Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wiesz monikar, jestem tego samego zdania. Co wiecej - może to Ci pomoże - nie chciałabym, żeby ktoś wobec mnie tak postąpił (nawet ukochana siostra), a może się łatwo o tym dowiedziec i będzie miała do Ciebie żal
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No coś Ty, byłam przed chwilą w łazience a tam na butelce jest napisane "mydło do rąk"
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Do 1.10. Była pomyłka na ulotkach. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Z jakiego dnia, z pierwszego? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Pytałam wczoraj o to samo, ale głucha cisza. Nie wiem, czy ludzie nie chcą się ujawnić, czy agencja nie dzwoniła, czy tez wygrywają ludzie spoza forum. Agencja też nie jest mi znana, jedyny sposob to pisac w różnym stylu i tej wersji będe się trzymać
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Podbijam, chwaliła się tylko jedna osoba z pierwszego dnia czy coś przeoczyłam? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dziękuję
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Otwierając pierwsze lepsze zdjęcie widzę, ze ma zielone oczy, a zielony jest na 7 liter. Jeśli nie, to nie znam się na kolorach
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Mam podobne odczucia, dlatego chwilowo odpocznę od Karlsbada. Coś się zmieniło, albo u mnie albo u nich i najpierw muszę odkryć co, bo przestaliśmy być kompatybilni
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
KREW obojętnie jaka, ze wskazaniem na Anetę Winiarską - wojewódzki szpital w Kielcach. Po oddaniu krwi dostaje się zaświadczenie i można je bezpośrednio przefaksować 413671325 z dopiskiem intensywna terapia. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Niestety miałam taką samą sytuację ostatnio, mogłam wysłac smsy premium z Orange i T-mobile, a z Play nie. To kwestie finansowe, bo smsy premium wszędzie kosztują tyle samo i play się tu dobrze zabezpieczył. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jak w życiu... marzenia, plany, a potem koniec marzeń i rozwód... z Karlsbadem. Albo nie, dam mu szansę jeszcze kiedyś, póki co separacja. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Skoro tak mówicie to... czary mary, czary mary, Intermarche tu jestem, TU JESTEM... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
W takim razie rozumiem jeszcze mniej z tego, co chciałaś przekazać. I chyba lepiej zakończyć temat, bo boję się, że za chwilę zobaczę ciemność
Niech powyższa wymiana zakończy się mottem - każdy ma prawo wygrywać ile chce i co chce i nic nikomu do tego - i to chciałam zakomunikować. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.