Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5632426 Napisano: 11.04.2013 10:19:13 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

malutka teraz doczytałam o porodzie. Pamiętam przy Domiśku jakoś specjalnie nie rozmawialiśmy o tym, mój znał moje zdanie na ten temat ( tzn zawsze się oburzałam jak kuzyn mówił " to jest intymna sprawa kobieca" taaa a zrobienie dziecka już nie emotka ) i jak trafiłam na porodówkę lekarz wręcza mu zielony kubraczek, a on tak bezradnie spojrzał na niego i na mnie i pyta się " a może wolisz, żeby ewa była z tobą " ( jego bratowa), ale zaraz jednak ubrał się i odtąd wszystkim powtarza,że facet przy porodzie być musi emotka

Teraz jak ktoś się jego pyta kiedy rodze, to ten jak paw puszy się i odpowiada, że niedługo RODZIMY emotka

A tak już poważniej, chyba nie wyobrażam sobie tego wszystkiego bez niego, bardzo mi pomógł przy Domisiu, do tego w odpowiednim momencie wydarł ryjka na lekarzy jak traciłam przytomność, więc nie wiem co by było, gdybym była sama, tylko,że ja już taka jestem, że lubie zawsze jak on jest emotka

Mam to samo. Nie wyobrażam sobie, aby mojego przy mnie nie było. Zawsze bezpieczniej, jak ktoś ma oprócz mnie wszystko pod kontrolą, zwłaszcza, że w takiej sytuacji zawsze mogę ją stracvić. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5632261 Napisano: 10.04.2013 21:13:54 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

Dianek, a ile ten sok kosztuje, co 14 dni moze byc otwarty?

A to nie przypadkiem taki z kranikiem 5l co około 28zł kosztuje?

malutka456 napisał(a):

agusia147 do Warszawy mam zbyt daleko emotka w sumie to mam wieksza ochote na prasowanie niz na konkursy, a to juz jest chore w moim przypadku emotka

No cóż, sama powalczę z żelazkiem jak mi się zachce jak mi się nie chce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5632225 Napisano: 10.04.2013 20:46:21 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 napisał(a):

ja sie spakowalam do torby podroznej, takiej sredniej wielkosci, tylko mam maly problem z zamknieciem jej emotka same koszulki, reczniki i pampersy troszke miejsca zajmuja, dlatego podklady i podpaski oraz reczniki papierowe dalam do reklamowki emotka wlasnie skonczylam prasowac t-shirty meza i nie wiem co mam z soba zrobic....

To może wpadniesz do mnie poprasować? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5632214 Napisano: 10.04.2013 20:29:45 w Konkursowiczki w ciąży
No i ciuchy co miałam na sobie spakowałam mężowi, żeby do domu wziął. A w dniu wypisu kurtkę czy spodnie mi zwyczajnie przyniósł. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5632197 Napisano: 10.04.2013 20:09:19 w Konkursowiczki w ciąży
Ja miałam torbę podróżną nie większą niż taką z jaką śmigamy na basen. A zmieściłam nawet laptopa i paletę cieni do powiek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5632168 Napisano: 10.04.2013 19:40:03 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

torba spakowana, zastanawiam sie co teraz? emotka w sumie musze kupic jakies sucharki i wode jeszcze, ale to nawet po drodze do szpitala kupie emotka

Ale z Ciebie optymistka emotka

oj tak, 3/4 sukcesu to pozytywne nastawienie emotka zastanawiam sie czy nie zabrac jutro do pracy reklamowki z podpaskami i podkladami i zostawic gdzies na porodowce, zeby pozniej nie szalec z tym wszystkim emotka

Hehe mnie to w sumie bawiło jak dziewczyny do szpitala na trzy dni z wielkimi podróżnymi walizkami były emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5632118 Napisano: 10.04.2013 18:39:30 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 napisał(a):

torba spakowana, zastanawiam sie co teraz? emotka w sumie musze kupic jakies sucharki i wode jeszcze, ale to nawet po drodze do szpitala kupie emotka

Ale z Ciebie optymistka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5632102 Napisano: 10.04.2013 18:11:36 w Konkursowiczki w ciąży
Odnośnie kąpieli, to j&j było super, potem kąpaliśmy się w bobini i też nie było problemów, a teraz mamy ziajkę co wodę barwi na niebiesko. Młody zachwycony. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5632097 Napisano: 10.04.2013 18:04:26 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 napisał(a):

dianek z Weledy znalam tylko olejek do masazu krocza emotka musze poczytac o tych kosmetykach emotka

agusia147 cytrusy spakowalam emotka dodaja mi energii i slicznie pachna emotka

Dobry wybór emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5632081 Napisano: 10.04.2013 17:43:48 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 napisał(a):

kalisto1986 robilam wieksze zakupy na allegro i akurat ten sprzedawca mial lanoline z ziajki, wiec kupilam emotka rodzinka pytala sie co mi potrzeba, wiec u nich zlozylam "zamowienie" na lanoline i kosmetyki emotka wlasnie pakuje torbe do porodu i nie potrafie sie zdecydowac na zel pod prysznic emotka cytrusy czy dove, oto jest pytanie emotka emotka emotka

Ja bym wzięła cytrusy emotka Mnie po Dove wszystko swędzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5632044 Napisano: 10.04.2013 17:05:17 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

benasiu ja mam skleroze, wieczorem podam, bo muszę od męża wziąć nr dowodu emotka

malutka ja polecam nivea baby, do dzisiaj używam ich dla Domiśka, nie polecam używania oilatum, czy innych emolientów bez przyczyny - ewentualnie krem na buźkę - bez sensu przyzwyczajać skórę, chyba,że od czasu do czasu
A takie pytanie, czemu kupowałaś lanoline z ziaji, zamiast w aptece ? emotka Bez recepty ciut drożej ( ale i tak taniej niż np ziaja), a na recepte, za duuuże opakowanie zapłaciłam 7 zł emotka jeszcze bepanthen chce kupić

monika ja tez kupowałam chłopięce ubranka, tyle,że w większości to i dziewczynka mogła chodzić. W moim przypadku w pomyłkę nie wierze emotka

Ja głównie różowe. Najwyżej sprzedam w megapaczce emotka Zresztą kupiłam niektóre podwójne bo w rodzinie się dzisiaj mała niunia urodziła. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5632027 Napisano: 10.04.2013 16:51:08 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

Wszystkiego najlepszego dla Alanka emotka emotka emotka

agusia147 odważna jesteś ja bym nie zdecydowała się na zakupy przed urodzeniem dla konkretnej płci ale to ja emotka

Co do pampersów u nas najgorzej sprawdziły się pampersy a najlepiej huggisy z wycięciem na pępek.

Kosmetyki Nivea Baby polecam emotka

Koszulki upolowalam w Auchan w cenach tak niskich ze szok. Nie wydalam nawet 200zl a mam 30 sztuk ubranek: opaske materialowa, spodniczke bombke, kilka sukienek, body, i okolo 20 koszulek, 6 par skarpetek i legginsy. Wsio piękne nowe i firmówki w stylu disney czy charmmykitty Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5631988 Napisano: 10.04.2013 16:06:27 w Konkursowiczki w ciąży
A mnie napadło na zakupy. I nakupiłam pełno ciuszków dla malutkiej. Mam nadzieję tylko że dwóch lekarzy się nie pomyliło z płcią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5631696 Napisano: 10.04.2013 10:51:57 w Konkursowiczki w ciąży
Tak poczytałam w necie o trisomii 18 i się przeraziłam. Keiti może zrób lepiej to dodatkowe badanie, żeby wiedzieć na czym się stoi. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5631691 Napisano: 10.04.2013 10:35:31 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

emotka napisał(a):

Ale chyba już wszystko ogarnęłam i od jutra biorę się za prasowanie i układanie w komodach rzeczy dla maleństwa...

Boję się, że jeśli odpuszczę, to przeskoczę etap pierwszego dziecka... To co będzie potem

emotka

Ja czekając na pierwsze dziecko miałam wszystko (plus niedopisaną nadwyżkę emotka ) z pominięciem przygotowania do porodu emotka Czułam, ze oddechy mi się nie przydadzą emotka . Ale z perspektywy coraz bardziej odległej, chyba poród SN ma więcej plusów - wg mnie. Mi zaczynają doskwierać zrosty np.. I to jest niefajne. I nie wiem czy z tym da się coś zrobić. Wiecie coś na ten temat?

A propos prasowania: uwielbiam emotka Patologiczny relaks
emotka Jakby co, podeślijcie do mnie, uwielbiam ułożone w kosteczkę, równe i pachnące gorącem ubranka emotka

To ja miejscami chyba jestem na tym trzecim etapie emotka Dziecko często zabieram do marketu emotka Samo nie zostanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5631488 Napisano: 09.04.2013 21:14:54 w Rossmann
Czy jest jeszcze ktoś kto nie dostał tuszu Loreal? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5631486 Napisano: 09.04.2013 21:08:09 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

kalisto1986 super wiadomość emotka ale jak weszłam i zobaczyłam te gratulacje myślałam że urodziłaś emotka

U nas było podobnie z pieluchami mąż był mega przeciwny bo za dużo kosztują bo trzeba prać itd ale teraz jest jak najbardziej za i też opowiada w pracy o pieluchach emotka

mój ostatnio przestaje marudzić jak dokupuje nowe emotka teraz pokazałam mu projekt otulacza jaki bym chciała, żeby któraś z mam szyjących mi uszyła, to sam powiedział,że może ze 2 takie emotka
quaqua
noo nie zdziwiłaby mnie ta data, patrząc na to jak się czuje

emotka

Mój mąż ma jutro urodziny emotka Ale co mu dać? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5631355 Napisano: 09.04.2013 18:23:24 w Konkursowiczki w ciąży
prodiament napisał(a):

Właśnie nabrałam takiej chęci na lody, że rzuciłam się do zamrażarki i zjadłam prawie pół pudełka emotka W efekcie Fasolka zaczęła skakać mi po brzuchu - nie wiem, czy z radości, czy z zimna - i dostała czkawki emotka

Heh to ja dziś miałam napad na Wieśmaka... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5631196 Napisano: 09.04.2013 16:12:54 w Konkursowiczki w ciąży
emotka napisał(a):

kalisto1986 Gratuluję dobrego, współpracującego dzidziusia

U mnie też jeden stres mniej... Przyszły dziś dokumenty z Agencji Celnej, że mam wózek, fotelik samochodowy i leżaczek do odbioru.
Bałam się, przez tą groźbę przedwczesnego porodu, że zamówiona część wyprawki nie dopłynie na czas, i nie będziemy mieli fotelika, żeby przywieźć małą ze szpitala...
Na szczęście wygląda na to, że leki na powstrzymanie działają. A jakby co, to wózek i nosidełko już są w Polsce, a i mebelki złożone i dziecięcy kącik od soboty gotowe... Teraz przeraża mnie wizja wyprasowania tony maleńkich ciuszków... Prasowanie, to nie jest moje ulubione zajęcie...

To nie prasuj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5631121 Napisano: 09.04.2013 15:09:12 w Konkursowiczki w ciąży
prodiament napisał(a):

Jak szybko noworodki zużywaja pieluchy? - znowu niedoświadczona pyta emotka Jeśli kupię na początek Pampers Newborn 1 (2-5 kg) w ilości 4 opakowania po 43 szt. to nie zdąży z nich wyrosnąć, prawda? emotka

Zależy jak duży maluch. My zużyliśmy może z 2 opakowania, a potem już był rozmiar 2. Wyświetl w wątku >>
0 0