Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7260005 Napisano: 11.05.2025 19:26:54 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7259945 Napisano: 11.05.2025 15:00:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

jokan napisał(a):

czytałam sobie odpowiedzi na Berlinki na FB i sporo to kontent AI, ciekawe czy organizator takie rzeczy sprawdza...no ręce opadają, ludzie już całkiem nie myślą....emotka

W konkursach na fb zawsze 70% to odpowiedzi z Al, jeśli tak samo jest w konkursach promocyjnych to ja przestaje wierzyć w idee konkursów

Niepotrzebnie, bo jednak istnieje nadal wyższość nieszablonowego myślenia nad zlepkiem ugrzecznionego ejaj emotka  paradoksalnie ejaj jest nam na rękę, myślę że kiedy jury czyta dziesiąty raz ten sam tekst, to pomysł przestaje być ciekawy. emotka Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, niunio 0

zezowaty_kot

#7259665 Napisano: 09.05.2025 19:45:05 w Wkurza mnie...
bandit napisał(a):

cześć

czy "bany" na wygrywanie to prawda czy mit ?
bo zaczynam mieć pewność że mamy z  żoną bana, po prostu bana na maxa
czy za dużo już wygraliśmy ? 
czy też macie takie odczucia ?
tylko SMOLAR spoko tu coś wpada bez problemu większe czy mniejsze nagrody
ale inne albedo, ammoco, karlsbad, fortis, avanti ...... coś lipnie idzie w zeszłym roku było powiedzmy spoko , 3-4 lata temu obficie a teraz lipa emotka
w nowych agencjach które sie pojawiają z konkursami wygrywamy, 
no nie ma lipy coś musi być na rzeczy 

pozdrawiam
Krzysztof

Nie ma banów, znam wiele osób, które od lat (w tym ja) grają na te same dane, maile, nr telefonów. I wygrywają, czasem nawet w prawie każdym konkursie danej agencji. Łatwiej wygrać w nowej agencji, bo wysyłamy pomysły, które nie przejdą już w agencjach będących na rynku od lat. U emerytów trzeba większych akrobacji, skakać wyżej, bo trzeba często przeskoczyć poprzeczkę, którą się samemu ustawiło. emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7259643 Napisano: 09.05.2025 17:45:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

W jakich sklepach kupujecie produkty Dan Cake?

Nie kupowałam, ale widziałam w promocyjnych opakowaniach w ITM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7259593 Napisano: 09.05.2025 15:10:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Blik 200 alidi lorenz za drugi tydzień, mail niedawno Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7259544 Napisano: 09.05.2025 13:13:37 w Avanti
anialistopad napisał(a):

A były wyniki z biedronka pepsi ten co się zakończył?

Nic jeszcze chyba nie było, forum milczy Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7259525 Napisano: 09.05.2025 12:12:31 w Czy informują/ informowali?
niunio napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

gregory napisał(a):

ZetZ napisał(a):

gregory napisał(a):

czy mój upragniony rower z Anyway juz do kogoś odjechał może? czy jedzie do mnie?

Nie, no stoi tam i czeka na wyniki z mym upragnionym PlayStation 5. emotka

Obyś miał/a sprawdzone informacje. emotka

Zgodnie z regulaminem do dziś powinni zostać poinformowani laureaci za dwa pierwsze dni, czyli chyba za konsole (01.05), a 30.04 nie pamiętam co było (kamerka?)

A rower?

Jeśli się bardzo bardzo rozpędzą, choć po drodze mają kilka przeszkód (książki, czytniki, słuchawki...) Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7259523 Napisano: 09.05.2025 12:07:37 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wkurzył mnie kurier DPD i zooplus. Kurier dostarczył przesyłkę po tygodniu pod adres (mimo iż było wskazanie do punktu). Paczka była w takim stanie ze z wielkiego kartonu praktycznie nic nie zostało, wszystko było oklejone taśma Dpd ( dodam tylko ze zawartość paczki była za prawie tysiaka). Kurier nie pozwolił mi zajrzeć do środka aby sprawdzić czy jest kompletna, wiec odmówiłam odbioru. I teraz co robi zooplus, okazało się, ze brakowało polowy zawartości paczki, wiec gdy do nich wróciła to Zooplus uznał ze nie należy mi się pełny zwrot kasy tylko połowa... czyste złodziejstwo.

Nie mozna bylo fotek zrobic z nogami kuriera, ze tak dostarczono?

Ja nie wiem czy wyrok za amputację nóg kurierowi nie jest zbyt wysoką ceną za utracone psie gadżety i karmę, może najpierw spróbować polubownie. emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7259522 Napisano: 09.05.2025 12:05:34 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

ZetZ napisał(a):

gregory napisał(a):

czy mój upragniony rower z Anyway juz do kogoś odjechał może? czy jedzie do mnie?

Nie, no stoi tam i czeka na wyniki z mym upragnionym PlayStation 5. emotka

Obyś miał/a sprawdzone informacje. emotka

Zgodnie z regulaminem do dziś powinni zostać poinformowani laureaci za dwa pierwsze dni, czyli chyba za konsole (01.05), a 30.04 nie pamiętam co było (kamerka?) Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7259521 Napisano: 09.05.2025 11:59:11 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Wkurzył mnie kurier DPD i zooplus. Kurier dostarczył przesyłkę po tygodniu pod adres (mimo iż było wskazanie do punktu). Paczka była w takim stanie ze z wielkiego kartonu praktycznie nic nie zostało, wszystko było oklejone taśma Dpd ( dodam tylko ze zawartość paczki była za prawie tysiaka). Kurier nie pozwolił mi zajrzeć do środka aby sprawdzić czy jest kompletna, wiec odmówiłam odbioru. I teraz co robi zooplus, okazało się, ze brakowało polowy zawartości paczki, wiec gdy do nich wróciła to Zooplus uznał ze nie należy mi się pełny zwrot kasy tylko połowa... czyste złodziejstwo.

Mogą Ci naskoczyć, paczka nawet przez chwilę nie była u Ciebie, to tak nie działa, że oni sobie odmówią. Poza tym to oni jako nadawca paczki mogą napisać reklamację do Dpd (i oczywiście tak zrobią). Postrasz ich jakimiś instytucjami, szukają cenzuraa, ale chyba na takiego nie trafili? 😎 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7259264 Napisano: 08.05.2025 12:45:38 w WC - rozmowy o wszystkim
jagodzianka napisał(a):

cb656 napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Jak uważacie - lepiej grać na początku konkursu? Jest sens grać, gdy do końca już mało czasu?

Jeśli masz tylko takie rozkminy, to chyba nie ma sensu, byś w ogóle brała udział w konkursach, ech... emotka

Dzięki za radę, ale nie skorzystam!

To nie ma znaczenia, możesz wysłać i minutę przed zakończeniem konkursu emotka
Znaczenie ma natomiast przy etapach dziennych -  zawsze pierwszego i ostatniego dnia masz największą konkurencję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7259121 Napisano: 08.05.2025 00:00:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Andrzej007 napisał(a):

Miał ktoś problem z przesłaniem odpowiedzi w konkursie Milka/Oreo w Biedronce?

U nich w formularzu często nie przechodzą znaki typu " ; "
Formularz też może inaczej przeliczył liczbę znaków niż program do liczenia (entery zalicza podwójnie). Albo zmniejsz liczbę znaków albo kasuj znaki interpunkcyjne. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7258996 Napisano: 07.05.2025 14:51:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

as32572 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Mam od kogoś paragon z Biedronki i jest na nim: NapPepsiCola 4 x 2l
Ale to nie jest chyba Pepsi do konkursu Avanti?
Uświadomcie mnie, bo ja piję głównie wodę emotka

Dlaczego Pepsi to ma nie być Pepsi? emotka

Bo jest PepsiCola. A to jakoś mi się kłóci  Albo Pepsi, albo Cola.

"Czy tragiczniejsze znaliście koleje,Niż smutne Julii i Romea dzieje?"

Po prostu szczęśliwie trafiłaś na zagubione zapiski Dżeronima Martins (podobno pseudonim Szekspira)... zostaw ten paragon, ma ogromną wartość dla sztuki nowoczesnej, dyskontowej. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7258636 Napisano: 06.05.2025 12:57:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

Gdzie kupuić olej kujawski smakowy zeby był dobrze opisany bo w Bierdze jest mega słabo?

W stokrotce "KUJAWSKI Z ZIO" Wyświetl w wątku >>
1 myszania 0

zezowaty_kot

#7258610 Napisano: 06.05.2025 12:04:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może było wałkowane, ale mam bardzo słaby net i nie mogę otworzyć regulaminu, czy w loterii coca cola zero ITM podajemy cenę coli czy wartość całego paragonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7258478 Napisano: 06.05.2025 00:21:26 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7258456 Napisano: 05.05.2025 22:02:27 w Wkurza mnie...
nata1898 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

nata1898 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Wkurza mnie, że mi odrzucili paragon z wygranego boxu kitkatów. Nie mam pojęcia gdzie popełniłam błąd...

nie zgłosiłaś dwa razy tego samego paragonu? u mnie to było przyczyną

Nie wiem, nie będę się zarzekać, gdzieś popełniłam błąd, ale nie wiem w którym momencie. Na pewno mam kupiony dobry produkt, wiec podczas zgłaszania coś zrobiłam nie tak

warto dopytać o to

Zapytałam, raczej bezpodstawnie mi tego nie odrzucili, po prostu jestem ciekawa gdzie się pomyliłam. Wyświetl w wątku >>
0 0