Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magisterek

magisterek

#6547084 Napisano: 14.11.2018 09:51:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ponarzekać nadal muszę na bramki... może Smolarowy komputer bardziej polubi moje tigerowe paragony Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6545024 Napisano: 07.11.2018 14:17:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiaj110 napisał(a):

carissma napisał(a):

mampytanie napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Tyle co otworzona paczka nestle, a info, że kod użyty/błąd. Ktoś tak miał? Co zrobił?

Miałam tak w niedzielę. Pisałam do nich na kontakt- wczoraj odpisali by odesłać im ten kod w wiadomości. Na obecną chwilę to tyle. 

Dziękuję za info! ️

też tak miałam. Pisałam od razu do nich. Kazali mi odesłać zdjęcia opakowania z każdej strony oraz zdjęcie paragonu (nie wiem czemu) i okazało się, że wygrałam tym kodem. Minus jest taki, że wygrana była 12.10 a do dzisiaj próbuje załatwić sprawę.

Właśnie dostałam odpowiedz że kod użyty w październiku (ja kupiłam 3.11) !!!! Napisałam im co myślę o tym wszystkim  a że trochę nerwy mu puściły to mają co czytać emotka !!!!! Napisali że dany kod nie jest wygrany ale mnie tak naprawdę nie interesuje że nie jest wygrany ale kto go użył!!! Kod widoczny tylko w środku- z zewnątrz go nie widać - czyli mogę sobie wymyślać różne teorie spiskowe co im w moim liscie zaprezentowałam emotka   - pracowniku nestle oddaj mój kod!!!!! emotka

Ciekaw jestem, jak ktoś wygra na ten kod, to co im odeśle? Nowe opakowanie z owym kodem stworzy skoro fizycznie oryginał masz TY? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6543207 Napisano: 31.10.2018 10:13:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adrian napisał(a):

darog napisał(a):

Karlsbad.

Kto mnie uświadomi?
Oni wybierają te główne nagrody po otrzymaniu paragonu/dokumentów?

Gratulowali przez tel "pięknej nagrody" - przyjechał... młynek. (C4 kawy ziarniste) 
czy powodem są odesłane dane i adres -podawany zwykle do pracy (nie tylko ja podaje u nas adres do pracy w zw z nagrodami)
- czyli istniejący zapewne u ich w bazie?

dodam, że nigdy żadna główna się nie trafiła.
dziwne też, że trzeba podawać w zgłoszeniu miasto.
Czyli jak najlepsze zgłoszenia do 3 głównych nagród są np z Gdańska, to i tak rozdzielą na: Gdańsk, Wawe, Częstochowe??

Nie podoba mi się że nagroda do czasu przyjścia jest nieznana..

Do mnie zadzwonili jako pierwszego z forum (w sensie jako pierwszy napisałem tutaj, że zaczynają obdzwonkę), a informując mnie o wygranej byli tak rozentuzjazmowani jakby to oni wygrali. Poinformowali, że odbędzie się losowanie nagród, ale na koniec rozmowy Pani rzuciła sama z siebie, że życzy mi ekspresu. Zrozumiałem to jako oczywistą aluzję. Dodając do tego doświadczenie, które mówi, że najpierw informowani są laureaci nagród głównych, uwierzyłem w ten ekspres.

Okazuje się natomiast, że dziś przyjechał młynek. Gdybym od razu dostał taką informację, to byłbym zadowolony z wygranej, a tymczasem teraz będzie wywoływać u mnie jedynie negatywne skojarzenia. Słabe jest takie rozpalanie nadziei. Z założenia nagrody w konkursach mają przecież cieszyć...

Nie tlyko Karlsbad ma takie dziwne praktyki ostatnio, Agencja od Doładowań T-mobile, Orange też ma dziwną politykę wyłaniania laureatów i przyznawania nagród.

Uważam, że jeśli komisja konkursowa czyta prace, to wybiera od najlepszej do najgorszej i kolejno przyznaje DANEMU ZGŁOSZENIU DANĄ NAGRODĘ, więc od razu wiadomo być powinno kto co wygrał, ale w TYM PRZYPADKU, o którym piszecie to oni sobie chyba na chybił trafił wybiorą np 50 osób - bo np tyle nagród do rozdania, następnie zadzwonią, pogratulują, a PRZYDZIAŁ NAGRÓD na chybił trafił, co się nawinie na dany adres to się wyśle! Bez sensu to dla mnie jest, ale niestety tak to wygląda, łopatologicznie rzecz biorąc! Dla mnie większość takich typu konkursów to nie jest konkurs na NAJLEPSZE HASŁO, za które dostaje się NAJLEPSZĄ NAGRODĘ, ale ogólnie konkurs na fajne hasła, nowe "nieoklepane" dane - gdzie główną Agencja daje "komuś kto jeszcze u nich za dużo nie wygrał" emotka

BO przecież nie może być tak, że wybiorą hasła, poinformują, że właśnie z tego numeru telefonu hasło było najlepsze i po odesłaniu danych okaże się, że ZNÓW najlepsza była Pani X czy Pan Y

Dlatego nie wiem czy jest sens się spinać i rywalizować o NAJLEPSZE HASŁO, bo skoro NAGRODY PRZYZNAJĄ PO PODANIU DANYCH OSOBOWYCH to choć było i może NAJLEPSZE, to na najlepszą nagrodę nie zasłuży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6542969 Napisano: 30.10.2018 12:37:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

darog napisał(a):

Karlsbad.

Kto mnie uświadomi?
Oni wybierają te główne nagrody po otrzymaniu paragonu/dokumentów?

Tego Ci przecież nikt wprost nie napisze - stosowną wiedzę mają jedynie pracownicy Karlsbada i na pewno się nią nie podzielą.

darog napisał(a):

dziwne też, że trzeba podawać w zgłoszeniu miasto.
Czyli jak najlepsze zgłoszenia do 3 głównych nagród są np z Gdańska, to i tak rozdzielą na: Gdańsk, Wawe, Częstochowe??(...)

U nich się zwykle podawało miasto zakupu, żeby nie dublować paragonów. Chyba, że mówisz o jakimś nowym formularzu - wtedy nie znam tematu.

Moim zdaniem nie powinno się wpisywać absolutnie żadnych danych w zgłoszenie, a już w szczególności nazwiska czy miejscowości. Bo jest rzeczą oczywistą, że przy 3 nagrodach głównych żadna agencja nie przyzna wszystkich tych nagród laureatom z tego samego miasta...

Powiedzcie to też AVANTII, bo tam niebawem w formularzu trzeba będzie prócz, imienia, nazwiska, miasta, nr telefonu, emaila, podawać PESEL i Numer Buta tudzież stanika! W zupełności kod z chipsów by wystarczył i e-mail, wtedy nagradzali by faktycznie najlepsze hasła, a nie w ich bazie NOWE dane osobowe emotka Wyświetl w wątku >>
3 joan, ewunia, mia 0

magisterek

#6542787 Napisano: 29.10.2018 17:35:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Czy ja dobrze widzę, że w crunchipsach nie ma rezerwy ?  emotka

boty wygrały wszystko emotka Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6539862 Napisano: 18.10.2018 15:02:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nietrafione bramki - na pohybel wam... Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6539861 Napisano: 18.10.2018 14:59:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

więc najpierw sobie zaczęli wczoraj od rozdania 12 tys ksiązeczek - a dopiero wsród tej  znikomej reszty - rozlosowali torty...

Niezupełnie, bo te same osoby maja na koncie książeczki i torty, zupełny brak kontroli tego co się robi emotka

Pomijam fakt bezsensownego wgrywania skanu paragonu! Skoro mają skan po co odsyłać im oryginał? Te broszurki to wszystkie 50 tys powinni rozesłać w ramach reklamy właśnie. Bo nagroda to najbardziej badziewna ze wszystkich jakie wygrałem ever! Takie gazetki to sobie pochodzę i pozbieram po Lidlach, Biedronkach... najgorsze, że to się spalić nie chce!

I niby chronią środowisko emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

magisterek

#6539747 Napisano: 18.10.2018 12:16:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

jokan napisał(a):

czy z kinder beda rezerwy? bo niektorzy wygrali na 1 numer po kilka... emotka

Przecież o to chodzi, żeby nie wydać połowy nagród, wcześniej też ludzie wygrywali po 2-3 większe nagrody na numer i jakoś rezerwy nie było.

Agencja od Kinder ma dziwne myślenie, wysyła 234 sms-y na ten sam numer z informacją o wygranej książce z zaznaczeniem, że nagrodę laureat może dostać tylko jedną! Ja nie wiem system informatyczny im się cofa w rozwoju ?? system jak system, ale informatyk na pewno! Totalny chaos, ktoś dostanie info o 45 tortach - dostanie jeden - a 44 torty do dyspozycji Organizatora czyli nie do wydania emotka i kasa w portfelu zostaje - hurra Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6539334 Napisano: 17.10.2018 15:32:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wylosowali najpierw 20 tys książek, na koniec torty zostawili do rozlosowania, a że zgłoszeń brakło, i nie było z czego tortów rozlosować to... tak że tego... Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6536564 Napisano: 10.10.2018 09:03:27 w Lay's
Jasminum napisał(a):

anka3 napisał(a):

Gdzie kupujecie małe paczki? emotka  Są w jakiejś sieciówce może? Na razie widziałam same duże paczki

W Stokrotce i w Odido widziałem

U mnie są w DELIKATESACH CENTRUM Wyświetl w wątku >>
1 anka3 0

magisterek

#6535354 Napisano: 05.10.2018 20:18:08 w Czy informują/ informowali?
Garnier Czysta Skóra wysyłał e-maile do laureatów? Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6532764 Napisano: 28.09.2018 11:52:24 w Czy informują/ informowali?
paula9891 napisał(a):

magisterek napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Blemedua do mnie dzwonilo, ale nie odebralam.
Czy kogos informowali? (konkurs t-mobile)?

W środę rozsyłali e-maile z konkursu T-Mobile - tak pisali tu na forum, sprawdź skrzynkę, ewentualnie oddzwoń emotka  

No wlasnie oddzwonilam, ale polaczylo mnie z infolinia, a maila nie widze emotka
Moze dzwonili z super oferta po prostu emotka

Jak już to z nagródą główną i zapytaniem czy wybiera Pani BON NA WAKACJE czy GOTÓWKĘ emotka / tego Ci zyczę emotka Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6532744 Napisano: 28.09.2018 11:15:54 w Czy informują/ informowali?
paula9891 napisał(a):

Blemedua do mnie dzwonilo, ale nie odebralam.
Czy kogos informowali? (konkurs t-mobile)?

W środę rozsyłali e-maile z konkursu T-Mobile - tak pisali tu na forum, sprawdź skrzynkę, ewentualnie oddzwoń emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6532127 Napisano: 26.09.2018 15:55:47 w Lay's
superloser napisał(a):

estrelitta napisał(a):

superloser napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

kate86 napisał(a):

izkak napisał(a):

Nowe wyniki Doritos na stronie - 20-23.09   emotka

Mogłabyś je tutaj wkleić? niestety wielu osobom one z dziwnych przyczyn się nie wyświetlają...:(

Również proszę o wklejenie

Pionas nie ma prawa rozpowszechnia danych osobowych laureatów z innych stron. 

a jaka to dana osobowa imię i 1 litera nazwiska - Ludzie nie popadajcie w paranoje

To nie paranoja tylko prawo. Pionas nie ma zgody na publikacje takich danych. Link TAK. Ale nie listy z imionami, lierami czy też  kawałkiem numeru telefonu. 

Mnie się od dawna z konkursów Lidii wyniki nie wyświetlają! Próbowałem wszystkiego! Ani na stacjonarnym ani w telefonie! Czyżby to była blokada mojego interneta na łaczach Avantii emotka dopytuje, bo od 1 października nowy konkurs się szykuje. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6531458 Napisano: 24.09.2018 20:19:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

dopiero, na sam koniec chcę zgłosić trochę paragonów na kinder, uzbieranych przez kilka m-cy. I czytam, że na jedno IP może wygrać jedna osoba. Nie umiem bawić się w zmiany IP, wiem tylko, że tak można. Ale chcę spytać, czy faktycznie, jeśli jest nas kilka osób w domu, to nie możemy wszyscy mieć swoich zgłoszeń i wygrać w razie czego więcej nagród? Pytam, bo w poprzednich turach czytałam, że niektórzy z Was powygrywali kilka nagród, a ja od tych kilku m-cy uzbierałam sporo paragonów, więc widzę jakieś szanse na więcej niż jedna sztuka ( i nie chodzi mi tu o te słynne książeczki emotka )

Nic takiego nie znalazłem w regulaminie, w zeszłym etapie, siostra wygrała bilety a ja książeczkę, zgłoszenia słaliśmy z jednego komputera. Tak, że zamiast się martwić śmiało rób zgłoszenia. Powadzenia! Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

magisterek

#6526120 Napisano: 06.09.2018 10:30:27 w Czy informują/ informowali?
FBbarbara7 napisał(a):

czy informowali Konkurs "Twoje małe wielkie aktywności" Kaufland

TAK Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6525886 Napisano: 05.09.2018 16:24:52 w Smolar
79magda napisał(a):

To pisałem ja, Jarząbek... yyy... magisterek emotka

Skomentowałam to ja, Grażyna... yyy... 79magda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6525880 Napisano: 05.09.2018 16:13:08 w Smolar
joan napisał(a):

Miła26 napisał(a):

niestety tak,wyprawka z Coccolino jest bardzo tandetna emotka

Oni to na 300 zł wyceniają?! Wstydu nie mają! Za 30 zł można takie coś skompletować emotka

Nie zdziwie się jak zwycięzcy z ostatniego etapu dostaną WYPRAWKĘ FULL WYPAS z plecakiem solidnym, jak na plakatach i stronie promujacym ten konkurs. W Tymbarkowym konkursie niestety jedni dostali telewizory 5 serii FULL HD a inni 7 z 4K i ULTRA HD emotka Taka sprawiedliwość emotka ale nie będę wybrzydzał emotka Tak łatwo SMOLAR mnie do siebie nie zrazi emotka . Naprawdę są spoko! Tylko chyba szef na urlopie i myszy harcują emotka

P.S Z pozdrowieniami dla AVANTII emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6525844 Napisano: 05.09.2018 15:16:34 w Smolar
Jak lubie Smolara, tak ostatnio jedni dostają lepsze nagrody z konkursu, a drudzy gorsze! Niebawem będzie zapis w regulaminie, że do
WYGRANIA SAMOCHÓD - jedni dostaną MALUCHA drudzy TOYOTE AYGO emotka Słowa dają moc emotka

Czyżby Wyprawka z Coccolino, która dzisiaj dotarła okazała się kolejnym rozczarowaniem pod względem jakości nagrody, która została wyceniona na prawie 300zł ??

I tak Smolara lubię bardzo! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6525500 Napisano: 04.09.2018 15:57:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wyciskarka z Nałęczowianki w Kauflandzie emotka Wyświetl w wątku >>