Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz co innego to kwestia jednego ugryzienia, a co innego ponad 40 na samych rękach, sąsiad jak mnie dziś zobaczył to się zapytał czy jakąś ospę mam czy co
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od kiedy? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Macie jakieś proste domowe sposoby na ugryzienia komarów? Wczoraj poszliśmy na spacer do lasu i komary prawie mnie zjadły - doliczyłam się 42 bąbli, a ile mam na plecach to nie wiem
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dlaczego nie można? W czym jesteś gorsza/lepsza? Sorry ale dla mnie to trochę nienormalne, nie rozumiem osób, które chcą ingerować w swój/czyjś organizm i być może mu szkodzić dla własnej wygody i przyjemności. A bez obrazy, ale ja to tak odbieram. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale co innego dawać dziecku wapno i robić nie wiadomo co, z powodu ugryzienia komara, a co innego, gdy dziecko się męczy i płacze z powodu zębów. Inaczej nie przespałby mi nocy. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Biedny dopiero usnął po leku przeciwbólowym i smarowaniu dziąseł. Ale musi go boleć, bo z dwóch stron się jakby przekłuły, ale jeszcze trochę im zostało... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale z czym tu do ludzi
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe czekam aż mój padnie wreszcie, ale to chyba jeszcze nie to, bo rozentuzjazmowany biega po całym mieszkaniu i roznosi zabawki.
http://lodz.gazet...a.html#ixzz2TRxty2Bf <--- normalnie taką matkę powinno się kastrować, żeby więcej nie miała! Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje dziecko też ciągle posiniaczone i z guzami, ale nie latam za nim z maściami itp, samo zejdzie, swoje sobie musi nabić.
Małemu idą dwie górne czwórki, biedak wczoraj cały dzień wył z tego powodu, górne chyba bardziej bolą co? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Panikujesz, jeśli to tylko komar to samo zejdzie po paru dniach, czasem większej szkody możesz narobić dając dziecku leki i smarując. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo patrzą jak na matkę zwyrodniałą, jakby chciała zaćpać siebie i dziecko Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak jesteś chodząca na zwolnieniu to masz luz
Z wiesiołkiem pokombinuję od lipca. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Liście malin suszone, najlepiej w zielarskim poluj jakimś bo w aptece niekoniecznie będą mieć.
Juhuuu keiti cieszymy się z Tobą, wyobrażam sobie w jakim strachu musiałaś żyć czekając na wyniki badań. To teraz korzystaj z uroków i "niekoniecznie" uroków ciąży
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O żesz to może i ja kupię
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odnośnie rowerka biegowego, to gdzieś widziałam taki "rosnący" z dzieckiem, czyli by posłużył dłużej. Ale mnie samej się bardziej podobają te drewniane, mimo, że chyba są mniej trwałe. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Antykoncepcja jest zaalita
A jaką metodę wybrałaś?
PS. Odnośnie jeszcze szpitala, to u nas szczepią na gruźlicę zaraz po urodzeniu. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo samo wyjdzie