Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika vazzz

vazzz

#6533925 Napisano: 02.10.2018 10:35:04 w Lay's
assal napisał(a):

Przeglądnęłam teraz nagrody. Nie sądzę, by o wiele z nich ludzie się ambitnie produkowali emotka
Tam, gdzie bony, będzie konkurencja. W walce o rzeczy mało chodliwe na rynku (jak pufa czy scyzoryk) tłumów nie widzę emotka  

Oj, ale scyzoryk Victorinox to Ty szanuj emotka Znam kilku panów którzy byliby zachwyceni takim zestawem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6529407 Napisano: 18.09.2018 11:05:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Streamline- nie rozumiem, nie pojmuję, nie umiem ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6522419 Napisano: 26.08.2018 17:41:21 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

vazzz napisał(a):

cb656 napisał(a):

vazzz napisał(a):

Wkurza mnie agencja Brandcomm (...) Oni oczywiście nie odpisują na maile...

To nieprawda, odpisują. Ostatnio 22 sierpnia wysłałem o osiemnastej zapytanie, to już po godzinie 19 miałem grzeczną odpowiedź. emotka

Pisałam o swoim doświadczeniu, które niestety jest takie, że nie dopisują. To już drugi mój mail w takiej sprawie. I rozumiem, że dzisiaj jest niedziela, ale poprzednią wiadomość wysłałam w tygodniu i od kilkunastu dni nie doczekałam się odpowiedzi.

Bo Brandcomm olewa wiadomości, które uznaje za bzdetne. Zwlaszcza jak Im  błędy wytkniesz.

Nie jestem w stanie pojąć takiego zachowania, zwłaszcza, że rzeczowo i kulturalnie wyjaśniłam co i jak. Ale skoro taka jest ich "polityka" to może czas zrezygnować z organizacji konkursów. Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6522410 Napisano: 26.08.2018 17:31:22 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

vazzz napisał(a):

Wkurza mnie agencja Brandcomm (...) Oni oczywiście nie odpisują na maile...

To nieprawda, odpisują. Ostatnio 22 sierpnia wysłałem o osiemnastej zapytanie, to już po godzinie 19 miałem grzeczną odpowiedź. emotka

Pisałam o swoim doświadczeniu, które niestety jest takie, że nie dopisują. To już drugi mój mail w takiej sprawie. I rozumiem, że dzisiaj jest niedziela, ale poprzednią wiadomość wysłałam w tygodniu i od kilkunastu dni nie doczekałam się odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6522332 Napisano: 26.08.2018 11:32:59 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie agencja Brandcomm i to, że już po raz drugi w konkursie Red Bull Megawatt trafił mi się wykorzystany nr paragonu. Nie dość, że jeszcze NIC tam nie wygrałam to straciłam kolejną szansę na zgłoszenie. Oni oczywiście nie odpisują na maile, więc jak rozumiem kolejny paragon ma wylądować w koszu? ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6522282 Napisano: 25.08.2018 21:53:12 w Auchan
Mam pytanie do osób, które w ostatnim konkursie wygrały bony Qilive. Jeśli ktoś z Was już coś za nie kupował to może zechce się podzielić opiniami co warto kupić. Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6520295 Napisano: 20.08.2018 11:23:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

vazzz napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

vazzz napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wczoraj brały udział w konkursie Red Bull Megawatt- czy Wasze hasła zostały dodane do galerii haseł?

moje tak emotka (wysyłałam ok 22-giej)

Dziękuję za odpowiedź. To fajnie, bo ja wysłałam hasło ok godz. 16 i do tej pory nie mam maila o dodaniu go do galerii. Jak mnie wkurza ten konkurs ;/

Ja zgłaszałam tuż przed północą i mam maila dzisiaj o 8.53 z potwierdzeniem udziału.

Widocznie moje zgłoszenie się nie dodało. Po wysłaniu hasła pojawiła się biała strona, ale tak miałam co tydzień i mimo to hasła się pojawiały (co prawda z marnym skutkiem, ale jednak). A wczoraj w ogóle strona szwankowała i nie wyświetlała mi się nawet galeria haseł przez co nie mogłam śledzić czy dodają nowe. Dziś już widzę, że są hasła z 20-go a mojego jak nie było, tak nie ma ;/ Spróbuję dodać dzisiaj co nie zmienia faktu, że to już ostatni tydzień konkursu, no i mam nadzieję, że nie pojawi mi się komunikat o wykorzystanym nr paragonu!! Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6520254 Napisano: 20.08.2018 09:59:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamisiam napisał(a):

vazzz napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wczoraj brały udział w konkursie Red Bull Megawatt- czy Wasze hasła zostały dodane do galerii haseł?

moje tak emotka (wysyłałam ok 22-giej)

Dziękuję za odpowiedź. To fajnie, bo ja wysłałam hasło ok godz. 16 i do tej pory nie mam maila o dodaniu go do galerii. Jak mnie wkurza ten konkurs ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6520238 Napisano: 20.08.2018 09:21:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie do osób, które wczoraj brały udział w konkursie Red Bull Megawatt- czy Wasze hasła zostały dodane do galerii haseł? Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6519959 Napisano: 18.08.2018 10:08:56 w Lay's
@gnieszk@ napisał(a):

A główną z Lemon i główną z Polo ktoś widzi emotka ?

U mnie nie widać głównej z Intermarche (Lemon), ale też i lista zwycięzców którą widzę kończy się na 28.07. A z Polo Marketu też nie widzę laureata nagrody głównej, ale być może jeszcze nie został on wybrany. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

vazzz

#6519899 Napisano: 17.08.2018 21:00:16 w Lay's
kermit napisał(a):

petunija1 napisał(a):

izkak napisał(a):

Dziękuję za odpowiedzi! emotka W takim razie moje przeglądarki wariują  emotka  U mnie listę zamyka Pani Marta K.  

w Lemon Lemon jak nie widziałam żadnych laureatów,nie wiem od czego to zależy. emotka

A byłby ktoś tak miły i wstawił listę z Polo Lay's (mi się kończy na panu Miłoszu, a podobno też już są do końca wyniki)

Osoby z listy po panu Miłoszu K.:

Jacek M.
Agnieszka B.
Roman K.
Magdalena S.
Ewa K.
Ewa B.
Sławomir O.
Joanna T.
Karolina P.
Jarosław O.
Jerzy F.
Kazimiera N.
Paulina G.
Zbigniew M.
Dorota K. Wyświetl w wątku >>

vazzz

#6515461 Napisano: 01.08.2018 19:26:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Red Bull, Kaufland- idealny początek nowego miesiąca ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6513710 Napisano: 27.07.2018 12:49:09 w Intermarche
Smsy z konkursu Wygrywaj z mistrzowskimi produktami w ITM były wysyłane w tym samym czasie czy nadal jeszcze docierają? Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6513704 Napisano: 27.07.2018 12:44:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
210 nagród w Intermarche a u mnie nic ;o Marność. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

vazzz

#6499312 Napisano: 18.06.2018 10:53:28 w Auchan
To może ja się wypowiem jak to jest w przypadku gdy ma się kartę Skarbonka i podało się jej nr w zgłoszeniu. Odbierałam bony- oczywiście Pani w POK-u nic nie wiedziała, zadzwoniła po inną osobę. Ta przyszła po ok. 15 minutach i przyniosła bony. Więc pytam jak to jest z doładowaniem karty Skarbonka. Pani na to, że ona to zasadniczo nic nie wie, ale na pewno po zrobieniu zakupów pieniądze wpłyną na kartę. Więc ja jej mówię, że to chyba tak nie działa, bo co mają zakupy do bonusu z konkursu. Ale ona upierała się, że tak na pewno jest. Poszliśmy więc zrobić zakupy no i traf chciał, że trafiliśmy do kasy przy której siedziała pani, która wydała nam bony. Rozmawiała akurat przez telefon o tym, że  przed chwilą wydawała bony, ale nie doładowała skarbonki i, że może osoba, która te bony odbierała sama się za jakiś czas zgłosi. Więc ja jej mówię: Dzień dobry, to ja odbierałam te bony, na co ona zmieszana: Ach, to pani, no wie pani co, bo to jednak chyba ja miałam doładować tę Skarbonkę, to Pani pójdzie do POK, zostawi nr karty i my ją doładujemy. Więc pytam się kiedy doładują na co pani odpowiada, że na pewno nie teraz, bo to tak szybko nie działa. Więc odstałam swoje w kolejce do POK, zostawiłam nr karty z danymi i karta została zasilona (nie wiem po jakim czasie, bo nie było mnie kilka dni). W każdym razie stan karty Skarbonka można sprawdzić w punkcie obsługi klienta. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

vazzz

#6495950 Napisano: 08.06.2018 16:56:39 w Auchan
Mam pytanie do osób, które odbierały swoje nagrody. Jak to jest z dodatkowym bonusem na kartę Skarbonka? Karta od razu zostaje zasilona kwotą 100zł czy trzeba czekać? Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6495529 Napisano: 07.06.2018 18:14:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nawet do testowania na Trnd nie potrafię się załapać ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6494543 Napisano: 05.06.2018 08:46:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Głośnik JBL od Smolara (konkurs Rama w Biedronce)/DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6493051 Napisano: 29.05.2018 10:29:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
-Darmowe pałeczki do kwiatów z tej akcji http://promocja.ziemovit.pl/index.html (rychło w czas), polecony PP
-Piłka od Avanti z konkursu na Circle K, DPD (może ktoś wie czy do przesyłki był dołączony protokół przekazania nagrody, który należało podpisać?) Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6491844 Napisano: 24.05.2018 11:14:09 w Auchan