Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To dlatego, że wcześniej jest niemiarodajne takie badanie i wynik może być zafałszowany. Nam zrobili w pierwszej i przez to młody ma żółtą wlepkę w książeczce, a słyszy świetnie. Teraz wypadnie mi rodzić w mieście teściów, a oni mają szpital 500m od domu, więc chyba problemu nie będzie, do tego kuzynka męża jest lekarzem w tym szpitalu. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sobie pomyślałam, że przy tym porodzie to wypiszę się na własne żądanie, mąż w wakacje w domu, jakby coś można przyjechać. I tak nic nam nie robili przez prawie 2 doby, dopiero ostatniej badania, które niby do wypisu były potrzebne. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No co ty, dziewczyny z dzieciaczkami leżały na korytarzu, za "parawanikiem". Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oooo to pozytywnie, jak ja rodziłam to był szpital otwarty zaraz po remoncie, no i jeszcze część była w budowie, przez co dodatkowo mniej łóżek, no i pełno dziewczyn na korytarzu leżało. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam wizytę ostatnią jakoś niedaleko terminu porodu, ale biednego lekarza nawiedzałam jeszcze po terminie, trując mu czy nie da się jakoś przyspieszyć toku wydarzeń bo mam już dość. A na KTG i tak można iść, żeby mieć pewność że wsio na pewno ok, no i od razu w szpitalu się pokazać i coby w bazie mnie mieli. Przynajmniej potem mniej papierologii było przy przyjęciu. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie bój się w Zofii tylko KTG robią, chyba, że coś nie teges wyjdzie to wtedy pani doktor albo pan doktor robi dodatkowo USG. Ale lepiej przecież sobie przetrzeć szlaki zwłaszcza, że ten szpital ma duże obłożenie Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś w tym jest, Kamiś był bardzo spokojny, po porodzie ładnie pospał parę godzin, a potem pokazał rogi
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idź spać póki możesz, bo potem będzie gorzej
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W stacjonarnych jest -25% Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale do L4 teraz trzeba mieć powód, bo lubią sprawdzać, wystarczy że jakaś życzliwa dusza zgłosi do odpowiedniego urzędu. Więc prędzej obniżenie etatu. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skonsultuj to z jakąś księgową/kimś kto zajmuje się kadrami. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monia to sto lat dla maluszka!
Z jakiej racji od 2011 do 2012 ci wzięli pod uwagę? Skoro liczy się średnią z ostatnich 12 miesięcy? Dzwoń do ZUSU albo przejedź się tam, 500zł to kupa kasy! Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niee, działalność założyłam w październiku nie planując jeszcze ciąży, chciałam trochę biznes "rozkręcić".
Słyszałam, że wysokość macierzyńskiego zależy od składki a nie dochodów.
Odnośnie umów śmieciowych to są one cenzura warte i do niczego nie upoważniają, ani nie dają żadnych przywilejów. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie było w 4tym już coś widać, ale u każdego rozwija się inaczej wszystko. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie puchnie ale tylko ta co złamana była w kostce. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę stukaj do Diany, ona Ci powie i od razu może coś poleci bo z tego co widziałam wczoraj to na allegro ma trochę wystawionych. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wrrr aż się popłakałam, za każdym razem jak czytam coś takiego to widzę oczami wyobraźni, że mojemu dziecku dzieje się krzywda... Dziwię się, że tacy debile zostają lekarzami. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane