Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Daj link Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wolę zakupy kontrolować... Poszedł ostatnio kupić silikon bezbarwny - kupił biały... Wcześniej termos miał kupić - wziął pierwszy lepszy nie sprawdzając czy ma korek czy nie... Nie patrzy na daty jak kupuje... I ostatnio karton Prince POlo z tesko przyniósł twierdząc, że była mega okazja... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe jeszcze zamki by powymieniał
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakbym kazała mojemu obierać kartofle to chyba by z każdego po frytce zostało.
Ten no możesz zdradzić jak wypracowałaś to nocne wychodne? Bo ten no ja nie wiem jak
To też znam, na jego biureczku z komputerkiem czyściutko jak nie wiem, że perfekcyjna pani domu mogłaby wpaść z testem białej rękawiczki. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym na to gotowanie nie liczyła, potrafi tylko kotlety sojowe usmażyć, a przy tym i tak napaprze jak świnka nie myśląc, że wypadałoby to jakoś posprzątać. Jak dziś zmusiłam go do odkurzania to jest moim zdaniem mega po łebkach to zrobione. Jak młodego pod opieką jego zostawiłam na prawie cały dzień, bo miałam z ludźmi kursy to on potrafił mnie wyciągnąć bo katastrofa ekologiczna - czyt. młody się sfajdał... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzę masz to samo. A mnie wtedy bierze coś w rodzaju kur**** i mam ochotę tak mu nawtykać. Z radością się z nim zamienię i pójdę za niego na uczelnię poprowadzić zajęcia ze studentami. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz no szlag mnie trafia, bo ktoś mógłby wreszcie docenić że coś robię, a nie same pretensje. Czy to, że kuźwa nie siedzę w robocie to znaczy, że nic nie robię? Praca w domu to też praca! A jak w czasie kłótni usłyszę, że jestem pasożyt to już całkiem, mam ochotę piznąć drzwiami i nie wrócić. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za dużo miejsca między dwójkami a tymi ząbkami. Więc chyba piątki... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oooo, to miło z jego strony... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj ja to bym mogła odgrzewać cały dzień jakby ktoś mi zapasy zrobił
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe czasem każdej się należą
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja ale, smsy musisz mieć w osobnych telefonach. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli nie jesteś polonistką to nie masz się czego wstydzić
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się Pani uparła, żeby przy niej skasować sms. Odebrać maszynkę podobno można gdziekolwiek bo kody są identyczne dla wszystkich. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mój do nocnika chowa różne rzeczy, ale nie jest to siku ani kupa niestety
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane