Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7303797 Napisano: 07.10.2025 11:49:11 w Avanti
pikawka napisał(a):

A dzisiejsze wpisy są jeszcze za wczoraj czy dziś też informowali ? Nic nie wiadomo emotka

Dziś informowali, jest też lista za dwa dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7303761 Napisano: 07.10.2025 10:30:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
Projektor z Liptona za drugi dzień emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7303292 Napisano: 05.10.2025 14:59:19 w WC - rozmowy o wszystkim
rudzixon napisał(a):

Dziekuję wam! Czasu zabraknie i miejsca w brzuchu na te pyszności emotka

A moze polecajki jedzeniowe z Zakopanego? Gdyż najpierw tam zawitamy. Nie musza byc regiolne.

Ale jak to? To wy nie jecie tego na co są konkursy/promocje? Nie wiesz, że najsmaczniejsze są na produkty z żabki z kodem, lipton z Biedronki, Łowicz z C4? emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

zezowaty_kot

#7302990 Napisano: 03.10.2025 17:08:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
Samsung z Czitosów, mail godzinę temu, nie zauważyłam emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7302975 Napisano: 03.10.2025 16:35:18 w Avanti
Telefony też poszły? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7302973 Napisano: 03.10.2025 16:29:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Słuchawki z Czitos, mail godzinę temu emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7302969 Napisano: 03.10.2025 16:22:06 w Czy informują/ informowali?
notta napisał(a):

Cheetos idzie na raty?

Tak emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

zezowaty_kot

#7302742 Napisano: 02.10.2025 20:43:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makra napisał(a):

bianka33 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja w ogóle się właśnie zorientowałem, że nie mam pojęcia na czym stanęło z tym konkursem: 
Świętuj z nami do potęgi N Nałęczowianka Biedronka
https://www.e-kon...o-potegi-n-biedronka

W sensie wygrałem 10zł, 25zł, 100zł, wysłałem te formularze i w sumie nie pamiętam co dalej. Nie dostałem żadnych bonów  emotka  A minęło już sporo czasu.

Dziś mieli wydać nagrody, ale się nie pofatygowali, przynajmniej mi nie wysłali, a mam pozytywną weryfikację.

Cisza jest

Ej ja też nie mam żadnego... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7302519 Napisano: 02.10.2025 10:56:10 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Co dziś wiezie fedex od Fortisa? Śmiejżelki czy Coca-Cola z Polo? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7302507 Napisano: 02.10.2025 10:32:46 w Gratulacje! Dla wygranych!
Kreo, atlantydek gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7301756 Napisano: 29.09.2025 20:45:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Hahahahahha nie, ja nie mam skoro rywalizuję z Tobą emotka

Bardzo-hehe-śmieszne, zaraz leci do Ciebie plaskacz paragonem! emotka

Ale całkiem ładnie się moja znajomość ze Smolarem rozwija - najpierw nie wygrywałam nic, potem jakieś badziewia (na które nie odsyłałam danych), teraz powoli zahaczam o mniejsze nagrody... jeszcze tylko ze 2. dekady i może nawet główna wpadnie! emotka

A paragon na co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7301742 Napisano: 29.09.2025 19:51:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

No właśnie to chciałam wybadać, czy jest sens walczyć tekstem kontra film emotka  bo to że wygrałam w pierwszym dniu o niczym nie świadczy, pewnie mało zgłoszeń było.  Później nie grałam, bo uznałam że nie mam szans  emotka

Nadal masz szansę na te dwadzieścia kafli! (o ile nie poinformowali jeszcze laureata nagrody głównej) emotka

Hahahahahha nie, ja nie mam skoro rywalizuję z Tobą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7301741 Napisano: 29.09.2025 19:50:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Czy w Biedronce przy próbie płatności e-karta wygrana w konkursie Finał lata z Pepsi dostaliscie komunikat o zerowym stanie karty?

Nie, wszystkie karty były aktywne, wykorzystane. Napisz do nich, może błędnie dostałeś cudzą kartę. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7301733 Napisano: 29.09.2025 19:40:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w 7days Biedronka. Takie statystyczne. Czym wygraliście? Ciekawi mnie, czy w konkursie w którym na równi oceniają tekst, zdjęcie, film faktycznie szanse rozkładają się równomiernie. 

Ja wygrałam tekstem, ale w pierwszym dniu.

U nas wygrały zgłoszenia tekstem, zdjęć nie słaliśmy.

Wystartowałam w drodze wyjątkowego wyjątku; na widok promocji mieszanych "prześlij tekst albo zdjęcie" (np. BICowe), od razu rezygnuję. Nie ma we mnie krzty wiary, że JA w takim konku mogłabym wygrać tekstem. Wybieram od razu inną akcję, gdzie staje słowo przeciw słowu emotka

No właśnie to chciałam wybadać, czy jest sens walczyć tekstem kontra film emotka  bo to że wygrałam w pierwszym dniu o niczym nie świadczy, pewnie mało zgłoszeń było.  Później nie grałam, bo uznałam że nie mam szans  emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

zezowaty_kot

#7301724 Napisano: 29.09.2025 19:28:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie do osób, które wygrały w 7days Biedronka. Takie statystyczne. Czym wygraliście? Ciekawi mnie, czy w konkursie w którym na równi oceniają tekst, zdjęcie, film faktycznie szanse rozkładają się równomiernie. 

Ja wygrałam tekstem, ale w pierwszym dniu. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

zezowaty_kot

#7301709 Napisano: 29.09.2025 18:55:24 w WC - rozmowy o wszystkim
sloma_i_buty napisał(a):

Sądzę, że mózg ludzki lubi upraszczać sobie wizję świata, która jest złożona. Pewien zbiór osób wygrał coś cennego jednym paragonem. Inny - ma wciąż nadzieję, bo komuś sprzyjał los. Trzeci systematycznie żyje z biznesu konkursowego, traktując to podobnie do gry na giełdzie.
Gdy byłam na Żywej Bibliotece, wypożyczyłam rozmowę z hazardzistą. Granica między zdrowiem a chorobą wydaje się dość cienka. Dopóki nie inwestuje się w konkursy kasy, ktora jest potrzebna na dobry byt, to raczej jest hobby. Jeden wyda na paragony, drugi na gry na konsolkę, trzeci na koncerty nadwyżkę finansową. Niezdrowo jest też wtedy, gdy uzależniamy od konkursów swoją samoocenę. (Czasem mi się to zdarzy, jak napiszę coś naprawdę od serduszka.)

Często zastanawiam się nad tematem szczęścia w sposób bardziej ogólny. Zastanawiam się, czy naprawdę mamy wpływ na swoje życie aż taki, o którym prawią kołcze, media, feedbacki w robocie. Gdzie jest ta granica między wyborem a jego brakiem? Mało kto obserwuje ogłoszenia o pracę systematycznie i ma info o pracy marzeń. System poleceń też tu się wkrada. A życie miłosne i przyjacielskie? Na Tinderze może i wybierasz, ale na żywo? Pojawiasz się gdzieś i albo są nowi ludzie, albo są zajęci.
A czy swój wygląd, prezencję to wybieramy? Czy faktycznie z każdego "brzydkiego kaczatka" zrobimy "łabędzia"? (Influenserka lat 29, po liftingu to ma szczescie w nieszczęściu, że jest z bogatego domu  czy naprawdę mogłaby cieszyć się życiem bez tego liftingu?)

Oooo pierwszy raz spotkałam się z "Żywą Biblioteką", nigdy o tym nie słyszałam. 

I uproszczając - jestem wielką fanką serialu 1670. I tam jest postać Jana Pawła. Jest tak oderwany od świata realnego, tworzy wizję własnej rzeczywistości. Na przekór, mimo wszystko, zawsze. I ja jemu tego zazdroszczę. Dla mnie to przykład człowieka, któremu się wiedzie nawet kiedy się nie wiedzie, zaklinacza. "Plan jest taki - przegrywamy. Ale musimy wygrać". 

Wyglądu nie wybieramy, ale wybieramy czy liftingowana infuacerka definiuje nasze "piękno". 

Ludzi wokół siebie wybieramy. Dobieramy się według potrzeb. Przecież to, że spotkamy na swojej drodze "wolnego" człowieka, nie jest równoznaczne z tym, że wybierzemy go na przyjaciela, partnera życiowego. Ja np mam bardzo mało znajomych, bardzo. Ale na pewnych etapach życia "wybrałam" ich a oni "wybrali" mnie. Dlatego się mamy, a nie dlatego, że akurat się komuś nudziło.

Nie mamy wpływu na to, z jakimi trudami przyjdzie nam się mierzyć, ale to my decydujemy, jak się zmierzymy. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7301015 Napisano: 26.09.2025 18:32:03 w Avanti
Ale ja nie chcę koszulek, nie ma obwodnicy? Chciałam przejrzeć konkursy emotka  czyli za jakiś czas będzie można normalnie wejść na stronę? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7300997 Napisano: 26.09.2025 18:05:46 w Avanti
Co to jest? Też to macie? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7299291 Napisano: 22.09.2025 21:09:26 w Wkurza mnie...
anaesth napisał(a):

29renata napisał(a):

anaesth napisał(a):

Człek ciuła na głupiego pluszowego wilczka, czeka na niego cierpliwie, a jak już się zniecierpliwi, to dowiaduje się, że został wysłany, awizowany i odesłany z powrotem, bo nikt się po niego nie zgłosił na pocztę. Ciekawe jak, skoro żadne awizo do mnie nie dotarło. Rewelacja.

Napisz prośbę o ponowne wysłanie. U mnie taka sytuacja była w poprzedniej edycji. A tak w ogóle, to można sprawdzić na swoim koncie, czy przesyłka jest nadana i jaki ma numer a potem śledzić jej drogę.

Niestety za późno się zorientowałam, że można sprawdzić status przesyłki  emotka  W poprzedniej edycji też mieli zapis, że nie wysyłają ponownie? Zrobili dla Ciebie wyjątek?

Ale nic nie tracisz, ja co prawda w innej agencji, ale też dwukrotnie nie odebrałam nagrody. Napisałam do nich, wyjaśniłam dlaczego nie mogłam odebrać i zapytałam czy jeżeli zapłacę za wysyłkę, to mogliby mi jednak nadać ponownie. Nadali. Za wysyłkę nie wzięli  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7299173 Napisano: 22.09.2025 14:38:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

Myślicie, że ze Śmiejżelek wszystko już poszło na raz? Nagród nie było wiele. Zastanawiam się jak to jest, że tylko Smolar umie docenić  moją kreatywność a dla innych agencji jestem anonimowy 🤨

To jest tak, że każda agencja ma własny klucz odpowiedzi. W smolarze wygrywam zupełnie innymi tekstami niż w fortisie, a jeszcze całkiem inne wysyłam do Avanti. I jeszcze inne do Nav. Jedni lubią tkliwe histotie, inni żarty, a kolejni gry słowne. Da się wyłapać pewne schematy. Wyświetl w wątku >>
0 0