Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ZetZ

ZetZ

#7288181 Napisano: 17.08.2025 20:28:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Drodzy moi, sprzedajecie konkursowe wygrane na olx?? Jakieś doświadczenia? Bezpieczne to?emotka

Tak x3.
Chociaż ktoś tu ostatnio opisywał historię zwrotu pustej koperty - od czego OLX umywało ręce.
Ja akurat nie doświadczyłem czegoś takiego i mam same pozytywne wrażenia, a transakcji całkiem sporo emotka

Dziękuję, jednak przemyślę. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7288180 Napisano: 17.08.2025 20:27:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Drodzy moi, sprzedajecie konkursowe wygrane na olx?? Jakieś doświadczenia? Bezpieczne to?emotka

Nie, bo jest to niebezpieczne. Pisał ktoś nawet kilka dni temu, że został  oszukany, bo kupujący dokonał zwrotu i odesłał pustą kopertę… 
Wszystko udaje mi się skrzesać wśród znajomych lub na grupie fb mojego miasta.

Bardzo dziękuję, no ja słabo z tą sprzedażą ech, nie moje to klimaty. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7288179 Napisano: 17.08.2025 20:26:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

atlantydek napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Unikać wysylki przez olx. Coraz więcej oszustów próbujących wyłudzić zwrot kasy za rzekomo niedostarczony towar. Tylko wysyłki po wpłacie bezpośredniej, odbiór osobisty lub aukcja Allegro, choć tam prowizje 

Ok dziękuję za info. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7288178 Napisano: 17.08.2025 20:26:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Tak x3.
Chociaż ktoś tu ostatnio opisywał historię zwrotu pustej koperty - od czego OLX umywało ręce.
Ja akurat nie doświadczyłem czegoś takiego i mam same pozytywne wrażenia, a transakcji całkiem sporo emotka

Dziękuję to odpuszczam. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7288171 Napisano: 17.08.2025 20:10:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Drodzy moi, sprzedajecie konkursowe wygrane na olx?? Jakieś doświadczenia? Bezpieczne to?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7286945 Napisano: 12.08.2025 23:34:46 w Czy informują/ informowali?
estrelitta napisał(a):

Nui w Kaufland było już info?

Na forum cisza, ale tam mało nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7284416 Napisano: 04.08.2025 15:29:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grubyludek napisał(a):

Macie jakieś wieści na temat konkursu "Milka dla Mamy w Carrefour" ?
Wysyłka niby "w terminie do 11.08.2025 r." a nadal cisza

Ciszaaa.... Też czekam, jak na mannę z nieba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7284197 Napisano: 03.08.2025 17:30:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

Ktoś może coś słyszał/widział czy w tym roku również będzie konkurs Metaxa? Zwykle o tej porze juz startowali albo nawet rozwiazywali. Pytam, bo wyjatkowo lubie ten ich konkurs i ta cisza w temacie mnie demobilizuje.

Po ostatniej wtopie, ze źle wydanymi produktami (potem dosyłali prawidłowe flaszki) to mogą zrezygnować w tym roku z konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7283414 Napisano: 31.07.2025 13:06:05 w Gratulacje! Dla wygranych!
Atlantydek, piękny strzał, brawka!emotka Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7282538 Napisano: 28.07.2025 19:11:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Gdzie kupujecie Felix Crispers?

W Kauflandzie, dobry opis. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7282423 Napisano: 28.07.2025 12:55:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Credo89 napisał(a):

pikawka napisał(a):

elmas napisał(a):

notta napisał(a):

ZetZ napisał(a):

[quote=

bandit napisał(a):

atyde25 napisał(a):

atyde25]2.Tiramisu. Moim zdaniem niech ktoś potwierdzi emotka

5.2.2. Który smak lodów marki Zielona Budka na 2025 rok poleca ambasadorka marki Anna
Starmach?

A w necie: W roku 2025, Zielona Budka wprowadza nowe smaki lodów, w tym lody o smaku Tiramisu z sosem kakaowym oraz lody na patyku ze śmietanką i sosem truskawkowym. 

Więc Tiramisu. emotka

a nie chodziło o trójsmak? u niej na instagramie była informacja.. że ona poleca takie lody gdzie każdy znajdzie coś dla siebie https://www.instagram.com/p/DKOqNEEIrzZ/
a tu tiramisu https://www.instagram.com/p/DLzK_yHIgPy/
obstawiam że pewnie wszystkie odpowiedzi są poprawne emotka

Nie wiem, jak wygląda opakowanie trójsmaku, ale na tiramisu jest napis: "Mój smak" z podpisem Starmach.

na fb na koncie zielonej budki jest zdjęcie jej z lodami trojsmak i też widnieje podpis mój smak emotka

ja juz zwątpiłam…

Moim zdaniem wszystkie odpowiedzi są prawidłowe a przy końcowej ocenie pewnie będą brali tylko pod uwagę odpowiedź na pytanie otwarte.

wg mnie też ocenia tylko pytanie otwarte emotka

Specjalnie dali te pytanie, by wszyscy nawet po konkursie, myśleli o tych lodachemotka  lokowanko takie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7282421 Napisano: 28.07.2025 12:50:28 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję wielkiego szczęścia w loteriach! Brawoemotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

ZetZ

#7282380 Napisano: 28.07.2025 11:27:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

bandit napisał(a):

atyde25 napisał(a):

atyde25]2.Tiramisu. Moim zdaniem niech ktoś potwierdzi emotka

5.2.2. Który smak lodów marki Zielona Budka na 2025 rok poleca ambasadorka marki Anna
Starmach?

A w necie: W roku 2025, Zielona Budka wprowadza nowe smaki lodów, w tym lody o smaku Tiramisu z sosem kakaowym oraz lody na patyku ze śmietanką i sosem truskawkowym. 

Więc Tiramisu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7282131 Napisano: 27.07.2025 10:42:02 w Wkurza mnie...
Conqrs napisał(a):

Dino opis paragonów , podchodziłam do kasy 3 razy. Na kapsułkach do prania Vizir- paragon „kapsułki do prania”, to samo Ariel. Paragon na maszynki Gillete/Venus to „maszynki do golenia”, mimo że na pulpicie kasowym była nazwa Gilette. Co jest na paragonie dowiedziałam się po zakupie… A tekst już napisany…

W poprzednim konkursie na Dzień Ojca opis: maszynka do golenia, akceptowali (ten sam organizator), więc na spokojnie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7281831 Napisano: 25.07.2025 13:37:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lilou napisał(a):

halliday napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Ktoś doradzi co z tym witt mi się dzieje? Z góry dzięki

no jak klikniesz zaawansowane, to nie masz informacja ze wchodzisz na własne ryzyko?

Jak ja klikam, że wchdzę na własne ryzyko to wyświetla not foundemotka

No serio, z tym Wittem to tak od początku nie halo, mi też wciąż- not found, a potem jak znów kliknę to na skrzynce 2 zgłoszenia mamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7280885 Napisano: 22.07.2025 10:18:12 w Czy informują/ informowali?
kaka72 napisał(a):

Czy coś wiadomo na temat wysyłki rowerów MILKA OREO?

Sukcesywnie dojeżdżają, do mnie dotarł wczoraj, pół godziny przed dzwonił kurier. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kaka72 0

ZetZ

#7280307 Napisano: 18.07.2025 23:53:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sylzab2294 napisał(a):

mia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

elemelex napisał(a):

To jak z tymi rowerami? Tylko jedna osoba dostała? Było info?

o to samo chciałam zapytać...

Rowery idą tym razem od producenta, nie od Smolara.
Czort wie, jaki kurier wozi, mam nadzieję tylko, że to nie tak jak kiedyś było... że jeden człowieczek objeżdżał całą Polskę.emotka

tak, to wynikało z treści maila od Smolara, no ale tydzień się skończył, a rowerów nie ma... Bo raczej dziś o 18:00 nikt już nie dojedzie, no i wcześniej żadnej zapowiedzi od rzeczonego kuriera nie było...

Ja mogę poczekać, byleby nie był uszkodzony jak ten z konkursu Kupca .. Hmm, ciekawe czy obrandowane te rowerki milka /oreo napisami ?? Czy tak na luzaczku? Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7279673 Napisano: 17.07.2025 11:37:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Andrzej007 napisał(a):

Wiadomo co z rowerami z Milka/Oreo? Dostałem wiadomość, że w tym tygodniu będę wysyłane przez Plumbike.

Ja tak samo i ciszaaaa Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7279672 Napisano: 17.07.2025 11:36:43 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
jesien napisał(a):

Czy wina Vionelli z ich konkursu były już wysyłane ?

Tam mega obsuwa, bo kobitka od konkursu na urlopie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7279356 Napisano: 16.07.2025 14:41:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cala-w-trawie napisał(a):

Czy paczki po Laysach trzeba zostawiac? Jest komunikat, żeby zostawić opakowanie, ale jest po co? Przecież te 50zl od razu rozsyłają, wszystko na bramkach.. to po co?

8.2
NAGRODY PRZEWIDZIANE W EWENTUALNYM LOSOWANIU DODATKOWYM.Nagroda dodatkowa I stopnia w postaci vouchera wydawanego w formie bonu wakacyjnego Wakacje.pl o
wartości 5.000 zł oraz nagrody dodatkowej w wysokości 556 zł (nagroda
dodatkowa jest potrącana przez płatnika tj. Agencja Reklamowa Avanti Sp.
z o.o. Sp.k., na poczet zryczałtowanego podatku dochodowego, o którym
mowa w art. 30 ust. 1 pkt 2 ustawy o podatku dochodowym od osób
fizycznych) – nagroda dodatkowa I stopnia o łącznej wartości 5.556 zł.Organizator przewidział w Loterii 1 nagrodę dodatkową I stopnia o łącznej wartości 5.556 zł. Wyświetl w wątku >>