Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5634711 Napisano: 14.04.2013 15:54:12 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

dolly mi chyba włączył się jakiś syndrom wicia gniazda emotka myślałam,że mnie to nie dotyczy emotka Od kilku dni latam i sprzątam, a dzisiaj to już przechodzę samą siebie emotka Normalnie te moje mieszkanie takie jak nie moje, chyba siostra mi nie bedzie potrzebna, a biedna czeka kiedy to zadzwonie i ją wyciągne do siebie emotka

Idę jeść obiadek bo małż od kilku godzin w kuchni siedział i oznajmiam jeszcze NIE RODZĘ

A może byś tak wpadła do mnie posprzątać? Nachlewiłam trochę w kuchni, a młody bety poroznosił swoje po całym mieszkaniu. Do tego mam pranie do rozwieszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5634411 Napisano: 13.04.2013 21:01:08 w Konkursowiczki w ciąży
Ja mam pralkę w kuchni. Tak samo zmywarkę i kuchenkę... O zgrozo, jak mnie tam nie ma to muszę zastawiać drzwi bramką, bo inaczej wszystko wciska i włącza. Teraz zrobiliśmy tak, że wszelkie sprzęty są podpięte pod przedłużacz taki co każde gniazdko z osobna da się wyłączyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5634403 Napisano: 13.04.2013 20:52:48 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Diana mamy octenisept, został jeszcze z czasów pępuszka, też myślałam o nim, ale nie wiedziałam, że buźkę też można. Teraz śpi, to Go nie ruszam, bidulek się nacierpiał dziś, a ja zamiast coś robić, to siedzę na necie, normalnie opadłam z sił.

Octenisept także afty leczy, dezynfekuje itp., można używać w buzi i nie tylko. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5634391 Napisano: 13.04.2013 20:26:29 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

katrin ślina pomaga goić się ranie emotka więc niech liże do woli emotka

wiem, wiem, tylkko żeby lizał samą śliną, to On liże wszystko inne, a potem ranę emotka

Monika, ja też boję się zostawić samego w łóżeczku, bo wspina się, ale Mały ostatnio przeszedł samego siebie emotka
w wc chciał mi usiąść na kolanach emotka , a po chwili zobaczył, że szafka uchylona i hejaaa zaczął wszystko wyciągać. W ogóle wszystko wyciąga co się da, ja wchodząc do kuchni muszę wszystkie garnki, pokrywki na nowo chować do szafek, a w salonie mamy powykręcane rączki w komodach emotka , w kuchni się nie da, bo sama miałabym, problemy z wyciągnięciem czegokolwiek

Znam to też, najgorsze jak do szuflad się dobiera a potem płacze, że paluszki sobie przyciął. Kiedy się wreszcie nauczy, że tam nie wolno? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5634385 Napisano: 13.04.2013 20:22:09 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Agusia robię to samo z reklamami, jak chcę coś na szybkiego zrobić, to pstryk tv i mam 10 minut wolnego, a potem pstryk i wyłączam emotka i znów można być cieniem dziecka. Mój jak widzi reklamę zalando, to się cieszy albo jak dzieci grają w reklamie.

Mój na zalando robi bezcenną minę i taaakie oczyyyy emotka Kiedyś płakał jeszcze do tego. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5634372 Napisano: 13.04.2013 19:58:40 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Diana, mój liże wszystko, mam nadzieję, że infekcja się nie wda, bo jeszcze niedawno lizał klocki emotka a mamy tylko przemywać rumiankiem emotka

kali,monika nie pocieszyłyście mnie, jak tak ma być, to ja zwariuję.

Agusia mój darłby się jakbym Go w łóżeczku zostawiła, a sama poszła do wc- bo przecież tam same fajne rzeczy są..

Ja go przekupuję zajmując jakąś zabawką, włączając reklamy w tv albo dając butelkę. Reklamy niemal zawsze działają bo są o niebo lepsze od jakiejśtam łazienki. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5634350 Napisano: 13.04.2013 19:05:34 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

U nas też obyłoby się bez szwów, bo chirurg dał te specjalne plasterki, ale Kuba je zlizał i musiał dać 2 szwy. Za tydzień jedziemy je ściągnąć.

Wiek teraz ma okropny, nawet do WC zabieram Małego, bo strach Go samego zostawić na sekundę, ciekawski wszystkiego, jakby mógł, to by na żyrandol wlazł. Ciągle muszę z Nim być i oczy mieć wszędzie. Powiedzcie, że z tego wyrośnie ? emotka
Chociaż od niedawna potrafi się sam czymś zabawić, np. układa klocki, jeździ autkiem itp. ale i tak woli się do mnie przykleić i razem ze mną gotować, sprzątać, prać, a z dzieckiem to się tyyyyyle da zrobić emotka emotka

Kamilek to samo, ciągle coś. Toteż pilnuję, jak muszę do wc to w łóżeczku mały ląduje. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5634299 Napisano: 13.04.2013 17:17:09 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

kobity,
wiecie gdzie kupić pampersy active ale te takie majtkowe? (pants boy)
są w almie, ale znaleźliśmy tylko opakowania po 24szt i cena była z kosmosu

to są jedyne pieluchy, których młody nam nie przelewa i są w stanie nam wytrzymać 3h jak jesteśmy poza domem i nawet jedną nockę nam wytrzymały... tylko ich kupić nigdzie nie mogę emotka

majówka się zbliża, jednorazówki potrzebne, a tu taka lipa emotka

Szukaj w realu, u nas są i są też w tesko.

kalisto1986 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

kalisto1986 maz nie chce pomoc? emotka emotka ja jestem przed terminem, ale zaczelam juz mojego dreczyc emotka

Właśnie dzisiaj ogłosiłam koniec postu - wcześniej nawet nie miałam na to siły emotka O ile po całym dniu zasuwania nie padniemy emotka
Pobiegałabym po schodach, ale boje się,że bardziej ucierpi na tym mój kręgosłup, który ledwo zipie, niż wywoła to większe skurcze.

Tłumacze sobie,że mały nie jest gotowy jeszcze emotka
Jednak to jest termin z pierwszego usg więc też różnie to bywa

Ale to nie zasuwanie po schodach tylko zbieganie w dół a właściwie zeskakiwanie emotka Tak mi lekarz mówił emotka

katrin22 napisał(a):

Eh a ja mam do d..dzień emotka

Kubuś tak feralnie upadł, że nadział się wargą (między wargą dolną a brodą)na kant ściany, przebił na wylot skórę, bo ząbki ostre. Pojechaliśmy na pogotowie i na chirurgii zszyli to miejsce, ma 2 szwy. On płakał, ja płakałam, bo stałam wtedy przy Nim jak się przewrócił emotka i mąż też był obok...
Mam nadzieję, że będzie tylko ślad niewielki. Dobrze, że trafiliśmy na dobrego chirurga i na miłe pielęgniarki. Trzymały dziecko przy zszywaniu, ja musiałam wyjść, bo zemdlałabym. Mam na dzisiaj dość, pociesza mnie, że nosem nie uderzył i że Kubuś zachowuje się jakby nic się nie stało. Jedynie spać nie mógł, dopiero teraz zasnął.

Biedactwo, utul go i ucałuj. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5634249 Napisano: 13.04.2013 14:53:58 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

U mnie są skurcze i jest małe rozwarcie, ale nic więcej nie chce się ruszyć, aż się dziwie, bo ciągle zasuwam jak motorek.
Teraz polazłam, a raczej pokulałam się do sklepu na zakupy, tylko nie dźwigałam zakupów, a zgarnełam sąsiada po drodze to targania emotka . Mam dzisiaj dużo do zrobienia w domu, więc może coś się ruszy emotka
Tyle wytrzymałam to i jeszcze chwile wytrzymam mimo,że już straaaasznie ciężko [/quote

To dobrego masz sąsiada, że dał się zaciągnąć emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5633869 Napisano: 12.04.2013 18:43:32 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny powiedzcie mi jak wypełnić pit4 na kwotę 2 tyś zł, 180zł podatku ma być, umowa o dzieło. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5633866 Napisano: 12.04.2013 18:42:01 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Nic takiego nie pisałam, a na pewno nie o Andy Max. Pisałam tylko, że młodego zapisaliśmy.

A portfolio? Nie u nich robiliście?

Robiliśmy, bo narzucili warunek, że musi być u nich robione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5633768 Napisano: 12.04.2013 17:06:57 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

Kalisto emotka D jak D ale to chyba do Dianek miało być emotka
A paragonów Ci nie przyjmą? tylko faktury?

Agusia147 dlaczego nie polecasz? przecież pisałaś że tam Twoja koleżanka pracuje czy to prowadzi, to nie wiedziałaś jak to wygląda?

Nic takiego nie pisałam, a na pewno nie o Andy Max. Pisałam tylko, że młodego zapisaliśmy. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5633640 Napisano: 12.04.2013 16:01:43 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

dla małych aktorów i modeli z Warszawy i okolic emotka
http://www.poradn...-mlodziezy-0-15.html

Nie polecam tej agencji emotka My jesteśmy w niej z Kamilkiem i są beznadziejni. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5633636 Napisano: 12.04.2013 15:59:23 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

dolly no własnie podobno na allegro,żeby wziąć fakture trzeba od razu zgłosić emotka

malutka ja tak samo robiłam, a nawet paragony nie zawsze przysyłali, niby wpłaciłam przez płace z allegro, ale szukałam info i wszędzie piszę to jest traktowane jak paragon, ale trzeba od razu zgłaszać żeby wystawiali faktury.
Ty pracujesz w państwówce ? może dowiedz się czy u Ciebie też czegoś nie ma, bo nas zaskoczyli tym

agasiam na osobę fizyczną z tego co kojarze nie musi być imienna, a jesli tak to muszą być nasze dane

Kolejny dzień ledwo funkcjonuje tak mnie głowa boli emotka lekarz kazał brać paracetamol ( mocniejszy) zamiast apapu, taa niby tłumi ból ( całkowicie nie pozbywa się) ale na jakieś 3 godziny emotka

Szkoda, że tak późno mówisz bo kupowaliśmy różne rzeczy. A ostatnio nawet w głupim Auchan na dzieciowe wydałam ponad 200zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5633099 Napisano: 11.04.2013 21:23:55 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

Keiti78zg, trzymałyśmy kciuki za Kalisto żeby bączek się obrócił i się udało emotka także trzymamy teraz za Was emotka

moja znajoma tez chyba miała to badanie, i córeczka zdrowiutka

Dokładnie. Będzie dobrze, myśl pozytywnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5632912 Napisano: 11.04.2013 18:21:24 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

mi też nie działa i nie wiem jak komuś sie to udało
:/
zazdroszcze

Może kwestia banku? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5632820 Napisano: 11.04.2013 16:35:18 w Konkursowiczki w ciąży
Kali Kali ty idź rodzić a nie szukaj konkursów na pieluszki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5632774 Napisano: 11.04.2013 15:36:56 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

pff, właśnie mi wywalili komunikat, że przekroczyłam dopuszczalną liczbę przedmiotów dla jednego zamówienia... a płatności pewnie uruchomią jak tylko wyjdę z domu... nie lubię ich emotka

A jakie to maksimum jest? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5632681 Napisano: 11.04.2013 14:09:42 w Konkursowiczki w ciąży
Dlatego leję na to i nie bawię się w polowanie emotka Ale wam kibicuję emotka

Mam na sprzedaż jakieś koszulki dziewczęce, nówki, rozmiar 62.
http://allegro.pl...g.php?us_id=27178526 Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5632488 Napisano: 11.04.2013 11:26:08 w Konkursowiczki w ciąży
Mam troszkę ciuszków dziewczęcych na sprzedaż. Dla malutkiej dziewczynki, bo trochę przesadziłam z ilością. Nowe i Używane. Potem wystawię na Allegro. Wyświetl w wątku >>
0 0