Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7245638 Napisano: 10.03.2025 16:05:36 w Czy informują/ informowali?
Czy jeżeli mutti ma czas do 17.03 to faktycznie informują w ostatniej chwili, czy wcześniej? Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7245609 Napisano: 10.03.2025 14:54:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Konkursy kreatywne...jak to bywa? Liczy się głównie jakość czy też ilość? Jestem bardzo ciekawa 🙂 Dużo trzeba się napisać, aby w końcu coś wygrać? Wysłałam ok. 10-ciu różnych propozycji na berlinki. W loteriach jak to w loteriach, wiem, że nie ma reguły, zdobyłam raz główną jednym paragonem, a potem długo cisza 😆

Ja zauważyłam, że im mniej wysyłam, tym więcej wygrywam  emotka  dlatego dawno odpuściłam masówkę, wysyłam pojedyncze zgłoszenia. 
Stosuję metodę uników - nie wysyłać najsilniejszych skojarzeń z tematem (prawdopodobnie mają je też inni). Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7245590 Napisano: 10.03.2025 14:23:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
I Malgol również dla Ciebie gratulacje, udanych wyjazdów  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7245567 Napisano: 10.03.2025 13:58:12 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7245555 Napisano: 10.03.2025 13:36:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jest zakładka wyniki w smolarze, Berlinki, przepuszcza już, można sobie sprawdzić emotka Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7245543 Napisano: 10.03.2025 13:29:18 w Gratulacje! Dla wygranych!
zmurcia gratulacje, połamania nóg emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7245535 Napisano: 10.03.2025 13:22:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majonez1992 napisał(a):

o wow działa forum wreszcie można korzystać  emotka

No w końcu emotka emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7245364 Napisano: 09.03.2025 16:01:38 w Wkurza mnie...
AAAAAAAAAA cały dzień prób i na żadnym zdjęciu moje koty nie chcą zamknąć oczu. Mam kilka fajnych kadrów, ale mój Azirafal uparcie rzuca uroki swoimi lazurowaymi ślepiami. Nie dziś Aziu, nie dziś! emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7245275 Napisano: 08.03.2025 22:05:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
notta napisał(a):

gryszelm napisał(a):

https://mixktoryrozpieszcza.pl/ - Laureaci
Jakby 2 osób brakowało...

tego samego się doliczyłam więc może jakaś rezerwa poleci w poniedziałek... ja czekam ze swoimi 3 paragonami emotka

Wczoraj brakowało 3 osób. Wyświetl w wątku >>
2 notta, niunio 0

zezowaty_kot

#7245209 Napisano: 08.03.2025 11:48:00 w Życzenia na święta i nie tylko
Drodzy Panowie, dziękujemy za życzenia i pamiętajcie, na co nam kwiaty? Rzućcie bukiet paragonów na Kinder emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7245151 Napisano: 07.03.2025 18:03:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
O rany trzeci Empik z Kinder, tak jak raczej nie gram, nie wygrywam w loteriach, tak ta jest dla mnie naprawdę łaskawa 🥰🙉 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7245134 Napisano: 07.03.2025 16:31:14 w Wkurza mnie...
lilichilimili napisał(a):

Wkurza mnie a raczej załamuje konkurs Muttti - marzę o tym piecu do pizzy, a 4 raz wygrywam zestaw produktów ;( kompletnie nie mogę trafić w gusta organizatora... Wiem, ze powinnam się cieszyć, że w ogóle coś wygrałam, ale mam już pełną spiżarnie tych produktów, a wymarzonego pieca brak ;( rzadko mi tak zależy na czymś żeby wygrać, a tu już się chyba wspięłam na wyżyny moich pomysłów i dalej pudło ;(  emotka

W tamtym roku wygrało zdjęcie nie tyle dania, co typowo konkursowe, przestrzenne. Może oni liczą na takie zgłoszenia, spróbuj taktyki-makiety emotka

Też mnie wkurza jakość nagród. Skarpetki, długopis do keczupu, bon 50 zł, ubrania za 10 tys od projektanów, bilety/wejściówki, sesje zdjęciowe od podrzędnych fotografów, wyjazdy ze slowhop, które jest według mnie sztucznie nadmuchaną platformą (ceny z kosmosu za szałas w środku lasu). Czasem mam wrażenie, że konkursy promują nie tyle markę co wykonawcę nagrody. 
Wisienką na torcie jest Brandkom i nagrody-widmo.
Albo podawanie WSZYSTKICH danych teleadresowych już na etapie zgłoszenia. Wcześniej sprzedawało się godność za nagrodę, teraz trzeba za sam start w tym wyścigu. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7244968 Napisano: 06.03.2025 23:10:01 w Gratulacje! Dla wygranych!
misiamarysia napisał(a):

DAIKOKU Gratulacje!

I ode mnie emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7244963 Napisano: 06.03.2025 21:51:16 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7244555 Napisano: 04.03.2025 19:42:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiwiwi napisał(a):

lirianka napisał(a):

Konkurs "Rozgrzej zimowe chwile" - Miał ktoś sytuacje, że w sklepie promocyjnym nie mieli skanera do sczytania karty z aplikacji "Moje Sklepy"? Ech zrobiłam zakupy ostatnią chwilę, a pan przy kasie mówi, że nie ma żadnego czytnika do kart. Nie wszystkie sklepy ABC/Groszek biorą udział w konkursie? Niby ten sklep, w którym
robiłam zakupy, jest na liście do wyboru na stronie konkursowej emotka

Jeśli dobrze kojarzę, to ktoś chyba pisał, że podyktował numer karty, bo skaner nie zadziałał.

Mi ręcznie wpisywali, bo nie mieli jeszcze skanera. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7244328 Napisano: 03.03.2025 20:44:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ojeja jeszcze bon do Empiku z Kinder emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7244227 Napisano: 03.03.2025 13:58:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
OMG słuchawki MAOAM! Ale się cieszę, że w końcu zobaczyłam to magiczne słowo "gratulujemy" emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7244214 Napisano: 03.03.2025 13:30:30 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Wkurza mnie depresja konkursowa. Patrzę na konkursy i żaden mnie nie motywuje do grania, patrzę na wygrane MDW i tam też bieda. Jeszcze jak pomyślę, że możesz wspiąć się na wyżyny swoich konkursowych możliwości, pisać dobre hasło cały tydzień, a ktoś po prostu zrobi losowanie i wygra "dodaj do ulubionych" to już całkiem się odechciewa.

Ja się zawzięłam i mam rozpisane, że od początku roku wysłałam zgłoszenia na 30 konkursów/loterii. Wygrałam JEDYNIE apaszkę Spadiora w Nivea. Jest to najdłuższy ciąg porażek jakiego chyba doświadczyłam w całej karierze konkursowej. Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0

zezowaty_kot

#7243960 Napisano: 01.03.2025 17:15:13 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

bajm napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

marcinzc napisał(a):

Pralka mi się dzisiaj zepsuła. A nowej Henkel nie dał ;(

Mam to samo, moja pralka już ledwo żyje ale się uparłam na wygraną emotka

Nie wiesz jak to jest z konkursami? Wygrasz 4 samochody, 100 tys zł, a pralki nie. No chyba, że sobie sama jakąś kupisz, to miesiąc później wygrasz 3 😁

A pamiętacie metodę Rachelową?

Oświecicie mnie na czym ona polega?

Polega na tym, że na przykładzie wielu tu z Nas, jeśli kupisz np. auto to za chwilę wygrasz auto, jeśli kupisz np. tv to wygrasz zaraz tv.
Warto spróbować tej metody Rachelowej emotka

W temacie: wkurza mnie dziś mglista pogoda

oby oby, bo w tym miesiącu planuje kupić samochód, więc jeśli się uda po zakupie wygrać to będę jeździć raz tym, raz tym emotka

Nie licz na to emotka  4 miesiące temu kupiliśmy mercedesa z salonu mężowi i ani widu ani słychu nowego dla mnie emotka

Bo to mąż musi zagrać, a nie Ty 😜 Wyświetl w wątku >>