Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5985110 Napisano: 26.02.2015 14:30:05 w Kaufland konkursy
alea napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

alea napisał(a):Ale jest na konkurs  i już są oferty z zakupem . Ja się dziwię bo handlując paragonami ze swojej miejscowości robi się sobie samemu konkurencje .

A może osoby handlujące paragonami wcale nie grają i im wisi i powiewa do kogo trafią bony, skoro produkty mają za darmo? emotka

No sorry dla 6 zł ? 100 zł w portfelu to już coś . Mi nie wisi i nie powiewa wiec nikomu nie kupie . Jestem pazerna a co emotka

Są na forum pewne "sprawdzone" osoby kupujące produkty i myślę, że mają dużo większy obrót emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5985105 Napisano: 26.02.2015 14:13:33 w Kaufland konkursy
alea napisał(a):

Ale jest na konkurs  i już są oferty z zakupem . Ja się dziwię bo handlując paragonami ze swojej miejscowości robi się sobie samemu konkurencje .

A może osoby handlujące paragonami wcale nie grają i im wisi i powiewa do kogo trafią bony, skoro produkty mają za darmo? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5985063 Napisano: 26.02.2015 12:24:12 w SZUKAM....
skarb888 napisał(a):

Czy e-karty do smyka (ze smakomanii) można łączyć?

Pewnie. Doładuj nimi konto na Smyk/Empik i będziesz miała kwotę ze wszystkich kart emotka
Jak połączysz konta, to będziesz mogła płacić i na Smyku i na Empiku. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5984744 Napisano: 25.02.2015 15:06:11 w Intermarche
Teraz czekamy na wyniki konkursu "Na dobry początek roku".
https://www.e-kon...he.html#.VO3WzC6qnlI

Konkurs "Nowy porządek..." był już rozwiązany. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5984637 Napisano: 25.02.2015 12:05:58 w Gratulacje! Dla wygranych!
I gratuluję dziś drugiej wycieczki na forum  emotka   ciasteczko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5984542 Napisano: 25.02.2015 09:54:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję ktosiu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5984481 Napisano: 25.02.2015 07:12:08 w SZUKAM....
batistutek123 napisał(a):

Wiem, że to irytujące ale czy są tutaj wyjątkowe piękne, zadbane kobiety? Szukam żony!

Nie ma. Na sympatiach siedzą.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5984148 Napisano: 24.02.2015 11:34:41 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Wkurza mnie powtórka z rozrywki. Czuję się jak w tych wszystkich reklamach z lekami na zatoki, gdzie człowiek ma podświetlony środek twarzy (żeby było wiadomo co ma boleć). Z przyjemnością rozłupałabym sobie młotkiem nos, oczy, czoło, wyjęła te przeklęte zatoki i spaliła w piecu.

To samo przeżywam średnio raz w miesiącu. Nie mogę doczekać się lata, bo wtedy zatoki mi nie dokuczają. I również mnie to wkurza, bo na niczym nie mogę się wtedy skupić emotka

Otóż to, może już nie sam ból, co to okropne rozkojarzenie, staram się pisać hasło na konkurs i po 3 słowach moje myśli zaczynają pędzić w kierunku środka twarzy. Wtedy każde hasło wygląda tak: bla bla bla bla zatoki zatoki zatoki. Mści się na mnie moja bezmyślność i upór, kiedy mama goniła mnie z czapką a ja za nic w świecie nie chciałam jej założyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5984126 Napisano: 24.02.2015 10:57:26 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie powtórka z rozrywki. Czuję się jak w tych wszystkich reklamach z lekami na zatoki, gdzie człowiek ma podświetlony środek twarzy (żeby było wiadomo co ma boleć). Z przyjemnością rozłupałabym sobie młotkiem nos, oczy, czoło, wyjęła te przeklęte zatoki i spaliła w piecu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5983920 Napisano: 23.02.2015 18:21:10 w Pomocy!!!!
Fretak napisał(a):

A ja mam pytanie związane z naszą dziedziną. Jak to jest ze sprzedawaniem wygranych rzeczy, a dokładniej z gwarancją? Czy np. wygrany przez nas sprzęt posiada taką? Gdzie szukać na ten temat informacji i jak wygląda droga reklamacyjna jak ma się oświadczenie laureata.

Zależy emotka Nie ma reguły, czasem gwarancja jest, czasem jest ale nie ma pieczątki, czasem nie ma gwarancji a jest protokół, a czasem nawet tego nie. Co konkurs to inaczej. Jeżeli potrzebujesz gwarancji to wal bezpośrednio do organizatora z pytaniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5983348 Napisano: 22.02.2015 01:16:20 w Wkurza mnie...
Edzia,, daj namiary,  przyjadę porwać i ukochać tego biednego kota emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5983169 Napisano: 21.02.2015 14:35:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zina napisał(a):

Kogo obstawiacie w drugim tygodniu Prince Polo?
W teorii wyniki powinny być tdo tygodnia od poprzednich?
Mnie się podobają:
- dziewczyna batman
- dziewczyna imbryczek
- selfie grupowe 8 osób

Żeby tradycji stało się zadość to będzie laska wyskakująca z pudła... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5982810 Napisano: 20.02.2015 14:26:52 w TESCO konkursy
kaskaderka1 napisał(a):

Ja mam w Orange i doszła zwrotka po 15 min.

A nie, na Play emotka nadal z przyzwyczajenia wmawiam wszystkim, że mam Orange emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5982795 Napisano: 20.02.2015 13:54:35 w TESCO konkursy
kaskaderka1 napisał(a):

Smak Wiejskich Ziemniaczków - dostałyście sms zwrotny? bo ja nie emotka

Dostałyście, na Orange, wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5982794 Napisano: 20.02.2015 13:53:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Mikrofalówka z ITM Lorenz, kurier DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5982746 Napisano: 20.02.2015 12:51:36 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Z tym TESCO to był przykład, obrazujący sensowność kasacji wątku "szybkie konkursy", dlatego, że Polarniczka z wątku nie korzysta emotka

Tak sobie właśnie kiedyś myślałam, że fajna byłaby opcja narzucająca wpisanie pewnych informacji, jeśli człowiek w ogóle chce się wpisać, niekoniecznie wrzucanie linku, ale:
1. wątek Informują: z jakiego konkursu i etapu, sposób informowania, adres mailowy/numer, z którego jest informacja.
2. wątek Dziś dotarła nagroda: z jakiego konkursu i etapu, kto wozi.

Jak ktoś nie ma chęci wpisać tych podstawowych informacji, to nie widzę sensu żeby zaśmiecał wątki, wystarczy, że pochwali się w MDW. Więc może wstawić możliwość dodania wpisu dopiero po wypełnieniu tych pól? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5982729 Napisano: 20.02.2015 12:31:38 w TESCO konkursy
olus15 napisał(a):

czy w wiejskich i popcornie piszecie najpierw ten wstep Smak wiejskich ziemniaczkow .... czy od razu konczycie zdanie?

Kończę zdanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5982728 Napisano: 20.02.2015 12:31:08 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

Dzięki wszystkim, wiem, ze to walka z wiatrakami. Jeśli ktoś chce uprzykrzyć życie innym to nic go nie powstrzyma. Tylko zmiana mieszkania, a na to muszę jeszcze poczekać... 

Złap jakiegoś kocura i obsikaj nim drzwi sąsiada. Kilka razy. W niczym to nie pomoże, ale będzie wesoło (dodam, że nie jemu) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5982666 Napisano: 20.02.2015 11:10:45 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Jeszcze dorzucę: W wątku "Informują" dodałabym wielki czerwony napis, żeby wpis był szczegółowy. Straszenie karniakami nic nie da, poskutkuje jedynie tym, że ktoś po ukaraniu więcej się nie wpisze i to reszta forum będzie pokrzywdzona zanikiem informacji. Przecież ludzie nie piszą w ten sposób ze złośliwości, tylko z przeświadczenia, że okrojona informacja wystarczy.  To samo tyczy się MDW i Dziś dotarła nagroda...
Strzelić po oczach afiszem-przypominajką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5982657 Napisano: 20.02.2015 11:02:05 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
1. Likwidacja wątku "szybkie konkursu" to głupi pomysł, ponieważ jak sama nazwa wskazuje są to konkursy błyskawiczne, dla osób, które w danym momencie siedzą przy komputerze (czytaj: mają w tym momencie czas na pisanie). Jeśli ktoś nie ma czasu tam zajrzeć to tym bardziej nie będzie miał czasu pisać - to, że wątek nie przydaje się jednemu użytkownikowi, nie znaczy, że jest niepotrzebny.

Analogicznie - skasujmy wątek "TESCO" bo nie każdy ma ten sklep pod nosem i bierze udział w ich konkursach.

2. Likwidacja wątku "Wyniki konkursów" to również głupi pomysł. Uważam, że teraz jest klarownie. Kiedy ktoś nie ma możliwości siedzieć cały dzień przy komputerze i śledzić wszystkich wyników, klikać w każdy konkurs co chwilę w celu sprawdzenia to ww wątek jest fajną alternatywą - ja sprawdzę jednego dnia, wrzucę kiedy coś zauważę, ktoś inny "dla mnie" sprawdzi w innym terminie, obie strony zadowolone. Teraz wystarczy przejrzeć 1-2 str w wątku na forum, po zmianie trzeba by było sprawdzać 10 różnych odnośników - jestem na nie.

3. Pionas, z opisem konkursu chodzi o skrócenie pola na wstawiany tekst? Jeśli tak to jestem jak najbardziej za, bo niedługo w opisach będziemy mieć skopiowane 4 strony regulaminu zamiast wyselekcjonowane informacje. Wyświetl w wątku >>
0 0