Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5845054 Napisano: 02.04.2014 23:11:32 w Hochland
giulietta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

assal napisał(a):

Ci, co nie mają nic, będą twierdzić, że losowanie. Ci co zdobyli po 3 bony będą zdania, że wybierali.
Tak jest co konkurs

emotka
Jak agencja nie ma innej roboty, może czytać prace na bieżąco. Grasp jest do tego przyzwyczajony emotka

A ja właśnie swą tezę napisałam na tej podstawie, że właśnie wygrywam i zawsze najsłabszymi hasłami albo nawet takimi nie na temat tj ostatnio kiedy pomyliłam prefiksy emotka

mnie też grasp kiedys nagrodził za hasło nie na temat <pomylil mi sie konkurs valbon z piotra i pawla z realem> i do tego nie docenili go w pip, wyslalalm ponownie do reala <nie na temat> i bach, jest nagroda... emotka

i to jest właśnie kreatywność emotka trzeba komisję zaskoczyć emotka

emotka emotka dokładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5845045 Napisano: 02.04.2014 22:50:36 w Hochland
koniczynka123 napisał(a):

assal napisał(a):

Ci, co nie mają nic, będą twierdzić, że losowanie. Ci co zdobyli po 3 bony będą zdania, że wybierali.
Tak jest co konkurs

emotka
Jak agencja nie ma innej roboty, może czytać prace na bieżąco. Grasp jest do tego przyzwyczajony emotka

A ja właśnie swą tezę napisałam na tej podstawie, że właśnie wygrywam i zawsze najsłabszymi hasłami albo nawet takimi nie na temat tj ostatnio kiedy pomyliłam prefiksy emotka

mnie też grasp kiedys nagrodził za hasło nie na temat <pomylil mi sie konkurs valbon z piotra i pawla z realem> i do tego nie docenili go w pip, wyslalalm ponownie do reala <nie na temat> i bach, jest nagroda... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5845004 Napisano: 02.04.2014 21:28:21 w Hochland
koza.k90 napisał(a):

ale czego oczekiwać, gdy zaczynają kilka konkursów nie mając dobrych regulaminów emotka

błędne daty, niepełne listy produktów, poprawiane 100 razy regulaminy i licho wie co jeszcze

normalnie emotka

to chyba teraz taka nowa tradycja w konkursach się zaczyna, że wyniki na drugi dzień... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844976 Napisano: 02.04.2014 20:44:49 w Hochland
luk1990 napisał(a):

idzie się załamać ....pozostaje jeszcze nadzieja na opiekacze....tyle zgłoszeń poszło i żadnego bonu...chyba szczęście w losowaniach mnie opuśściło ;(

piąteczka! emotka ale obawiam się, że te opiekacze dostaną osoby, które wygrały bony...tak było zawsze Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844953 Napisano: 02.04.2014 20:05:09 w Hochland
monikar napisał(a):

Czyli morał taki, że najlepiej nie grać ostatniego dnia

wczoraj cały dzień skrobałam i się przeskrobałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844952 Napisano: 02.04.2014 20:03:20 w Paragony
mam paragon z pierwszego dnia konkursu z PiP, oddam za najniższe doładowanie emotka

nieaktualne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844657 Napisano: 02.04.2014 13:04:26 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie jedna dziewczyna na fb.Zorganizowała konkurs z doładowaniami na fb, a ja jeszcze zaprosiłam kilka osób z forum na to pożal się Boże wydarzenie emotka Niejaka Ala Głowacka to oszustka! Uważajcie na jej profil i udostępnijcie znajomym! https://www.faceb...f_t=event_mall_reply

przecież ta osoba to fejk i to perfidny emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844626 Napisano: 02.04.2014 12:20:40 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

edzia21 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

xooxooxoo napisał(a):

Rozumiem, że chce się coś wygrać, że chce się zarobić kilka groszy ale po co spamować linkami wszystkie możliwe profile na fejsie?! emotka emotka

W kwestii fb to wkurza mnie jeszcze zaśmiecanie "fanpejdży" pytaniami: kiedy wyniki/kiedy rozwiązanie konkursu/kiedy poznamy zwycięzców/a może dziś będzie lista laureatów? No ściana płaczu. Termin podania wyników upływa za kilka dni a już sikają po nogach bo wyników nie ma. A jakby podali wyniki zaraz po zakończeniu konkursu to by płakali, że nie czytają prac, że było losowanie. Ja rozumiem, ktoś się niecierpliwi, wstawi post, sponsor/organizator odpowie, że wyniki za kilka dni. Chyba powinno zaspokoić ciekawość innych i powstrzymać ich przed lawiną bezsensownych, dublujących się pytań? I człowiek zamiast znaleźć pomocną informację tonie w bezkresie ludzkiej bezmyślności. emotka

a ja zdążyłam tez zauwazyc zaleznosc, ze pytajacy non stop o wyniki, nigdy nie wygrywaja, albo rzadko emotka

Tak i są wielce oburzeni, bo tak się starali a ich zgłoszenie było jedyne słuszne i warte nagrody. W międzyczasie inwestują też dużo czasu i transferu na wypisywanie psalmów pochwalnych pod adresem sponsora/organizatora. A kiedy ten najlepszy w swoim rodzaju sponsor mimo wszystko nie przyzna wiernemu fanowi kremu na zmarszczki, to moment okazuje się, że jednak jego produkty są najgorsze na rynku a stronę należy "odlubić", markę zbojkotować i odradzić wszystkim znajomym. emotka

emotka emotka true! true! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844623 Napisano: 02.04.2014 12:18:34 w Inne mniejsze markety
koza.k90 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

doskonale haselko na WEDEL z itm... emotka

lubie Wedel bo Wiosną...Latem...Jesienią...Zimą emotka

nie zapomnij o Hochlandzie i Hortexie emotka

w takim razie - dodaje to do ulubionych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844618 Napisano: 02.04.2014 12:14:30 w Inne mniejsze markety
doskonale haselko na WEDEL z itm... emotka

lubie Wedel bo Wiosną...Latem...Jesienią...Zimą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844600 Napisano: 02.04.2014 11:56:14 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

xooxooxoo napisał(a):

Rozumiem, że chce się coś wygrać, że chce się zarobić kilka groszy ale po co spamować linkami wszystkie możliwe profile na fejsie?! emotka emotka

W kwestii fb to wkurza mnie jeszcze zaśmiecanie "fanpejdży" pytaniami: kiedy wyniki/kiedy rozwiązanie konkursu/kiedy poznamy zwycięzców/a może dziś będzie lista laureatów? No ściana płaczu. Termin podania wyników upływa za kilka dni a już sikają po nogach bo wyników nie ma. A jakby podali wyniki zaraz po zakończeniu konkursu to by płakali, że nie czytają prac, że było losowanie. Ja rozumiem, ktoś się niecierpliwi, wstawi post, sponsor/organizator odpowie, że wyniki za kilka dni. Chyba powinno zaspokoić ciekawość innych i powstrzymać ich przed lawiną bezsensownych, dublujących się pytań? I człowiek zamiast znaleźć pomocną informację tonie w bezkresie ludzkiej bezmyślności. emotka

a ja zdążyłam tez zauwazyc zaleznosc, ze pytajacy non stop o wyniki, nigdy nie wygrywaja, albo rzadko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844383 Napisano: 01.04.2014 23:11:01 w Hochland
pawwwel napisał(a):

A czy oni potem sprawdzają czy się ma paragony na te wszystkie zgłoszenia? Dla mnie jest głupie że nie podaje się od razu numeru paragonu.

wcześniej nagrody były przydzielane w inny sposób (tygodniowe/dzienne) teraz jest chyba inaczej, więc może być różnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844350 Napisano: 01.04.2014 22:35:51 w Gratulacje! Dla wygranych!
mgrzel napisał(a):

mia napisał(a):

Tym razem już się chyba nie pomylę... emotka
Judytkak, gratulacje Meksyku, czy gdzie się tam wybierasz (bo chyba wybór jest?) emotka emotka emotka

Również WIELKIE GRATULACJE!!! Istne szaleństwo taka wygrana emotka

ja również serdecznie gratuluje tak wspaniałej wycieczki emotka aczkolwiek dalej nie moge wyjść z podziwu, jak tak szybko ogarnęli tyle prac emotka ale skoro to prawda, GRATULACJE i wielu wrażeń emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844285 Napisano: 01.04.2014 21:26:51 w Biedronka
no agencja dała czadu, pewnie siedzieli cały weekend dzień i noc i zagłębiali się w lekturę zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844278 Napisano: 01.04.2014 21:21:19 w Biedronka
benasia napisał(a):

ja nie mam nic emotka
dziwne ze tak po nocy rozsyłają emotka

niestety sprawdziłam tą kobietę i jest z tej agencji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844274 Napisano: 01.04.2014 21:19:35 w Biedronka
koza.k90 napisał(a):

znajoma ma maila z godz. 21:09 od jakiejś Izabeli Baron o wygraniu zestawu koncentratu Eden na cały rok

ja nie mam nic emotka

widocznie nie masz szczęścia w losowaniach, tak jak ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844267 Napisano: 01.04.2014 21:10:07 w Biedronka
termitek99 napisał(a):

Myślę, że był, bo rozesłali mailem ręczniki.

emotka , to w takim razie pewnie maszynę losującą od totalizatora sportowego wypożyczyli na wtorek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844255 Napisano: 01.04.2014 20:58:54 w Biedronka
staszek napisał(a):

coś nie chce mi się wierzyć w ten Meksyk z Edenu. Tym bardziej po wpisie w mdw komentującym wygraną suszarkę elektryczną z tegoż samego emotka

suszarki nie było, to byl 1 kwietniowy żarcik emotka

tam było aż 1000 znaków i brak numerów paragonów, czyli zgłoszeń pewnie jest na pęczki emotka ... jak wyrobią się do piątku to będzie cud. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844242 Napisano: 01.04.2014 20:39:09 w Hochland
zubi napisał(a):

monikar napisał(a):

Na Hochland można wysłać dłuższą wypowiedź niż jeden sms?

moim zdaniem można, w poprzednich konkursach wysyłałam

też tak myślę emotka wydaje mi się, że do tylu znaków, ile liczy formularz na www. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5844234 Napisano: 01.04.2014 20:18:42 w Biedronka
judytkak napisał(a):

asante napisał(a):

No dobra Judytkak, teraz napisz czy ten Meksyk to prawda czy żart i jeśli prawda to jest to wycieczka z edenu czy co?
Chyba mnie dzisiaj pokręci....

Jeśli Pani z agencji nie żartowała, to mamy Meksyk z Edenu emotka

i niby tak w 2 dni tyyyyle prac przeczytali? emotka

jeśli to nie żart, to gratuluję emotka emotka , ale wierzyć mi się nie chce, że piatek i poniedziałek im wystarczył na to wszytko emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0