Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7292330 Napisano: 29.08.2025 17:14:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
estrelitta napisał(a):

as32572 napisał(a):

A wysyłka nagród (kart) z loterii Media Expert idzie na bieżąco? Mam dwie wygrane z okolic 10 sierpnia i żadnej nie wysłali.

U mnie podobnie. Tych z poczatku loterii nie widać a późniejsze dotarły emotka

A te karty są fizyczne? Nie na maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7292328 Napisano: 29.08.2025 17:13:11 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
dnros napisał(a):

Czy wszyscy już dostali aparaty z lodów Hagen Dazs?

Ja nie mam. Wyświetl w wątku >>
1 dnros 0

zezowaty_kot

#7292301 Napisano: 29.08.2025 15:11:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Hej:). Czy ktoś wie, co dziś wozi GLS?

Albedo wysyła GLS emotka
wczoraj miałam syoss kosmetyki i kubek nescafe, przedwczoraj kosmetyki Gliss Wyświetl w wątku >>
0 1 iwona0103

zezowaty_kot

#7292238 Napisano: 29.08.2025 13:13:28 w WC - rozmowy o wszystkim
Jestemnowa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Czy miał ktoś z was taką sytuację 
Wysłałam paczkę ( wymiary , waga podalam nawet  trochę Większe ) koszt 200 zł za wysyłkę a tu dziś faktura 400 zł dopłaty do wysyłki miesiąc po dostarczeniu jej do odbiorcy . No 🤬 łącznie 600 zł za wysyłkę a towar w niej za 400 zł . To się nadaje do jakiegoś rzecznika praw czy nie bardzo ?

Przede wszystkim dobrze sprawdź nadawcę wiadomości bo często takie SMSy czy maile to oszustwo i wcale nie są od firmy kurierskiej. A najlepiej sama skontaktuj się z firmą i poproś o wyjaśnienie

Zamawiałam przez bl paczkę i już widzę na necie opinie ,że ta firma tak właśnie wyłudza pieniądze dolicza po czasie do paczek jakieś dziwne akcje typu towar niebezpieczny , niewymiarowy Itd 😭a moja paczka to zwykła paczka była ale uje🤬

Tak, wysłałam kopertę a po 3 tygodniach przyszedł mail, że paczka przekroczyła deklarowaną wartość do 10 kg. Koperta. Z kartką. To nic innego jak próba wyłudzania, pisaliśmy, żeby poazali nagrania i protokoły jakieś, że KOPERTA ważyła wiecej niż 10 kg. Już się nie odezwali.

Już złożyłam reklamacje ale oni są porąbani , piszą żebym zapłaciła a jak uwzględnia reklamacje to mi oddadzą ten hajs 🫣

Napisz, żeby się od pier xxxxx to uwzględnisz to w Zgłoszeniu do UiOK emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7292223 Napisano: 29.08.2025 12:26:37 w WC - rozmowy o wszystkim
Jestemnowa napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Czy miał ktoś z was taką sytuację 
Wysłałam paczkę ( wymiary , waga podalam nawet  trochę Większe ) koszt 200 zł za wysyłkę a tu dziś faktura 400 zł dopłaty do wysyłki miesiąc po dostarczeniu jej do odbiorcy . No 🤬 łącznie 600 zł za wysyłkę a towar w niej za 400 zł . To się nadaje do jakiegoś rzecznika praw czy nie bardzo ?

Przede wszystkim dobrze sprawdź nadawcę wiadomości bo często takie SMSy czy maile to oszustwo i wcale nie są od firmy kurierskiej. A najlepiej sama skontaktuj się z firmą i poproś o wyjaśnienie

Zamawiałam przez bl paczkę i już widzę na necie opinie ,że ta firma tak właśnie wyłudza pieniądze dolicza po czasie do paczek jakieś dziwne akcje typu towar niebezpieczny , niewymiarowy Itd 😭a moja paczka to zwykła paczka była ale uje🤬

Tak, wysłałam kopertę a po 3 tygodniach przyszedł mail, że paczka przekroczyła deklarowaną wartość do 10 kg. Koperta. Z kartką. To nic innego jak próba wyłudzania, pisaliśmy, żeby poazali nagrania i protokoły jakieś, że KOPERTA ważyła wiecej niż 10 kg. Już się nie odezwali. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7291993 Napisano: 28.08.2025 19:24:38 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Dostałam sms z fedex, że coś idzie. Czy to może aparaty z lodów haagen? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7291901 Napisano: 28.08.2025 15:55:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
200 zł do Lidla (e-karta z lipton) sprzedam za 150 zł emotka

Sprzedane Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

zezowaty_kot

#7291882 Napisano: 28.08.2025 15:07:16 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Konto SPOTIFY o wartości 100 zł sprzedam za 50 zł emotka Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

zezowaty_kot

#7291492 Napisano: 27.08.2025 15:46:51 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
zof83 napisał(a):

No ale jak wytłumaczyć to, że teraz  momentalnie tyle osób robi błędy w formularzach/oświadczeniach akurat tej agencji, czyżby inne przymykały na to oko? Śmiem troszkę w to powątpiewać..., myślę ze jakaś cześć robi te błędy, ale agencja może poszła po prostu "za ciosem" i tyle

Może problem w tym, że u nich nie ma drugiej szansy. Ja też zgłosiłam dwa razy ten sam paragon (w NAV, nagroda oczywiście przepadła), do avanti i Smolara nie odesłałam na czas oświadczeń (dostałam przypominajkę, nagroda wydana), do avanti podczepiłam nie ten paragon (napisali, pozwolili odesłać jeszcze raz, nagroda wydana), do Amooko wysłałam zdjęcie kwiatów (suchych patyków, zrobiło im się chyba mnie tak żal, że pozwolili odesłać jeszcze raz formularz, nagroda wydana). Tak więc, ZARZEKAM SIĘ- jestem bardzo skrupulatna, wszystko sprawdzam dwa razy emotka  w Kropce tyle nagród przepada, bo oni nie wybaczają, po prostu. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7291443 Napisano: 27.08.2025 14:01:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Olunka na to akurat nie czekam, dla mnie dużym sukcesem w starciu ze Smolarem jest nagroda dzienna. Jak wygrałam bon to już nie pisałam dalej, żeby nie odbierać sobie radości z tego co mam, kosztem niespełnionych marzeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7291433 Napisano: 27.08.2025 13:48:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Nie wiem, co nawymyślaliście w tym konkursie Prince Polo ze SMOLARA, ale ja wysłałem tyle różnych zgłoszeń i ZERO, więc naprawdę nie wiem emotka  Gratulacje!

Przybijam piątkę, mnie co prawda udało się wygrać ręcznik na początku konkursu, ale potem wysłałem kilka dużo bardziej dopracowanych, kreatywnych zgłoszeń w formie rymowanek i nie wpadło nic więcej. A tak chciałem być w grze o główną…

Ja wysłałam 3, wygrałam jeden bon. Czy to zgłoszenie było jakieś wyjątkowe? Nie wydaje mi się. Trochę żonglerki słownej, a miejsce bardzo zwyczajne, dostępne dla zwykłego zjadacza Prince Polo. Może tego dnia nie miałam po prostu dużej konkurencji. Może osoba, która to czytała, siedząc w rogrzanym biurze, zobaczyła oczami wyobraźni ten ołtarz relaksu zaklęty w prostocie ludzkich potrzeb i uznała "żeby tak spędzić choćby jeden dzień oddam wszystko, nawet bon 150 zł do biedronki". Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7291375 Napisano: 27.08.2025 12:31:59 w Wkurza mnie...
rudzixon napisał(a):

Nie wkurza, a smuci... 
Tak bardzo potrzebowałam wyjazdu. Zarezerwowałam wyjazd na slowhop nad morzem. No miejscówka cudna. Blisko natury, ale i troche exclusive. Mieisce dla dzieciaków do zabawy A tu sie okazuje, ze nie ma mowy, zeby mąż przez pierwsze tygodnie mógł odciążać nogę.
Prosty zabieg kolana zamienił sie w bardziej skomplikowany. emotka
Jestem w trakcie załatwiania z gospodarzami chociaż częściowego zwrotu... płaciłam bonem.
Moze jest tu ktos kto niecałe 2 tygodnie przed wyjazdem musiał zrezygnować z wakacji?

Zamiast rezygnować spróbuj zmienić termin. Ja w takiej sytuacji zmieniłam termin, kasa została u gospodarza i czekała. Oni oddawać pieniędzy raczej nie chcą, ale na zmianę terminu są dość otwarci. Zostaw ten wyjazd nawet na wiosnę. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7290597 Napisano: 25.08.2025 11:42:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lodówka z piwnego konkursu w stokrotce  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7290510 Napisano: 25.08.2025 00:16:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Stówka w loterii media expert  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7289707 Napisano: 21.08.2025 20:39:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

maixys napisał(a):

Borotalco, czy do wszystkich wysyła ponaglenie odnośnie konieczności wysyłki danych teleadresowych, pomimo ich odesłania? emotka

Też mam emotka

U mnie nie ma, wysłałam im maila z odpowiedzią dość szybko po informacji o wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7289637 Napisano: 21.08.2025 15:36:41 w Smolar
judytkak napisał(a):

aibofobia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie wiem, czy wiedzieliście, jak się logowało kiedyś na swój numer na play.pl, to tam
było info (zdjęcie), w jakim modelu telefonu znajduje się karta sim, także ten tego…

Toż to logiczne, skoro po włożeniu karty SIM do nowego telefonu automatycznie dostajesz dane konfiguracyjne do internetu, mmsów etc. Raczej nie jest to nic nadzwyczajnego, że sieć macierzysta ma informacje w jakim telefonie znajduje się numer. 

Od kiedy wysyłane smsy przekazują adres IP? Idąc tym tropem to mam rozumieć, że przykładowy model: https://www.media...-myphone-2220-czarny również wysyła do organizatora takie dane? Nie popadajmy w paranoję...

Nie wiem jak jest z kartami SIM, ale wiem, że Smolar sprawdza dokładnie dane konkursowiczów. Tym samym odwołuję wszystkie pozytywne komentarze dotyczące Smolara, które padły na tym forum z mojej strony, a broniłam ich zaciekle. Błędnie zakładają, że pod jednym adresem mieszka tylko jeden konkursowicz. Ostatnio kazali mi udowadniać, że ja to ja, bo pod tym adresem w ich bazie danych był już ktoś inny. Nagroda była nieduża, więc odpuściłam odsyłanie oświadczeń, ale trochę się dziwię ich polityce, bo to my im przecież rozkręcamy konkursowe kampanię i konkursowe zakupy.

A jak to się ma do naszej zgody na udostępnianie danych osobowych na potrzeby TEGO KONKRETNEGO konkursu? Czy oni mają prawo przechowywać dane po konkursie? Używać wiedzy o tych danych? Czy to nie godzi w przepisy RODO? Co Ciebie jako laureata obchodzą relacje między agencją a innymi laureatami? A jeśli Twój mąż gra w tajemnicy i właśnie oni Ci ten sekret zdradzili bez jego zgody i teraz musisz wziąć rozwód, bo czujesz się zdradzona, nie wiesz czy mąż nocą nie przeszukuje Twoich haseł? Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7288579 Napisano: 19.08.2025 01:29:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holala napisał(a):

czy mozna grac e-paragonami, ktore sa w aplikacji Biedronki?

Wszystko zależy od konkursu, regulaminu, jeżeli w regulaminie jest zapis, że honorują taki dowód zakupu - to tak. Częściej jednak jest zapis, że e-paragony nie są honorowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7288183 Napisano: 17.08.2025 20:30:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

adamo86 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Drodzy moi, sprzedajecie konkursowe wygrane na olx?? Jakieś doświadczenia? Bezpieczne to?emotka

Tak x3.
Chociaż ktoś tu ostatnio opisywał historię zwrotu pustej koperty - od czego OLX umywało ręce.
Ja akurat nie doświadczyłem czegoś takiego i mam same pozytywne wrażenia, a transakcji całkiem sporo emotka

Dziękuję to odpuszczam.

Ja na OLX albo Vinted i miałam szczęście nie mierzyć się z oszustami, wszystko przebiegło pomyślnie, bez problemów. Jak mam okazję sprzedać nawet taniej znajomym albo na forum, to wybieram taką opcję. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

zezowaty_kot

#7288143 Napisano: 17.08.2025 16:57:38 w Wkurza mnie...
rudzixon napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Jak mi się nie chce pisać tych życzeń Biedronce, ale jeśli nie wyślę chociaż jednego zgłoszenia (a mam 3 paragony) to będę bardzo, bardzo żałować w dniu wyników. Wruszko życzeniuszko przyzywam cię 🧚‍♀️

Czyli nie jestem odosobnionym przypadkiem emotka
Mam tak samo jak Tyyy

Jeżeli Cię to zmotywuje, to przyszłam potupać nóżkami ale z tej złości już wysłałam jedno emotka Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

zezowaty_kot

#7288137 Napisano: 17.08.2025 16:37:34 w Wkurza mnie...
Jak mi się nie chce pisać tych życzeń Biedronce, ale jeśli nie wyślę chociaż jednego zgłoszenia (a mam 3 paragony) to będę bardzo, bardzo żałować w dniu wyników. Wruszko życzeniuszko przyzywam cię 🧚‍♀️ Wyświetl w wątku >>