Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ODDANE Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja sobie nie wyobrażam innej pościeli niż ta z piór. Zwykła kołdra hipoalergiczna wydaje mi się za lekka, poduszka za mało puchata. Nie lubię spać na plackach
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No dokładnie u nas to samo, a że jeszcze w nocy się kręci jak nie wiem, to łapki i nóżki mu między szczebelkami utykały i się szarpał, bałam się, że coś sobie złamie.
W szpitalu nam się rożek nie przydał, preferowali kocyk cieniutki, bo w szpitalu było 25 stopni, więc cieplutko. Ale w domu mały sobie na nim leżał i bardziej jako mata się przydał
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie chyba Rossnet przestał lubić, ostatnio to chyba wygrałam szczotkę do włosów w styczniu 2012. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tak jest chyba jakieś ograniczenie, bo za laptopa, który kosztował prawie 8 tyś, dostałam tylko 333pkt. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My łóżeczko kupiliśmy za 200, takie turystyczne. U dziadków Kamiś miał ze szczebelkami, było fajne przez pierwsze pół roku zanim zaczął się porządnie wiercić, kręcić i wstawać. Potem zaczęły mu łapki między szczebelki włazić i płacz był nieziemski, do tego ile razy uderzył się główką o szczebelki. W turystycznym nie ma tego problemu bo jest miękkie, a oprócz tego składamy w bagażnik i możemy jechać np. na wakacje. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdybym nie musiała płacić ZUSU to w zamian bym wzięła wypasione medyczne. To chyba nie ma większego znaczenia, której "firmie" płacę. Z tym, że prywata da mi to, że dzwonię i mam umówioną wizytę nawet tego samego dnia, a nie za tydzień, miesiąc czy nawet pół roku. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za 500zł miesięcznie masz tak wypasione ubezpieczenie medyczne, które obejmuje leczenie szpitalne itp i to w prywatnych obiektach. Gdyby mnie było stać byłoby super. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwię się, że nie kazał jej się puknąć. Ja bym chyba czegoś takiego bez komentarza nie zostawiła
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A prywatnie nie chodzi się co miesiąc, więc nie płacąc głupiego Zusu można by nieźle zaoszczędzić. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie ZUS to jakaś porażka, ciagną kasę nie małą co miesiąc, co normalnie odkładając niezłą sumę bym miała. Do lekarza się dostać do graniczy z cudem. Darowaliby sobie ZUS, wzięłabym wypasione ubezpieczenie zdrowotne - kasa podobna.
Kurcze chodzić nie mogę, tak rozwaliłam sobie nogę o kant ściany jak młodego do wyjścia z tatą szykowałam. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe nie możesz go spuścić z oczu. Ja jak muszę iść do toalety a jesteśmy sami w domu, to zazwyczaj daję go do łóżeczka i wrzucam mu zabawki, żeby się zajął sobą. Normalnie bałabym się go zostawić, zwłaszcza po tym jak dwa dni temu mi zeskoczył z łóżka na podłogę z pełną premedytacją. Wylądował na pupie i się rozpłakał, ale zrobił to. Żadne łóżko nie jest już dla nie go przeszkodą, po prostu wchodzi, na stół wchodzi. Normalnie oczy dookoła głowy.
A ja planuję przemeblowanie w mieszkaniu. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My na noc ubieramy Premium Care, i dają radę. Rano młody ma suche ubranie, wiadomo, że pampers będzie nasikany, ale przynajmniej ubranie suche.
Mieliśmy też Huggies i nie były złe. Porównywalne do Active Baby, a tańsze.
Tak na prawdę musisz sama potestować, bo każde dziecko jest inne
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale są różne pampersy. U nas najlepiej się te Premium Care sprawdzają - najchłonniejsze - w takich młody nawet całą noc daje radę, nie są też złe active baby. Nie polecam tych sleep&play bo nie dość, że nie mają gumki w pasie, to u nas po dwóch sikaniach całe ubranko mokre.
Kamisiowi się kręcenie włączyło
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe niech zaciskają nogi