Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7287780 Napisano: 15.08.2025 12:38:24 w Smolar
kumulacja napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Dostałam info o nagrodzie 1 stopnia Prince polo, ale jak chce wypełnić formularz to nie ma takiego laureata, jak próbuję na formularzu 2 stopnia to wtedy przechodzi 🤨 Ktoś tak miał?

Nie jestem w stanie wysłać formularza przy nagrodzie I stopnia. To jakiś błąd u nich. Po wypełnieniu formularza ten nie wysyła się. 
A jak jest u Was?

U mnie poszło normalnie, za 12.08, może któryś dzień jest błędnie podpięty? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7287572 Napisano: 14.08.2025 14:35:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monikar napisał(a):

nata1898 napisał(a):

Może jeszcze jest szansa, chociażby na NIvea, mało osób się pochwaliło. Chociaż zauważam, że ogólnie coraz mniej osób się chwali, niestety...

Ja w końcu będę sobie tego Dysona musiała kupić sama emotka

Chcesz na spółkę z opieką naprzemienną? emotka
Też ubolewam, wczoraj zapasy kosmetyków z syoss a dajsona niet, dziś w Hebe też mi nie poszło... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7287552 Napisano: 14.08.2025 14:14:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon do biedronki z Prince Polo za 12.08 emotka  sms kilka minut temu Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7287524 Napisano: 14.08.2025 13:29:36 w Czy informują/ informowali?
Czy to Nivea Hebe poszło razem, czy wysyłają na raty? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7287205 Napisano: 13.08.2025 16:48:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
illillilllia napisał(a):

„ŁAP CHWILE” - Lidl 🐞🌝🪻

Też mam voucher na wyjazd  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7287126 Napisano: 13.08.2025 14:14:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestawy syoss z "wzmocnij włosy w blasku lata", smsy przed chwilą Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7287081 Napisano: 13.08.2025 12:42:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ej dobra, mam borotalco, teraz mail. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7287069 Napisano: 13.08.2025 12:25:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Hahahahah to się doczekałam z borotalco z tymi moimi "świetnymi" zgłoszeniami 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7286842 Napisano: 12.08.2025 16:26:26 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
mixik napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mixik napisał(a):

A może by tak wprowadzić w dodawanych konkursach oddzielną rubrykę z datą informowania o wynikach zgodnie z regulaminem, np. 
"Data wybierania zwycięzców" oraz "Graniczna data informowania zwycięzców". Wtedy nie trzebaby było tworzyć listy w wątku na forum. Ułatwienie dla wszystkich. Co Wy na to?

Nieeee
I tak ktoś poświęca swój czas, żeby wrzucić ZA DARMO konkursy do bazy. Niech czytanie regulaminu każdy ogarnia sobie sam, nie widzę powodu, dla którego mielibyśmy osobę dodającą obciążać dodatkowymi zadaniami. Jest sekcja "komentarze" i jakoś użytkownicy nie kwapią się, żeby te informacje wrzucić (poza jedną osobą). Dowalenie kolejnych rubryczek tylko zniechęci, jak w urzędach.

Ale przecież ten kto wrzuca czyta (a przynajmniej powinien) regulamin tego konkursu, to w czym problem? Znajduje dane organizatora, daty trwania, to dorzucenie tych kilku dodatkowych danych nie jest (i znów - nie powinno) stanowić większego problemu.
Oczywiście dzięki za podzielenie się swoim zdaniem.

No niekoniecznie, bo informacja np o terminie jest podana często w formie "ileś dni roboczych plus ileś dni na info" i trzeba siedzieć i liczyć. To jest czas. Kwestia liczby znaków czasem rzuca się w oczy od razu, a czasem trzeba się do niej dogrzebać. A jak będzie błąd przy wrzucaniu, to zrobi się jeszcze większy chaos, bo ludzie tym bardziej nie zajrzą do regulaminu i będą mieć pretensje do wszystkich wokół, tylko nie do siebie. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zezowaty_kot

#7286834 Napisano: 12.08.2025 15:56:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
mixik napisał(a):

A może by tak wprowadzić w dodawanych konkursach oddzielną rubrykę z datą informowania o wynikach zgodnie z regulaminem, np. 
"Data wybierania zwycięzców" oraz "Graniczna data informowania zwycięzców". Wtedy nie trzebaby było tworzyć listy w wątku na forum. Ułatwienie dla wszystkich. Co Wy na to?

Nieeee
I tak ktoś poświęca swój czas, żeby wrzucić ZA DARMO konkursy do bazy. Niech czytanie regulaminu każdy ogarnia sobie sam, nie widzę powodu, dla którego mielibyśmy osobę dodającą obciążać dodatkowymi zadaniami. Jest sekcja "komentarze" i jakoś użytkownicy nie kwapią się, żeby te informacje wrzucić (poza jedną osobą). Dowalenie kolejnych rubryczek tylko zniechęci, jak w urzędach. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7286828 Napisano: 12.08.2025 15:44:45 w Czy informują/ informowali?
LadyInWhite napisał(a):

wikatosia777 napisał(a):

Rossman Borotalco i Gazz Tymbark ostatni etap informowali?

Rossman Borotalco - tego nie było emotka

Dawać to Borotalco. Napisałam (tak jak wszyscy) bardzo dobre zgłoszenia (tak jak wszyscy), więc czekam na bony (tak jak wszyscy) emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7286827 Napisano: 12.08.2025 15:42:15 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

elemelex napisał(a):

radziosny napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że na wyniki karlsbad tak strasznie się długo czeka i wkurza mnie pytanie "gdzie chcesz pojechać na wakacje" niby teraz smolar ma prince polo a pytanie właściwie identyczne ;/ czyli jakby nic się nie zmieniło, mało kreatywni są w tych kreatywnych agencjach, jak ktoś ma patent na takie pytanie to sobie może wygrywać w nieskończoność bo pytania się nie zmienią chyba nigdy.
Tez wolicie jak każą wam pisać co lubicie w danym produkcie niż żeby dzielić się swoimi marzeniami, albo relacjami z bliskimi (prezent dla mamy, z kim na wakacje)? No bo jak przegrywasz gdy piszesz o swoich marzeniach to jakoś jest to bardziej przykre. Jak oni mogą oceniać marzenia? Czym się kierują? Nie chcę im się spowiadać emotka

Też uważam, że to jest trochę chore tak ogólnie patrząc.. ale może trochę losują te nagrody. Jeżeli nie, to tak jak mówisz, trochę dziwne jest selekcjonowanie czyiś marzeń emotka

Avanti to samo miało. Ciekawe jakie marzenia są dla agencji lepsze a jakie gorsze. W ogóle nie powinni wchodzić na ten teren. To nie ich kompetencje emotka

Rozumiem, że każdy może odbierać takie pytania i wyniki konkursów trochę inaczej. U mnie jest tak, że nie biorę ich osobiście.  Nie jest mi bardziej przykro, gdy przegrywam przy pytaniu o marzenia niż przy pytaniu np. o ulubiony smak chipsów. Nie czuję, że komisje oceniają czy wartościują moje marzenie, przegrywając w ogóle nie mam myśli, że przegrałam, bo moje marzenie było gorsze. Wydaje mi się, że komisje nie oceniają samych marzeń czy relacji tylko sposób, w jaki odpowiedź jest podana. Liczy się ujęcie w słowa, humor, kreatywność. W końcu to konkurs na najciekawszą odpowiedź, a nie na najpiękniejsze/najlepsze marzenie. Może warto tak na to patrzeć, żeby nie dokładać sobie dodatkowych negatywnych emocji po przegranej?

Ale oni nie oceniają samego marzenia, a sposób w jaki to marzenie sprzedajemy emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7286480 Napisano: 11.08.2025 15:46:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

Ktoś zna agencje Aktywację? Dotrzymują terminów? Bo chyba na to martini się dziś nie doczekam.

Tak, oni w terminie informują swoich znajomych i rodzinę o wygranych nagrodach XD Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7286376 Napisano: 11.08.2025 12:06:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nuna1210 napisał(a):

200 zł Zalando ze Snack Festival Sms 11:54 ❤️

U mnie aparat emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7285802 Napisano: 08.08.2025 14:26:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aster222 napisał(a):

Czy Dan Cake pisze jak informuje którego stopnia nagrodę się wygrało? Albo inaczej jak informują o nagrodzie III stopnia co dokładnie piszą

Ja i koleżanka dostałyśmy takie same maile, ale różne nagrody, tak więc nie ma znaczenia co Ci napiszą, o rodzaju nagrody dowiesz się jak otworzysz paczkę  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7285696 Napisano: 08.08.2025 11:51:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kubek Stanley z Nescafe "tak smakuje żyćko" emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7285308 Napisano: 06.08.2025 21:45:15 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że dorośli ludzie bawią się w przepychanki i przechwalanki zaśmiecając wątek MDW, zamiast podpisać sobie na priv. Czasem każdemu się zdarzy odbiegać od tematu i spoko, to coś wnosi, coś się można dowiedzieć, ale od dawna jest personalna wojna dwóch osób w jednym wątku, a angażują nas wszystkich. Dzień w dzień to samo. Wysrywy o tym to jest kim, dlaczego, ile wygrywa a na koniec "a w temacie 50 zł winiary". Za takie wpisy powinny być karniaki. W temacie to jest TYLKO  wygrana, ewentualnie info o sposobie informowania, coś przydatnego dla forum. A wszystko inne wypisujecie sobie na priv. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7284880 Napisano: 05.08.2025 22:21:40 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
atlantydek napisał(a):

kumulacja napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Czekam cierpliwie do 14.08. potem zrozumieją, że jedynym błędem był ich pomysł dorabiania na konkursowiczach emotka

Jeśli nie dostałeś nagrody, to już jej nie dostaniesz, bo wysłali wcześniej.
Ciekawi mnie, jaki Ty błąd zrobiłeś.

Czekam na odpowiedź, jedną z trzech.
Przesyłka  nie dotarła
Błąd cyferki w numerze paragonu
Błąd cyferki w numerze telefonu

Jeden z czterech, zapomniałeś dopisac:
Błąd że śmiałeś zostać laureatem 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7284582 Napisano: 04.08.2025 23:36:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Emememe napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Lidl wawrzyniec wraca mi zwrotka z błędem. Ktos też tak ma? Wysłałam im na adres biuro Odpowiedź konkursowa i ciekawe czy weźmie udział w konkursie?

A wysyłasz na dobry adres?  kujawski-wawrzyniec@1stline.pl - przed chwilą poszło bez problemu

Tak na dobry. Nawet specjalnie skopiowałam ten email by nic nie pokręcić.  Może za dużo napisałam?

Wpisz adres ręcznie, nie kopiuj, u mnie dopiero wtedy poszło Wyświetl w wątku >>
0 0