Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5860431 Napisano: 11.05.2014 12:25:27 w Wkurza mnie...
Ale mi się właśnie ciśnienie podniosło... Wczoraj był panieński mojej siostry, zrobiłam na nim sporo zdjęć. Między innymi były ustawiane zdjęcia grypowe - wszystkie dziewczyny razem. Teraz przerzucam foty i patrzę, że kurde tych grupowych nie ma emotka Przeglądam dalej i widzę, że brakuje zdjęć, które robiłam tej nieszczęsnej znajomej, która chciała wysłać moją pracę na jakiś konkurs. Pod koniec imprezy faktycznie wzięła aparat z zamiarem obejrzenia i najwidoczniej skasowała zdjęcia, na których była (wiem, że bardzo nie lubi gdy się jej robi foty). No ok, to że skasowała siebie - nie ma sprawy, ale k*rwa mać wywaliła grupowe, najważniejsze zdjęcia z wieczoru! Jak nie chciała być na nich to przecież mogła nie stawać, albo inaczej - mogła przecież ona robić zdjęcia. A egoistycznie odebrała całej grupie prawo do pamiątki! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5860255 Napisano: 10.05.2014 14:17:49 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

A i tak najlepsza była konferencja prasowa, na której był Donatan, była Cleo, chórek też był i co najważniejsze "modelki". A pierwsza z nich, która wchodziła jako pierwsza robiła takie miny jak prawdziwa i rasowa "modelka".
http://www.cgm.pl...pem_wideo_,news.html

Pozostaje się jedynie cieszyć, że nie wyskoczyli z kartonowego pudła, zaadresowanego "Eurowizja 2014" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5860231 Napisano: 10.05.2014 12:27:55 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Isiulka o tym wlasnie pisze,ze Polki same sobie zapracowały na taką opinie i piosenka Cleo nic nie zmienia

Właśnie piosenka Cleo potwierdza - Europo, macie racje, Polki jakie są, każdy widzi emotka
Oczywiście, ja wiem, że to nie zależy od pochodzenia, że nie można szufladkować, że kobiety z każdej dziedziny sportu są przecież na wszystkich szerokościach geograficznych. Jednak ja odbieram to w ten sposób, że Cleo wyśpiewała całemu światu opinię na temat Słowianek. I to uwłaczającą opinię. Mam się z tego cieszyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5860207 Napisano: 10.05.2014 10:46:59 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Mam świadomość, że wielu osobom się ten występ podobał, ale nie narzekam dla samego narzekania. Nie podoba mi się to, zupełnie, nie trafia w mój gust i w mojej ocenie piosenka i wykonanie są... raczej poniżające...

mam tylko nadzieję, że Polacy (szczególnie Polki) nie będą kojarzone z bogatymi kształtami wylewającymi się z dekoltów emotka

Ja właśnie myślę, że to będzie pierwsze skojarzenie, niekoniecznie odbierane w pozytywnym kontekście.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5860199 Napisano: 10.05.2014 10:30:16 w Wkurza mnie...
Mam świadomość, że wielu osobom się ten występ podobał, ale nie narzekam dla samego narzekania. Nie podoba mi się to, zupełnie, nie trafia w mój gust i w mojej ocenie piosenka i wykonanie są... raczej poniżające... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5860009 Napisano: 09.05.2014 16:09:30 w Wkurza mnie...
A mnie wkurzył występ Polaków na Eurowizji... Ale wstyd, jak można było coś takiego pokazać? Dobrze, że te wyuzdane panienki nie zaczęły się jeszcze tarzać w wodzie z tego wiadra... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5859868 Napisano: 09.05.2014 12:25:02 w PLAGIATY
polarniczka napisał(a):

asante napisał(a):

wredzia napisał(a):

To nie jest plagiat tylko inspiracja, z tego co widzę więc wątpię że pisanie skarg coś da.

"Inspiracja" - no leżę i kwiczę emotka

to ja się dzisiaj inspiruję i napiszę Pana Tadeusza zmieniając parę słów...myślicie będą to przerabiać jako lekturę obowiązkową?

Jakiś czas temu była rozmowa na temat silne inspiracji Panem Tadeuszem (baaardzo silnej) i pamiętam, że taka praca gdzieś wygrała. Generalnie to był tekst Pana Tadeusza z kilkoma zmienionymi słowami. Całe szczęście, że Mickiewicz nie żyje, bo nie mielibyśmy szans z jego twórczością emotka I samochody na zmianę trafiałyby do niejakiego Słowackiego czy Mickiewicza. No gdybym to ja siedziała w JURY to niejednokrotnie mignęłoby też nazwisko Wojaczek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5859579 Napisano: 08.05.2014 19:04:12 w Wkurza mnie...
Nie lubię 8 maja. Dziś mam rocznicę ślubu i zawsze coś w ten dzień wypada. Tak więc 4 rok z rzędu zamiast choćby uczcić symbolicznie kolacją to się świat wali i akurat dziś mój superbohater musi lecieć na ratunek. Raz teściowa nas wyrolowała, miała zostać z Młodym a my na kolację i chwilę przed wyjściem oznajmiła,że nie zostanie bo jednak nie ma na to czasu, raz pochowaliśmy kogoś bardzo bliskiego, raz mąż zeznawał na sprawie, a dziś znów COŚ. Upiję się chyba sama doper hercem. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5859357 Napisano: 08.05.2014 12:08:23 w Carrefour konkursy
Monika11 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Moja przesyła dotarła wczoraj do Columbita, a raczej sami ją odebrali z poczty po tym jak napisałam im @, że mój list czeka na nich od poniedziałku w placówce emotka
A co ze zmywarkami, czy nie mieli ich już wysyłać?

do 13 czerwca mają wysłać , a do 30 maja weryfikują emotka

Co? A ja od tygodnia zbieram brudne gary w zlewie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5858637 Napisano: 06.05.2014 20:06:33 w Wkurza mnie...
Ciotka pizzę zjadła mimo "zakazów" teściowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5858610 Napisano: 06.05.2014 19:16:39 w Wkurza mnie...
selenes, moja teściowa to w gruncie rzeczy naprawdę dobra kobieta, ale czasem tak silnie uczepiona tradycji rodzinnych, że naruszenie ich jest dla niej grzechem śmiertelnym. Tak jest między innymi z tymi KARTOFLAMI codziennie, nawet jak zrobię jakiś obiad bez ziemniaków, to ona i tak cichaczem ugotuje sobie na kolację choćby kilka i zje sama, bo KARTOFLE muszą być. Tak jak rosół co niedzielę, nawet jak nikogo w domu nie ma (ale rosół, choćby samotnie musi stać na straży rodzinnej tradycji). Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5858597 Napisano: 06.05.2014 18:47:53 w Carrefour konkursy
ok, nawet nie wiedziałam, że na PP można śledzić przesyłki. Czego to się człowiek może dowiedzieć dzięki konkursom emotka

Jeżeli na zielono mam Odebranie przesyłki w placówce     2014-04-30 09:46    FUP Warszawa 131

to znaczy, że dotarła? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5858595 Napisano: 06.05.2014 18:36:18 w Wkurza mnie...
arabela79 napisał(a):

Wkurzył mnie mocno ten filmik na konkurs FB (internetowy kantor).
Dla kota to na pewno nie jest smieszne. Nie mówię, że robi mu mega krzywde, ale ktos tu juz ma w glowie niezle "nastrzelane"
http://www.socialtab.mobi/work/270106

Absolutnie się z Tobą zgadzam, nie tyle samo wykorzystanie tego kota a ogólny wydźwięk. Ciekawe marzenie - amunicja dla kota. I strzelanie z kota do gołębi. Ani śmieszne, ani ładne. Mi się to nie kojarzy z żartem, a z przemocą. Nie podoba mi się i nie mam ochoty widzieć tego drugi raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5858516 Napisano: 06.05.2014 15:11:58 w Wkurza mnie...
Najlepsze jest to, że ciotka ze względu na swoją wagę (nadwagę) unika ziemniaków i jeśli je w ogóle zjada, to raptem łyżkę. I nie jest to żadną tajemnicą. Gdy weszła do mnie wręcz ucieszyła się, że w końcu zje coś innego. A 5 minut po niej wbiega zdyszana teściowa i przeprasza ją, że nie powitała jej w drzwiach miską kartofli. Ciotka tłumaczy jej, że chętnie spróbuje mojej pizzy, ale nie, teściowa jak w transie: KARTOFLE, KARTOFLE, KARTOFLE, KARTOFLE, KARTOFLE...

I teraz zostanę sama z dwiema pizzami emotka

Myślałam, że nic mnie nie zdziwi, po tym jak teść na kacu wydoił całą butlę doper herca myśląc, że to jakaś nalewka... Dom wariatów. KARTOFLE. KARTOFLE w sosie doperhercowym.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5858484 Napisano: 06.05.2014 14:31:41 w Wkurza mnie...
Standard - teściowa. I dziś dyskusja na temat wyższości kartofli nad innymi daniami. emotka emotka
Miałam plany, właśnie się szykowałam do wyjścia a dzwoni do mnie teściowa z informacją, że przyjeżdża ciotka i żebym zrobiła jakiś obiad, bo ona MUSI zajechać z teściem gdzieś tam (czyt. odwiedzić pierdzielniętą siostrę teścia, bo teść nie widział jej już chyba 3 dni). Akurat teraz, kiedy sama czeka na gościa. Ok, to mówię, że przełożę swoje plany i ugoszczę ciotkę, zrobię obiad. A że lodówka pusta to ze wszystkiego co mam postanowiłam zrobić pizzę. Dzwoni teraz teściowa, czy kupiłam kurczaka. Mówię, że nie, bo robię pizzę. I zaczęła się cały litania gorzkich żali, że przecież ONA NIE PODA DO JEDZENIA CIOTCE PIZZY, to muszą być kartofle i żebym obrała. Mówię, że nie mam czasu bo mi ciasto wyrasta i bla bla bla, generalnie, że nie bo nie, bo naszykowałam coś innego. To mi k*rwa mać krzyknęła do telefonu, że jak wróci to sama zrobi arcyważne kartofle i żebym sobie robiła dla siebie tą pizzę. emotka emotka
I weźcie mi powiedzcie teraz, że nie samymi kartoflami człowiek żyje... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5858265 Napisano: 05.05.2014 20:45:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
I kilka dni temu też chyba był jakiś wpis? Czy myli mi się z ich profilem na fb? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5858181 Napisano: 05.05.2014 18:02:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

ciekawe kiedy łaskawie podadzą wyniki z konkursu onet bony tesco, bo te osiem dni regulamonowych to chyba własnie mija...

http://wielkanoc.onet.pl/konkurs.html

Nikt jeszcze maila nawet nie dostał? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5857973 Napisano: 05.05.2014 11:56:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luk1990 napisał(a):

smolar w dobrym humorze po weekendzie emotka )

własnie dzwoniłam żeby potwierdzic poprawnośc paragonu z żabki-bez problemu uznaja paragon z 1 piwem,wszystko pozytywnie emotka

jak maja coś dzisiaj do rozwiazania to może puszcza ,bo było im tam baaardzo wesoło emotka

lubię ich-profesjonalni jak zawsze emotka

Smolar teraz robi w Stokrotce ten z komputerami i telefonami. To może trzeba im wysłać jajcarskie odpowiedzi emotka ja po ostatnich doświadczeniach, jak 2 razy wygrałam u nich takimi patetycznymi hasełkami puściłam na Stokrotkę już 2 takie "ochy i achy". Ale widzę, że trzeba iść w stronę dobrego humoru i nie psuć Smolarowi nastroju emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5857836 Napisano: 04.05.2014 20:20:44 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Wkurza mnie Alior Sync, po prostu odradzam, nigdy więcej banków internetowych.
Ide do bankomatu daje "wypłać 1500 zł", wyskakuje komunikat " nie można wypłaqcić żądanej kwoty- wybierz inną, więc daje wypłać 1000 zł bo sobie myślę, że może mam jakiś limit dzienny , wyskakuje "żądana operacja nie może być zrealizowana". Sobie myśle "bankomat pewnie spierniczony". Ide do drugiego banku daje "wypłać 1500 zł" i wyskakuje "Brak środków na koncie". sprawdzam stan śorków i się okazuje że kasę wcieło. Nie ma na koncie. No to dzwonie do banku, a koleś mi mkówi że wypłaciłam poprawnie pieniądze z bankomatu, ale jeśli NIBY zapomniałam ich zabrać to może mi wrócą na konto jak bankomat przeliczy że ma nadwyżkę. Weryfikacja ogólnie trwa jakieś 20 minut i podaje się wszystkie możliwe dane, aby się dowiedzieć że masz problem.

Więc z niecierpliwością sprawdzam stan konta czy pieniądze wróciły, 1 dzien nie ma, 2 dzien nie ma, 4 dzien nie ma, 4 dzień " Twój bank zmjienił nazwę na T-mobile usługi bankowe". I cudownym sposobem okazuje się ze mam konto w banku w najbardziej znienawidzonej przeze mnie sieci komórkowej. A pieniędzy oczywiście na koncie nadal nie ma no bo święto, no bo weekend...no bo mają cię gdzieś. Co kogoś obchodzi, że nie masz pieniędzy bo utkwiły one w czarnej dziurze zwanej potocznie D*pą. emotka emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5857609 Napisano: 03.05.2014 18:16:55 w Wkurza mnie...
teodozja napisał(a):

Wkurza mnie mama emotka Mieszkam z mamą w tym samym domu. Ja zajmuje mieszkania u góry, mama na dole. Brat, który mieszka w sąsiednim mieście jest według mamy "synusiem idealnym" ja jestem "ta zła"Chociaz to ja się nia opiekuję na codzień,wszystkiego doglądam, troszcze sie. Brat(10 lat starszy odemnie)wpada tylko w odwiedziny.Może to chodzi o to że on jest chłopakiem?Ja mogę mówić i mówić , a jak on coś powie( na ogól bez sensu emotka )to jest przyjmowane jako słowa prorocze.Dobra wygadałam się i juz mi lepiej emotka

To chodzi o to, że Ciebie Mama ma każdego dnia, więc widzi wszystkie Twoje cechy, czasem ją denerwujesz/ona Ciebie. A syna widzi raz na jakiś czas, przyjedzie uśmiechnięty, wypiękniony, da Mamie kwiaty, spędzi z nią dzień na miłej rozmowie. I Mama ma taki jego obraz - perfekcyjny chłopak, bez wad, nigdy nie narzekający, uśmiechnięty. To tak działa w każdej rodzinie z takim podziałem ról, ale wcale nie oznacza, że Mama mniej Cię kocha. Nie bierz tego tak do siebie, nie porównuj się z bratem, bo nie warto. Mama na pewno też nie ma nic złego na myśli. Nie wiem w jakim jest wieku, ale podejrzewam, że teraz Ty dzierżysz w dłoni obowiązki "Pani Domu". Z tym też ciężko jej się pewnie pogodzić, przestawić, oddać koronę. Rany, przechodzimy u nas to samo, tylko pokolenie wyżej (babcia kontra moja teściowa, która się nią opiekuje i dostaje za to tylko zniewagi. I ukochany babci syn, pojawiający się raz na kilka tygodni, bez wad, taki cudowny i och i ach.) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0