

barti978 napisał(a):

PILNIE
SZUKAM
POMOCY
W
AUCHAN!!!
PW

Bez obrazy, ale czemu ktoś miałby pomagać w Auchan? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666089 Napisano: 31.05.2013 14:03:41 w Konkursowiczki w ciąży
staszek napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

staszek napisał(a):

agusia147 napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

agusia147 Aga podziwiam ja to bym nie pojechała i pod koniec ciąży i z niemowlakiem ale to ja.

My się jeszcze wahamy, bo nie do końca wiemy od kiedy mężu ma wolne.

Kurdeeee jestem taka złaaaaa. Chciałam bardzo bardzo bardzo iść na koncert na ursynalia, gra mój ulubiony zespół jutro i cholera nie mam z kim młodego zostawić...... Zuuuuuaaaaa jestem jak nie wiem ;( A tyle lat czekałam na taką okazję (jak dobrze liczę ponad 10)

co do koncertów... z tego co czytałam w necie chyba nie ma większych przeciwwskazań. Mam zamiar wybrać się na impact festival na koncert rammsteina, strefa vip, więc nie ma niebezpieczeństwa że ktoś uderzy mnie w brzuch. Będę mogła siedzieć itp. To będzie 8 tydzień. Myślicie, że bez problemu mogę iść? Mnie się wydaje, że tak, ale zapytam bardziej doświadczone emotka
to ostra muzyka, ale maluch jeszcze nie słyszy, więc nie powinien się bać, a mama na pewno dostarczy mu mnóstwa pozytywnych wibracji, bo uwielbiam rammsteina emotka

Ja byłam na Rammstein w ciąży emotka W Spodku więc jeszcze kawał drogi musiałam jechać (ja prowadziłam w obydwie strony). Chciałam jeszcze na AC/DC ale grali 29 maja a ja miałam termin na 27 (urodziłam 10 czerwca więc spokojnie "mogłam" jechać emotka ) a i jeszcze koncert był w Warszawie to bałam się że po drodze urodzę.
Ogólnie było super a Benio chyba coś z tego pamięta bo jak słuchamy Rammsteina to pogłaśnia emotka

Mąż to chyba nie zdzierży jak dzieć też będzie miał po matce lubość dla Rammsteina emotka
to dzwonię do kumpeli, że idziemy emotka tylko mam nadzieję, że lepiej się trochę będę czuła, bo mdłości mnie męczą niemiłosiernie. Bez wymiotów, ale męczy mnie... bleee

Colą zapij. Mi pomagało. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666056 Napisano: 31.05.2013 13:33:34 w Konkursowiczki w ciąży
prodiament napisał(a):

Dziękuję za porady - już jest chyba lepiej - piersi nie są tak okropnie napięte i błyszczące, jakby miały zaraz eksplodować emotka
Właśnie Julka wisiała mi na cycu ssąc bite 40 minut, ale to na razie śpioch straszny i co chwilę przysypia przy piersi, więc muszę ją pobudzać żeby nie przerywała ssania na zbyt długo - pewnie dlatego czasem tyle to trwa. Ale za to wydoiła chyba wszystko, bo pierś mam teraz całą mięciutką emotka

Ciesz się, że śpioch, masz święty spokój i ciszę i czas dla siebie, albo na swoje drzemanie. Różnie przecież bywa.

malutka456 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dolly napisał(a):

tylko Ty za wysoko nie skacz, bo nie dość, że zęby mozesz stracić przez cyce to jeszcze CI odpadna do kolan i kicha bedzie emotka

emotka emotka No to tylko pobujam się emotka

ps a moje cyce nie są na tyle duże, żeby wybić zęby emotka

Albo się zamachniesz i mężowi lub młodemu powybijasz emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka

No co, młody na pewno ma niżej szczękę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666049 Napisano: 31.05.2013 13:30:16 w Wygraj mi / Wygram za...
podajcie link do kopiko Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5666002 Napisano: 31.05.2013 12:42:24 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

dolly napisał(a):

tylko Ty za wysoko nie skacz, bo nie dość, że zęby mozesz stracić przez cyce to jeszcze CI odpadna do kolan i kicha bedzie emotka

emotka emotka No to tylko pobujam się emotka

ps a moje cyce nie są na tyle duże, żeby wybić zęby emotka

Albo się zamachniesz i mężowi lub młodemu powybijasz emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5665970 Napisano: 31.05.2013 12:12:13 w Konkursowiczki w ciąży
PS. Staszek ty z Warszawy jesteś? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5665962 Napisano: 31.05.2013 12:05:21 w Konkursowiczki w ciąży
staszek napisał(a):

agusia147 napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

agusia147 Aga podziwiam ja to bym nie pojechała i pod koniec ciąży i z niemowlakiem ale to ja.

My się jeszcze wahamy, bo nie do końca wiemy od kiedy mężu ma wolne.

Kurdeeee jestem taka złaaaaa. Chciałam bardzo bardzo bardzo iść na koncert na ursynalia, gra mój ulubiony zespół jutro i cholera nie mam z kim młodego zostawić...... Zuuuuuaaaaa jestem jak nie wiem ;( A tyle lat czekałam na taką okazję (jak dobrze liczę ponad 10)

co do koncertów... z tego co czytałam w necie chyba nie ma większych przeciwwskazań. Mam zamiar wybrać się na impact festival na koncert rammsteina, strefa vip, więc nie ma niebezpieczeństwa że ktoś uderzy mnie w brzuch. Będę mogła siedzieć itp. To będzie 8 tydzień. Myślicie, że bez problemu mogę iść? Mnie się wydaje, że tak, ale zapytam bardziej doświadczone emotka
to ostra muzyka, ale maluch jeszcze nie słyszy, więc nie powinien się bać, a mama na pewno dostarczy mu mnóstwa pozytywnych wibracji, bo uwielbiam rammsteina emotka

Ja chciałam na HIMa i cenzura blada, bo oprócz brzuszka mam wózek, a niech mi nie daj Boże ktoś rzuci czymś w młodego albo przewróci się na wózek, w głowie mam pełno tragicznych scenariuszy... Wyświetl w wątku >>
0 0