Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xpac

xpac

#6439585 Napisano: 09.12.2017 19:25:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trysha napisał(a):

Zagrałam rano pierwszy raz w konkursue Allegro. Zakupy zrobione, opłacone. Mimo tego pole do dodania zgłoszenia mam nieaktywne, bladszare. Napisałam do Allegro, ale brak odpowiedzi. Czy ktoś może miał podobną sytuację i wie co robić? 

A najpierw zarejestrowałaś się w konkursie? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6439568 Napisano: 09.12.2017 18:15:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

FBdominika napisał(a):

FBdominika napisał(a):

hej, wygrałam doładowanie z Orange, czy moja komórka dostanie doładowana? czy coś mam zrobić?

Dostałaś jakąś wiadomość e-mailem lub SMS-em ? Mojej znajomej też wydaje się, że Jej numer jest na liście nagrodzonych, ale nie otrzymała żadnego potwierdzenia w tej kwestii...  emotka

też nie dostałem żadnego info, a znalazłem dwa numery emotka  oczywiście masz trochę racji, że ot może być zbieżność numerów... ale nie sądzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6439567 Napisano: 09.12.2017 18:14:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBdominika napisał(a):

FBdominika napisał(a):

hej, wygrałam doładowanie z Orange, czy moja komórka dostanie doładowana? czy coś mam zrobić?

nikt nie wie, bo jeszcze nikt nie dostał. Podejrzewam, że po prostu pewnego pięknego dnia dostaniesz info, że konto zostało doładowane o 30zł i tyle emotka  bez paniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6439151 Napisano: 08.12.2017 14:17:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
freyja88 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

xpac napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Ok w wynikach wakacje z orange  widnieje mój numer telefonu dwa razy (doładowanie) a doładowanie gdzie? 

A ja wygrałem S8 a tam nie ma mojego imienia !!! A mój numer widnieje pod Samsungiem J3 ! Zabije ich jak się okaże że nie wygrałem S8

Pisałeś tu na forum że wygrałeś? Bo jak dzwonili to mi się wydaje że policzyłam, że wszystkie s8 trafimy na forum i doliczając mnie się pochwaliło się 5 osób. A który jesteś na liście J3? Pierwszy? 

Wyobraźcie sobie, że Ja też mam Jotkę zamiast S8! Babka wyraźnie powiedziała S8. Juz napisałam reklamację tu:. radzę zrobić to samo emotka

rozmowy były nagrywane?

to czyli jesteś 3 osobą z forum u której takie jaja ... może przeczytali ze się pochwaliliśmy i BAN emotka  @cherry_coke tak pisałem  Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6439129 Napisano: 08.12.2017 13:43:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
luko922 napisał(a):

Właśnie widziałem wyniki Wakacji z Orange na stronie i moja mama jest na 2 miejscu... Tak blisko 30 000zł!!! emotka  

taaak to pewnie mnie wypchnęła z podium i spadłem na Galaxy j3 zamiast S8 ... Oczywiście żartuję emotka  gratulacje.  Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

xpac

#6439101 Napisano: 08.12.2017 13:11:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
marilla napisał(a):

Czy z konkursu pudliszki " kuchnia pełna niespodzianek" wysyłal ktos zgłoszenie przez formularz i wygrał. ??

tak, wszystkie poszły przez stronę  Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6439100 Napisano: 08.12.2017 13:10:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
kajeczka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Oni nie dzwonili informując o doładowaniach - powinni raczej wysłać maila

chyba jednak dzwonili, bo jedno nieodebrane od nich miałam i dziś widzę tenże nr na liście z doładowaniami  emotka  zmienililby nagrodę na nie? 

W takim razie nie do wszystkich dzwonili, bo na liście znalazłem jeszcze dwa telefony z doładowaniem 30zł a połączeń nie było żadnych Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

xpac

#6439063 Napisano: 08.12.2017 12:29:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
niunia-k napisał(a):

Ok w wynikach wakacje z orange  widnieje mój numer telefonu dwa razy (doładowanie) a doładowanie gdzie? 

A ja wygrałem S8 a tam nie ma mojego imienia !!! A mój numer widnieje pod Samsungiem J3 ! Zabije ich jak się okaże że nie wygrałem S8 Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

xpac

#6438990 Napisano: 08.12.2017 10:58:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
paula27 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Hahaha ale super kurczak  emotka  
Znowu poprawiliście mi humor emotka

Dziś wygrały super ciastka...

szkoda że nie super kurczak ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6438913 Napisano: 08.12.2017 08:27:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przybory kuchenne z Pudliszek emotka  SMS teraz Wyświetl w wątku >>
1 agata6 0

xpac

#6438507 Napisano: 07.12.2017 12:54:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
aniajukej napisał(a):

xpac napisał(a):

rufus napisał(a):

Rybka, ślimak, pomarańcze.. Teraz wygrają mandarynki. Trzeba iść tym tropem.  emotka

Ja wczoraj wstawiłem pieczonego kurczaka emotka  ale się będę śmiał jak wygram emotka

są pierogi
https://zyczdobrz...1e4b428d1945302fd7c2
ciasto 
https://zyczdobrz...8d03dcae949a727c70a8
i mój kurczak emotka
https://zyczdobrz...a4e6ffb02db742b425ae

no i "wege" wigilia gotowa emotka

Pierogi moje. Ładne? emotka

hehe ładne emotka  to jeszcze brakuje nam kogoś od ciasta ( prezentów dokładniej ) i rodzinka.pl w komplecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6438497 Napisano: 07.12.2017 12:39:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
rufus napisał(a):

Rybka, ślimak, pomarańcze.. Teraz wygrają mandarynki. Trzeba iść tym tropem.  emotka

Ja wczoraj wstawiłem pieczonego kurczaka emotka  ale się będę śmiał jak wygram emotka

są pierogi
https://zyczdobrz...1e4b428d1945302fd7c2
ciasto 
https://zyczdobrz...8d03dcae949a727c70a8
i mój kurczak emotka
https://zyczdobrz...a4e6ffb02db742b425ae

no i "wege" wigilia gotowa emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6438475 Napisano: 07.12.2017 12:14:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
rufus napisał(a):

Galeria Zgłoszeń: 

Czy praca z 2 grudnia nabrała tyle wartości by wygrać 5 grudnia?  emotka
Podobnie wygrana z 27 listopada.  emotka

a weź i ich zrozum... wygrywają ślimaki, ryby to mnie już nic nie zdziwi emotka Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

xpac

#6438292 Napisano: 07.12.2017 06:37:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rozinio napisał(a):

Hej, ja pisałam - prowadzę działalność, wygrałam 100. Napisałam do nich na fejsie, co z działalnością (kupiłam na prywatnym koncie, założonym X lat temu bez działalności jeszcze, produkt nie był na fakture tylko dla mnie książki), odpisali że nie można. Wysłałam im ten druczek i nie zaznaczyłam nawet oświadczenia 'nie prowadzę..." i tak dali stówke emotka No ale kolejne będę grać już na rodziców:P

ooo to super może i moje przegapią emotka  Wyślę bez zaznaczania zobaczymy jak będzie  emotka  Wiesz, teraz moja narzeczona będzie grać, ale mam zamiar wygrać samochód i szkoda mi tej całej otoczki która mnie ominie- wywiady, autografy itp emotka  dzięki za porady zamykamy temat emotka
@lager tak tak ja z tych uczciwych emotka Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

xpac

#6438265 Napisano: 06.12.2017 23:57:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Na stronie Smolar wyniki jest już zakładka z loterii z coca-cola w Biedronce , a czy sms już były?

Miejmy nadzieję, że nie były emotka  może tylko przygotowują się na jutro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6438255 Napisano: 06.12.2017 23:07:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

Ktoś już pytał organizatora o sprawy związane z działalnością, nawet napisał o tym w tym wątku kilka stron wcześniej

https://www.e-kon...strona/4547#p6435210

Ehhh jak ja to przegapiłem ... Dzięki za info, w takim razie stówka przepadła ...co za dyskryminacja osób które ciężko pracują na frykasy !!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6438225 Napisano: 06.12.2017 22:13:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dala napisał(a):

xpac napisał(a):

dolly napisał(a):

xpac napisał(a):

Hejo emotka  Czy może ktoś się już pytał odnośnie konkursu Allegro, czy mając działalność gospodarczą, ale kupując z konta zwykłego, można brać udział w konkursie ?? Jeśli nie można, to moja stówka poszła się ... i dobrze, że auto nie wpadło, bo bym się chyba zapłakał ....

nie pytał, tylko grał.
Ne mogą brać udziału konta firmowe i tego się trzymajmy.

No dobra ale... w oświadczeniu mamy do zaznaczenia opcję " Oświadczam, że nie prowadzę działalności gospodarczej." czyli co, mam zaznaczyć i wysłać ??

Koniecznie musisz zaznaczyć to okienko! Nie możesz wysłać im pustego, nieodhaczonego, bo mogą nie uznać oświadczenia.

Ale jak postawię tam ptaszek to będzie poświadczenie nieprawdy ... napisałem do nich jak dostane odpowiedź to dam znać emotka Wyświetl w wątku >>
2 kkbt, dala 0

xpac

#6438200 Napisano: 06.12.2017 21:45:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

xpac napisał(a):

Hejo emotka  Czy może ktoś się już pytał odnośnie konkursu Allegro, czy mając działalność gospodarczą, ale kupując z konta zwykłego, można brać udział w konkursie ?? Jeśli nie można, to moja stówka poszła się ... i dobrze, że auto nie wpadło, bo bym się chyba zapłakał ....

nie pytał, tylko grał.
Ne mogą brać udziału konta firmowe i tego się trzymajmy.

No dobra ale... w oświadczeniu mamy do zaznaczenia opcję " Oświadczam, że nie prowadzę działalności gospodarczej." czyli co, mam zaznaczyć i wysłać ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6437924 Napisano: 06.12.2017 15:45:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hejo emotka  Czy może ktoś się już pytał odnośnie konkursu Allegro, czy mając działalność gospodarczą, ale kupując z konta zwykłego, można brać udział w konkursie ?? Jeśli nie można, to moja stówka poszła się ... i dobrze, że auto nie wpadło, bo bym się chyba zapłakał .... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6437522 Napisano: 06.12.2017 00:35:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ace napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ace napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ace napisał(a):

czy na allegro można zmienić formę płatności? Bo oczywiście odruchowo wybrałam płacę przy odbiorze, a trzeba opłacić od razu aby wziąć udział w konkursie...

Nigdy nie zmieniałam, ale nie da się czasem  poprzez: Moje zakupy, zaznaczyć zakup i do góry podświetla się wtedy "zapłać"?

niestety nie, pojawia się komunikat, że nie można zmienić płatności jeśli wybrano płatność przy odbiorze emotka

A na dole pod zakupem nie ma pewnie opcji "anuluj płatność"? Albo z lewej strony są "szczegóły", może tam się da coś zmienić? Więcej pomysłów nie mam emotka

no właśnie już wszystko chyba wypróbowałam...
że też nie ma opcji anulowania emotka

Musisz napisać do sprzedającego lub najlepiej zadzwonić. Jeśli chcesz/chciałaś zagrać w danej rundzie to mogłaś kupić jeszcze raz to samo, ale tym razem z opcją opłacenia od razu - poprzednie zakupy zostałyby anulowane przez sprzedającego ( oczywiście po wcześniejszej konsultacji). Wyświetl w wątku >>
0 0