Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7284525 Napisano: 04.08.2025 20:00:46 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
termitek99 napisał(a):

Czy z OFF/RAID ktoś jeszcze czeka na przelew 100 zł?

Zapomniałam o tym... teraz sprawdziłam historię przelewów i nie mam, wygrałam jakoś w połowie konkursu chyba. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7284520 Napisano: 04.08.2025 19:48:24 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
joan napisał(a):

onmyown napisał(a):

U mnie to samo. Kilkanaście lat grania, nigdy żadnej pomyłki, zawsze jestem bardzo skrupulatna, a tylko u Kropki od zeszłego roku się mylę. I to nawet dwa razy w jednym konkursie!emotka  Cuda panie, cuda. Chyba zacznę nagrywać filmiki podczas wysyłania zgłoszenia

Oj tak! emotka

BTW -> dopiero co skończyły się 2 konki Kropki Bordo (Łap lato -> Aldi oraz Nuii -> Kaufland). Obserwujmy, co się wydarzy...

Ja też czuję jakąś taką bezsilność, ostatnio prawie nie gram, bo:
1.  Nie wierzę, że w konkursie z 200 nagrodami na forum wpadnie TYLKO 5
(nie chodzi mi o wpisy na forum, przecież my rozmawiamy prywatnie i z tych rozmów wynika, że NIKT nie wygrywa w danym konkursie)
2. Jak już mail o nagrodzie jest, to na tym się kończy - bo podobno źle wpisujemy numery paragonów, telefonów, źle stawiamy krzyżyk w formularzu.
3. Wszechobecny CZAT, teraz nie dość rywalizować z ludźmi, trzeba jeszcze z supermaszyną.
4. Nagrodami w tak ogromnej skali są pokiestrowe ubrania, szma cia ne torby, kapcie, czapeczki... 

Nie mam żalu o zmiany, świat się zmienia, albo się umiemy dostosować, albo nie. Po prostu uwłacza mi walka o dresy, które albo przyjdą OKROPNE, albo nie przyjdą wcale i my nic nie możemy na to poradzić. Agencje śmieją się nam w twarz, żonglując naszymi drobnymi urywkami radości. 

Są agencje, które wpisy o wygranych mnożą (ja ostatnio tam nie wygrywam, ale znajomi tak, są wpisy na forum), takie jak avanti, smolar, fortis. I są aktywacje, mysiorki i inne twory sprawiające, że... no sami wiecie. 
I grając przyczyniam się do sukcesów tych kombinatorów, co robią wały nawet na niewiele wartych plecakach i torbach. Wyżaliłam się. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7284402 Napisano: 04.08.2025 14:57:15 w Czy informują/ informowali?
Soplica z insta nadal idzie, wiadomość kilka minut temu Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7283769 Napisano: 01.08.2025 12:40:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
mellowfruit napisał(a):

Sierpień rozpoczynam 100 do going z Lipton Ice Tea emotka

I u mnie emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7283342 Napisano: 31.07.2025 10:53:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nie ma to jak kupić colę w stokrotce po czym zobaczyć, że konkurs odwołany  emotka  jak to możliwe  emotka

To samo, chyba sobie jaja robia. Piszę do nich, niech kasę za paragony zwracaja:/ A swoją drogą ciekawe co z nagrodami za 1 etap, który już rozwiazali.

Ja bym tych paragonów nie wyrzucała, a może będzie można ich użyć jak od nowa uruchomią konkurs? Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7283120 Napisano: 30.07.2025 15:41:34 w WC - rozmowy o wszystkim
makra napisał(a):

Gdzie trzymacie te wszystkie paragonu z konkursów promocyjnych? Ja zagrałam w kilku a mam już ich sporo choć nie gram nałogowo. Nie gubicie się z nimi ?

Segregator, koszulki, kartka z opisem. Teraz z reguły na górze mam zapisany sklep, pod spodem konkursy w jakich paragon jest wykorzystany. Po rozwiązaniu konkursu paragony przekładam do koszulki zbiorczej i trzymam w szafce na wypadek jakiejś rezerwy emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7282860 Napisano: 29.07.2025 20:40:33 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Głośnik JBL FLIP 6 (niebieski) 320 zł
Głośnik JBL FLIP 6 (czerwony-malinowy) 320 zł

Drukarka instax LINK WIDE 420 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7282612 Napisano: 29.07.2025 00:16:02 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję dzisiejszych wielkich nagród, super że dzielicie się z nami radością emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7281695 Napisano: 24.07.2025 23:21:56 w Oddam za darmo
Cinema City kod "-10zł na zestaw nachos i dwa napoje" do 31.08
Oddam pierwszej chętnej osobie

Oddane Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7281594 Napisano: 24.07.2025 15:48:34 w Zdjęcia naszych wygranych

Wyjątkowo piękny kosz piknikowy z BIC od Fortisa 😍 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7281511 Napisano: 24.07.2025 10:53:44 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
kumulacja napisał(a):

agicho napisał(a):

Co w przygotowaniu IQ Marketing ma za przesyłkę ?

Bony do Smyka z konkursu Capri Sun.

Capri Sun robi ERGO Marketing emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7280102 Napisano: 18.07.2025 11:17:26 w Gratulacje! Dla wygranych!
wziumbadam napisał(a):

rudzixon i Nuna1210
GRATULUJĘ! Proponuję zagrać w LOTTO, bo rozwaliłyście system w tym tygodniu emotka

Ode mnie również gratulacje dziewczyny  emotka Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0

zezowaty_kot

#7279929 Napisano: 17.07.2025 23:51:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Czy w Fortisie osoby z rezerwy to osoby spoza listy wszystkich laureatach nagród, czy raczej nagrody poszczególnego stopnia maja osobne zestawienie laureatów rezerwowych? Trosze przykro by było być rezerwowym w ogóle i nie dostać nagrody nawet najniższego stopnia. Załóżmy, ze mamy nagrody I, II i III stopnia. Laureat nagrody I stopnia nie spełnił jakichś warunków konkursu i wygra osoba z listy rezerwowej dla wybranego stopnia. W tym przypadku pierwszego stopnia. Otrzymuje ją osoba której nie przyznano II stopnia, ani III.  A może jest tylko jedna rezerwowa (niezależnie od rodzaju nagród) i osoba, która nie otrzymała III stopnia zostanie rezerwowym I stopnia? 
Kolejny wariant, równie niekorzystny dla innych laureatów, ale już lepszy wariant, gdy już komuś wysłali nagrodę II stopnia, okazało się, że wygrał tez I stopnia (z rezerwy). Jak to się mówi, na dwoje babka wróżyła.

A Smolar nie losuje np
1 Glowna + 1 Rezerwa
Drugi stopien + Rezerwa

Szkoda zdrowia na debate, bo nigdy sie wszystkim tu nie dogodzi

Tu akurat jest w pełni sprawiedliwe, bo to loteria, a nie konkurs kreatywny.

Dlaczego to sprawiedliwe? 
Konkursy promocyjne to tez loteria - trafisz czy nie trafisz w gusta, zdolnosci polinistyczne ect. czy tez humor członka komisji w danej akcji, dniu
Biorqc pod uwage opis tych konkursow w regulaminach to z konkursu promomujacego konkretny produkt to robia sie konkursy polonistyczne, literackie, fotograficzne, muzyczne, sztuki aktorskiej ect  - takie, gdzi zwykly, przecietny obywatel szans nie ma emotka    I to uwazasz za sprawiedliwe?

Dla "zwykłego, przeciętnego obywatela" są loterie, konkursy kreatywne są dla obywateli kreatywnych. To jest sprawiedliwe, bo sprawiedliwie nie znaczy po równo. Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0

zezowaty_kot

#7279712 Napisano: 17.07.2025 12:51:27 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7279688 Napisano: 17.07.2025 12:10:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Spotify z Davidoff, to chyba ten etap, w którym pisało się piosenkę Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7279661 Napisano: 17.07.2025 11:23:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Maggie81 napisał(a):

Zestaw do personalizacji butów od Orbit

A ja mam 600 zł zalando emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7279412 Napisano: 16.07.2025 16:22:05 w Smolar
mysia napisał(a):

Mieliście jakieś problemy z loterią Kaufland? 
Próbowałam zgłosić paragon i wyskoczyło:
Zgłoszenie z podanymi danymi zostało już zarejestrowane.
Na pewno nie zgłaszałam tego paragonu, zresztą jak klikam sprawdź zgłoszenie to pojawia się komunikat:
Twoje zgłoszenie nie zostało zarejestrowane.

Ja notorycznie mam problem z ich loteriami, teraz np Minutka - jak wchodzę w link to wybija mi komunikat, że połączenie nie jest bezpieczne i cofa do poprzedniej strony. Specjalnie się tym nie przejmuję, bo zgłaszam tam rzadko, ale teraz np mam minutkę na paragonie i nawet nie chce mi się jej już zgłaszać 😆 Czy Wy też tak macie, czy to tylko u mnie? Mam tak często ze stronami Smolara. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7279381 Napisano: 16.07.2025 15:15:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
Nuna masz wykupiony karnet na ten wątek? emotka
Gratuluję wyjazdu o wartości 20 tys! Meeeegaaaaa Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7279379 Napisano: 16.07.2025 15:13:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
estrelitta napisał(a):

Na grilla mi skapnęło od Amooco - 500 zł emotka  Wątek do narzekania działa emotka

Ja nie narzekałam (chociaż w głowie swoje myślałam) i też mam 500. Widocznie wystarczy narzekać w myślach 😆 Wyświetl w wątku >>