Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magisterek

magisterek

#6354568 Napisano: 10.05.2017 11:58:39 w Lay's
cb656 napisał(a):

Tak z ciekawości: czy komuś udało się wygrać hasłem, które NIE zawierało żadnego odniesienia do Pepsi czy Lays, a jedynie do samego futbolu i kibicowania? emotka emotka

Zapewne ktoś to potwierdzi, zawsze to w ostatnich dniach konkurencja mniejsza emotka
Ja do Fritolay sponsora piszę historię swą... niech tę Lidie ogarnie, bo to SPONSOR chyba powinien wiedzieć, za co i komu nagrody funduje, a my z jakimi hasłami przegrywamy. Tudzież musimy je wysłać dziesiąty raz na chomika, żeby mieć koszulke Kubusia Błaszczykowskiego-Błaszczyka. Byłoby jasne, czy trzeba zawrzeć dwa lokowania produktów czy jedno, czy bez produktów, czy bawić się grą słów, urzekać metaforami czy zlepiać byle jakie słowa i być na fali... czy też co konkurs zmieniac NAZWISKO bo mam wrażenie, ze NOWE jak grzyby po deszczu powstają szybko! emotka Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6354120 Napisano: 09.05.2017 15:34:28 w Kaufland konkursy
Kaufland SMS z 572... Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6354113 Napisano: 09.05.2017 15:31:38 w Lay's
Dlatego śmieszy mnie fakt, że wysyłając to samo hasło szósty raz ale na NOWE nazwisko, wygrywa ono jakimś cudem wszystko! Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

magisterek

#6354016 Napisano: 09.05.2017 13:57:49 w Lay's
Coś Wam napisze!

Chciałbym żeby Lay'sy wróciły do byłej agencji BBDO z Warszawy - tam nie wygrywały głównie NOWE NAZWISKA - wygrywały najlepsze hasła! Lidka coś kombinuje - a opcja sprzedaży kodów na allegro to już naprawdę śmiech... wiec się nie dziwie, że tych haseł nie czytają tylko na hurra wybierają. BBDO publikowała zwycięskie MAXYMY z Lays Max, także Marzenia Ziemniaka czy Smak wakacji z Lays - wszystkie teksty były publikowane przy laureatach, mozna było wygrać wiele razy,  tylko Lidka idzie w ilość i nowość NAZWISK nadal... i nie mówcie mi, że jest to konkurs na NAJLEPSZE HASŁA, bo gdyby taki był to te hasła byśmy poznali. Jedyne co możemy sobie poczytać to NAJLEPSZE NAZWISKA. Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6353463 Napisano: 08.05.2017 09:39:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

magisterek napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu POCIĄG DO NAGRÓD - czy ten voucher elektroniczny na tel, będzie samemu do zrealizowania, czy przyślą telefon? Pytam bo na stronie tej firmy Delcom 2000  realizującej vouchery nie ma w ofercie telefonów, a chciałbym móc wybrać sobie kolor iPhona emotka Może ktoś już kiedyś wygrał telefon w konkursie BlueMedia i wie jak to wygląda?

też wygrałam, ale nic nie wiem poza tym, że ,,nagroda wkrótce zostanie wysłana"

Nieśmiało w e-mailu zwrotnym zasugerowałem kolor czarny, mam nadzieje, że różowego mi nie przyślą... choć tu akurat wybrzydzać nie powinienem emotka Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6353458 Napisano: 08.05.2017 09:32:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie odnośnie konkursu POCIĄG DO NAGRÓD - czy ten voucher elektroniczny na tel, będzie samemu do zrealizowania, czy przyślą telefon? Pytam bo na stronie tej firmy Delcom 2000  realizującej vouchery nie ma w ofercie telefonów, a chciałbym móc wybrać sobie kolor iPhona emotka Może ktoś już kiedyś wygrał telefon w konkursie BlueMedia i wie jak to wygląda? Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6351922 Napisano: 01.05.2017 16:26:47 w Lay's
mattadore napisał(a):

ir napisał(a):

madlette napisał(a):

maryam napisał(a):

https://latozlays.lays.pl/ i nowy konk niebawem emotka   loteria tym razem emotka   https://latozlays...erii_Lays_summer.pdf

No nie, dlaczego loteria? emotka

Swoją drogą, jaka masa zgłoszeń musi być, skoro nagrody są wypasione, a wiadomo, że im więcej nagród, tym bardziej loteria musi się zwrócić w zakupach od klientów.

Ja tam o loterie u Lidzi nie martwie się emotka   

Teraz pytanie: jaki Lidka musi mieć algorytm, co by tylko NOWE nazwiska losował? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6350215 Napisano: 26.04.2017 11:45:33 w Lay's
TYDZIEŃ 6 TV też dali... Wyświetl w wątku >>
1 specjal 0

magisterek

#6348469 Napisano: 20.04.2017 20:33:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wycieczka do Berlina o wartości 6000zł z Biedronki - Dziękuję za pomoc forumowiczom, którzy oddali głos na SKAKUNA PAWIEGO  emotka oraz NAGRODA SPECJALNA JURY - ZESTAW FOTOGRAFICZNY O WARTOŚCI 5000zł emotka Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6347793 Napisano: 19.04.2017 13:13:00 w Biedronka
Czy wiadomo już coś na temat 5 nagród dodatkowych w konkursie Biedronkowych Kart Zwierzaków do 18.04 miało być wszystko wiadomo, a ranking do 20.04 Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6347204 Napisano: 17.04.2017 11:22:38 w Biedronka
kalka napisał(a):

magisterek napisał(a):

Ja mam nadzieje, że ranking opublikują dlatego w środę, że może dokonają weryfikacji, bo na mój rozum zdobyć np 1500 głosów jest nierealne, nie wierze w to! zresztą ja oddając głosy nawet z miejsca nie ruszyłem a Pazurki z 4 w 5 minut nagle na 2 miejsce! Śmieszne.

Każda porządna agencja robiąca informatyczne konkursy powinna być przygotowana na wychwytywanie hakerskich klików  emotka  Miejmy nadzieję, że ta też jest porządna emotka . Takie ilości głosów tuż przed końcem konkursu i to w Wielkanoc są wątpliwe - bo na siebie nie można klikać, a posiadacz karty może zagłosować  raz na cały konkurs 

I to posiadacze karty mieli wybrać najładniejsze karty, a umówmy się z pierwszej trójki to mi się tylko ta Puma bardzo podobała i to ze względu na opis - mega fajny! Pazurków nawet nie komentuje - aż się boję na czym w kolejnym takim konkursie ludzie sobie namalują liska emotka a członki mamy różne, nie tylko palce emotka Wyświetl w wątku >>
2 mgrzel, kalka 0

magisterek

#6347193 Napisano: 17.04.2017 10:58:46 w Biedronka
Ja mam nadzieje, że ranking opublikują dlatego w środę, że może dokonają weryfikacji, bo na mój rozum zdobyć np 1500 głosów jest nierealne, nie wierze w to! zresztą ja oddając głosy nawet z miejsca nie ruszyłem a Pazurki z 4 w 5 minut nagle na 2 miejsce! Śmieszne. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

magisterek

#6347192 Napisano: 17.04.2017 10:57:06 w Biedronka
kalka napisał(a):

Kto widział ranking w "dzikiej przygodzie" 2 minuty przed północą?  emotka   
Pytam, bo weszłam, by zobaczyć jak się zakończyła walka pazurków (tych z nibyliskiem, choć w mej ocenie już bardziej przypominało to coś lwa niż lisa emotka  ) z sumikiem minutę przed północą, ale już zamknęli ranking.

Pierwsze bylo to żbikowe coś wyrysowane, drugie pazury a 3cia puma. potem sumik i my obok siebie emotka Żuczek 2 miejsca dalej. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

magisterek

#6346173 Napisano: 13.04.2017 17:48:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś się orientuje lub ma info ile ludzie średnio dziennie są w stnaie oddać głosów na daną karte? Gdzie można szukać pomocy w prosbach o głos - pomocnych zapraszam na priv Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6345266 Napisano: 11.04.2017 22:29:13 w Biedronka
Kalka i mgrzel ode mnie dostaniecie +6 na dniach! Nie poddajemy sie znajomi moi zaglosuja! Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

magisterek

#6345149 Napisano: 11.04.2017 18:51:50 w PLAGIATY
cleo25 napisał(a):

Garnier w Biedronce - lista laureatów, pozycja 50, wygrana : blender  - "Jak wskazuje bezlitosna diagnoza, mojej cerze potrzebna wiosenna metamorfoza. ..."
Nivea "Łazienka marzeń" - główna wygrana - "Jak wskazuje bezlitosna diagnoza, mej łazience potrzebna jest metamorfoza ..."

ręce opadają emotka Wyświetl w wątku >>

magisterek

#6344969 Napisano: 11.04.2017 15:11:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

Proszę o opinię:
W loterii https://www.e-kon...dy.html#.WOzVK2ekLIU w przypadku wygranej należy odesłać wszystkie zgłoszone paragony oraz wypełnic oświadczenie ( w załaczniku).
Czy to bezpieczne podawanie peselu, rodzaju i nr dowodu osobistego... ?

Do spraw podatkowych wystarczy TYLKO PESEL, lub NIP i ADRES URZĘDU SKARBOWEGO - podawanie imienia ojca i wszystkich danych z dowodu - nie radzę! Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

magisterek

#6344950 Napisano: 11.04.2017 14:37:37 w Biedronka
monisss napisał(a):

mogę też oddawac głosy jak nie mam karty?

Tylko ci co maja karte emotka - w sumie ok, bo nie bedzie kombinatorstwa i nabijania głosów botami! Chcoiaż już nic mnie nie zdziwi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6344863 Napisano: 11.04.2017 12:50:57 w Biedronka
Witam!
Czytam o tych ukradzionych fotach z internetu, zrobionych sarenkach na snapchacie i dzieciach!!!
Dlatego głupio byłoby przegrać z plagiatem czy ukradzioną fotą z wikipedii

Siostra Skakuna dwa wieczory malowała i nie chciałbym żeby przegrała z kimś kto poszedł na łatwiznę.

Chętnych i pomocni może wesprą swym głosem mojej siostry prace: https://dzikaprzy...osowanie/karta/12255 Wyświetl w wątku >>
3 mgrzel, kalka, mia 0

magisterek

#6344720 Napisano: 11.04.2017 08:51:35 w PODZIĘKOWANIA
emilp1, defed

Dziękuję za bezinteresowną pomoc i oddanie głosu na kartę SUPERZWIERZAKA w konkursie Biedronki. Dobro wraca! Zwłaszcza w konkursach! Trzymam kciuki! Wyświetl w wątku >>
1 MEG13 0