Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2780
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pamiętam jeszcze sytuację, gdzie do wygrania były pieniądze na marzenie. Wygrały jakieś marzenia dotyczące wycieczek/samochodów itp. Były super zrobione: opis+zdjęcie, ktoś się mocno napracował. Po wynikach tablicę organizatora przejęła kobieta, wylewająca pomyje na zwycięzców, bo ona ma ważne marzenie, chce się leczyć, aby móc urodzić dziecko a nie "takie cenzurarele" i nie może się pogodzić z faktem, że organizator jest bezduszny i dał ludziom na wycieczkę a jej na taki szczytny cel nie dał. Naubliżała innym wtedy, zwyzywała od idiotów, bo mają takie płytkie marzenia a ona jedyna marzy o czymś naprawdę ważnym i to jej się nagroda należy
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Generalnie uważam, że żebranie na dzieci kiedyś na rodzicach się odbije, bo internet nie zapomina. Umarłabym ze wstydu jeśli kiedyś koledzy mojego syna wygrzebaliby jakiś mój tekst "nie mam pieniędzy i syn marzy o tym kremie na zmarszczki"
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czytając komentarze wnioskuję, że jednak dla wielu osób jest to coś, z czym się wcześniej nie spotkali
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak mi właśnie mąż podesłał
Od artykułu oczywiście dużo lepsze są komentarze
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odechciało mi się angażować w ten konkurs, zupełnie. Nie będę wypraszać sobie nagród, ani nie roszczę sobie praw do nich. Organizator widzi, przecież choćby akceptując zgłoszenia (jest moderacja) musiał widzieć, że moje było zgłoszone kilka dni temu a ta pojawiła się dziś. Co nie zmienia faktu, że zrobiło mi się... źle.
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak mi się ciśnienie podniosło po przeczytaniu, że długo nie wiedziałam co jej odpisać. Sama nie wysyłam dwa razy tego samego zgłoszenia, żeby się ewentualnie nie czepiali o autoplagiat, a tu ktoś chce na moich pracach się dorabiać
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie rozwalił na łopatki kiedyś Rimmel na fb i go zbojkotowałam. Ogłosili konkurs na lajki, zaczęłam maltretować znajomych i mi wyklikali, że byłam w tej grupie łapiącej się na nagrody. 2 godziny przed końcem konkursu napisali, że uznali iż konkurs na lajki jest niesprawiedliwy i zmieniają reguły, wybierze jednak komisja. Oczywiście, rację mają, że konkursy na lajki to nieporozumienie, ale 2 godziny przed końcem zmieniać zasady!? Ja nie orientuję się w tym zdobywaniu tysiąca głosów, siedziałam 3 dni i rozsyłałam wiadomości po znajomych, żeby dowiedzieć się po wszystkim, że ktoś sobie zrobił ze mnie żarty...
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 kwietnia wpadło na forum wyjątkowo dużo zmywarek, samochodów, wycieczek, milionów w toto lotku...
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dzięki temu coraz mniej fajnych, kreatywnych konkursów, a coraz więcej loterii, przy których organizator nie musi walczyć ze stadem niezadowolonych przegranych, którzy przecież "tak się starali, a wyniki są ustawione". Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie też przyszło i też bez niespodzianki... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisali na fb, że przepraszają, mają jakiś problem na stronie i niedługo pojawią się rozwiązania wszystkich zaległych konkursów
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale konkursy na fb mają jedną, bardzo istotną dla mnie zaletę - rzadko kiedy trzeba coś kupować. A dla bezrobotnego to naprawdę duży plus