Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magisterek

magisterek

#6439285 Napisano: 08.12.2017 18:44:47 w Gratulacje! Dla wygranych!
aleksandra31 napisał(a):

nelunia napisał(a):

magisterek wielkie gratulki emotka , szkoda, że nie widzieliśmy samby odtańczonej po telefonie o nagrodzie emotka

Ja również gratuluję serdecznie. Kiedy wylot??? emotka

Szczegóły i terminy do wyboru poznam dopiero jak przejdę weryfikacje - póki co odesłałem PARAGON, którego autentyczność będą sprawdzać w sklepie.

A za gratulacje dziękuję Wam i życzę każdemu takiej adrenaliny, emocji i myśli, że Nowy Rok przywitam z myślą o kawie wypitej na Copacabanie emotka Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6439280 Napisano: 08.12.2017 18:41:16 w Visa Konkursy
aleksandra31 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

shineoff napisał(a):

Hej, czy można im wysłać potwierdzenie płatności kartą wydrukowane z wyciągów bankowych? Nie zbieram tych kwitków. W regulaminie jest napisane, że można, ale w mailu który dostałam życzą sobie wyłącznie kwitka z terminala. Jak myślicie? Ktoś już tak przesyłał?

wg mnie tylko to z terminala

Proszą wyraźnie z terminala, więc lepiej wyślij taki, byleby dobra data, nie przed rozpoczęciem konkursu i nie po wysłaniu zgłoszenia. Może coś znajdziesz.

Wydruk z konta może być ale trzeba dołączyć skan karty z widocznymi ostatnimi 4 numerami karty, reszte trzeba zamazać.
W tej kwestii taką dostałem od Organizatorów odpowiedź.

Dziękujemy za wiadomość. W przypadku potwierdzeń płatności oraz wyciągów z konta
nie ma tam umieszczonej informacji o tym, że karta, którą była wykonana
płatność jest kartą Visa. Gdyby zgłosił Pan taką transakcję i Pana
Zgłoszenie zostało by wybrane przez Komisję Konkursową jako zwycięskie
to na etapie weryfikacji zostanie Pan poproszony dodatkowo o przesłanie
skanu karty z widocznym jej numerem, który jest tożsamy z numerem karty
widniejącym na potwierdzeniu. Oczywiście ze względów bezpieczeństwa i
ochrony danych osobowych skan karty powinien mieć zasłoniętą część cyfr
dokładnie tych samych, które są zasłonięte w potwierdzeniu.  Natomiast jeśli nie prosił Pan przy transakcji o potwierdzenie, ale ma Pan
zachowany paragon to proszę sprawdzić, czy nie widnieje na nim Pana
numer karty i informacja o tym, że jest to karta Visa. Zazwyczaj
paragony zawierają komplet informacji, które są potwierdzeniem
transakcji i będą akceptowane w przypadku weryfikacji Laureatów.  W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości pozostajemy do dyspozycji. Zespół Obsługi Visa Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6439115 Napisano: 08.12.2017 13:30:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
A mnie Pani przez telefon poinformowała, że niebawem polecę na kawę... do BRAZYLII emotka z Kauflanda emotka Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6438978 Napisano: 08.12.2017 10:47:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy wygrał ktoś w Moli biedronkowej rysunkiem dziecka, tzn, takim który był zrobiony przez dziecko ale zgłoszenie wysłane na dane rodzica jako opiekuna? Czy same "dorosłe" prace wygrywały?

Praca dziecka, samodzielna, bez pomocy dorosłych. Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6438684 Napisano: 07.12.2017 17:10:01 w Informują
VISA dzwoni z nagrodami dnia za 28.11emotka Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6437984 Napisano: 06.12.2017 17:02:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie KIEDY pojawi się lista laureatów z konkursu WAKACJE Z ORANGE? Chyba już grubooo po terminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6437939 Napisano: 06.12.2017 16:00:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mikołaj z konkursu MOLA w BIEDRONCE właśnie przysłał SMS, że wygrałem TELESKOP emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6437131 Napisano: 05.12.2017 10:37:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mikołaj właśnie zawitał i 1000 zł od Hoop Coli podarował emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6435897 Napisano: 01.12.2017 17:51:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak Tam Wasze nazwy KRAIN w konkursie T-mobile! ?? Pozostaje czekać na telefony z wygranymi, zapewne ktoś fajnie rozpocznie NOWY ROK emotka Pisaliście nazwy JEDNO wyrazowe czy Typowe hasło reklamowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6434725 Napisano: 29.11.2017 15:52:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Bony z Żabki z konkursu Graj z Lay’s przesłane na e-mail. Do realizacji potrzebny jest wydruk czy z tel jest możliwość  płatności w sklepie. Orientuje sie ktoś?

Kody trzeba wydrukować, bo jakiś ślad w kasie musi być, ale najpierw musisz odpisać na emaila z bonami, że je otrzymałaś wtedy je Pani Magda aktywuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6433619 Napisano: 27.11.2017 15:38:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A wiadomo już kto zgarnął główne w ŚNIADANIOWEJ? Na stronie tylko laureaci STÓWECZEK emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6433577 Napisano: 27.11.2017 13:52:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z WAKACJE z ORANGE nadal cisza? e-maile? doładowania? Lista na stronie powinna być... a tu cisza... Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6433498 Napisano: 27.11.2017 12:00:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
5000 zł już na koncie od Nescafe w Żabce emotka Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6433496 Napisano: 27.11.2017 11:59:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

defed napisał(a):

Mam problem z konkursem urodzinowym Allegro. Zrobiłam przed godziną zakupy za 100,90 + koszty wysyłki, płatność jest zrealizowana, ale zakup nie pojawia sie na stronie konkursowej. Mam tylko jedno konto, niefirmowe, wcześniej sie zarejstrowałam i już brałam udział w konkursie bez problemów, bo zakup pojawiał się w sekundę po dokonaniu płatności, a dziś zonk. Czy ktoś miał podobnie?  emotka  (napisałam do Allegro i czekam na odp.)

U mnie dzisiaj taka sama sytuacja  emotka  Zakup za 115 zł + koszt dostawy, płatność przez PayU, status "zakończona". Podejrzewam, że mają jakiś problem z księgowaniem płatności lub dodawaniem zakupów na stronę konkursową. Daj znać co odpiszą Ci z Allegro, chociaż mam nadzieję, że rozwiążą problem wcześniej  emotka

U mnie taka sama sytuacja. Zakupy, zrobione, opłacone, a formularza brak emotka - napisałem i czekam na odp Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

magisterek

#6432134 Napisano: 23.11.2017 12:15:29 w Informują
Żabka NESCAFE wysyła e-maile z prosbą o danych do przelewu w związku z wygraniem nagrody 1 stopnia emotka Mega radość emotka Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6432120 Napisano: 23.11.2017 12:07:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Z NESCAFE Żabki e-mail o nagrodzie 1 stopnia (5000 PLN) i prośba o dane do przelewu  emotka Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6430764 Napisano: 20.11.2017 19:58:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Wakacje z Orange już były e-maile do poinformowanych? Jakieś informacje odnośnie kto dostał doładowania?
I druga sprawa, NESCAFE w ŻABCE? Ktoś coś już wie, co wygrał? Czy nadal czekamy na rezerwę rezerwy emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

magisterek

#6428242 Napisano: 14.11.2017 13:13:34 w Czy informują/ informowali?
akaska napisał(a):

toka napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

FBdominika napisał(a):

Orange informowali już o wygranych doładowaniach?

raczej nie

nie
W poprzednich edycjach o ile mnie pamięć nie myli najpierw była lista na stronie,a potem doładowywali fony.

Coś się pozmienialo na stronie i jest info, że o nagrodach informują od 9 do 16.11. A jeszcze wczoraj było do 10.11. Może jakieś rezerwy?

A czy ktoś z poinformowanych z WAKACJE Z ORANGE dostał już e-maila z informacją o wygranej? Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6428195 Napisano: 14.11.2017 11:07:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

deva napisał(a):

superloser napisał(a):

deva napisał(a):

maryam napisał(a):

magisterek napisał(a):

KONKURS NESCAFE W ŻABCE!

Dane odesłałem od razu, nadal nie wiem co wygrałem, a zgodnie z REGULAMINEM kurier już dawno powinien przywieźć nawet BON do Empiku.

Nagroda zostanie wysłana laureatowi / laureatowi rezerwowemu w formie przesyłki poleconej na adres przez niego wskazany maksymalnie w ciągu 3
dni roboczych od otrzymania przez Organizatora dokumentów wskazanych w
ust. 2, pod warunkiem przejścia pozytywnej weryfikacji spełnienia przez
laureata i/lub laureata rezerwowego warunków formalnych.

Ktoś wie co wygrał w Żabce?

Czekamy, wczoraj rezerwa poszła emotka

zweryfikowane nagrody mogli by juz wysłać, zreszta zgodnie z regulaminem, ale...po co?

Bo może masz haslo jako 11 albo 12ste.
Jesli 2 osoby przed toba odpadaja ... to którą nagrode wolisz??? 

fajnie by było, pomarzyć zawsze można emotka

Niestety, oni nie praktykują "przesuwania na liście laureatów". Zarówno ja, jak i znajoma wygrałyśmy kiedyś u ZEG`a nagrody główne z rezerwy emotka  (w różnych konkursach) ...

Jeśli tak jest to uzbrajam sie w cierpliwość emotka obym tylko wskoczył w pierwszą dziesiątkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6428154 Napisano: 14.11.2017 10:37:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
KONKURS NESCAFE W ŻABCE!

Dane odesłałem od razu, nadal nie wiem co wygrałem, a zgodnie z REGULAMINEM kurier już dawno powinien przywieźć nawet BON do Empiku.

Nagroda zostanie wysłana laureatowi / laureatowi rezerwowemu w formie przesyłki poleconej na adres przez niego wskazany maksymalnie w ciągu 3
dni roboczych od otrzymania przez Organizatora dokumentów wskazanych w
ust. 2, pod warunkiem przejścia pozytywnej weryfikacji spełnienia przez
laureata i/lub laureata rezerwowego warunków formalnych.

Ktoś wie co wygrał w Żabce? Wyświetl w wątku >>
0 0