Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5856492 Napisano: 30.04.2014 07:15:35 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

marzenier - ja ją rozumiem, że nie ma czasu itp.
Ale z drugiej strony, jak ma czas, aby jechać w góry czy nad morze, a nie ma godziny, żeby wpaść do mnie, bo akurat ja potrzebuję? bo akurat ta godzina jest dla mnie ważna??

Nie cierrrpię imienin i urodzin.. wtedy można przekonać się, ile są warci tzw. "przyjaciele"

Mój mąż zrobił eksperyment na święta... normalnie pierwszy wysyłał życzenia do wielu osób - rodziny i znajomych.
Na te święta postanowił nie wysyłać do nikogo jako pierwszy, bo był ciekaw, ile ludzi będzie o nim pamiętało.
Wynik eksperymentu - JEDNA osoba!!! i to jeszcze taka, po której nie spodziewał się życzeń.

Ale jak ktoś coś potrzebuje od niego, czy ode mnie, to znajdzie drogę. Bezinteresownie nie.

Ja od dawna życzeń nie wysyłam, sama też nie dostaje. Nie chce mi się bawić w taka sztuczną życzliwość. Tzn mam bliskich, którzy zasługują na życzenia ale z nimi widzę się osobiście, bo staramy się spotkać. Jak się nie uda to dzwonię/dzwonią. Ostatnio również przechodzę ekscesy z koleżanką. Ciągle coś. Kilka dni temu wprosiła się razem z drugą koleżanką i wpychała mi w syna słodycze. Choć prosiłam, zakazałam to ona uparcie swoje, że co to za dzieciństwo bez słodyczy. No kurde, mój syn dostaje słodycze ale na deser i nie w takich ilościach. Jej syn jest grubaskiem i połowę zębów ma popsute. Ale co się dziwić, jak oni jedzą tylko słodycze, ewentualnie płatki z mlekiem, kakao, naleśniki... wszystko na słodko. I hektolitry coli. Mój jest przyzwyczajony do jakiegoś lizaka, kilku ciastek czy jednego batonika na dzień. Jak się opcha słodyczy to później pół nocy wymiotuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5856087 Napisano: 29.04.2014 13:14:00 w WC - rozmowy o wszystkim
Polarniczka, nie mogę odpisać Ci na wiadomość pw, bo mam komunikat, że jestem u Ciebie zablokowana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5855914 Napisano: 29.04.2014 11:46:06 w Informują
Monika11 napisał(a):

Groszek z grillami dzwoni emotka

81 444 12 99 z tego numeru Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5855807 Napisano: 29.04.2014 09:31:16 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

black_cat napisał(a):

selenes napisał(a):

Wkurza mnie to, że nadal mimo upomnień, są ludzie KTÓRZY NIE PISZĄ SKĄD MAJĄ NAGRODY W MDW!!! Chwalcie się, ale ten wątek też jest po to, żeby inni wiedzieli np. które konkursy są już rozwiązane albo w których konkursach faktycznie można coś wygrać. Ile to można już razy tłumaczyć, pominę już ludzi którzy chwalą się nagrodami na temat konkursów, których nie ma w bazie, lol

To mnie wkurzają wpisy typu wygrałam 10 zł w zdrapkach albo tzw. metodą rachelową. Konkursów typu zdrapka lotto, nie ma w bazie, a jak każdy będzie się chwalił kupioną lodówka, pralką, samochodem, to ten wątek straci całkowicie sens.

od czegoś mamy kierowników tej wycieczki, niech zareagują wreszcie i posypią się karniaki...śpią czy jak?

Mnie też to wkurza. Już jak się nie chce szukać linku do konkursu to chociaż napisać jak się nazywał/kto organizował. Ale nie, zbyt trudno napisać więcej niż jedno słowo. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5855599 Napisano: 28.04.2014 18:17:50 w Carrefour konkursy
Sama jestem ciekawa jaki to model, a raczej jakie to wymiary, bo drugą noc z rzędu śniło mi się,że nam się w kuchni nie zmieściła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854785 Napisano: 26.04.2014 08:23:39 w WC - rozmowy o wszystkim
marzenier napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Prawdę mówiąc wcale mi się nie podoba, że ostatnio wszędzie się o tym konkursowaniu mówi. Mam przeczucie, że konkursowicz dobrze na takiej reklamie nie wyjdzie. Wyleją na nas wiadra pomyj, a za chwilę będą się z nami taplać w tym basenie.

eee wydaję mi się,że nawet jeżeli tak będzie,bo pewnie chodzi Ci o to,że się ludzie napalą i grać zaczną,to większość odpadnie,metodą selekcji naturalnej emotka
bo co niektórzy to myślą,że to tak hop na krowę już jest cielę,czyli wyślę hasło zgarnę coś tam
A dobrze wiemy że tak nie jest emotka
Nie mniej jednak ładnie to w słowa ubrałaś z tym basenem i wspólnym pluskaniu emotka :)

Chodzi mi o to, że posypią się komentarze sugerujące, że konkursowicz to złodziej, oszust, kombinator, że to chore, że to nałóg i trzeba nas leczyć, że kieruje nami zachłanność i chciwość. I już kilka dni później ci krytycy pójdą do swojego Groszka kupić przyprawy na konkurs, żeby tego samego dnia bawić się w wyobraźni nowym tabletem. Ale wiemy, żemiędzy kupieniem produktu a zdobyciem nagrody jest przepaść trudna do przeskoczenia, że dochodzi tu też walka zbrojeń. Później okaże się też, że sprawiedliwie nie znaczy po równo. I po miesiącu ten świeżynek przeistoczy się w konko-zombiaka, aby dołączyć do oddziału płaczków i rozgoryczonych wielkich przegranych. W rezultacie przy każdym konkursie przyjdzie nam przedzierać się przez gniazdo żmij emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854743 Napisano: 25.04.2014 21:57:11 w Carrefour konkursy
Ja wysłałam te obok daty i jak mi w związku z tym nie dadzą zmywarki to będę im regularnie wysyłać moje brudne gary. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854740 Napisano: 25.04.2014 21:53:15 w WC - rozmowy o wszystkim
Prawdę mówiąc wcale mi się nie podoba, że ostatnio wszędzie się o tym konkursowaniu mówi. Mam przeczucie, że konkursowicz dobrze na takiej reklamie nie wyjdzie. Wyleją na nas wiadra pomyj, a za chwilę będą się z nami taplać w tym basenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854709 Napisano: 25.04.2014 20:39:42 w WC - rozmowy o wszystkim
Do czego to doszło, żeby konkursowicz musiał kryć twarz jak bandyta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854657 Napisano: 25.04.2014 18:46:53 w Carrefour konkursy
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś posiada regulamin do tego finisha ? Chodzi mi o to czy tam się podawało numer paragonu ten obok daty ? Coś mi się obiło o uszy, że miał być systemowy... emotka

http://www.carref...Moc%20Wgrywania.ashx

podawało się nr paragonu, nie systemowy Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854645 Napisano: 25.04.2014 18:27:59 w Carrefour konkursy
Ja wysłałam 5 zgłoszeń, wszystkie na jeden numer, bo jeden numer tylko mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854641 Napisano: 25.04.2014 18:21:32 w Carrefour konkursy
jolidlo napisał(a):

Proza czy wiersz, śmieszne czy górnolotne teksty co było kluczem do wygranej, może ktoś z wygranych uchyli rąbka tajemnicy?

Ja wysłałam i wierszyki i prozą, nie wiem co wygrało. Ale ja piszę przeważnie przewrotnie, abstrakcyjnie i bawię się w słowotwórstwo emotka Żadnych dzieci, które marzą o tym, by mama zamiast stać przy garach poszła z nimi na spacer, żadnych rodzinnych tragedii i chorób. Wesoło i zadziornie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854636 Napisano: 25.04.2014 18:13:39 w Carrefour konkursy
A byłam pewna, że to moja umoczona stówa na zapachy do zmywarki emotka Ale się cieszę, nawet mąż obiecał, że w końcu zacznie zmywać po sobie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854545 Napisano: 25.04.2014 17:01:01 w Carrefour konkursy
Mam zmywarkę emotka

Tylko teraz pytanie, mam odesłać oświadczenie i dowód zakupu. Skoro wysłałam kilka zgłoszeń to mam wszystkie paragony odesłać czy jeden? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854490 Napisano: 25.04.2014 15:33:45 w Carrefour konkursy
luko922 napisał(a):

Nie macie smsów, bo wszystkie zmywarki zgarnąłem ja.

P.S. SPRZEDAM ZMYWARKĘ.

A ja odświeżacze do zmywarki, mam zapas a zmywarki niet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854485 Napisano: 25.04.2014 15:27:17 w Carrefour konkursy
U mnie i u koleżanki nic Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854425 Napisano: 25.04.2014 14:06:10 w Wkurza mnie...
Nie wyrobie, dopiero co ogarnęłam nowego faxebooka, wchodzę teraz i już jest nowszy emotka jasna cho....roba co 2 tygodnie będą to zmieniać? I po co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854318 Napisano: 25.04.2014 11:19:48 w Wkurza mnie...
Mi to się wydaje, że ktoś kto posiada takie konta posiada też konto z prawdziwymi danymi. Jak jest konkurs, gdzie można wysłać jedno zgłoszenie na osobę, to wysyła ze wszystkich możliwych kont (fikcyjne, blogowe) tym samym zwiększając swoje szanse. No bo w końcu to kilka pomysłów/sposobów na odpowiedź więcej. I dopiero przy ogłoszeniu wyników okazuje się, z którego konta ewentualnie udało się wygrać, którym pomysłem wstrzeliło w gust JURY. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854030 Napisano: 24.04.2014 15:40:55 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

magnus napisał(a):

lilykaii napisał(a):

vickichelm napisał(a):

żartujecie sobie ??? emotka emotka emotka Na serio są tacy ludzie ?:D

ta....na serio są ludzie, którzy marzą o czym innym niż o samochodzie i wycieczce emotka

Na serio są emotka
Jest hierarchia potrzeb, zawsze zwycięży to czego brakuje Ci najbardziej, jeśli kogoś dotknie choroba, z której można wyjść dzięki płatnym operacjom, rehabilitacji, sprzętom itp to wszystko inne jest na prawdę mniej ważne.
No, ale przyjemniej czyta się marzenie o zielonych palmach, plaży gdzieś tam... czy aucie emotka

Wiesz, mi się wydaje, że nie dlatego zwyciężyły prace na temat samochodu i wycieczki - były one super dopracowane, pomysłowe i w pełni zasłużyły na nagrodę. Ja szczerze współczuję tej kobiecie z problemem, jednak jej tragedia nie usprawiedliwia atakowania ludzi, którzy akurat mają zupełnie inne potrzeby. Nie dlatego nie wygrała, bo jej marzenie jest gorsze, a dlatego, że ktoś więcej serca i pracy włożył w przedstawienie swojego. Poza tym spieranie się, czyje marzenie jest wartościowsze jest tak samo sensowne jak ustalanie czy ładniejszy jest kolor czerwony czy żółty.

Nie oceniam bo nie znam tej sytuacji i pracy.
Mówię tylko o różnorodności marzeń emotka
Naprawdę są marzenia inne niż rzeczy tak bardzo materialne jak auto emotka

Mam pełną świadomość tego. Jeden marzy o jednorożcach i tuleniu tęczy, ktoś inny o samochodzie a jeszcze inny o wygraniu z męczącą chorobą. A ja marzę o ciszy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5853932 Napisano: 24.04.2014 13:33:57 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

lilykaii napisał(a):

vickichelm napisał(a):

żartujecie sobie ??? emotka emotka emotka Na serio są tacy ludzie ?:D

ta....na serio są ludzie, którzy marzą o czym innym niż o samochodzie i wycieczce emotka

Na serio są emotka
Jest hierarchia potrzeb, zawsze zwycięży to czego brakuje Ci najbardziej, jeśli kogoś dotknie choroba, z której można wyjść dzięki płatnym operacjom, rehabilitacji, sprzętom itp to wszystko inne jest na prawdę mniej ważne.
No, ale przyjemniej czyta się marzenie o zielonych palmach, plaży gdzieś tam... czy aucie emotka

Wiesz, mi się wydaje, że nie dlatego zwyciężyły prace na temat samochodu i wycieczki - były one super dopracowane, pomysłowe i w pełni zasłużyły na nagrodę. Ja szczerze współczuję tej kobiecie z problemem, jednak jej tragedia nie usprawiedliwia atakowania ludzi, którzy akurat mają zupełnie inne potrzeby. Nie dlatego nie wygrała, bo jej marzenie jest gorsze, a dlatego, że ktoś więcej serca i pracy włożył w przedstawienie swojego. Poza tym spieranie się, czyje marzenie jest wartościowsze jest tak samo sensowne jak ustalanie czy ładniejszy jest kolor czerwony czy żółty. Wyświetl w wątku >>
0 0