Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5856087 Napisano: 29.04.2014 13:14:00 w WC - rozmowy o wszystkim
Polarniczka, nie mogę odpisać Ci na wiadomość pw, bo mam komunikat, że jestem u Ciebie zablokowana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5855914 Napisano: 29.04.2014 11:46:06 w Informują
Monika11 napisał(a):

Groszek z grillami dzwoni emotka

81 444 12 99 z tego numeru Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5855807 Napisano: 29.04.2014 09:31:16 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

black_cat napisał(a):

selenes napisał(a):

Wkurza mnie to, że nadal mimo upomnień, są ludzie KTÓRZY NIE PISZĄ SKĄD MAJĄ NAGRODY W MDW!!! Chwalcie się, ale ten wątek też jest po to, żeby inni wiedzieli np. które konkursy są już rozwiązane albo w których konkursach faktycznie można coś wygrać. Ile to można już razy tłumaczyć, pominę już ludzi którzy chwalą się nagrodami na temat konkursów, których nie ma w bazie, lol

To mnie wkurzają wpisy typu wygrałam 10 zł w zdrapkach albo tzw. metodą rachelową. Konkursów typu zdrapka lotto, nie ma w bazie, a jak każdy będzie się chwalił kupioną lodówka, pralką, samochodem, to ten wątek straci całkowicie sens.

od czegoś mamy kierowników tej wycieczki, niech zareagują wreszcie i posypią się karniaki...śpią czy jak?

Mnie też to wkurza. Już jak się nie chce szukać linku do konkursu to chociaż napisać jak się nazywał/kto organizował. Ale nie, zbyt trudno napisać więcej niż jedno słowo. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5855599 Napisano: 28.04.2014 18:17:50 w Carrefour konkursy
Sama jestem ciekawa jaki to model, a raczej jakie to wymiary, bo drugą noc z rzędu śniło mi się,że nam się w kuchni nie zmieściła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854785 Napisano: 26.04.2014 08:23:39 w WC - rozmowy o wszystkim
marzenier napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Prawdę mówiąc wcale mi się nie podoba, że ostatnio wszędzie się o tym konkursowaniu mówi. Mam przeczucie, że konkursowicz dobrze na takiej reklamie nie wyjdzie. Wyleją na nas wiadra pomyj, a za chwilę będą się z nami taplać w tym basenie.

eee wydaję mi się,że nawet jeżeli tak będzie,bo pewnie chodzi Ci o to,że się ludzie napalą i grać zaczną,to większość odpadnie,metodą selekcji naturalnej emotka
bo co niektórzy to myślą,że to tak hop na krowę już jest cielę,czyli wyślę hasło zgarnę coś tam
A dobrze wiemy że tak nie jest emotka
Nie mniej jednak ładnie to w słowa ubrałaś z tym basenem i wspólnym pluskaniu emotka :)

Chodzi mi o to, że posypią się komentarze sugerujące, że konkursowicz to złodziej, oszust, kombinator, że to chore, że to nałóg i trzeba nas leczyć, że kieruje nami zachłanność i chciwość. I już kilka dni później ci krytycy pójdą do swojego Groszka kupić przyprawy na konkurs, żeby tego samego dnia bawić się w wyobraźni nowym tabletem. Ale wiemy, żemiędzy kupieniem produktu a zdobyciem nagrody jest przepaść trudna do przeskoczenia, że dochodzi tu też walka zbrojeń. Później okaże się też, że sprawiedliwie nie znaczy po równo. I po miesiącu ten świeżynek przeistoczy się w konko-zombiaka, aby dołączyć do oddziału płaczków i rozgoryczonych wielkich przegranych. W rezultacie przy każdym konkursie przyjdzie nam przedzierać się przez gniazdo żmij emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854743 Napisano: 25.04.2014 21:57:11 w Carrefour konkursy
Ja wysłałam te obok daty i jak mi w związku z tym nie dadzą zmywarki to będę im regularnie wysyłać moje brudne gary. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854740 Napisano: 25.04.2014 21:53:15 w WC - rozmowy o wszystkim
Prawdę mówiąc wcale mi się nie podoba, że ostatnio wszędzie się o tym konkursowaniu mówi. Mam przeczucie, że konkursowicz dobrze na takiej reklamie nie wyjdzie. Wyleją na nas wiadra pomyj, a za chwilę będą się z nami taplać w tym basenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854709 Napisano: 25.04.2014 20:39:42 w WC - rozmowy o wszystkim
Do czego to doszło, żeby konkursowicz musiał kryć twarz jak bandyta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854657 Napisano: 25.04.2014 18:46:53 w Carrefour konkursy
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś posiada regulamin do tego finisha ? Chodzi mi o to czy tam się podawało numer paragonu ten obok daty ? Coś mi się obiło o uszy, że miał być systemowy... emotka

http://www.carref...Moc%20Wgrywania.ashx

podawało się nr paragonu, nie systemowy Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854645 Napisano: 25.04.2014 18:27:59 w Carrefour konkursy
Ja wysłałam 5 zgłoszeń, wszystkie na jeden numer, bo jeden numer tylko mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854641 Napisano: 25.04.2014 18:21:32 w Carrefour konkursy
jolidlo napisał(a):

Proza czy wiersz, śmieszne czy górnolotne teksty co było kluczem do wygranej, może ktoś z wygranych uchyli rąbka tajemnicy?

Ja wysłałam i wierszyki i prozą, nie wiem co wygrało. Ale ja piszę przeważnie przewrotnie, abstrakcyjnie i bawię się w słowotwórstwo emotka Żadnych dzieci, które marzą o tym, by mama zamiast stać przy garach poszła z nimi na spacer, żadnych rodzinnych tragedii i chorób. Wesoło i zadziornie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854636 Napisano: 25.04.2014 18:13:39 w Carrefour konkursy
A byłam pewna, że to moja umoczona stówa na zapachy do zmywarki emotka Ale się cieszę, nawet mąż obiecał, że w końcu zacznie zmywać po sobie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854545 Napisano: 25.04.2014 17:01:01 w Carrefour konkursy
Mam zmywarkę emotka

Tylko teraz pytanie, mam odesłać oświadczenie i dowód zakupu. Skoro wysłałam kilka zgłoszeń to mam wszystkie paragony odesłać czy jeden? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854490 Napisano: 25.04.2014 15:33:45 w Carrefour konkursy
luko922 napisał(a):

Nie macie smsów, bo wszystkie zmywarki zgarnąłem ja.

P.S. SPRZEDAM ZMYWARKĘ.

A ja odświeżacze do zmywarki, mam zapas a zmywarki niet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854485 Napisano: 25.04.2014 15:27:17 w Carrefour konkursy
U mnie i u koleżanki nic Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854425 Napisano: 25.04.2014 14:06:10 w Wkurza mnie...
Nie wyrobie, dopiero co ogarnęłam nowego faxebooka, wchodzę teraz i już jest nowszy emotka jasna cho....roba co 2 tygodnie będą to zmieniać? I po co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854318 Napisano: 25.04.2014 11:19:48 w Wkurza mnie...
Mi to się wydaje, że ktoś kto posiada takie konta posiada też konto z prawdziwymi danymi. Jak jest konkurs, gdzie można wysłać jedno zgłoszenie na osobę, to wysyła ze wszystkich możliwych kont (fikcyjne, blogowe) tym samym zwiększając swoje szanse. No bo w końcu to kilka pomysłów/sposobów na odpowiedź więcej. I dopiero przy ogłoszeniu wyników okazuje się, z którego konta ewentualnie udało się wygrać, którym pomysłem wstrzeliło w gust JURY. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5854030 Napisano: 24.04.2014 15:40:55 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

magnus napisał(a):

lilykaii napisał(a):

vickichelm napisał(a):

żartujecie sobie ??? emotka emotka emotka Na serio są tacy ludzie ?:D

ta....na serio są ludzie, którzy marzą o czym innym niż o samochodzie i wycieczce emotka

Na serio są emotka
Jest hierarchia potrzeb, zawsze zwycięży to czego brakuje Ci najbardziej, jeśli kogoś dotknie choroba, z której można wyjść dzięki płatnym operacjom, rehabilitacji, sprzętom itp to wszystko inne jest na prawdę mniej ważne.
No, ale przyjemniej czyta się marzenie o zielonych palmach, plaży gdzieś tam... czy aucie emotka

Wiesz, mi się wydaje, że nie dlatego zwyciężyły prace na temat samochodu i wycieczki - były one super dopracowane, pomysłowe i w pełni zasłużyły na nagrodę. Ja szczerze współczuję tej kobiecie z problemem, jednak jej tragedia nie usprawiedliwia atakowania ludzi, którzy akurat mają zupełnie inne potrzeby. Nie dlatego nie wygrała, bo jej marzenie jest gorsze, a dlatego, że ktoś więcej serca i pracy włożył w przedstawienie swojego. Poza tym spieranie się, czyje marzenie jest wartościowsze jest tak samo sensowne jak ustalanie czy ładniejszy jest kolor czerwony czy żółty.

Nie oceniam bo nie znam tej sytuacji i pracy.
Mówię tylko o różnorodności marzeń emotka
Naprawdę są marzenia inne niż rzeczy tak bardzo materialne jak auto emotka

Mam pełną świadomość tego. Jeden marzy o jednorożcach i tuleniu tęczy, ktoś inny o samochodzie a jeszcze inny o wygraniu z męczącą chorobą. A ja marzę o ciszy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5853932 Napisano: 24.04.2014 13:33:57 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

lilykaii napisał(a):

vickichelm napisał(a):

żartujecie sobie ??? emotka emotka emotka Na serio są tacy ludzie ?:D

ta....na serio są ludzie, którzy marzą o czym innym niż o samochodzie i wycieczce emotka

Na serio są emotka
Jest hierarchia potrzeb, zawsze zwycięży to czego brakuje Ci najbardziej, jeśli kogoś dotknie choroba, z której można wyjść dzięki płatnym operacjom, rehabilitacji, sprzętom itp to wszystko inne jest na prawdę mniej ważne.
No, ale przyjemniej czyta się marzenie o zielonych palmach, plaży gdzieś tam... czy aucie emotka

Wiesz, mi się wydaje, że nie dlatego zwyciężyły prace na temat samochodu i wycieczki - były one super dopracowane, pomysłowe i w pełni zasłużyły na nagrodę. Ja szczerze współczuję tej kobiecie z problemem, jednak jej tragedia nie usprawiedliwia atakowania ludzi, którzy akurat mają zupełnie inne potrzeby. Nie dlatego nie wygrała, bo jej marzenie jest gorsze, a dlatego, że ktoś więcej serca i pracy włożył w przedstawienie swojego. Poza tym spieranie się, czyje marzenie jest wartościowsze jest tak samo sensowne jak ustalanie czy ładniejszy jest kolor czerwony czy żółty. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5853868 Napisano: 24.04.2014 12:10:55 w Wkurza mnie...
Są dużo gorsi emotka Co konkurs to zaczynają się na tablicach organizatora takie przepychanki, że nic, tylko lecieć po popcorn i czytać. Lepsze niż "Przygody Szerloka Holmesa" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0