Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5854709 Napisano: 25.04.2014 20:39:42 w WC - rozmowy o wszystkim
Do czego to doszło, żeby konkursowicz musiał kryć twarz jak bandyta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854657 Napisano: 25.04.2014 18:46:53 w Carrefour konkursy
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś posiada regulamin do tego finisha ? Chodzi mi o to czy tam się podawało numer paragonu ten obok daty ? Coś mi się obiło o uszy, że miał być systemowy... emotka

http://www.carref...Moc%20Wgrywania.ashx

podawało się nr paragonu, nie systemowy Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854645 Napisano: 25.04.2014 18:27:59 w Carrefour konkursy
Ja wysłałam 5 zgłoszeń, wszystkie na jeden numer, bo jeden numer tylko mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854641 Napisano: 25.04.2014 18:21:32 w Carrefour konkursy
jolidlo napisał(a):

Proza czy wiersz, śmieszne czy górnolotne teksty co było kluczem do wygranej, może ktoś z wygranych uchyli rąbka tajemnicy?

Ja wysłałam i wierszyki i prozą, nie wiem co wygrało. Ale ja piszę przeważnie przewrotnie, abstrakcyjnie i bawię się w słowotwórstwo emotka Żadnych dzieci, które marzą o tym, by mama zamiast stać przy garach poszła z nimi na spacer, żadnych rodzinnych tragedii i chorób. Wesoło i zadziornie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854636 Napisano: 25.04.2014 18:13:39 w Carrefour konkursy
A byłam pewna, że to moja umoczona stówa na zapachy do zmywarki emotka Ale się cieszę, nawet mąż obiecał, że w końcu zacznie zmywać po sobie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854545 Napisano: 25.04.2014 17:01:01 w Carrefour konkursy
Mam zmywarkę emotka

Tylko teraz pytanie, mam odesłać oświadczenie i dowód zakupu. Skoro wysłałam kilka zgłoszeń to mam wszystkie paragony odesłać czy jeden? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854490 Napisano: 25.04.2014 15:33:45 w Carrefour konkursy
luko922 napisał(a):

Nie macie smsów, bo wszystkie zmywarki zgarnąłem ja.

P.S. SPRZEDAM ZMYWARKĘ.

A ja odświeżacze do zmywarki, mam zapas a zmywarki niet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854485 Napisano: 25.04.2014 15:27:17 w Carrefour konkursy
U mnie i u koleżanki nic Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854425 Napisano: 25.04.2014 14:06:10 w Wkurza mnie...
Nie wyrobie, dopiero co ogarnęłam nowego faxebooka, wchodzę teraz i już jest nowszy emotka jasna cho....roba co 2 tygodnie będą to zmieniać? I po co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854318 Napisano: 25.04.2014 11:19:48 w Wkurza mnie...
Mi to się wydaje, że ktoś kto posiada takie konta posiada też konto z prawdziwymi danymi. Jak jest konkurs, gdzie można wysłać jedno zgłoszenie na osobę, to wysyła ze wszystkich możliwych kont (fikcyjne, blogowe) tym samym zwiększając swoje szanse. No bo w końcu to kilka pomysłów/sposobów na odpowiedź więcej. I dopiero przy ogłoszeniu wyników okazuje się, z którego konta ewentualnie udało się wygrać, którym pomysłem wstrzeliło w gust JURY. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854030 Napisano: 24.04.2014 15:40:55 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

magnus napisał(a):

lilykaii napisał(a):

vickichelm napisał(a):

żartujecie sobie ??? emotka emotka emotka Na serio są tacy ludzie ?:D

ta....na serio są ludzie, którzy marzą o czym innym niż o samochodzie i wycieczce emotka

Na serio są emotka
Jest hierarchia potrzeb, zawsze zwycięży to czego brakuje Ci najbardziej, jeśli kogoś dotknie choroba, z której można wyjść dzięki płatnym operacjom, rehabilitacji, sprzętom itp to wszystko inne jest na prawdę mniej ważne.
No, ale przyjemniej czyta się marzenie o zielonych palmach, plaży gdzieś tam... czy aucie emotka

Wiesz, mi się wydaje, że nie dlatego zwyciężyły prace na temat samochodu i wycieczki - były one super dopracowane, pomysłowe i w pełni zasłużyły na nagrodę. Ja szczerze współczuję tej kobiecie z problemem, jednak jej tragedia nie usprawiedliwia atakowania ludzi, którzy akurat mają zupełnie inne potrzeby. Nie dlatego nie wygrała, bo jej marzenie jest gorsze, a dlatego, że ktoś więcej serca i pracy włożył w przedstawienie swojego. Poza tym spieranie się, czyje marzenie jest wartościowsze jest tak samo sensowne jak ustalanie czy ładniejszy jest kolor czerwony czy żółty.

Nie oceniam bo nie znam tej sytuacji i pracy.
Mówię tylko o różnorodności marzeń emotka
Naprawdę są marzenia inne niż rzeczy tak bardzo materialne jak auto emotka

Mam pełną świadomość tego. Jeden marzy o jednorożcach i tuleniu tęczy, ktoś inny o samochodzie a jeszcze inny o wygraniu z męczącą chorobą. A ja marzę o ciszy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5853932 Napisano: 24.04.2014 13:33:57 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

lilykaii napisał(a):

vickichelm napisał(a):

żartujecie sobie ??? emotka emotka emotka Na serio są tacy ludzie ?:D

ta....na serio są ludzie, którzy marzą o czym innym niż o samochodzie i wycieczce emotka

Na serio są emotka
Jest hierarchia potrzeb, zawsze zwycięży to czego brakuje Ci najbardziej, jeśli kogoś dotknie choroba, z której można wyjść dzięki płatnym operacjom, rehabilitacji, sprzętom itp to wszystko inne jest na prawdę mniej ważne.
No, ale przyjemniej czyta się marzenie o zielonych palmach, plaży gdzieś tam... czy aucie emotka

Wiesz, mi się wydaje, że nie dlatego zwyciężyły prace na temat samochodu i wycieczki - były one super dopracowane, pomysłowe i w pełni zasłużyły na nagrodę. Ja szczerze współczuję tej kobiecie z problemem, jednak jej tragedia nie usprawiedliwia atakowania ludzi, którzy akurat mają zupełnie inne potrzeby. Nie dlatego nie wygrała, bo jej marzenie jest gorsze, a dlatego, że ktoś więcej serca i pracy włożył w przedstawienie swojego. Poza tym spieranie się, czyje marzenie jest wartościowsze jest tak samo sensowne jak ustalanie czy ładniejszy jest kolor czerwony czy żółty. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5853868 Napisano: 24.04.2014 12:10:55 w Wkurza mnie...
Są dużo gorsi emotka Co konkurs to zaczynają się na tablicach organizatora takie przepychanki, że nic, tylko lecieć po popcorn i czytać. Lepsze niż "Przygody Szerloka Holmesa" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5853860 Napisano: 24.04.2014 11:58:20 w Wkurza mnie...
To ja jej nie kojarzę, z resztą ja raczej nie pamiętam tekstów a zdjęcia profilowe, które w pamięci zapisują mi się w folderze "płaczki" emotka

Ja pamiętam jeszcze sytuację, gdzie do wygrania były pieniądze na marzenie. Wygrały jakieś marzenia dotyczące wycieczek/samochodów itp. Były super zrobione: opis+zdjęcie, ktoś się mocno napracował. Po wynikach tablicę organizatora przejęła kobieta, wylewająca pomyje na zwycięzców, bo ona ma ważne marzenie, chce się leczyć, aby móc urodzić dziecko a nie "takie cenzurarele" i nie może się pogodzić z faktem, że organizator jest bezduszny i dał ludziom na wycieczkę a jej na taki szczytny cel nie dał. Naubliżała innym wtedy, zwyzywała od idiotów, bo mają takie płytkie marzenia a ona jedyna marzy o czymś naprawdę ważnym i to jej się nagroda należy emotka Jak można mieć taki tupet, chyba logiczne, że każdy marzy o tym czego mu brakuje. Jak ktoś nie ma problemów z zajściem w ciążę, to nie marzy o leczeniu a wrzucenie go za to do wora z idiotami i ludźmi płytkimi jest niezwykle krzywdzące. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5853834 Napisano: 24.04.2014 11:29:04 w Wkurza mnie...
Ostatnio brałam udział w takim konkursie z pytaniem "Dlaczego Ty?", bo przeczytałam odpowiedzi innych i uznałam, że jest szansa, bo akurat na ten konkurs miałam pomysł. Na koniec było 90% żebraczych tekstów, oczywiście większość na temat biedy i smutnych dzieci, 10% coś w zupełnie inną stronę, ciekawe napisane, bez żebrania. Miałam faworytów, byłam pewna, że wygra ktoś z puli "bezdzietne" ale okazało się, że nie. Wygrała kobieta-płaczka, która opisała (dosłownie) jak jej synek bardzo by się cieszył gdyby mama wygrała". Jeszcze żeby to było jakoś fajnie napisane, ale nie, poziom gimnazjalisty, dokładnie tak brzmiało: To ja powinnam wygrać, ponieważ mój synek (imię) byłby bardzo szczęśliwy gdyby mama w końcu coś wygrała. Szczęka mi opadła. Już pomijając te ambitne komentarze, to nie rozumiem na jakiej podstawie komisja uznała, że synek tej pani cieszyłby się bardziej niż synek setki innych pań piszących dokładnie to samo. Idąc dalej - niektóre z tych pań opierających swoje roszczenia do nagrody na dzieciach naprawdę fajnie napisały, wesoło, humorystycznie i jeśli już nagrodzić to raczej jedną z nich za chęci i zaangażowanie, a nie za samo posiadanie dziecka. Dla mnie niepojęte jest jak można wyróżnić jedną kobietę z całej parafii, za to, że urodziła dziecko, Choroba, jeśli takie są kryteria, to powinni nagrodzić też wszystkie inne, które również mają dzieci i również te dzieci są nieszczęśliwe, ponieważ mama nie wygrała emotka
Generalnie uważam, że żebranie na dzieci kiedyś na rodzicach się odbije, bo internet nie zapomina. Umarłabym ze wstydu jeśli kiedyś koledzy mojego syna wygrzebaliby jakiś mój tekst "nie mam pieniędzy i syn marzy o tym kremie na zmarszczki" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5853622 Napisano: 23.04.2014 22:03:25 w Wkurza mnie...
Ooooo podczepiam się. Kiedyś grałam mniej a częściej wygrywałam. Teraz gram sporo A wpada mało i raczej drobiazgi. Chyba wrócę do metody "rzadziej a konkretniej". Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5852902 Napisano: 22.04.2014 17:35:15 w WC - rozmowy o wszystkim
black_cat napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

http://wiadomosci...awod-zwyciezca/t5fdj

A tak mi właśnie mąż podesłał emotka
Od artykułu oczywiście dużo lepsze są komentarze emotka

Odgrzewany kotlet, każdy artykuł jest taki sam. Wracają do sytuacji sprzed 10 lat i myślą , że odkryli nową cywilizację.

Czytając komentarze wnioskuję, że jednak dla wielu osób jest to coś, z czym się wcześniej nie spotkali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5852886 Napisano: 22.04.2014 16:46:44 w WC - rozmowy o wszystkim
http://wiadomosci...awod-zwyciezca/t5fdj

A tak mi właśnie mąż podesłał emotka
Od artykułu oczywiście dużo lepsze są komentarze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5852222 Napisano: 19.04.2014 11:24:30 w Wkurza mnie...
Apo, wyślę Ci link na priv, bo nie chcę z nikogo "złodzieja" robić na forum, nie to miałam na celu. Bo tak jak pisałam, nikt nie ukradł mojego zdjęcia, a zerżnął pomysł. I po prostu zrobiło mi się potwornie przykro... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5852218 Napisano: 19.04.2014 11:13:49 w Wkurza mnie...
Tyle, że na dobrą sprawę ja się mogę powkurzać, ale tak całkiem obiektywnie - nie mam patentu na zdjęcie. Ktoś (teoretycznie) mógł wpaść na dokładnie taki sam pomysł jak ja, bo mógł prawda? Nikt przecież nie ukradł mojego ZDJĘCIA, a wykorzystał identyczną koncepcję. Czy to jest niedozwolone? Nie jest, dlatego wiem, że g*wno da ma wypisywanie i robienie z siebie głupka przed organizatorem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0