Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2781
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja od dawna życzeń nie wysyłam, sama też nie dostaje. Nie chce mi się bawić w taka sztuczną życzliwość. Tzn mam bliskich, którzy zasługują na życzenia ale z nimi widzę się osobiście, bo staramy się spotkać. Jak się nie uda to dzwonię/dzwonią. Ostatnio również przechodzę ekscesy z koleżanką. Ciągle coś. Kilka dni temu wprosiła się razem z drugą koleżanką i wpychała mi w syna słodycze. Choć prosiłam, zakazałam to ona uparcie swoje, że co to za dzieciństwo bez słodyczy. No kurde, mój syn dostaje słodycze ale na deser i nie w takich ilościach. Jej syn jest grubaskiem i połowę zębów ma popsute. Ale co się dziwić, jak oni jedzą tylko słodycze, ewentualnie płatki z mlekiem, kakao, naleśniki... wszystko na słodko. I hektolitry coli. Mój jest przyzwyczajony do jakiegoś lizaka, kilku ciastek czy jednego batonika na dzień. Jak się opcha słodyczy to później pół nocy wymiotuje
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
81 444 12 99 z tego numeru Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też to wkurza. Już jak się nie chce szukać linku do konkursu to chociaż napisać jak się nazywał/kto organizował. Ale nie, zbyt trudno napisać więcej niż jedno słowo.
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi mi o to, że posypią się komentarze sugerujące, że konkursowicz to złodziej, oszust, kombinator, że to chore, że to nałóg i trzeba nas leczyć, że kieruje nami zachłanność i chciwość. I już kilka dni później ci krytycy pójdą do swojego Groszka kupić przyprawy na konkurs, żeby tego samego dnia bawić się w wyobraźni nowym tabletem. Ale wiemy, żemiędzy kupieniem produktu a zdobyciem nagrody jest przepaść trudna do przeskoczenia, że dochodzi tu też walka zbrojeń. Później okaże się też, że sprawiedliwie nie znaczy po równo. I po miesiącu ten świeżynek przeistoczy się w konko-zombiaka, aby dołączyć do oddziału płaczków i rozgoryczonych wielkich przegranych. W rezultacie przy każdym konkursie przyjdzie nam przedzierać się przez gniazdo żmij
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.carref...Moc%20Wgrywania.ashx
podawało się nr paragonu, nie systemowy Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysłałam i wierszyki i prozą, nie wiem co wygrało. Ale ja piszę przeważnie przewrotnie, abstrakcyjnie i bawię się w słowotwórstwo
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko teraz pytanie, mam odesłać oświadczenie i dowód zakupu. Skoro wysłałam kilka zgłoszeń to mam wszystkie paragony odesłać czy jeden?
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja odświeżacze do zmywarki, mam zapas a zmywarki niet
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam pełną świadomość tego. Jeden marzy o jednorożcach i tuleniu tęczy, ktoś inny o samochodzie a jeszcze inny o wygraniu z męczącą chorobą. A ja marzę o ciszy.
zezowaty_kot
Postów 2781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, mi się wydaje, że nie dlatego zwyciężyły prace na temat samochodu i wycieczki - były one super dopracowane, pomysłowe i w pełni zasłużyły na nagrodę. Ja szczerze współczuję tej kobiecie z problemem, jednak jej tragedia nie usprawiedliwia atakowania ludzi, którzy akurat mają zupełnie inne potrzeby. Nie dlatego nie wygrała, bo jej marzenie jest gorsze, a dlatego, że ktoś więcej serca i pracy włożył w przedstawienie swojego. Poza tym spieranie się, czyje marzenie jest wartościowsze jest tak samo sensowne jak ustalanie czy ładniejszy jest kolor czerwony czy żółty. Wyświetl w wątku >>