Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5661480 Napisano: 25.05.2013 16:43:51 w Konkursowiczki w ciąży
prodiament napisał(a):

agusia147 napisał(a):

prodiament napisał(a):

Coś mi od rana jakby lekko drgnęło, ale to chyba zapowiadacze jakieś, bo aż tak bardzo nie boli. Hmmm... i nie wiem, czy to własciwie skurcze, bo tylko dół brzucha boleśnie się spina jak przy okresie - od 3 godzin tak co 9-12 minut, ale tylko po 10-15 sekund i puszcza. mam wrażenie, że to się rozejdzie.

Albo na wieczór wylądujesz na porodówce. Weź ciepłą kąpiel i zobacz czy rozwija się dalej czy nie emotka Mam nadzieję torba spakowana? Ty 9 dni po terminie prawda? I tak w poniedziałek byś dostała skierowanie na patologię i wywołanie.

Tak, dziś 9. dzień po tp. Też wolałabym, żeby samo się zaczęło, a nie przez wywoływanie. No nic, zobaczymy, na razie jakos nic nie przyspiesza.

Dziś znajomemu się synek urodził o 7.40. Może Twoje dzidzi też jednak będzie weekendowe emotka Jak coś daj znać, będę trzymać kciukasy emotka

Kamiś ma wszystkie czwórki już jak chodzi o ząbki, a teraz idą trójki - znowu wszystkie na raz, i młody nie chce nic jeść... Tylko pićku... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5661316 Napisano: 25.05.2013 10:56:32 w Konkursowiczki w ciąży
prodiament napisał(a):

Coś mi od rana jakby lekko drgnęło, ale to chyba zapowiadacze jakieś, bo aż tak bardzo nie boli. Hmmm... i nie wiem, czy to własciwie skurcze, bo tylko dół brzucha boleśnie się spina jak przy okresie - od 3 godzin tak co 9-12 minut, ale tylko po 10-15 sekund i puszcza. mam wrażenie, że to się rozejdzie.

Albo na wieczór wylądujesz na porodówce. Weź ciepłą kąpiel i zobacz czy rozwija się dalej czy nie emotka Mam nadzieję torba spakowana? Ty 9 dni po terminie prawda? I tak w poniedziałek byś dostała skierowanie na patologię i wywołanie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5660950 Napisano: 24.05.2013 17:58:36 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

Aga to u nas nie ma takiego hardcoru jak napisałas - nie niszczy mi nic, nie maluje po ścianach i nie wyrywa gniazdek emotka
Tylko ogólnie czasem się nie słucha i przechodzi bunt...

A najwięcej szaleje z swoim kuzynostwem - ale na zdjęciach wyglądają jak aniołki emotka

Mój straszny łobuz i znistek... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5660855 Napisano: 24.05.2013 15:36:21 w Konkursowiczki w ciąży
PS> Uprzedzę pytania - Prodiament jeszcze w dwupaku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5660853 Napisano: 24.05.2013 15:34:48 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

Aga mój nawet jak krzykne to raczej ma swoje zdanie i nie chce się słuchać zazwyczaj no chyba że mamy to samo zdanie to to zrobi o co go prosze... emotka

Mój to zawsze popatrzy, skrzywi się, rozpłacze - bez łez na znak protestu i jak zagadam "Kamileeeek..." to robi to co mu każę. Nie może być taka samowolka, bo jak bym mu na wszystko pozwalała to ściany miałyby porozcieraną czekoladę, kanapa serki powcierane, gniazdka ze ścian byłyby powyrywane itp.... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5660045 Napisano: 23.05.2013 18:19:40 w Konkursowiczki w ciąży
Kamiś to przy mnie mega grzeczny i się mnie słucha, mężowi wchodzi na głowę. Ale ja lubię sobie pokrzyczeć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5659796 Napisano: 23.05.2013 13:24:08 w Konkursowiczki w ciąży
Buuu chciałam wyjść z młodym, a tu deszcz leje ;( A mam parę spraw do załatwienia. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5659670 Napisano: 23.05.2013 11:53:54 w Konkursowiczki w ciąży
Ojj z Kamilkiem, to jakby ktoś zobaczył jego siniaki i zadrapania to by pomyślał, że dziecko jakieś maltretowane, a to tylko od biegania na dworze, kolanka pozdzierane, rece podrapane, na pleckach zadrapanie, pelno siniaków, guz na głowie... Ale tego nie da się upilnować. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5659493 Napisano: 23.05.2013 09:19:20 w Konkursowiczki w ciąży
allice napisał(a):

agusia147 napisał(a):

allice napisał(a):

Wow kali to masz sprinterów emotka Moje dzieciaczki to raczej leniwce. Synek zaczął chodzić jak miał około 14 m-cy. Małgosia też nie będzie lepsza ma 8 miesięcy i dopiero próbuje siadać. Przewraca się z plecków na brzuszek też sporadycznie i to najczęściej jak ma zaparcie o szczebelki łóżeczka. O raczkowaniu nawet nie myśli emotka

Kamiś to w wieku 8 miesięcy chodził przy meblach normalnie. Co dziecko to inne emotka

Wiesz Aga ale ja to nawet wolę, że tym moim szkrabom sie nie śpieszy do chodzenia. Teraz to jeszcze gdzie posadzę tam siedzi (najwyżej krzyczy, że się nie podoba), a jak zacznie sie przemieszczać to już będzie ciągła gonitwa i asekurowanie.

Ojj wiem, wiem emotka Też bym wolała, ale co na to poradzę, jak mojemu nie chciało się siedzieć na tyłku. A co teraz w wieku 15 miesięcy odstawia to tylko my w domu widzimy: na kanapę, skok z kanapy na poduszki, na stolik wchodzi, potrafi sobie coś dostawić jak gdzieś nie sięga i dopiero na to stanąć, a mnie się tylko włos na rękach jeży jak pomyślę co może być jak spadnie. Dwa dni temu gniazdko całe ze ściany wydłubał - szczęście, że to od anteny i kabla sieciowego, a nie od prądu... Ale teraz jeszcze większe pilnowanie bo gniazdka niemal identyczne... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5659445 Napisano: 23.05.2013 07:33:40 w Konkursowiczki w ciąży
allice napisał(a):

Wow kali to masz sprinterów emotka Moje dzieciaczki to raczej leniwce. Synek zaczął chodzić jak miał około 14 m-cy. Małgosia też nie będzie lepsza ma 8 miesięcy i dopiero próbuje siadać. Przewraca się z plecków na brzuszek też sporadycznie i to najczęściej jak ma zaparcie o szczebelki łóżeczka. O raczkowaniu nawet nie myśli emotka

Kamiś to w wieku 8 miesięcy chodził przy meblach normalnie. Co dziecko to inne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5658926 Napisano: 22.05.2013 13:40:18 w Konkursowiczki w ciąży
prodiament napisał(a):

size napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Prodiament żyjesz?

Wyjęłaś mi pytanie z ust emotka

Żyję, żyję emotka Julia uznała chyba, że ona będzie z tych kobiet, co się zawsze wszędzie spóźniają i jest "ponad terminy" emotka
Dzisiaj po obiedzie wybieram się na kolejne KTG - zobaczymy, co tam u niej słychać w apartamencie ciążowym.

Hehe to wam kobietka każe na siebie czekać. Panowie też są spóźnialscy, mój się spóźnił 10 dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5658590 Napisano: 21.05.2013 23:54:55 w Konkursowiczki w ciąży
Prodiament żyjesz? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5657879 Napisano: 21.05.2013 10:51:03 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

dianek napisał(a):

czy ktoś może przypadkiem wie, czy Bebilon 3 jest gdzieś w promocji?

Nie znam regularnych cen, ale na kartę rossnę w rossmannie jest 800g za 37,98 zł. Tylko trzeba zalogować się i "nabić" promocję na swoją kartę.

To i tak taniej jak w markecie. Bo w tesko 1200g kosztuje 65zł, Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5657808 Napisano: 21.05.2013 09:29:05 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

Przy okazji pochodziłam sobie po stronkach by zobaczyć jak ta paskuda dokładnie wygląda - w rzeczywistości i już na ciele. Strasznie nieprzyjemna z twarzy... Zresztą chyba z każdej strony emotka

Jeszce raz dzięki.

Myślę, że w skórze to go raczej widać o cenzura strony emotka , ale tak czy inaczej chyba ciężko wykryć takie maleństwo co? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5657359 Napisano: 20.05.2013 17:28:38 w Konkursowiczki w ciąży
prodiament napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ale i tak tam jest dość przyjemnie, i "obsługa" miła emotka

Z tym się zgadzam - bardzo pozytywnie mnie na tej IP na Żelaznej zaskoczyli emotka

Mnie raz negatywnie, jak byłam tam w 6mc ciąży z zatruciem pokarmowym i bólem żołądka, bo nie wiedziałam jak się leczyć a oni najpierw kazali czekać w poczekalni - z 6h w sumie, a potem jeszcze na wyniki badań itp... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5657208 Napisano: 20.05.2013 15:59:27 w Konkursowiczki w ciąży
prodiament napisał(a):

quaqua napisał(a):

prodiament napisał(a):

quaqua napisał(a):

prodiament ... zgłoś się! emotka

ehhh... zgłaszam się emotka nic się nie dzieje...
w sobotę na KTG niby jakieś tam ze dwa minimalne skurcze były na zapisie, ale zupełnie niewyczuwalne przeze mnie. poza tym leżałam chyba z 45 minut, bo przez pierwsze 20 minut Malutka spała jak suseł i w końcu położna przyszła ze szklanką zimnej wody i słowami - "proszę wypić, budzimy leniuszka, bo musimy mieć piękny zapis". Podziałało, jak poczuła zimno na dupce to się zaczęła wiercić emotka

Trzeba było poprosić o lody emotka

aż tak to nie rozpieszczają na IP emotka

Ale i tak tam jest dość przyjemnie, i "obsługa" miła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5657124 Napisano: 20.05.2013 15:13:35 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

prodiament ... zgłoś się! emotka

Myślę, że jakby coś się działo to dałaby znać, obiecała mi sms emotka

Odnośnie daszka to nam by się nie zdało, młody nie robił takich niespodzianek.

Edit. Ma opis na gadu: "poniedziałek - jeszcze dwupak", więc wnioskuję iż nic się nie dzieje. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5656701 Napisano: 19.05.2013 23:22:02 w Konkursowiczki w ciąży
prodiament napisał(a):

schoczka napisał(a):

hej,
Czy którą z Was była już na warsztatach "Mamo to ja"? jutro są we Wrocławiu i właśnie się zastanawiam czy warto się na nie wybrać.

ja byłam na tej cześci dla przyszłych mam i moim zdaniem nie warto
emotka

Hihi jak to powiedziałaś, że jak ktoś lubi reklamy to proszę bardzo emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5656510 Napisano: 19.05.2013 15:45:52 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Agusia łączę się z Tobą w bólu, wczoraj też byłam w lesie i mnie te krwiopijcze bestie zaatakowały, pogryzły mnie wszędzie, a wracając z lasu drapałam się szyszką emotka w domu posmarowałam amolem i jak ręką odjął. emotka

Hehe raczej w swędzeniu, bo swędzi niemiłosiernie, rąk mi brakuje emotka

Polecam szyszkę jako drapaczkę emotka

Ale skąd wezmę szyszkę? emotka Przecież nie wrócę spowrotem do lasu. Swoją drogą nie wiem co by było jakbym usiadła, albo stanęła w tym lesie w miejscu - chyba by mnie obsiadły... Ale o co im chodzi ja nie wiem, czy ja taka smaczna? Dziś ledwie wyszłam z domu a tu dwa mnie zaatakowały! Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5656347 Napisano: 18.05.2013 23:36:19 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Agusia łączę się z Tobą w bólu, wczoraj też byłam w lesie i mnie te krwiopijcze bestie zaatakowały, pogryzły mnie wszędzie, a wracając z lasu drapałam się szyszką emotka w domu posmarowałam amolem i jak ręką odjął. emotka

Hehe raczej w swędzeniu, bo swędzi niemiłosiernie, rąk mi brakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0