Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7241650 Napisano: 19.02.2025 13:16:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monikar napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Przyszłam ponarzekać, nie za kubkiem samym w sobie, a za brakiem maila z gratulacjami. Chciałam zacząć znowu grać, 500 nagród potraktowałam jako pewniak -pierwszy mały krok a tu ściana. Znów przyszły "młodsze, piekniejsze" 😁 czy jest jakiś botoks dla mózgu? Coś odmładzającego myśli? 😁

U mnie jest dużo większa przegrana bo na 4 zgłoszenia wygrałam 4 kubkiemotka  mogę Ci jeden oddać bo mi tyle nie potrzeba.

Dziękuję serdecznie pocieszycielko strapionych 😁 ale dołączysz do kubka list gratulacyjny? 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7241618 Napisano: 19.02.2025 12:33:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Przyszłam ponarzekać, nie za kubkiem samym w sobie, a za brakiem maila z gratulacjami. Chciałam zacząć znowu grać, 500 nagród potraktowałam jako pewniak -pierwszy mały krok a tu ściana. Znów przyszły "młodsze, piekniejsze" 😁 czy jest jakiś botoks dla mózgu? Coś odmładzającego myśli? 😁 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7241393 Napisano: 18.02.2025 15:37:13 w Czy informują/ informowali?
fan-mandaryny napisał(a):

pikawka napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy Ambition z Biedry informował może za ostatnie dni?

Chyba nie

A to za wcześniejsze dni już informowali?

W regulaminie jest zapis, że mieli informować raczej na bieżąco. Ale mało wpisów na forum, ciężko coś wywnioskować. Mnie się nie udało,  dwa zgłoszenia ze środka konkursu. Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7241363 Napisano: 18.02.2025 14:26:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja tam się cieszę jak nagrody wpadają na forum, zawsze to milej poczytać, że konkurs jest wiarygodny, a nasze starania doceniane. Zdecydowanie wolę w MDW czytać, że ktoś wygrał 5 nagród w jednym konkursie, niż w innym wątku rozmowy o tym, że nie ma nagród na forum. emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7240695 Napisano: 14.02.2025 21:44:31 w Opisy z paragonów
krakowskispleen napisał(a):

Mam paragon z Raffaello z Lidla, ale nie ma tam gramatury, tylko "Raffaello praliny", a w regulaminie jest:

"zachować oryginał paragonu fiskalnego lub imiennej faktury VAT wystawionej na osobę fizyczną lub e-paragon, potwierdzający dokonanie zakupu Produktu Promocyjnego ze wskazaniem nazwy i gramatury Produktu Promocyjnego (dalej: „Dowód Zakupu”). Dowód Zakupu zgłoszony do Konkursu powinien być czytelny i oryginalny tzn. taki, który został wystawiony przez podmiot, którego dane na nim się znajdują, prowadzący faktycznie sprzedaż Produktów Promocyjnych i
nie jest podrobiony lub sfałszowany. Dowód Zakupu należy przechowywać do celów weryfikacji Zgłoszenia oraz wydania nagrody. Jeden Dowód Zakupu upoważnia do jednego Zgłoszenia w Konkursie,"

Myślicie, że przejdzie, czy raczej odpuścić i nie zgłaszać, żeby potem nie płakać przy weryfikacji jak mi napiszą, że wygrałam? Zrobiłam zrzut ekranu z gazetki z promocją, gdzie widać, że dotyczy to regulaminowej gramatury, ale nie wiem czy to coś da? Do niczego opisują te paragony w kasach emotka

Ja mam paragon ze Stokrotki, na którym w wersji papierowej nie ma gramatury, ale w aplikacji mam ten paragon z dokładnymi opisami (jest gramatura). Mam też opakowanie. Paragon zgłaszam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7240646 Napisano: 14.02.2025 17:20:53 w Czy informują/ informowali?
Whiskas nie powinien do dziś? A może był już? Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

zezowaty_kot

#7240355 Napisano: 12.02.2025 20:40:27 w Wkurza mnie...
rufus napisał(a):

Wkurza mnie moj dylemat, ktora apaszke wybrac.
Nie wiem co jest teraz trendi emotka

Jeśli na prezent dla kogoś - kwiaty, najbardziej uniwersalny wzór, subtelny.
Jeśli dla siebie - czarna, do ocierania łez po wynikach emotka
Jeśli dla mnie - duma, przygarnę bez uprzedzenia. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7239677 Napisano: 09.02.2025 01:16:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mandarynka16 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Jak to jest z konkursem Amooco w Groszku/Eurosklepie/Abc? Zrobiłem zakupy w aplikacji, ale nie widzę nic na paragonie, ani w aplikacji. A na pewno została zeskanowana. W jednym Groszku, choć figuruje na liście konkursowej w formularzu, a na drzwiach wisi naklejka „moje sklepy”, nie wchodzą te kody z aplikacji -  działają z kolei wszystkie promocje, które są w gazetce - nie działa im - czytnik nie czyta kodów. Kierowniczka mówiła, ze się nie da. Sprawdzaliśmy - nie widzi kodów. Czy taki zakup zgłaszacie? W Eurosklepie z kolei żadnych moich danych nie ma na paragonie - a była  skanowana aplikacja. Ja to u Was wyglada i jak oni będą to sprawdzać czy zakup faktycznie był z użyciem aplikacji?

Ja robiłam zakupy i numer karty mam na dole paragonu .

Ja mam jakiś bardzo długi kod alfanumeryczny, nad numerem kasy fiskalnej. Być może to zaszyfrowany mój numer karty. Też macie taki zaszyfrowany numer na całą szerokość paragonu? Z kolei numer karty moje sklepy ma same cyfry. A na samym dole "Dziękujemy członkom klubu czytelniczego". Paragon z Eurosklepu.

W groszku jest pod nr kasy. Jest jasno opisane Numer karty

U mnie jest zaszyfrowany kod alfanumeryczny i podziękowanie: "Dziękujemy członkom klubu czytelniczego". Może ktoś jeszcze się wypowie.

Paragon z Groszka - na dole jest numer mojej karty. Czytnik nie skanował, koleś mi ręcznie wpisywał na kasie numer mojej karty. Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

zezowaty_kot

#7239562 Napisano: 08.02.2025 01:01:50 w Wkurza mnie...
pimparimpa napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Dziura w pamięci 👀 tak schowałam kartę prezentową (naładowaną) że nijak nie mogę znaleźć.. dom przekopany i nic.. obawiam się że znajdę jak termin ważności straci 🤯🤯😤 czy ma ktoś pomysł jak sobie przypomnieć?? 😩😩

mam podobnie z tą dziurą w pamięci... jakiś czas temu kupilam trzy czekoladowe serca na walentynki dla dzieci i męża. Dziś mi się o nich przypomniało, jak je w zobaczylam znów w sklepie. No nie pamiętam gdzie to upchnelam, cały czas mi dzieci kryjówki na konkursowe słodycze i laysy odnajdują, że upycham je w nowych miejscach, o ktorych zapominam... wkurza mnie to. Ciekawe czy do tegorocznych walentynek znajdę te serca.

Też jestem mistrzem kryjówek. Od tygodnia szukamy patelni, największej jaką miałam. Jestem w stanie zgubić wszystko, siebie notorycznie też gubię, choćby w supermarkecie. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7239467 Napisano: 07.02.2025 14:51:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

isiulka napisał(a):

pusheen napisał(a):

mellowfruit napisał(a):Główna z Syoss  emotka  ciekawe co to za kreacja...

Życzę Ci, żeby to jednak nie było to "cudo" emotka  Mnie skutecznie odstraszyło od wzięcia udziału w tym konkursie. 

. To dokładnie jest to cudo emotka   koniecznie musisz nam się w tym pokazać 😁

o mój boże, to już wolałabym chyba kosmetyki wygraćemotka emotka

Mnie to zajeżdża kaftanem bezpieczeństwa... coś Ty im tam napisała? emotka

że metki nie mają dla mnie znaczenia, ale żeby od razu w kaftan mnie ubierać emotka

Metki się nie liczą, logo bez znaczenia,
Niech kaftan bezpieczeństwa ukoi ból istnienia emotka
Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7239452 Napisano: 07.02.2025 14:02:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

isiulka napisał(a):

pusheen napisał(a):

mellowfruit napisał(a):Główna z Syoss  emotka  ciekawe co to za kreacja...

Życzę Ci, żeby to jednak nie było to "cudo" emotka  Mnie skutecznie odstraszyło od wzięcia udziału w tym konkursie. 

. To dokładnie jest to cudo emotka   koniecznie musisz nam się w tym pokazać 😁

o mój boże, to już wolałabym chyba kosmetyki wygraćemotka emotka

Mnie to zajeżdża kaftanem bezpieczeństwa... coś Ty im tam napisała? emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7238354 Napisano: 01.02.2025 21:51:38 w Wkurza mnie...
Formularz Łiskasa i próba wysłania zgłoszenia. Nic mi tam nie działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7238164 Napisano: 31.01.2025 13:02:46 w Gratulacje! Dla wygranych!
Stoneface serdecznie gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7238084 Napisano: 30.01.2025 19:00:05 w Wkurza mnie...
Nuna1210 napisał(a):

Też mnie to strasznie wkurza. Moja tablica to głównie jakieś grupy "Poznajmy się 60+" i inne tego typu. Mam 30 lat i męża, więc nie wiem, co Fejsbuk mi sugeruje 😂  

A masz starszego kochanka z majątkiem do przejęcia? 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7236873 Napisano: 23.01.2025 16:34:20 w Wkurza mnie...
Nuna1210 napisał(a):

Przyłączam się! Tak bardzo się nudzę, że piszę zgłoszenia na konkursy, z których nie mam jeszcze paragonu... Zaraz zacznę sama sobie wymyślać pytania konkursowe 😂

Pani Nuna, czy to pytanie konkursowe jest teraz z nami w pokoju? 😁 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7235204 Napisano: 15.01.2025 15:55:13 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
koniczynka123 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie mogłabyś dostać ekwiwalentu, gdybyś sobie tak zażyczyła w "normalnych warunkach", ale skoro działają już poza regulaminem, to możesz mieć takie roszczenie. Mieć możesz, a co oni zrobią, to inna sprawa.

Jestem tego samego zdania emotka  - próbowałabym, mając taki "problem" emotka

Też jestem tego zdania, że zapytać nie szkodzi. Ja sądziłam się z organizatorem, przed samą rozprawą chciał dać zamiennik wart 1/3 nagrody emotka odmówiłam. Rozprawę (wartą sporo kasy) wygrałam, a nagrody choć minęło tyle lat nie dostałam. Komornik stwierdził, że nie ma z czego ściągnąć emotka Organizatorzy wiedzą, że nic nie wskóramy robią co chcą emotka

Jak w agencji nie ma z czego… Chyba, że upadła…

No popatrz. Mili kilkanaście przyczep, wypasione auta a komornik nie miał a czego ściągnąć. Każdy moje nowe pismo prawnicze to kilka stówek a zero ściągania. Już odpuściłam bo nie stać mnie na przepychanki

Jeśli auta były w leasingu to nie są tak właściwie ich i komornik nie może ich zająć. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7235193 Napisano: 15.01.2025 15:35:47 w Avanti
mellowfruit napisał(a):

Z ciekawości - jak Avanti informuje główne typu auta? Zawsze mailowo czy w przypadku tak dużych wygranych dzwonią?

Mailowo, ale później kontakt jest też telefoniczny, bardziej w celu ustalenia szczegółów. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7235179 Napisano: 15.01.2025 15:21:32 w moje dzisiejsze wygrane :)