Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7258449 Napisano: 05.05.2025 21:29:13 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że mi odrzucili paragon z wygranego boxu kitkatów. Nie mam pojęcia gdzie popełniłam błąd... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7258272 Napisano: 05.05.2025 11:27:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

elemelex napisał(a):

A ja, ot tak,  chciałam pochwalić konkurs anyway, zdobyto się tu na troszkę wysiłku z pytaniami, nie ma się poczucia "omg znowu to samo, ile można" i w dodatku spełniło się moje małe życzonko, by był voucher na książki. Chwalę go nawet nie wiedząc czy cokolwiek wygram!

Potwierdzam! Świetne pytania pobudzające wyobraźnię. Też mi się podobały emotka
Co prawda brałam udział w dwóch etapach... I nie wiedziałam, że do wygrania był voucher na książki. Na jaką kwotę?

Na tysiaka. Okej, dużo z Was grało o ten voucher? Bo ja już dzieciakowi naobiecywałam komiksów 😆 nie mogliście grać o rowery, plejaki i słuchawki? 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7258265 Napisano: 05.05.2025 11:09:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Kochani czy jeżeli kurier idiota który nawet nie podjął próby dostarczenia przesyłki odesłał moją nagrodę do Smolar jest szansa na to, że Smolar wyśle mi ją ponownie?

Napisz do Smolara, tylko tak się dowiesz emotka  W innej agencji, gdy nie odebrałam paczki z mojej winy nadali mi ją ponownie. Zależy na kogo trafisz i ile masz uroku osobistego  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7258150 Napisano: 04.05.2025 22:02:07 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7257552 Napisano: 30.04.2025 21:26:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

androm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

androm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

androm napisał(a):

anaesth napisał(a):

androm napisał(a):

A czym Los Mejores wysyła pasty? Kojarzycie, że bez potwierdzenia odbioru?

O ile dobrze pamiętam, z konkursu grudniowego wysyłali DPD z dokumentami zwrotnymi.

mnie to się właśnie kojarzy, że jakieś pasty od Mejores mogłam przekierować i bez dokumentów:)

Wszystkie nagrody od LM są zawsze z dokumentami zwrotnymi.

A czy DPD właśnie, Edziu?

Tak, najczęściej DPD (jeśli w imieniu LosMejores nagrody nadaje Logaris). W przypadku nagród głównych (dokumenty do pojazdów, vouchery wycieczkowe) to DHL.

A pamiętasz czym Smolar nadaje i czy są dokumenty? Chodzi o małe nagrody-pantofle z milka:)

Smolar najczęściej DPD emotka  dokumenty zwrotne są praktycznie zawsze (chyba raz w całej mojej karierze konkursowej zdarzyło się, że ich nie było...i wysyłali innym kurierem).

Właśnie Smolar coraz częściej wysyła bez dokumentów, paczkomatem, nie tylko drobnicę ale i większe nagrody (miałam garnki do paczkomatu, bez dokumentów). Kosmetyki loteryjne bez dokumentów. Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7257354 Napisano: 30.04.2025 10:59:40 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Jestemnowa napisał(a):

Iloska napisał(a):

Ktoś już dostał 200 od balcerzaka? Po przekazaniu numeru konta było info, że do dziś.

Ja też czekam na przelewy  😉

Ja pierwszy przelew dostałam bardzo szybko, drugiego nadal nie mam.

ED. właśnie przeszedł przelew na aliora  emotka Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7257289 Napisano: 30.04.2025 01:18:59 w moje dzisiejsze wygrane :)

Jeny koniec tej udręki, mam obiecany komplet dla całej rodziny. Jaka ulga 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7257237 Napisano: 29.04.2025 20:26:57 w Avanti
Not_hehe napisał(a):

Który numer na paragonie z Kauflandu poddajecie w konkursie Pepsi i smak cytryny? Ten na górze poprzedzony "nr:" czy ten na dole poprzedzony "paragon:" ?

Zawsze w avanti podaję ten z góry po prawej Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7257102 Napisano: 29.04.2025 14:54:41 w Czy informują/ informowali?
Tak, o ten,  dzięki. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7257089 Napisano: 29.04.2025 14:31:21 w Czy informują/ informowali?
Był do połowy kwietnia jakoś konkurs z Ajaxem, nie zanotowałam sobie, a pamiętam że tam pisałam, były  z niego wyniki? Trzeba było kupić dwa dowolne ajaxy Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7256742 Napisano: 27.04.2025 23:54:06 w SZUKAM....
PPPet-er napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Czy szykuje się coś gdzieś z Bryzą? Kapsułki mi się kończą i wprowadziłam reglamentację w domu, za tydzień zostanie mi tylko szare mydło i zapas Pepsi.

A lovela zla ?

Zła, tylko Bryza w moim serduszku emotka Wyświetl w wątku >>
1 panasa 0

zezowaty_kot

#7256727 Napisano: 27.04.2025 22:11:48 w SZUKAM....
Czy szykuje się coś gdzieś z Bryzą? Kapsułki mi się kończą i wprowadziłam reglamentację w domu, za tydzień zostanie mi tylko szare mydło i zapas Pepsi. Wyświetl w wątku >>
1 Yoko 0

zezowaty_kot

#7256658 Napisano: 27.04.2025 14:55:31 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

notta napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Czy zdarzyło się Wam wygrać główną nagrodę w loterii jednym zgłoszeniem? Szukam motywacji

tak

mam wrażenie, że w każdej edycji serków almette tych z domkami wygrywa ktoś główną tylko jednym zgłoszeniem emotka . To będzie moja taktyka na kolejną edycję emotka

tak to w reklamach przedstawiają a czy to prawda to tego nikt nie wie. No może ci co puścili zgłoszenie choć i oni mogą prawdy nie mówić bo lepiej brzmi "jednym zgłoszeniem".

Nawet tu na forum wiele razy były wpisy, że trafione jednym paragonem. Ja na loterie wysyłam "dla zasady", czasem jak produkt się przydaje (np wedel dorzucam do każdych zakupów) to wysyłam więcej, ale z założenia jeden max dwa paragony. Głównej w loterii nie trafiłam, ale pomniejsze dość często wpadają za ten jeden los. Na konkursy to samo, wyślę jedno - wygram dużą nagrodę, jak wyśle 5 to nie wygram nic 😆 
Pokusiłam się na pepsi biedra na sporo zgłoszeń, ale będę tymi paragonami ocierać gorzkie łzy 😁 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7256547 Napisano: 26.04.2025 21:35:57 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja mam super otoczenie, mocno wspierające. I jest to otoczenie w świecie realnym, jak i tu, wśród znajomych z konkursów. Nie odczuwam zawiści, zazdrości, nikomu też niczego nie żałuję, wzajemnie się nakręcamy, motywujemy, łapiemy za łachmany i potrząsamy, aż wierszyki zaczynają wypadać uszami  emotka  bardzo się cieszę, kiedy moi znajomi zgarniają mi nagrody sprzed nosa, jestem z nich dumna, zwłaszcza jeśli wcześniej byłam dla nich jak wyrzut sumienia, dręczycielka od przypominania, że konkurs się kończy 😆
Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7256388 Napisano: 25.04.2025 22:00:31 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
notta napisał(a):

coś się pozmieniało, popsuło?

Strona się popsuła, moja też Wyświetl w wątku >>
2 notta, niunio 0

zezowaty_kot

#7256380 Napisano: 25.04.2025 21:31:10 w Żabka
elemelex napisał(a):

bandit napisał(a):

ejjj zablokowlai mi żabke emotka
bo za dużo transakcji i wyłudzenie zapsów 
a ja robiłem paragony na konkurs

Dzięki tobie wiem, że są jakieś limity, 4 transakcje dziennie jak rozumiem. 
Strach się bać. Trzymaj się tam w tym żabkowym areszcie!

Gdzie my żyjemy, paragrafy za próbę wyłudzenia żapsów, błagam powiedzcie ze to jaja, to nie może być prawda 😆 Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7256302 Napisano: 25.04.2025 16:56:40 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

Właśnie zaczęli informować emotka

To nie może być prawda, nic nie mam XD Wyświetl w wątku >>