Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5848622 Napisano: 10.04.2014 22:41:18 w Wkurza mnie...
Koza, a wiesz, że teściowa nie przyszła z pustymi rękami? Miała paragon i 2 wielkie butle coli emotka

Właśnie teraz zaproponowałam koleżance współudział w konkursie, miała mi dostarczyć produkty, ja miałam pisać. Oczywiście "nigdzie nie mogła znaleźć" A jej nigdzie to aż cały jeden sklep emotka znajdę sobie kogoś innego kto mi kupi, jako że ją nie mogę wyjść z domu, ale coś czuję, że ona współpracę uważa za aktualną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5848609 Napisano: 10.04.2014 22:26:55 w Wkurza mnie...
To mi dziś teściowa przyniosła gazetkę z Groszka i mówi: zobacz, konkurs, może byś nam wygrała grilla? emotka niektórym to się wydaje, że wystarczy zgłosić się do konkursu, żeby wygrać. A ile razy się na mnie krzywo patrzy, że zamiast okna myć gapię się w komputer emotka emotka A ja się w komputer gapię, bo szukam IM tych konkursów z grillami i gwiazdkami z nieba emotka

Mnie np wkurza znajoma, którą trochę wkręciłam w konkursy, podsyłam jej linki, podpowiadam. A jak ona znajdzie jakiś konkurs to powie mi o nim dopiero jak nie ma pomysłu na zgłoszenie i liczy na mój móżdżek. Tak np było z obecnym deichmannem, za nic nie chciała wysłać linku, pisała wymijająco, aż jej w końcu zapytałam czy może dać namiary zamiast bawić się w kotka i myszkę. Konkurencja? Ok, ale jeśli ode mnie ktoś wymaga pomocy, to sam mógłby też dać coś od siebie. Ja korzystam z konkursów, które inni wrzucają to i dla innych wrzucam to co ja znajdę. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5848474 Napisano: 10.04.2014 17:06:13 w Wkurza mnie...
E tam, na fb też są fajne konkursy, nie tylko te lajkowe- cenzurakowe, do których mam lajkowstręt. Moja pierwsza wygrana w życiu to był tusz z fb, więc jak mam sentyment emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5848464 Napisano: 10.04.2014 16:57:51 w Wkurza mnie...
Ja kojarzę kilka takich osób, ale nie pamiętam nazwisk, widzę tylko te same profilowe i od razu wiem, jak będzie brzmiał post. Ciągle to żebranie na dzieci... Fakt, np NIVEA żebraczy-podlizywaczy nagradza. Nawet jak mają lipne prace to zawsze łaska NIVEA skapnie na pewne grono płaczków emotka
A za lat kilka te dzieci będą umiały czytać i ze wstydu się spalą, że własny, prywatny rodzic zasłaniał się niewinną buźką latorośli w celu wyłudzenia dżemoru i kremu na zmarszczki. Albo, co gorsza, koledzy tego nieszczęsnego dziecka wygrzebią te posty i w szkole palcem będą wytykać, że tu się wożą nowo wygranym samochodem a matka za konfitury robi z siebie pajaca. Co jak co, ale INTERNET NIE ZAPOMINA. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5848117 Napisano: 09.04.2014 23:14:02 w Wkurza mnie...
bloomcia napisał(a):

Od razu przypominają mi się te konkursy promocyjne opisowe, do których ktoś dołączał jakieś rysunki i wygrywał emotka emotka

http://i61.tinypic.com/14pq3r.jpg

Na bank poszły mmsy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5847846 Napisano: 09.04.2014 15:30:43 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Gwiździ, jakby się kto obwiesił, a zaraz muszę wyjść do sklepu. Dziw, że koty jeszcze nie fruwają w powietrzu... emotka

Zacytuję Wojaczka: "W czterech ścianach wiatr nie wieje" emotka Koty nie fruwają, bo w domach siedzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5847840 Napisano: 09.04.2014 15:19:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ekuc2 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

czy w raffaello na dzień kobiet można było wygrać wielokrotnie?
bo nazwiska tak się powtarzają że szok emotka
niektóre osoby i po 5x są na liście emotka

teraz lista zniknęła więc pewnie poprawiają emotka

Może to było na próbę, a może system im wylosował, zorientowali się, że nazwiska się powtarzają jak litania do Matki Boskiej i ją "zdjęli" emotka Póki nie mam oficjalnej informacji od Raffaello nie wczuwałabym się. Na tamtej liście widziałam się, ale jeszcze się nie cieszę, bo wiele może się zmienić przez najbliższe minuty emotka

ale ciśnienie mi podnieśli nie ma co emotka pogoda taka senna to trzeba się jakoś ratować emotka

Mi podnoszą już od dawna, bo jeśli lista jest wynikiem losowania (skoro nazwiska są nawet nie 2 a i po 4 razy)to mogli szybciej to zrobić, a nie rozciągać na 3 tygodnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5847832 Napisano: 09.04.2014 15:08:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ekuc2 napisał(a):

czy w raffaello na dzień kobiet można było wygrać wielokrotnie?
bo nazwiska tak się powtarzają że szok emotka
niektóre osoby i po 5x są na liście emotka

teraz lista zniknęła więc pewnie poprawiają emotka

Może to było na próbę, a może system im wylosował, zorientowali się, że nazwiska się powtarzają jak litania do Matki Boskiej i ją "zdjęli" emotka Póki nie mam oficjalnej informacji od Raffaello nie wczuwałabym się. Na tamtej liście widziałam się, ale jeszcze się nie cieszę, bo wiele może się zmienić przez najbliższe minuty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5847723 Napisano: 09.04.2014 12:40:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Trzeba było napisać o zaręczynach
1-Na dworcu PKS przez megafon oświadczyny i podjeżdżam ogromnym autobusem z imieniem ukochanej na całym boku.

2-Moja dziewczyna pracuje w aptece ,podchodzę do niej z receptą ,na której jest napisane-Wyjdziesz za mnie ?

I co sądzicie ??
To nie są moje wygrane, tylko dostałam całe 10 hasełek z protokołem -bo składałam reklamację .I już wspominałam wcześniej że hasła są wylosowane jedne po drugich,tylko sekundy są zmienione -praktycznie 5 jest z tej samej godziny .Więc szkoda czasu moim zdaniem nad układaniem poematów- po prostu szczęście emotka

Mi się na przykład z aptekarką podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5847710 Napisano: 09.04.2014 12:34:02 w Pomocy!!!!
martunik3 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

mam takie może banalne pytanie, gdzie do cholery są na facebooku wiadomości wysłane, zaraz zwariuje emotka emotka

Ta chmurka koło globu po prawej u góry-ale to jest tylko odbiorcza skrzynka

ale gdzie są wysłane wiadomości ? emotka emotka

Jak wejdziesz w swoją skrzynkę odbiorczą to masz tam listę nie tylko odebranych, ale też wysłanych. Tam pojawia się całe korespondencja. Jeśli brakuje Ci jakiejś wiadomości to kliknij "więcej", rozwiń strzałką w dół i weź "zarchiwizowane". Tam będą usunięte wiadomości, które swoją drogą jeśli chce się usunąć na stałe trzeba wywalać jeszcze z tego właśnie folderu "zarchiwizowane" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5847698 Napisano: 09.04.2014 12:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ale ja też właśnie przeglądam listę laureatów i nie da się ukryć, że nazwiska się powtarzają (żeby nie było - nie piszę złośliwie, bo nikogo z nagród nie rozliczam). Ale skoro się powtarzają to ich system łatwo obskoczyć, choćby kupując nowy starter emotka Jestem jedynie w szoku, że agencje bawią się w "blokowanie numerów" (?) emotka

Może uznał Cię za mugola, więc pocisnął Ci kit, jak to oni dbają, żeby "każdy klient miał szansę" emotka

I dobrze zrobił, bo ja mugol i można mi jeszcze oczy mydlić emotka W dodatku ja z tych co uparcie wierzą w dobroć i tęczę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5847692 Napisano: 09.04.2014 12:25:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

A ja właśnie przeprowadziłam ciekawą rozmowę z Groszkowym panem od marketingu i powiedział mi coś ciekawego - że w konkursach ich system wyłapuje numery, które już zostały kiedyś u nich nagrodzone, żeby zwycięzcy się nie powtarzali w kilku akcjach. emotka

Groszek miał mocne obostrzenia, ale je zlikwidował (najwidoczniej tylko oficjalnie). A tę ich "weryfikację" można o kant d* rozbić, wiem co mówię, bo kojarzę laureatów i są to w kółko te same osoby (niestety nie ja, hehe).

Ale ja też właśnie przeglądam listę laureatów i nie da się ukryć, że nazwiska się powtarzają (żeby nie było - nie piszę złośliwie, bo nikogo z nagród nie rozliczam). Ale skoro się powtarzają to ich system łatwo obskoczyć, choćby kupując nowy starter emotka Jestem jedynie w szoku, że agencje bawią się w "blokowanie numerów" (?) emotka

Choroba, a ja mam jeden jedyny numer od 10 lat. Chyba pora zainwestować w jakieś konkursowe telefony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5847686 Napisano: 09.04.2014 12:21:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja właśnie przeprowadziłam ciekawą rozmowę z Groszkowym panem od marketingu i powiedział mi coś ciekawego - że w konkursach ich system wyłapuje numery, które już zostały kiedyś u nich nagrodzone, żeby zwycięzcy się nie powtarzali w kilku akcjach. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5847613 Napisano: 09.04.2014 11:20:42 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Wkurza mnie brak wyników z konkursów, 3 tygodnie na sprawdzenie haseł to strasznie dużo.
Niby agencje chcą wyeliminować "konkursowiczów" a kto z normalnych ludzi trzyma paragon przez miesiąc od zakupu, pamiętając że grał w jakimś tam konkursie.

Mnie właśnie z tego samego powodu wkurza Raffaello na fb. Konkurs skończył się 19 marca a wyników nadal niet emotka Poza tym od kilku dni krążąca wiadomość, że ktoś już dostał maila, ale kto i jakiego? Sami z Raffaello się nie odnoszą nijak do tej sytuacji, jakby mieli na nas wybiegane (tak, wiem, mają, ale mogliby chociaż zachowywać pozory) emotka Nagrody lipne, ale już mnie denerwują te sprzeczne informacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5847606 Napisano: 09.04.2014 11:14:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jarko44 napisał(a):

avatea napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

zarania napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ja mam pytanie do osób, które grają (i wygrywają) w tych wszystkich abc, groszkach i innych bardzo dobrze zaopatrzonych sklepikach emotka Dużo zgłoszeń wysyłacie? Zastanawiam się, czy tam da się przebić z jednym, dwoma dobrymi zgłoszeniami, czy trzeba rozpychać się sporą ilością paragonów?

Zabawne pytanie. Jasne, że duża ilość zgłoszeń zwiększa szanse na wygraną, ale czasem wystarczy jedno dobre zgłoszenie i można wgrać. Moja bratowa wygrała tak ekspres za 1500 zł z ABC.

Ja wiem, że duża ilość zgłoszeń zwiększa szanse, ale jestem ciekawa jak to wygląda w praktyce (w tych konkretnych sklepach). Dlatego pytam, czy wygrywają osoby z niewielką ilością zgłoszeń emotka

Zawsze jest szansa, że jednym wygrasz o ile:
1 dobrze napiszesz
2 komisja to przeczyta i będzie gustować w twoim stylu pisania
3 nikt nie napisze lepiej od ciebie

;)

4 wylosują Cię do etapu "czytania" emotka

No i do tego właśnie zmierzam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5847600 Napisano: 09.04.2014 11:08:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

zarania napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ja mam pytanie do osób, które grają (i wygrywają) w tych wszystkich abc, groszkach i innych bardzo dobrze zaopatrzonych sklepikach emotka Dużo zgłoszeń wysyłacie? Zastanawiam się, czy tam da się przebić z jednym, dwoma dobrymi zgłoszeniami, czy trzeba rozpychać się sporą ilością paragonów?

Zabawne pytanie. Jasne, że duża ilość zgłoszeń zwiększa szanse na wygraną, ale czasem wystarczy jedno dobre zgłoszenie i można wgrać. Moja bratowa wygrała tak ekspres za 1500 zł z ABC.

Ja wiem, że duża ilość zgłoszeń zwiększa szanse, ale jestem ciekawa jak to wygląda w praktyce (w tych konkretnych sklepach). Dlatego pytam, czy wygrywają osoby z niewielką ilością zgłoszeń emotka

Chyba nie liczysz na to , że ktoś napisze " tak,ja ślę dużo zgłoszeń i zawsze wygrywam", przecież doszło by do linczu emotka
Ja licze wyłącznie na farta, mam wygrać to wygram , bez spiny.

A czemu nie? To jakieś przestępstwo wysyłać i wygrywać dużo? Chyba jak ktoś sporo inwestuje to ma prawo sobie koszta zmniejszyć wygranymi. Mi to wisi kto ile wygrywa, zastanawiam się jedynie czy faktycznie da się przebić jednym zgłoszeniem, czyli dosadniej - czy oni tam czytają zgłoszenia czy raczej loterio-czytanie emotka Pytam, bo nie będę ukrywać, że muszę mocno weryfikować na co wydać kasę i jeśli w abc i groszku trzeba by jednak postawić na ilość to wolę wiedzieć i nie tracić złotówek, choćby na 2 zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5847590 Napisano: 09.04.2014 11:01:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiunia260, dzięki. To właśnie chciałam zweryfikować, czy jest sens w ogóle inwestować kasę na 1-2 zgłoszenia emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5847584 Napisano: 09.04.2014 10:46:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zarania napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ja wiem, że duża ilość zgłoszeń zwiększa szanse, ale jestem ciekawa jak to wygląda w praktyce (w tych konkretnych sklepach). Dlatego pytam, czy wygrywają osoby z niewielką ilością zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5847568 Napisano: 09.04.2014 10:24:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja mam pytanie do osób, które grają (i wygrywają) w tych wszystkich abc, groszkach i innych bardzo dobrze zaopatrzonych sklepikach emotka Dużo zgłoszeń wysyłacie? Zastanawiam się, czy tam da się przebić z jednym, dwoma dobrymi zgłoszeniami, czy trzeba rozpychać się sporą ilością paragonów? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5847452 Napisano: 08.04.2014 21:59:02 w Wkurza mnie...
A na wp można wyłączyć reklamy? Wyświetl w wątku >>
0 0