Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xooxoo

xooxoo

#6345086 Napisano: 11.04.2017 17:01:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pudło od dłuższego czasu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6340415 Napisano: 30.03.2017 23:59:49 w GFK
andziulka21 napisał(a):

Jak długo czeka się na odpowiedź od Gfk? Pisałam prawie tydzień temu i cisza emotka

ja pisałam kilka miesięcy temu, nadal nie dostałam odpowiedzi  emotka    Wyświetl w wątku >>

xooxoo

#6334043 Napisano: 16.03.2017 18:00:21 w Ambasadorinnowacji - Philips
Mi tym razem nie udało się nic trafić... W sumie dla mnie ciekawych produktów nie było. Mam nadzieję, że na tą ostatnią Aukcję dadzą coś super i będę mogła rzeczywiście coś trafić.. Ale bardzo jestem ciekawa co teraz będzie i co wymyślili. Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6333234 Napisano: 15.03.2017 10:57:28 w Ambasadorinnowacji - Philips
Ale jest przepaść punktowa między blenderem, a odkurzaczem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6332852 Napisano: 14.03.2017 15:43:57 w Wkurza mnie...
natamore napisał(a):

wkurza mnie to, że moje zamówienie z allegro zostało wysłane kurierem InPost mimo, że wybrałam Paczkę 24 Priorytetową droższą o całe 4 zł tylko po to bo nie lubię tej "Firmy", bo ZAWSZE są z nią problemy.. Dzisiaj również. Pani raczyła przyjechać do domu po mojej prośbie, bo mnie nie było a mama była i zawsze odbiera moje paczki i żaden kurier nie robi z tego problemu, że musi podejść dwa kroki do domu. Ta Pani jednakże zawsze ma z tym problem, ale dziś o dziwo przyszła, mimo, że z wielką łaską, ale jednak..Tyle, że nie miała wydać 10 zł i paczkę zabrała z powrotem.  Pani jest KURIEREM i nie rozumiem jak może nie mieć przy sobie 10-ciu złotych, no nie ośmieszajmy się.. W dodatku powiedziała mamie, że jeszcze jutro JEŚLI BĘDZIE W POBLIŻU podjedzie a jak nie to paczka do odebrania w paczkomacie Inposta, oddalonego o 20 km, bo w tym miescie jest najblizszy.. No k.. mać 

Rozumiem, że pani mogła nie mieć jak wydać. Warto też sprawdzić regulamin, bo tak jak ondine pisze, może być o tym zapis tak samo jak w firmach kurierskich. Ja mam takie sytuacje jak przychodzi do mnie ktoś z OLX. Przeważnie nie mam w domu drobnych, nie jestem sklepem, żeby mieć pudełko pieniędzy do wydawania. Niestety często się tak zdarza, że mam np całe 20/50 zł i nie mam po prostu jak wydać. Warto spojrzeć z drugiej strony (chociaż pani dziwnie się zachowuje, więc może niekoniecznie w odniesieniu do niej emotka  ). Jeżeli rzeczywiście nie przywiezie paczki to napisz, zgłoś na nią skargę, bo tak nie powinna się zachowywać. To jej obowiązek, żeby dostarczyła paczkę pod podany adres. Taka jej praca. 
Koniecznie też napisz do sprzedawcy, że wysłał nie tym co powinien. Wyświetl w wątku >>
1 natamore 0

xooxoo

#6332658 Napisano: 14.03.2017 10:37:39 w Ambasadorinnowacji - Philips
Jak myślicie, dzisiaj pojawią się produkty które można będzie licytować? Wydawało mi się, że zawsze szybciej można było zobaczyć Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6325882 Napisano: 25.02.2017 13:38:10 w Ambasadorinnowacji - Philips
Zasady są mega proste. Wykonujesz zadania, które są wrzucane na stronę. Otrzymujesz za każde zadanie określoną ilość punktów. Po wszystkich etapach (4), jest zakończenie czyli aukcje, na których punkty wymieniasz na nagrodę. Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

xooxoo

#6323348 Napisano: 18.02.2017 15:55:58 w GFK
nasze finanse +100 pkt
zaznaczyłam Bank WBK, chodzi o kartę kredytową. Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6318015 Napisano: 03.02.2017 11:21:13 w Ambasadorinnowacji - Philips
eliotness tak, to normalne. Odznaki będą stopniowo dodawane emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 ania2812

xooxoo

#6313597 Napisano: 23.01.2017 11:36:36 w Ambasadorinnowacji - Philips
anula81 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

ondine napisał(a):

luko922 napisał(a):

O matko, wrzucili "Łukasz testuje VisaCare do newslettera na mailu". Nie oglądajcie! vemots/tongue.gif

Nie otwierałam nawet maila od Ambasadora, ale po Twoim "nie oglądajcie!" - musiałam... emotka
Brawo za odwagę, ja nigdy nie wrzucam filmików "gadanych" emotka

Haha ja specjalnie szukałam wiadomości, ktorą wyrzuciłam już do kosza emotka
Też podziwiam odwagę emotka

ja też odgrzebałam z kosza emotka ale recenzja super, i odwaga i głos emotka Podziwiać

i ja też zobaczyłam, mega fajny film, super recenzja! Gratulacje! emotka   Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

xooxoo

#6312212 Napisano: 18.01.2017 17:04:35 w Ambasadorinnowacji - Philips
Ile typowych alergenów obecnych w powietrzu usuwa oczyszczacz?
99,97%

Jakie 6 rodzajów zanieczyszczeń potrafi usunąć z powietrza urządzenie?
bakterie, pyłki, roztocza kurzu, kurz, wirusy i sierść zwierząt

Powietrze jest dla wszystkich
Jaki jest najmniejszy rozmiar cząsteczek, z którymi radzi sobie oczyszczacz powietrza AC3256/10? 
Zaledwie 0,02 mikrometr, ponad 100 razy mniejszy niż cząsteczki PM2,5

Skąd oczyszczacz „wie”, że coś „wisi” w powietrzu? 
dzięki technologii AeraSense o dokładności porównywalnej z profesjonalnymi czujnikami

Specjalny automatyczny tryb antyalergenowy umożliwia:
usuwanie typowych alergenów znajdujących się w powietrzu

Numeryczny wskaźnik urządzenia pokazuje:
informacje o liczbie cząsteczek PM2,5

Czy urządzenie może pracować nocą?
tak, w specjalnym cichym trybie o obniżonym poziomie hałasu

Odetchnij pełną piersią
Ile m3 powietrza na godzinę potrafi przefiltrować oczyszczacz powietrza Philips AC3256?
do 367 m3

Czy oczyszczacz powietrza Philips AC3256 potrafi chronić przed szkodliwymi gazami?
tak, przed formaldehydem i toluenem, a także przed lotnymi związkami organicznymi

W pomieszczeniach do jakiej wielkości sprawdza się oczyszczacz powietrza Philips AC3256?
do 95 m2

Jak się nazywa najgrubszy filtr urządzenia AC3256?
NanoProtect S3

Jaki jest najmniejszy poziom hałasu w trybie cichej pracy wentylatora?
tylko 33dB Wyświetl w wątku >>

xooxoo

#6310911 Napisano: 14.01.2017 15:12:15 w Ambasadorinnowacji - Philips
Myślicie, że coś jeszcze dorzucą czy tylko te 9 aukcji będzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6307819 Napisano: 04.01.2017 22:50:02 w Ambasadorinnowacji - Philips
marta_1234 napisał(a):

kaylie napisał(a):

Hej emotka  Niedawno założyłam konto na ambasadorze, dlatego nie wiem czy to jest "normalne", z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi emotka
Mianowicie do tej pory nie zatwierdzono mi zadań z "poznaję" i "tworzę" z 2 i 3 etapu. O ile ten 3 nie wzbudza moich obaw, to 2 zaczął mnie zastanawiać.

Oceniają z opóźnieniem i tak samo przyznają punkty i odznaki. Bez obaw emotka

Teraz mają naprawdę duże opóźnienia. U mnie stan odznak wygląda ta: 1 x 3 x 1  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6305982 Napisano: 30.12.2016 14:13:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
buziolek napisał(a):

magnus napisał(a):

dede napisał(a):

Bransoletka od Posti czyli miła niespodzianka na koniec roku emotka

i ja mam dwie emotka

i ja mam 7 emotka

I u mnie dzisiaj bransoletka! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6305462 Napisano: 29.12.2016 09:04:14 w Ambasadorinnowacji - Philips
Agnes89 napisał(a):

andzianecia napisał(a):

Agnes89 napisał(a):

andzianecia napisał(a):

kasia580 napisał(a):

andzianecia napisał(a):

kasia580 napisał(a):

A miałam właśnie pytać czy ktoś coś o grudniowej aukcji . U mnie niestety cisza ale skoro już dostajecie to może i do mnie dotrze ,choć nie liczę że w tym roku emotka  

u mnie też niestety cisza emotka  żadnego @ nie dostałam emotka

a co wylicytowałaś ? ja Depilator , może wysyłają jakoś urządzeniami .

ja czekam na Lumee emotka

Do mnie dzisiaj dotarły rzeczy z grudniowej licytacji.

a dostałaś @ że coś do Ciebie jedzie?
Nie, rano zadzwonił kurier i przyniósł przesyłkę, ale wcześniej nic nie wiedziałam, że będzie.

Do mnie dzisiaj przyszedł mail, że dzisiaj będzie kurier emotka Wyświetl w wątku >>
1 Agnes89 0

xooxoo

#6303877 Napisano: 22.12.2016 09:10:18 w GFK
Kosmetyki +90 (wypełniłam całą ale nie wiem jak wygląda ta dłuższa)
Chodziło o pampersy. Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6302060 Napisano: 18.12.2016 12:13:32 w SZUKAM....
gracet napisał(a):

jaka jest odpowiedz na dzisiejszy kalendarz JYSK? nosz kurcze, nie mam pojęcia:(

JENNET Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6298867 Napisano: 10.12.2016 22:19:52 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

ace napisał(a):

czy przeglądając "śledzenie przesyłki" zawsze od razu pojawiają się wszystkie etapy jakie przechodzi list? Ja nadałam list tydzień temu, a w śledzeniu wciąż ostatni (i jedyny) krok to "nadanie przesyłki w...". I się zastanawiam, czy tak się zdaża, czy przesyłka leży gdzieś między regałem G, a szafką H...

Nie, wszystkie etapy pojawiają się w momencie wydania przesyłki do dostarczenia./przygotowanie do doręczenia/Wydanie do dostarczenia/dostarczenie bądź awizo. Nic innego tam nie zobaczysz.
Niestety...obecny okres przedświąteczny przeciąża pocztę polską (już od listopada). Mój polecony priorytet szedł ostatnio 2 tyg emotka

Kiedyś pojawiało się tam wszystko, wyświetlały się wszystkie etapy i miasta, w których list czy przesyłka była. Teraz jest nadanie i dopiero odbiór emotka  Co do priorytetu poleconego. Mój ostatnio szedł tydzień, co jest dla mnie jakąś katastrofą, kiedy nie było jeszcze sezonu świątecznego-grudniowego. Tyle się płaci, a jakość usług jest coraz gorsza. Wysyłałam w podobnym czasie zwykły list i poszedł po dwóch dniach, więc gdzie tu logika emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6298688 Napisano: 10.12.2016 10:36:34 w GFK
kamuun napisał(a):

Domino123 napisał(a):

Ile zazwyczaj trzeba czekać aż odpiszą na maila? Już tydzień mnie olewają... Można reklamować nagrodę?

mi przez 3 tygodnie nie odpisywali, odpisali dopiero po tym jak pojawiłam się w ich siedzibie, niepoważni są

Mi nie odpisuję ani na maile, ani na facebooku.. Nigdzie. Od dwóch miesięcy nie mam nagrody. Masz rację są niepoważni. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6296872 Napisano: 06.12.2016 16:32:15 w Ambasadorinnowacji - Philips
monisss aukcje się już zakończyły, jakoś po 13. Wyświetl w wątku >>
0 0