Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2780
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie teraz zaproponowałam koleżance współudział w konkursie, miała mi dostarczyć produkty, ja miałam pisać. Oczywiście "nigdzie nie mogła znaleźć" A jej nigdzie to aż cały jeden sklep
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie np wkurza znajoma, którą trochę wkręciłam w konkursy, podsyłam jej linki, podpowiadam. A jak ona znajdzie jakiś konkurs to powie mi o nim dopiero jak nie ma pomysłu na zgłoszenie i liczy na mój móżdżek. Tak np było z obecnym deichmannem, za nic nie chciała wysłać linku, pisała wymijająco, aż jej w końcu zapytałam czy może dać namiary zamiast bawić się w kotka i myszkę. Konkurencja? Ok, ale jeśli ode mnie ktoś wymaga pomocy, to sam mógłby też dać coś od siebie. Ja korzystam z konkursów, które inni wrzucają to i dla innych wrzucam to co ja znajdę. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A za lat kilka te dzieci będą umiały czytać i ze wstydu się spalą, że własny, prywatny rodzic zasłaniał się niewinną buźką latorośli w celu wyłudzenia dżemoru i kremu na zmarszczki. Albo, co gorsza, koledzy tego nieszczęsnego dziecka wygrzebią te posty i w szkole palcem będą wytykać, że tu się wożą nowo wygranym samochodem a matka za konfitury robi z siebie pajaca. Co jak co, ale INTERNET NIE ZAPOMINA. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na bank poszły mmsy
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zacytuję Wojaczka: "W czterech ścianach wiatr nie wieje"
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi podnoszą już od dawna, bo jeśli lista jest wynikiem losowania (skoro nazwiska są nawet nie 2 a i po 4 razy)to mogli szybciej to zrobić, a nie rozciągać na 3 tygodnie
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może to było na próbę, a może system im wylosował, zorientowali się, że nazwiska się powtarzają jak litania do Matki Boskiej i ją "zdjęli"
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się na przykład z aptekarką podoba
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak wejdziesz w swoją skrzynkę odbiorczą to masz tam listę nie tylko odebranych, ale też wysłanych. Tam pojawia się całe korespondencja. Jeśli brakuje Ci jakiejś wiadomości to kliknij "więcej", rozwiń strzałką w dół i weź "zarchiwizowane". Tam będą usunięte wiadomości, które swoją drogą jeśli chce się usunąć na stałe trzeba wywalać jeszcze z tego właśnie folderu "zarchiwizowane"
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dobrze zrobił, bo ja mugol i można mi jeszcze oczy mydlić
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ja też właśnie przeglądam listę laureatów i nie da się ukryć, że nazwiska się powtarzają (żeby nie było - nie piszę złośliwie, bo nikogo z nagród nie rozliczam). Ale skoro się powtarzają to ich system łatwo obskoczyć, choćby kupując nowy starter
Choroba, a ja mam jeden jedyny numer od 10 lat. Chyba pora zainwestować w jakieś konkursowe telefony
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie właśnie z tego samego powodu wkurza Raffaello na fb. Konkurs skończył się 19 marca a wyników nadal niet
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i do tego właśnie zmierzam
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czemu nie? To jakieś przestępstwo wysyłać i wygrywać dużo? Chyba jak ktoś sporo inwestuje to ma prawo sobie koszta zmniejszyć wygranymi. Mi to wisi kto ile wygrywa, zastanawiam się jedynie czy faktycznie da się przebić jednym zgłoszeniem, czyli dosadniej - czy oni tam czytają zgłoszenia czy raczej loterio-czytanie
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wiem, że duża ilość zgłoszeń zwiększa szanse, ale jestem ciekawa jak to wygląda w praktyce (w tych konkretnych sklepach). Dlatego pytam, czy wygrywają osoby z niewielką ilością zgłoszeń
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2780
Punkty karne 0
Konkursy dodane