Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ZetZ

ZetZ

#7318003 Napisano: 02.12.2025 11:08:26 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
martunik3 napisał(a):

M_M napisał(a):

Czy dostaliście już bliki z konkursu ITM Apetyt na zdrowie?
https://www.e-kon...-carrefour-e-leclerc

Czekamy

Nic nie wysłali jeszcze, blenderów też. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7317267 Napisano: 29.11.2025 08:57:33 w Żabka
uzuri napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Helo, czy można za jedną transakcję w Żabce zapłacić kilkoma wygranymi bonami? Ktoś ? Coś?

Tak, można użyć kilku bonów do Żabki w jednej transakcji

Bardzo dziękuję, pozdrawiam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7317264 Napisano: 29.11.2025 08:31:33 w Żabka
Helo, czy można za jedną transakcję w Żabce zapłacić kilkoma wygranymi bonami? Ktoś ? Coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7317192 Napisano: 28.11.2025 16:50:54 w Pelargos
fan-mandaryny napisał(a):

Pelagros to chyba prozę kocha.

Rym też, pewnie zależy kto czyta. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7316507 Napisano: 26.11.2025 08:39:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loteryjny napisał(a):

Ile czekaliście na kod w aplikacji z heinekena w żabce?

Od razu był po zakupie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7315751 Napisano: 21.11.2025 23:12:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

w konkursach los mejores piszecie zgłoszenia bez polskich znaków? oni daja tylko 160 znaków więc cieżko sie zmieścic.

Zawsze bez. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7315642 Napisano: 21.11.2025 16:28:27 w Wkurza mnie...
titinunu napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Negatywne weryfikację Monster z Dino ! O ile u mnie się spodziewałam bo jest limit to mąż się 🤬 jak zobaczył ,że u niego też a wygrał tylko jeden bon 🤔

Ooo, to to właśnie ja 1 paragon i mam negatywa! Gdzie na 100% pewność że paragon wpisany dobrze, bo 3 razy sprawdzam zawsze.emotka

U mnie to samo i wygrałam tylko Ja, mąż nie grał

Coś fortis leci w kulki i weź tu chwal a potem o! Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7315638 Napisano: 21.11.2025 16:20:45 w Wkurza mnie...
Jestemnowa napisał(a):

Negatywne weryfikację Monster z Dino ! O ile u mnie się spodziewałam bo jest limit to mąż się 🤬 jak zobaczył ,że u niego też a wygrał tylko jeden bon 🤔

Ooo, to to właśnie ja 1 paragon i mam negatywa! Gdzie na 100% pewność że paragon wpisany dobrze, bo 3 razy sprawdzam zawsze.emotka Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7315634 Napisano: 21.11.2025 16:18:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Który numer podaje się w loterii dino Monster?? Ktoś, coś? Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

ZetZ

#7315505 Napisano: 21.11.2025 09:32:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kochani, pytanie z ciekawości o Wasze doświadczenia. Zorientowałam się dziś, że w loterii Balcerzaka można wygrać maksymalnie dwie nagrody natychmiastowe, co za tym idzie, dziś wyczerpałam limit emotka  
i co dalej? Gracie nadal w takich loteriach z nadzieją na główną?
z tego co wiem podobna sytuacja jest w konkursie Doliny Dobra. Jeden uczestnik może wygrać jedną śniadaniówkę... i mam ją. A co jeśli marzę o kuchni za 30 tysięcy? Piszecie dalej takie zgłoszenia? Podzielcie się proszę, jestem bardzo ciekawa emotka

Myślę ,że przy takiej nagrodzie jak śniadaniówka , jeśli marzysz o kuchni to nie szkoda będzie jej stracić . Wkurzają mnie te limity na osobę bo ja nie mam na kogo grać 🫤 i tak np . w obsypsieprezentami wyczerpałam już limit a chce 50 k wygrać 😎  i tu szkoda mi wygrywać 500 bo przepadają . Monster Dino już 3 bony mi przepadną bo tak chcę ten fotel 😅

Bardzo dobrze że są te limity bo dzięki temu inni z mniejszą ilością szczęścia mają szansę coś ugrać. A co do głównej... Czasami wystarczy kilka zgłoszeń aby ją wygrać i wcale nie trzeba kupować nie wiadomo ile. No chyba że w tych konkursach o których piszecie wygrywają Ci co wyślą najwięcej zgłoszeń? (jak w smsowych konkursach dlalejdis - wygrywają Ci co wyślą najwięcej smsów)

Monster to na bank kto najwięcej ma zgłoszeń wygrywa . Ogólnie w Fortis chyba tak to działa 😉

A w życiu, a gdzieżbyemotka W loterii Coca-Coli Piłkarskie emocje, 2 nakrętki wpisane i telewizor wpadł, tak więc... No szczęście, trzeba mieć. emotka Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7315057 Napisano: 19.11.2025 20:02:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

Czy tylko ja  mam Milkę  Intermarche z terminem o..24 października (jesień wieczory )🤣

W drugim emailu sprostowali że chodzi o 24 listopad. Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

ZetZ

#7314986 Napisano: 19.11.2025 16:46:09 w Czy informują/ informowali?
Yolobolo napisał(a):

lucya napisał(a):

Tylko jedna osoba pochwaliła się Jesiennymi wieczorami? emotka

mój znajomy spoza forum jeszcze wygrał 500 do itm ale mail dostał o tej godzinie co ta jedna osoba, więc chyba nie ma na co liczyć emotka

Mam email z 15.50 więc mogą wysyłać dalej. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7314824 Napisano: 19.11.2025 10:33:31 w Zapowiedzi konkursów
martucha-jk napisał(a):

mietowa napisał(a):

https://www.joy-p...eetos/chrupnij-merch

Pozwolę sobie nawet tego nie skomentować  emotka

Buahahahaha, co za żenada...... Avanti ;(
Już widzę jak konkursowicze pomykają w płaszczach emotka

Do tego jeszcze karton na głowę (jak u kartonowej konkursowiczki sprzed lat) i można pomykać na lans w miastoemotka emotka Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7314170 Napisano: 16.11.2025 20:35:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Na konkurs Tropi de Lux wysyłacie jedno foto czy może być kolaż?

Ja w poprzedniej edycji wysłałam jedno zdjęcie (wygrany bon 500) - teraz zastanawiałam się nad kolażem, nawet miałam niezły pomysł, ale na realizację zabrakło czasu, więc znów poszlo pojedyncze zdjęcie.

Z innej beczki:
Czy w Tropi nie przychodzi na maila potwierdzenie udziału? Coś mi się mota po głowie, że w poprzedniej edycji przychodziło.emotka

Tak, przychodzi. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

ZetZ

#7312995 Napisano: 12.11.2025 14:00:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

co nadaje All About sp. z o.o?

U mnie też w nadaniu, a na nic nie czekamemotka  od nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7312936 Napisano: 12.11.2025 11:35:44 w Żabka
ZetZ napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

tad_pole napisał(a):

ZetZ napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Czy dostaliście potwierdzenie na maila z Shottini Lubelska?

Na onet nie przyszło.emotka

No właśnie na WP też nie przyszło, a chyba powinno??

Ja trzy dni temu wysłałam dwa zgłoszenia i dostałam jedno potwierdzenie. Napisalam do nich i szybko dostał odpowiedź, że mają moje dwa zgłoszenia. Może mają coś nie tak, że nie zawsze się wysyła powiadomienie.

Na jaki adres pisałas?

info@shottinikonkurs2025.pl

i dziś odpisali że mają moje zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7312935 Napisano: 12.11.2025 11:34:50 w Żabka
tad_pole napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

tad_pole napisał(a):

ZetZ napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Na onet nie przyszło.emotka

No właśnie na WP też nie przyszło, a chyba powinno??

Ja trzy dni temu wysłałam dwa zgłoszenia i dostałam jedno potwierdzenie. Napisalam do nich i szybko dostał odpowiedź, że mają moje dwa zgłoszenia. Może mają coś nie tak, że nie zawsze się wysyła powiadomienie.

Na jaki adres pisałas?

info@shottinikonkurs2025.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7312869 Napisano: 12.11.2025 00:01:17 w Żabka
tad_pole napisał(a):

Na onet nie przyszło.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7311865 Napisano: 07.11.2025 09:33:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon "Chrupiesz? Wygrywasz" Intermarche kurier InPost bez podpisywania dokumentów. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7311228 Napisano: 05.11.2025 10:58:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Nie wiem jak wy wygrywacie w tych loteriach. Przy tej coca coli jest licznik zgłoszeń i jak odświeżam to czasem wpadają 3 zgłoszenia w ciągu minuty i to o 10 kiedy niby większość ludzi jest w pracy. Wstrzelić się w bramkę, to trzeba być w czepku urodzonym.

Musisz wiedzieć ,że są ludzie wysyłający około 50 / 60 zgłoszenie na godzinę 🤪 jako jedna osoba do skutku . Czasem nawet 2 zgłoszenia na minutę lecą . Trzeba mieć duży zapas paragonów 😎

Nie no, ja jednak optuję za tym szczęściem, bo nie raz mi coś wpadnie na 1 paragon. emotka

To oczywiście też ma miejsce . Ja tak trafiłam 25 koła w którejś smolarowo-zabkowej edycji piwnej 🙂

Uuu, ale takiego wielkiego szczęścia, to ja nie mam, chyba mnie mateczka w tyci xs czepku urodziłaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0