Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7279187 Napisano: 15.07.2025 22:32:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Czy ktoś z Was może kojarzy, czy 1stLine daje jakieś dokumenty do podpisu przy odbieraniu nagrody od kuriera i czy oni wysyłają w miarę od razu, czy raczej pod koniec ostatecznego terminu wysyłki?

Do patelni i oleju z loterii Kujawskiego nie było nic, wysłane DPD emotka

Na 99% były. I bardzo się wkurzałam, że właśnie przez dokumenty nie można było przekierować paczki do punktu.

Jak to? Mi kurier zostawił na podwórku paczki... wróciłam z pracy i leżały...

W wątku Dziś dotarła nagroda z też jest pełno wpisów o dokumentach. Może masz tak fajnego kuriera, że podpisuje za Ciebie? emotka

Tak, on często podpisuje, ale z reguły mi o tym mówił 😂 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7279176 Napisano: 15.07.2025 21:39:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Czy ktoś z Was może kojarzy, czy 1stLine daje jakieś dokumenty do podpisu przy odbieraniu nagrody od kuriera i czy oni wysyłają w miarę od razu, czy raczej pod koniec ostatecznego terminu wysyłki?

Do patelni i oleju z loterii Kujawskiego nie było nic, wysłane DPD emotka

Na 99% były. I bardzo się wkurzałam, że właśnie przez dokumenty nie można było przekierować paczki do punktu.

Jak to? Mi kurier zostawił na podwórku paczki... wróciłam z pracy i leżały... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7279170 Napisano: 15.07.2025 21:19:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś już wie jaki jest limit Dino everyday? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7279168 Napisano: 15.07.2025 21:16:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Do patelni i oleju z loterii Kujawskiego nie było nic, wysłane DPD emotka Wyświetl w wątku >>
1 8igora9 0

zezowaty_kot

#7279118 Napisano: 15.07.2025 18:21:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agunia666 napisał(a):

Wiem że nie można zadawać pytania o paragon z konkursu który już się zakończył, to u mnie 1 taka sytuacja, zawsze mam, przeszukałam pół chaty ale wcieło emotka  Rozumiem sytuację, ale co jeśli nie chcę go za darmo, mogę się na coś zamienić lub osoba która mogłaby się nim podzielić sama coś zaproponuje? Czy to też będzie źle odebrane?

Zasada jest taka, że nie szuka się tu paragonu, będzie to źle odebrane. Bo jak był konkurs bez numeru paragonu, to się okazywało, że większość laureatów paragonów szuka (bo pies zjadł akurat ten, bo dziecko pomazało kredką, bo paragon wyblakł, bo córka chora). Nigdy nikomu nie giną paragony te przypisane do zgłoszenia, natomiast te bez numeru ginęły zawsze. Sytuacje są różne, ja nie oceniam Twojej, ale ta reguła powstała w odpowiedzi na prośby FORUMOWICZÓW. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7279090 Napisano: 15.07.2025 17:04:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nuna1210 napisał(a):

Varta nagroda dzienna, mail 16:55 ☺️

Też mam emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7278194 Napisano: 11.07.2025 22:13:24 w Gratulacje! Dla wygranych!
Morganeczka! Gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7278127 Napisano: 11.07.2025 18:21:56 w Kupię...
Jeżeli ktoś wygrał i chce sprzedać PIŁKĘ Z PODPISEM IGI ŚWIĄTEK z konkursu Oshee, to chętnie odkupię emotka Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

zezowaty_kot

#7278104 Napisano: 11.07.2025 16:39:05 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

pikawka napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

anaesth napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Damiano100 napisał(a):

pikawka napisał(a):

silvia8 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Oshee Lidl? Wiem, że mało nagród, ale na pewno ktoś z forum coś trafi lub trafił emotka

też czekam  emotka

A do kiedy mają czas z info?:) czytałem wczoraj na Fejsie oshee, że dziś będą wyniki;)

8 lipca mieli wybierać , ale nie pisze do kiedy mają informować emotka  Teraz doczytałam ,że tam była tylko jedna piłka dziennie a ja byłam pewna ,że 10 emotka  Szkoda, Iga tak sobie świetnie radzi na Wimbledonie ,że aż chciałoby się taką piłkę mieć :) 

Piłka spoko, ale ten wyjazd na Majorkę… marzenie ściętej głowy emotka  
Ta agencja chyba szybko daje wyniki, ale oby jeszcze nie było pozamiatane. Może urlopują…

Dziś będą ,tak jak ktoś pisał wyżej ,napisali ,że w piątek emotka

oshee poszło???? emotka

Nie i zaczynam wątpić czy pójdzie, bo za chwilę wszyscy zaczynają zaciskac kciuki za Alcaraza, więc nie da się w takiej sytuacji wysyłać maili 😁

no i cisza emotka

Czekaj, wyślą jak skończy Alcaraz a zacznie Djokovic z Sinnerem. Oni teraz oglądają 😁 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7278055 Napisano: 11.07.2025 15:28:09 w Gratulacje! Dla wygranych!
Paradox gratulacje! 
Ps. Czy zabierzesz mojego męża? Obiecałam, że mu to wygram 😅 Wyświetl w wątku >>
1 parad0x 0

zezowaty_kot

#7278020 Napisano: 11.07.2025 14:24:07 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

anaesth napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Damiano100 napisał(a):

pikawka napisał(a):

silvia8 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Oshee Lidl? Wiem, że mało nagród, ale na pewno ktoś z forum coś trafi lub trafił emotka

też czekam  emotka

A do kiedy mają czas z info?:) czytałem wczoraj na Fejsie oshee, że dziś będą wyniki;)

8 lipca mieli wybierać , ale nie pisze do kiedy mają informować emotka  Teraz doczytałam ,że tam była tylko jedna piłka dziennie a ja byłam pewna ,że 10 emotka  Szkoda, Iga tak sobie świetnie radzi na Wimbledonie ,że aż chciałoby się taką piłkę mieć :) 

Piłka spoko, ale ten wyjazd na Majorkę… marzenie ściętej głowy emotka  
Ta agencja chyba szybko daje wyniki, ale oby jeszcze nie było pozamiatane. Może urlopują…

Dziś będą ,tak jak ktoś pisał wyżej ,napisali ,że w piątek emotka

oshee poszło???? emotka

Nie i zaczynam wątpić czy pójdzie, bo za chwilę wszyscy zaczynają zaciskac kciuki za Alcaraza, więc nie da się w takiej sytuacji wysyłać maili 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7277820 Napisano: 10.07.2025 21:23:49 w Żabka
Karolaaajn napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

donia7 napisał(a):

olunka napisał(a):

tak mało tych plecaków na forum?

Chyba się dziś nie dowiemy emotka

Biednie, jak na 205 nagród...

Też pomyślałam że bardzo mało wpisów więc będę się łudzić, bo wysłałam dwa zgłoszenia, a bardzo chciałam ten plecak 😅

Albo tych maili nie wysłali wszystkich, albo coś im system padł. Ta agencja wydaje nagrody, zawsze są wpisy od nich. Niemożliwe żeby przy takiej ilości nagród było tylko 5 plecaków na forum (tak wiem, nie każdy się chwali, ale nawet patrząc po tym, ile osób pyta, można wnioskować, że jednak maili zbyt wiele nie było). Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7277737 Napisano: 10.07.2025 16:42:46 w Żabka
Czy maile Tiger poszły o jednej godzinie? Czy one nadal idą? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7277477 Napisano: 09.07.2025 19:28:23 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

i co z tymi Mysiorkami? cisza?

Na pewno już  pani Mysiorka dzwoniła do swoich rodziców, męża, kuzynki, że wygrali w konkursie emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7276958 Napisano: 08.07.2025 16:30:25 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7276939 Napisano: 08.07.2025 15:55:45 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam podwójny bilet na SUNRISE FESTIVAL Kołobrzeg, 02.08.2025 z Burn.
Wartość biletów to 800 zł, sprzedam oba za 450 zł

sprzedane emotka Wyświetl w wątku >>
1 panasa 0

zezowaty_kot

#7276791 Napisano: 08.07.2025 09:50:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
Dziękuję serdecznie za Wasze ciepłe słowa emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7276611 Napisano: 07.07.2025 15:03:19 w Gratulacje! Dla wygranych!
Nuna1210 napisał(a):

zezowaty_kot Gratulacje 10k ❤️👏🥳

A ja Tobie i innym dziesiejszym laureatom nagród głównych z Loreala emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7276575 Napisano: 07.07.2025 14:20:15 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7275876 Napisano: 04.07.2025 17:03:07 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

Hellome napisał(a):

Poczuj najlepszy smak lata z lays i pepsi w Netto  za które dni informowali? 
Liczę na cud bo nie mogę nigdy u nich wygrać nawet jak jest 100 dziennych jak w biedronce było emotka

Mi się wydawało, że Aldi i Netto poszło już do końca

Netto na pewno do ostatniego dnia poszło (dzienne). O głównych nic nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0