Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xpac

xpac

#6518138 Napisano: 10.08.2018 15:50:49 w Albedo Marketing
masza napisał(a):

Tez mam nagrodę 3 stopnia

no to spieprzyli regulamin emotka bo według niego apteczka to II stopnia emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6518130 Napisano: 10.08.2018 15:40:59 w Albedo Marketing
izkak napisał(a):

xpac napisał(a):

Dobra kto mi podpowie co to jest nagroda II stopnia ?? Aptecza?? Według regulaminu 
6 (słownie: sześć) nagród I stopnia - kamera
100 (słownie: sto) nagród II stopnia - apteczka
a III stopnia to wycieczka ?? Raczej chyba się machnęli w regulaminie

Nie ma III stopnia, wycieczka to nagroda główna  emotka

No jak nie ma III jak dostałem takiego smsa -  Gratulujemy wygranej III stopnia... Wyświetl w wątku >>

xpac

#6518128 Napisano: 10.08.2018 15:38:31 w Albedo Marketing
xpac napisał(a):

maa napisał(a):

xpac napisał(a):

tytomaszszczescie napisał(a):

BRAWO ZA SMS emotka
chyba wykrakałam tą zmianę emotka

Dobra kto mi podpowie co to jest nagroda II stopnia ?? Aptecza?? Według regulaminu 

Wycieczka to nagroda główna

Dostałem smsa - gratulujemy wygranej nagrody III stopnia ...

czyli w regulaminie się machneli cytuję:

"5.1.1. 3 (słownie: trzy) nagrody główne, przy czym jedną nagrodę główną stanowi voucher owartości jednostkowej 5.000,00 zł (słownie: pięć tysięcy złotych) do zrealizowania w
ramach dowolnie wybranej oferty Biura Podróży „ITAKA” wraz z dodatkową nagrodą
pieniężną w wysokości 556 zł (słownie: pięćset pięćdziesiąt sześć złotych), przeznaczoną
na pokrycie podatku dochodowego od nagrody w Konkursie (dalej: Nagroda Główna);
5.1.2. 6 (słownie: sześć) nagród I stopnia, przy czym jedną nagrodę I stopnia stanowi kamera
sportowa GoPro Hero5 Black o wartości jednostkowej 1.300,00 zł (słownie: tysiąc trzysta
złotych 00/100) brutto wrazz dodatkową nagrodą pieniężną w wysokości 144 zł (słownie:
sto czterdzieści cztery złote), przeznaczoną na pokrycie podatku dochodowego od
nagrody w Konkursie (dalej: Nagroda I Stopnia);
5.1.3. 100 (słownie: sto) nagród II stopnia, przy czym jedną nagrodę II stopnia stanowi mała
apteczka z zestawem produktów marki „Viscoplast” o wartości jednostkowej 14,43 zł
(słownie: czternaście złotych 43/100) brutto wraz z dodatkową nagrodą pieniężną w
wysokości 1,60 zł (słownie jeden złoty 60/100), przeznaczoną na pokrycie podatku
dochodowego od nagrody w Konkursie (dalej: Nagroda II Stopnia)" Wyświetl w wątku >>
1 jankowska 0

xpac

#6518126 Napisano: 10.08.2018 15:32:40 w Albedo Marketing
maa napisał(a):

xpac napisał(a):

BRAWO ZA SMS emotka

Wycieczka to nagroda główna

Dostałem smsa - gratulujemy wygranej nagrody III stopnia ... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6518123 Napisano: 10.08.2018 15:30:27 w Albedo Marketing
izkak napisał(a):

xpac napisał(a):

Nie ma III stopnia, wycieczka to nagroda główna  emotka

Łooo matko!!! to mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6518121 Napisano: 10.08.2018 15:27:47 w Albedo Marketing

BRAWO ZA SMS emotka

a III stopnia to wycieczka ?? Raczej chyba się machnęli w regulaminie Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6515308 Napisano: 01.08.2018 13:59:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

xpac napisał(a):

bocin napisał(a):

Bardzo dziękuję osobom, które krytykują konkurs z Maluchami. Dzięki Wam mam większą szansę na wygraną. emotka  
Ja chłop prawie 90kg spokojnie się w niego zmieszczę i będę nim śmigał po polu kolegi. emotka  

o to to to emotka i ja drugim emotka

to trzeciego ja poproszę, choć w sumie do tego pierwszego też się pewnie zmieszczę z 90 - kilowym panem. i nawet z Lechami! ^^

no ta ja nie wiem, jak się podzielimy - Mąż też chciał malucha emotka

No niestety nagrody już przydzielone, mogę dać pojeździć emotka jak nie zepsujecie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

xpac

#6515302 Napisano: 01.08.2018 13:55:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

xpac napisał(a):

bocin napisał(a):

Bardzo dziękuję osobom, które krytykują konkurs z Maluchami. Dzięki Wam mam większą szansę na wygraną. emotka  
Ja chłop prawie 90kg spokojnie się w niego zmieszczę i będę nim śmigał po polu kolegi. emotka  

o to to to emotka i ja drugim emotka

to trzeciego ja poproszę, choć w sumie do tego pierwszego też się pewnie zmieszczę z 90 - kilowym panem. i nawet z Lechami! ^^

i koniec tematu emotka  nagrody podzielone reszta może nie grac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6515294 Napisano: 01.08.2018 13:45:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bocin napisał(a):

o to to to emotka i ja drugim emotka Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

xpac

#6515201 Napisano: 01.08.2018 10:58:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trissm napisał(a):

Weszłam sobie na C4 zobaczyć co tam konkursowego, choć u nas akurat rzadko który łapie się do konkursów. No ale rozwalił mnie jeden konkurs
https://www.e-kon...18.html#.W2F0dcIyWM8

teraz widzę, że i pod postem konkursowym podobna dyskusja.
Sam pomysł wygrania malucha już jest lekko zaskakujący (choć wczoraj właśnie widziałam takiego odpicowanego na drodze). Wycena na 20 tys wydaje się lekko szalona (chyba, ze to wersja jak dla Toma Hanksa) ale już to, że jedna z wygranych jest NIEDOPUSZCZONA do ruchu, to już jakieś kurna wariactwo. Ja jestem kolekcjonerką. Lubię wygrać koszulkę czy piłkę z autografem, ale co zrobić z niejeżdżącym maluchem???
Nawet wyobrażając sobie, ze dla studenta wygranie malucha byłoby zabawne, to niejeżdżącego???
Chyba Advalue poniosło emotka

Tutaj macie filmik na YouTube o tym konkursie emotka
https://www.youtu...amp;feature=youtu.be Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6514935 Napisano: 31.07.2018 16:40:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hrabinka napisał(a):

Wygrywaj z mistrzowskimi produktami - ITM; nie wchodzi mi stronka do przesłania danych https://e-kupon.i...ermarche/wygraj.html . Czy ktoś miał podobnie i co poradzić w takiej sytuacji? emotka  

Zmień przeglądarkę, usuń ciasteczka - spróbuj  Wyświetl w wątku >>
1 hrabinka 0

xpac

#6513027 Napisano: 25.07.2018 17:36:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adrian napisał(a):

Konkurs Red Bulla to jakiś żart. Wszystkie 35 nagród III stopnia trafiło do zgloszeń z 21 i 22 lipca. Najwyraźniej nie chciało się im już czytać pozostałych 5 dni.  emotka  

od razu było wiadomo, że to żart po prostu tutaj trzeba liczyć na szczęście i się do tego przyzwyczaić - w sumie można było już dawno do tego przywyknąć - nie narzekać tylko grac i liczyć na farta - proste emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6512877 Napisano: 25.07.2018 12:17:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Ja to info o tym kole fortuny wrzuciłam w formie ciekawostki,bez żadnych uszczypliwosci czy podtekstów.
Do tej Pani nic nie mam,w garażu jej nie siedzę i samochodów jej nie licze.
Tak że tego...luz emotka

Pewnie że luz emotka  drobne uszczypliwości nie powinny chyba urazić Pani K emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6512867 Napisano: 25.07.2018 12:00:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

Och Wy zazdrośnicy emotka  ha ha ha

Jest tutaj na forum jedna wierna obrończyni Pani "K" zaraz się pewnie odezwie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6512865 Napisano: 25.07.2018 11:57:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

kto podpowie który to numer odcinka? emotka

Chyba 370 ale jeszcze nie ma na VOD Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6512855 Napisano: 25.07.2018 11:47:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

lager napisał(a):

kreatia napisał(a):

lager napisał(a):

marzenier napisał(a):

Tvp 2
Koło fortuny teraz.
Skąd my znamy tę Panią?

Lol emotka

Kto tam był? Kto? emotka  

Pani Kaja emotka

pieruna chyba nie znam żadnej Kai,jakiegoś Kaina tylko kojarze emotka czyżby to ta w kartonowej postaci? emotka

Też akurat oglądałam i od razu ją skojarzyłam. To nie od kartonów lecz raczej filmików i zdjęć. Dostała się do finału i zgarnęła kasę z koperty- gratuluję bo to sporo kasy  emotka

i nawet do telewizji wlazła ? Cholera 3 samochody jej mało to chciała czwarty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6512308 Napisano: 23.07.2018 20:00:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
79magda napisał(a):

Ciekawe, jakiego zdania będziecie o agencji i komisji, jeżeli okaże się, ze trafiliście po rowerku  emotka

Potem będą wpisy w stopkach " I emotka  ....." i inne pochlebstwa - standard  Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

xpac

#6512016 Napisano: 23.07.2018 00:00:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgorzatam napisał(a):

https://www.faceb...t=feed_comment_reply

UWAGA NA KONKURS Z ROSSMANA
UWAGA KAZDY Z WAS JEST NA 2 MIEJSCU CZYLI WSZYSCY WYGRALI A ONI MAJA WASZE DANE

Przecież od razu widać po profilu że to ściema .... Wyświetl w wątku >>

xpac

#6511562 Napisano: 20.07.2018 16:43:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

komu gratulować głównej w hochland emotka ?

No ciekawe czy jest u nas Pani Monika z Pleszewa  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6511513 Napisano: 20.07.2018 14:00:05 w moje dzisiejsze wygrane :)