Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xooxoo

xooxoo

#7263824 Napisano: 22.05.2025 13:26:19 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

xooxoo napisał(a):

halliday napisał(a):

xooxoo napisał(a):

Wysyłaliście ostatnio coś InPostem i mieliście problem? 
Już druga sytuacja u mnie, że paczka albo nie dotarła, albo dotarła niewłaściwa. Już wychodzę z siebie emotka  Raz wysłałam przez Vinted plecak. Paczka zaginęła, nie doszła do odbiorcy. Polityka Vinted powoduje, że muszę czekać prawie miesiąc na rozwiązanie sprawy - ja co prawda niby mam dostać ubezpieczenie ale u kupującego pieniądze wiszą i też musi na nie czekać. Paczka bardziej skradziona niż zaginiona, bo plecak w paczce 35x35 cm więc raczej niemała.
Druga sytuacja zamówiłam coś na Allegro, w dużym pudle. Zrobiłam zwrot, bo produkty mi nie pasowały. Po 10 dniach dostaję info ze sklepu, że w mojej paczce ze zwrotem był inny produkt niż kupiłam, więc zwrotu pieniędzy nie będzie. I jak niby mam to udowodnić? Ciągle sobie mówię, żeby robić zdjęcia wysyłanych paczek i zawartości ale zapomniałam i to też można podważyć. I teraz ani paczki, ani produktu, ani pieniędzy. emotka

pewnie to było wysyłane kodem, a nie z wydrukowaną etykietą? To pewnie kurier przy wyciąganiu przykleił kod kreskowy do innej paczki niż powinien.

No niestety, też o tym ostatecznie pomyślałam, że to wina właśnie tego. Chociaż sklep też mnie wkurza, bo twierdzi, że dostał coś innego ale zdjęcia już nie wysyła. emotka

To sklep firmowy czy wlasny biznesik domowy przyczepiony pod Allegro?

Sklep, sklep. Mają jakąś hurtownie tkanin stacjonarnie. Sprawa dziwna w tym przypadku ale już raczej nie do udowodnienia, bo jak? Ani ja nie udowodnię, że wysłałam to co wysłałam, a sklep twierdzi, ze dostał co innego i ma zdjęcia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#7263208 Napisano: 20.05.2025 15:44:31 w Wkurza mnie...
halliday napisał(a):

xooxoo napisał(a):

Już druga sytuacja u mnie, że paczka albo nie dotarła, albo dotarła niewłaściwa. Już wychodzę z siebie emotka  Raz wysłałam przez Vinted plecak. Paczka zaginęła, nie doszła do odbiorcy. Polityka Vinted powoduje, że muszę czekać prawie miesiąc na rozwiązanie sprawy - ja co prawda niby mam dostać ubezpieczenie ale u kupującego pieniądze wiszą i też musi na nie czekać. Paczka bardziej skradziona niż zaginiona, bo plecak w paczce 35x35 cm więc raczej niemała.
Druga sytuacja zamówiłam coś na Allegro, w dużym pudle. Zrobiłam zwrot, bo produkty mi nie pasowały. Po 10 dniach dostaję info ze sklepu, że w mojej paczce ze zwrotem był inny produkt niż kupiłam, więc zwrotu pieniędzy nie będzie. I jak niby mam to udowodnić? Ciągle sobie mówię, żeby robić zdjęcia wysyłanych paczek i zawartości ale zapomniałam i to też można podważyć. I teraz ani paczki, ani produktu, ani pieniędzy. emotka

pewnie to było wysyłane kodem, a nie z wydrukowaną etykietą? To pewnie kurier przy wyciąganiu przykleił kod kreskowy do innej paczki niż powinien.

No niestety, też o tym ostatecznie pomyślałam, że to wina właśnie tego. Chociaż sklep też mnie wkurza, bo twierdzi, że dostał coś innego ale zdjęcia już nie wysyła. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#7263117 Napisano: 20.05.2025 12:41:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Biedronka z „Grilluj i graj” emotka Wyświetl w wątku >>

xooxoo

#7263112 Napisano: 20.05.2025 12:34:48 w Wkurza mnie...
Druga sytuacja zamówiłam coś na Allegro, w dużym pudle. Zrobiłam zwrot, bo produkty mi nie pasowały. Po 10 dniach dostaję info ze sklepu, że w mojej paczce ze zwrotem był inny produkt niż kupiłam, więc zwrotu pieniędzy nie będzie. I jak niby mam to udowodnić? Ciągle sobie mówię, żeby robić zdjęcia wysyłanych paczek i zawartości ale zapomniałam i to też można podważyć. I teraz ani paczki, ani produktu, ani pieniędzy. emotka Wyświetl w wątku >>

xooxoo

#7261545 Napisano: 15.05.2025 13:29:14 w moje dzisiejsze wygrane :)

xooxoo

#7260846 Napisano: 14.05.2025 10:41:24 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
0 0

xooxoo

#7260703 Napisano: 13.05.2025 19:35:40 w moje dzisiejsze wygrane :)

xooxoo

#7260092 Napisano: 12.05.2025 09:46:28 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Ktoś chętny na seans w Cinema City? Film utrata równowagi (trzeba tylko sprawdzić czy w swoim CC leci, bo u mnie w jednym nie ma).
Mam do oddania dwa kody na ten film, ważne do 15.05 i do użycia w kasie kina

oddane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

xooxoo

#7259230 Napisano: 08.05.2025 11:51:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chyba zablokowali mój numer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

xooxoo

xooxoo

xooxoo

#7259151 Napisano: 08.05.2025 09:27:04 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "#BakeAtHome"

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1004523178447633&set=a.516667960566493

Nagrodzeni w komentarzu:
Nagroda główna: Ewela B.Wyróżnienia: Ewelina P., Zara B., Dominika Z., Magdalena M., Milena S. Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#7258953 Napisano: 07.05.2025 13:10:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jokan napisał(a):

gregory napisał(a):

Oznajmiam, że wątek przestał działać. Mimo wpisów tutaj, nadal nic nie wygrałem. Możecie się wiec nie trudzić i nie tracić czasu na żale, to nic nie daje.

oooo podpisuję się pod tym...dlatego po prostu czekam na na coś miłego emotka

Niestety, chyba liczba wpisów została przekroczona emotka  Ja już nie pamiętam, kiedy przyszła wiadomość o jakiejkolwiek wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#7258866 Napisano: 07.05.2025 09:02:27 w Szybkie konkursy na Facebooku
Do końca dnia 7 maja (środa) do godz. 23:59
KONKURS: Wygraj wejściówkę na festiwal! Z okazji 22. Festiwalu Millennium Docs Against Gravity w Gdyni mamy dla Was 20 voucherów do Gdyńskie Centrum Filmowe!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1187692340054531&set=a.592351396255298
Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#7257122 Napisano: 29.04.2025 15:25:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka  No nie... to już przesada. Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#7256810 Napisano: 28.04.2025 11:19:19 w Wkurza mnie...
Madzia88 napisał(a):

Tez mam ten problem, ale nie widze nic o zadnej skórce 😔

U mnie już wyświetlają się normalnie, ale jeśli dalej masz problem, to skórę można zmienić w górnym lewym rogu strony - napis "nowoczesna" - tam zmienisz skórę na tradycyjną. A później tradycyjną zmienisz w dolnym prawym rogu. Wyświetl w wątku >>
1 Madzia88 0