Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ZetZ

ZetZ

#7333286 Napisano: 02.02.2026 12:12:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

ZetZ napisał(a):

karoxxa napisał(a):

ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

karoxxa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS

Jeżeli SMS zmieni się MMS , to nie spełnia warunków i nie przyjmą go. 
Są telefony gdzie dłuższe teksty przechodzą jako SMS

Tylko chodzi mi o kwestie taka ze nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem ponieważ tam bylo "dokończ zdanie" a nie opisz/ napisz. Jestem ciekawa czy jest faktycznie tak jak mysle czy wzięłam to zbyt doslownie. Chodz z podanej przez nich przykładowej wiadomości wynika ze faktycznie mialo zakończyć się na pierwszej kropce. Bez rozwijania. Zobaczymy

Pisałaś o przekształceniu w MMS !
Teraz piszesz : nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem

DLACZEGO tak sądzisz ? Organizator w Regulaminie nie dał takich ograniczeń

Sądzę tak bo było napisane dokoncz zdanie a nie napisz, opisz itd. Ja to rozumiem doslownie. Oni w regulaminie podali przykład i bylo to krótkie dokończenie zdania. Jak ktoś mowi mi dokończ zdanie to je poprostu kończę. A jak ktoś mówi napisz jakby wyglądała taka czy taka wycieczka to wtedy opisuje to. Kazdy inaczej mysli, zobaczymy jak oni to odbierają.

Istnieje coś takiego jak zdanie wielokrotnie złożone i takie zajmuje nawet 4 sms emotka

Haha sle to nadal jedno zdanie tylko z przecinkami, i kończy sie kropką. Ale dobra, bo zaraz będziemy mądrzejsze od profesorów 😂

Wg mnie wzięłaś to zbyt dosłownie… gdyby chodziło im o jedno zdanie to by dali limit 150 znaków a nie bez limitu…..

Bo z tym "dokończ zdanie" to taka zasadzka zapewne, ale spoko, ja mam puszczone krótkiego eska to zobaczymy...

Zasadzka w sensie? Teraz Ci co puscili krótkie esy albo maja bardzo małe szanse albo bardzo duże 😀

Dokończ zdanie, a potem elaboraty pisane to częsta praktyka w konkursach, wystarczy zerknąć na fejsa czy Instagram.

A co ma na celu taka zasadzka? To bez sensu. Moim zdaniem to już doszukiwanie się na siłę. Im to nie jest na rękę zeby ktoś zle wysłał bo ilość nagrod jest określona i tak czy siak pójdzie do odbiorców. Po co mieliby rzucać kłody pod nogi?

Ta "zasadzka" to tak humorystycznie, bo z regulaminu jasno wynika że można wysłać ile się chce znaków, a ja tu nie oceniam, niech każdy śle co i ile chce emotka Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

ZetZ

#7333282 Napisano: 02.02.2026 12:07:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

karoxxa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS

Tylko chodzi mi o kwestie taka ze nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem ponieważ tam bylo "dokończ zdanie" a nie opisz/ napisz. Jestem ciekawa czy jest faktycznie tak jak mysle czy wzięłam to zbyt doslownie. Chodz z podanej przez nich przykładowej wiadomości wynika ze faktycznie mialo zakończyć się na pierwszej kropce. Bez rozwijania. Zobaczymy

Teraz piszesz : nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem

Sądzę tak bo było napisane dokoncz zdanie a nie napisz, opisz itd. Ja to rozumiem doslownie. Oni w regulaminie podali przykład i bylo to krótkie dokończenie zdania. Jak ktoś mowi mi dokończ zdanie to je poprostu kończę. A jak ktoś mówi napisz jakby wyglądała taka czy taka wycieczka to wtedy opisuje to. Kazdy inaczej mysli, zobaczymy jak oni to odbierają.

Istnieje coś takiego jak zdanie wielokrotnie złożone i takie zajmuje nawet 4 sms emotka

Haha sle to nadal jedno zdanie tylko z przecinkami, i kończy sie kropką. Ale dobra, bo zaraz będziemy mądrzejsze od profesorów 😂

Wg mnie wzięłaś to zbyt dosłownie… gdyby chodziło im o jedno zdanie to by dali limit 150 znaków a nie bez limitu…..

Bo z tym "dokończ zdanie" to taka zasadzka zapewne, ale spoko, ja mam puszczone krótkiego eska to zobaczymy...

Zasadzka w sensie? Teraz Ci co puscili krótkie esy albo maja bardzo małe szanse albo bardzo duże 😀

Dokończ zdanie, a potem elaboraty pisane to częsta praktyka w konkursach, wystarczy zerknąć na fejsa czy Instagram. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7333267 Napisano: 02.02.2026 11:12:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

gdzie kupujecie produkty na konkurs Ego Jego ?

Netto, wiśnie i orzech laskowy w czekoladzie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7333265 Napisano: 02.02.2026 11:05:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A kto tam pogardził zestawem z Beskidzkich?? Bo mnie teraz przysłali gratulacje i też nie chcę, no sorry, ale nie w smak mi oneemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7333252 Napisano: 02.02.2026 10:26:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

karoxxa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Bo z tym "dokończ zdanie" to taka zasadzka zapewne, ale spoko, ja mam puszczone krótkiego eska to zobaczymy... Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7332002 Napisano: 26.01.2026 20:29:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szramus napisał(a):

Mlekovita masło klarowane - przeszła komuś pozytywnie weryfikacja kiedy na paragonie jest tylko Masło Klarowane 500 g bez Mlekovita ? Na liście zwycięzców jest sporo negatywnych weryfikacji , więc chyba koniecznie chcą potwierdzenia ze sklepu jak jest w regulaminie.

Masło kupione w Kauflandzie z takim opisem- pozytywna weryfikacja. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7331208 Napisano: 23.01.2026 10:45:04 w Czy informują/ informowali?
Hej, hej
a z Konkursu "KING'S STORIES" to mają obsuwę z wynikami? Czy ja coś źle liczę? emotka  Ktoś, coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7328926 Napisano: 15.01.2026 17:54:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
Bony, kasa, wyjazdy... piękne nagrody co rozpaliły forum emotka  Gratuluję !!!emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7328463 Napisano: 14.01.2026 14:11:48 w Avanti
zaczytana-pola napisał(a):

Sprawdzajcie swoje Cheetosowe kubki. Mój chciał wyjść z paczki. Na magazynie za zimno było. Na szczęście cały.

U mnie to samo "okienko" w kartonieemotka Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7327554 Napisano: 12.01.2026 09:23:23 w Żabka
wiolka252 napisał(a):

Z hard loteri nie było rezerwy ?

Jeszcze nie. emotka Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7327361 Napisano: 10.01.2026 16:59:39 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
katarzynap napisał(a):

Vouchery z Lecha do Szuflandii dostał już ktoś może?

Nie  emotka , ale jeszcze chwilkę mają. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7326952 Napisano: 09.01.2026 13:10:27 w Smolar
visserarthur napisał(a):

Pewnie puszczą najpierw smsy z jakiegoś konkursu, żeby z czekających się pośmiać.

O to to właśnie! A niech nawet ze śmiechu popuszczą i Neboa nam wyniki puszcząemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7326624 Napisano: 08.01.2026 12:55:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

alexmusic napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

snowflake napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):
...

widzę post usunięty ale zdążyłam przeczytać  już się nie zapędzajmy i nie nazywajmy graniem na nie swoje konta ( i to w ilości hurtowej) geniuszem matematyki emotka  idąc tym tokiem myślenia, można słynną Monikę nazwać geniuszem kreatywności emotka  a chyba nie o to nam wszystkim chodzi...tak mi się naiwnie wydaje...

Usunęłam aby nie wywoływać zbędnej dyskusji na temat żabki emotka  
Czyli to, że w Żabce ludzie grali na kilka kont, nie jest ok ale to, że ktoś w ogólnopolskiej loterii zgarnia 25% nagród już jest ok? Ciekawe podejście i oczywiście szanuję emotka
Osobiście zawsze doceniam spryt grających, ja jestem z tym na bakier dlatego odpuszczam konkursy, w których wiem, że nie mam szans.
A słynną Monikę akurat uważam za geniusza kreatywności, o czym świadczą jej liczne wygrane samochody, wycieczki, samoloty czy co ona tam jeszcze wygrywała emotka

Jeżeli myślisz, że będziesz mnie bezpodstawnie atakować i robić zamęt na forum na nowym koncie, a potem mnie blokować to się myślisz. Widzę, że nie pierwszy raz zamieszczasz takie uderzające wpisy.

No na razie Ty atakujesz ludzi i po info od koleżanki próbowałaś handlować kodami do żaby, gdzie zrobienie konta pluxee zajmuje dokładnie 1/2 minuty

A przepraszam, bo mnie to ciekawi cóż to za słynna Monika?? Bo ja tu grubo ponad dekadę w konkach i nie kojarzę?? No słaby ze mnie Sherlock emotka Wyświetl w wątku >>
1 mizazu71 0

ZetZ

#7326006 Napisano: 05.01.2026 19:51:08 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję dych z Pepsi! No brawo WY!emotka Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7325595 Napisano: 03.01.2026 14:15:59 w Pomocy!!!!
Niikaaax napisał(a):

Hej, nie jestem pewna czy piszę w dobrym wątku- jeśli nie to usunę pytanie lub przeniosę do innego wątku. W świecie konkursów jestem nowa, zaczęłam w październiku i od tamtej pory wysłałam bardzo dużo zgłoszeń na konkursy kreatywne i...nic. Korzystam przy tym z własnej wyobraźni, ale obserwując konkursy np. na Fb czy Insta widzę, że wygrywają prace żywcem przekopiowane z chatgpt. Pytanie czy agencje mają jakieś sposoby na weryfikację tego? Przyznam, że jestem trochę zdemotywowana, gdy kolejny raz siedzę godzinami i wymyślam kreatywne odpowiedzi, gry słowne, rymowanki na te same pytania konkursowe i nic emotka

Hej, czas tu jest kluczowy - mi rok zajęło poznanie gustów różnych agencji a Amooco to do dziś ma na moje zgłoszenia wywalone..emotka   Ważne żeby być cierpliwym i upartym. emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

ZetZ

#7325369 Napisano: 02.01.2026 12:17:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
iwona0103 napisał(a):

Voucher Szuflandia z Lecha

Voucher Szuflandia z Lecha... czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

ZetZ

#7324319 Napisano: 29.12.2025 15:59:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

Czy wszyscy dostali już przelewy z hard loterii? Wygrałem 800 zł w pierwszym lub drugim dniu promocji ale przelew jeszcze nie dotarł

Ja czekam z 18.12 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7322444 Napisano: 19.12.2025 23:42:53 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Likaonka napisał(a):

Czy były już może wysyłane nagrody z konkursu Lenor & Ariel z Rossmanna? Wygrałam zestaw produktów.

konkurs do 4.11, wyniki 7.11, wg regulaminu wysyłka miała być 30 dni od zakończenia konkursu… Czyżby kurier dostarczał bez info o doręczeniu? 😔

Czekamy razem. Wyświetl w wątku >>
1 Likaonka 0

ZetZ

#7321982 Napisano: 18.12.2025 11:50:57 w Żabka
ZetZ napisał(a):

rufus napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czyli można kupić 3 zgrzewki na raz i dostać 3 kody?

Mozna

Można też kupić 1 i nie dostać koduemotka

Jaaa, ale ze mnie tumanemotka , dziękuję za wskazówki z rejestracją, jest 8 paczekemotka Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7321974 Napisano: 18.12.2025 11:35:14 w Żabka
rufus napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czyli można kupić 3 zgrzewki na raz i dostać 3 kody?

Mozna

Można też kupić 1 i nie dostać koduemotka Wyświetl w wątku >>
0 0