Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Równie dobrze mogłaś ty coś przywlec, ktoś kto was odwiedzał, mąż z pracy. Mogłaś niedokładnie umyć ręce itp. Nie masz co się zadręczać. Idźcie jutro do lekarza i wszystko się wyjaśni. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam nie prasuję ubrań. Nie lubię prasować. Zresztą znajoma położna kiedyś nam mówiła, że lepiej, żeby dziecko się oswajało z domowymi bakteriami. Szpitalne bakterie są gorsze
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O kurdee ale dużo masz tego, dziś nie dam rady się przekopać
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie bardzo rozumiem czego się tak bałaś? Ja idę zawsze do gina i mam totalną znieczulicę, tak jakbym szła do fryzjera czy marketu na zakupy. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Daj linka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Otóż to
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To musiałaś dobry zestaw trafić, bo zazwyczaj są to śmieci albo gazetka skarb
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam,
Napiszę od razu post zbiorczy. Fajnie, że Gerber robi tego typu akcje, bo nie wywalając pieniędzy w błoto mogę sprawdzić czy moje dziecko faktycznie zje taki posiłek. Niestety moje - nie toleruje słoiczkowego jedzenia.
O ile deserki do picia synkowi przypadły do gustu - taki wniosek, ponieważ wypił, a normalnie jest dość wybredny, o tyle słoiczki z sosikami okazały się totalną porażką. I w sumie się synkowi nie dziwię, że pluł tym jak opętany.
Szczerze nie rozumiem wpisów innych mam, które zachwalają słoiczki pod niebiosa, jakie to nie są pyszne i aromatyczne. Takie pytanie do was kochane: Czy wy to w ogóle same próbowałyście? Bo nie do końca wiem, jak można dziecku wcisnąć coś, czego samemu w ustach się nie miało. Moje wrażenia podobne jak synka: zapach - kiepski, nieapetyczny; smak - można porównać do smaku papieru - czyli bez smaku; kolor - może być, ale nie robi żadnego wow. W ogólnym rozrachunku słoiczki w naszym przypadku to wielka porażka.
Próbowaliśmy te sosiki z ryżem, makaronem, kaszą. Normalnie synek wcina takie produkty jak wymieniłam z wielkim smakiem, ale po doprawieniu sosikiem - pluł. Nie ma znaczenia jaki smak sosiku, czy obiadku. Nie wiem jak on wyczuwa, że to słoiczek, ale nie ruszy. Może to kwestia przyzwyczajenia do domowego jedzenia. U nas słoiczkowe się nie sprawdziło. Więc nie zamierzam słodzić, pisać jaki to super produkt - zależy wszystko od dziecka i przyzwyczajeń. Kolejna sprawa - słoiczki może fajne są, ale na wyjazd, gdy nie ma się dostępu do kuchenki. W życiu nie zdecydowałabym się na karmienie tym dziecka na codzień.
Podsumowując, deserki okazały się świetnym produktem, z fajną gęstością - młody się nie krztusił nim, jak w przypadku np. soczków z butelki, które są zazwyczaj dość rzadkie. Te mogę polecić
Pozdrawiam mamuśki i firmę Gerber,
Aga
Chyba dość szczerze.
Kamiś w lato śmiga w husteczce piratce z napisem PREZES
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak opadnie niżej będziesz na taczce wozić
A tak poważnie to szykuj się na porodówkę powoli, torbę miej pod ręką, bo młody ci może zrobić przedwielkanocną niespodziankę
Z jednej strony nie fajnie się tyje, ale z drugiej martwię się. Porównałam USG i Kamilek na tym etapie życia ważył 376g a malutka tylko 250g.
Odnośnie handmade to kuszą mnie mega taki śliczne czapki robione na drutach, takie długie z takimi mega wielkimi pomponami, bo mam ochotę maleństwu jak się urodzi cykać mnóstwo zdjęć. Kamilek ma pełno fotek z każdego miesiąca życia. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kamiś zaś ma z tyłu główki wielkie czerwone znamię, jeszcze po porodzie mu zostało i nie schodzi. Kiedyś włosami zarośnie i już. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja lenia mam cały czas. Teraz do sprzątania się zbieram od tygodnia. Tyle co naczynia są na bieżąco chowane do zmywarki i myte, robione pranie i wykładziny odkurzane, żeby młody okruchów nie wcinał, a tak wszędzie syf z malarią. Heh i nie mogę się zebrać, żeby rzeczy poukładać. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzymam kciuki za fikanie. Moja w położeniu główkowym
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nawet nie próbuję już z tymi słoiczkami. Skoro młody ich nie tyka to nic na siłę. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wodę Mama i ja, albo soczki takie dla dzieci. Czasem zwykłą słabą herbatę lekko osłodzoną, kakao też młody uwielbia. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja chcę by moje dziecko miało imię dość oryginalne, ale nie przesadnie. Nie chcę by jak pójdzie do przedszkola czy szkoły to w grupie lub w klasie miało 5 koleżanek o tych samych imionach. Dlatego imiona, które są w rankingach popularności mi odpadły
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja matka ma Helenka