Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magisterek

magisterek

#6005484 Napisano: 15.04.2015 18:34:38 w Visa Konkursy
słodka_kotka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

słodka_kotka napisał(a):Czy ktoś jeszcze czeka na kartę z etapu 6.03-12.03 ?  Zaczynam się stresować, bo nadal jej nie otrzymałam emotka

ja z tego etapu dostałam już dzisiaj PIN-y..

No to muszę tam napisać. Dzięki 

Ja z 4.03 ani karty ani PINu nie dostałem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6004254 Napisano: 13.04.2015 13:34:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bransoletka CIN&CIN - idealna na prezent i bardzo ładnie zapakowana - edycja limitowana z GONDOLIEREM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6002652 Napisano: 09.04.2015 18:24:43 w Informują
dziś z 31.03 dzwonił cincin Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6002106 Napisano: 08.04.2015 18:26:13 w Visa Konkursy
elbowndg napisał(a):

Słuchajcie mam problem. Wygralam karte ale za przelew internetowy. Wyslalam skan potwierdzenia jednak chca ode mnie skanu z terminala. Wiem ze ktos tu mial podobna sytuacje. Co zrobic ?

Uprzejmie informujemy, iż w przypadku wygranej, w sytuacji braku możliwości
otrzymania dokumentu potwierdzającego z banku, może Pan przesłać skan
karty Visa, na którym widoczne będzie imię i nazwisko użytkownika karty,
nazwa banku oraz 4 ostatnie cyfry numeru karty (te same, które są
widoczne na potwierdzenie transakcji wysłanych z dokumentami
weryfikacyjnymi). Inne informacje należy zasłonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6002036 Napisano: 08.04.2015 16:45:01 w Visa Konkursy
dotusia napisał(a):

ladyinred napisał(a):dziwi mnie dlaczego majac kilka/kilkadziesiąt  podobnych zgloszen wybierają najbardziej rozmemłane jedzanie, nieostre zdjęcia, niestaranne.
Cos podobnego lepszej jakosci nie przechodzi.

Albo wciąż ta sama tematyka, a jak w galerii pojawi sie cos oryginalnego o ile się pojawi (w sensie tego nie bylo) to nie wygrywaemotka

ja miałam tort tęczowy, ciasteczka, babeczki i co tam jeszcze z jedzeniem można i niestety... wolą zdjęcia robione suszarką...

zostały mi tylko ciasteczka, chętnych zapraszam... będziemy świętować porażkę 

Może na tygodniową wskoczy... apetyczne bardzo! Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#6002019 Napisano: 08.04.2015 16:31:31 w Visa Konkursy
A ja zmądrzałem i jak większość "oryginalne" zdjęcie z samolotu wrzuciłem i uwaga: komisję konkursową zachwyciłem! - 200zł wygrałem bo ktoś tam kocha loty i ja bezczelnie ten fakt wykorzystałem. Dzieki VISA za moją pierwszą wygraną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#5999622 Napisano: 01.04.2015 18:27:19 w Visa Konkursy
Żeby wygrać 200 złotych trzeba do zdjęć mieć poloty! Po pierwsze: fotografować chmury z samolotu, a po drugie z kordonków, gałęzi, owoców, warzyw, kapsli, butów, drutów, kwiatków, do orzechów dziadków, układać napis VISA najlepiej o poranku - i wygraną masz jak w banku! Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#5997577 Napisano: 27.03.2015 12:50:45 w Visa Konkursy
magalan83 napisał(a):

Teraz pojawiają się napisy VISA trzeba coś chyba upiec emotka

MURALE dziś na topie emotka technika dowolna! Jedni stopami napisy odciskają inni mąką mączą i pewno 200 złotówek wymączą emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#5997294 Napisano: 26.03.2015 17:57:13 w Visa Konkursy
mia napisał(a):

Grill odbyty, to i kupa radości z tego była.emotka

Na 4 zgłoszenia dzisiaj dziady mi żadnego do galerii nie wrzucili, a jakieś totalne *****  z butami wrzucają. Foch na Visę dziś, aczkolwiek kartą w sklepie płaciłam.emotka

GRILL ODBYTY urządziłem i lekarstwo na hemoroidy zakupiłem, bo się od oglądania gelerii bólu 4 liter nabawiłem! I niech Visa się nie dziwi, że ŻYĆ MI SIĘ NIE WIDZI! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#5997269 Napisano: 26.03.2015 17:10:15 w Visa Konkursy
fryteczka napisał(a):

magisterek napisał(a):

Ten kreatywny opis ewidentnie mi się "NIE WIDZI" ta ŻYĆ emotka http://konkurs.vi...ria/zgloszenie/48025 emotka

Nadal w głowie mi siedzi grill odbyty.. emotka

Trzeba mieć do tego konkursu stosunek ewidentnie analny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#5997264 Napisano: 26.03.2015 17:04:14 w Visa Konkursy
0 0

magisterek

#5997227 Napisano: 26.03.2015 15:07:29 w Visa Konkursy
nesteaa napisał(a):

magisterek napisał(a):

KOCHANI PODPOWIEDŹ!!! DZISIAJ BUTY LĄDUJĄ W GALERII - szpileczki, chodaczki, trampeczki - sandałków brakuje emotka

ja mam nowe sandałyemotka

NESTEAA ubieraj sandały, białe skarpety i do roboty... czeka na Ciebie 200 polskich złotych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#5997223 Napisano: 26.03.2015 15:05:03 w Visa Konkursy
KOCHANI PODPOWIEDŹ!!! DZISIAJ BUTY LĄDUJĄ W GALERII - szpileczki, chodaczki, trampeczki - sandałków brakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#5996670 Napisano: 25.03.2015 16:57:47 w Visa Konkursy
KOMORA MASZYNY LOSUJĄCEJ VISA ZWOLNIONA... PIŁECZKI PEREŁECZKI WYPADAJĄ! ZAĆMIENIE WYBITNE - JĘZYKOWO, STYLISTYCZNIE I INTERPUNKCYJNIE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#5996268 Napisano: 24.03.2015 19:05:53 w Visa Konkursy
ODNOŚNIE WYCIĄGÓW NA KTÓRYCH NIE MA NAPISANE ŻE TO VISA I BRAKU POTWIERDZEŃ Z BANKU OTRZYMAŁEM TAKĄ INFORMACJE
MOŻE SIĘ PRZYDA:

Szanowny Panie,
Uprzejmie informujemy, iż w przypadku wygranej, w sytuacji braku możliwości
otrzymania dokumentu potwierdzającego z banku, może Pan przesłać skan
karty Visa, na którym widoczne będzie imię i nazwisko użytkownika karty,
nazwa banku oraz 4 ostatnie cyfry numeru karty (te same, które są
widoczne na potwierdzenie transakcji wysłanych z dokumentami
weryfikacyjnymi). Inne informacje należy zasłonić.

Z poważaniem,
Zespół Obsługi Konkursu Visa
Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#5996231 Napisano: 24.03.2015 17:41:34 w Visa Konkursy
ondine napisał(a):

magisterek napisał(a):

nique napisał(a):czy komuś zaakceptowali już wydruk transakcji z konta z potwierdzeniem banku, że to Visa?

Nie akceptują! Pytałem, musi być dokument potwierdzający z banku a np Inteligo taki wydaje do 30 dni i płaci się 15zł i nie ma pewności, że będzie tam widniał napis że to płatność VISA! Moje 2 transakcje poszły się.... nooo

Jeśli chodzi o PKO BP i wystawią takie potwierdzenie to weryfikacja przebiega pomyślnie!

askaniu, wydrukowałeś potwierdzenie, poszedłeś do oddziału i Ci wystawili potwierdzenie czy w jakiś inny sposób to przebiegło?
A jeśli chodzi o PKO BPi ich wyciągi "szczegółowe" do 30 dni to są darmowe, ale na tych wyciągach też nie ma info, że to VISA.

Ja mam konto w INTELIGO i Banko PKO BP do którego inteligo należy takich potwierdzeń nie wystawia dla mojej karty! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#5996213 Napisano: 24.03.2015 17:21:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
psika napisał(a):

Kto ma zapisany regulamin Kauflandu, ale jak zaczynał sie konkurs, bo w tej chwili juz go zmienili i grają głupa?

MAM PIERWOTNY REGULAMIN KAUFLANDA JEŚLI KTOŚ CHCE emotka - UDZIAŁU NIE BRAŁEM BO OD RAZU CZUŁEM, ŻE NIE WARTO DZIECKU ZAWRACAĆ GŁOWY BO WYGRAJĄ ROBÓTKI RĘCZNE W 3D Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#5996179 Napisano: 24.03.2015 15:58:56 w Visa Konkursy
Wrzucacie tego samego dnia zgłoszenie co data zrobienia zakupu? Czy w późniejszych dniach? Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#5993096 Napisano: 17.03.2015 12:22:17 w Visa Konkursy
1234567898765432 napisał(a):

troche nudze wiem,ale pytanie do osob ktore wygraly na jakiej zasadzie weryfikuja? jak udowodnic ze paragon nalezy do mnie? i czy np a sie zarejstr nie swoj paragon? tzn (kolezanka pracuje w sklepie i ma tego mase stad pytanie

Koleżanka ma tego masę i na pewno wie, którą kartę wydał jaki bank! Konkursowiczu przeczytaj regulamin, pola, które trzeba wypełniać a może unikniesz zadawania głupich pytań. TAK jak sie odsyła skan weryfikują na jego podstawie właściciela karty. Pytałem o to nawet 2 razy. Wyświetl w wątku >>
0 0

magisterek

#5991698 Napisano: 13.03.2015 18:50:00 w Visa Konkursy
ondine napisał(a):

Tytuł konkursu: Spróbuj czegoś nowego z Visa, pytanie konkursowe: Kiedy i czego spróbowałeś po raz pierwszy?
W natłoku zgłoszeń typu co zrobiłem/co kupiłem/zobaczyłem niekoniecznie po raz pierwszy giną te, które są faktyczną odpowiedzią na pytanie konkursowe... Ja np. bym chciała zobaczyć w galerii wreszcie zdjęcia, które faktycznie odpowiadają na pytanie konkursowe, ale rozumiem, to wina organizatorów, bo jakie zdjęcia nagradzają, takie ludzie wysyłają. I dlatego też chciałabym wśród zwycięzców zobaczyć coś oryginalnego, a nie setki brudnych dzieci, potraw czy wycieczek. Serio już nic innego się nie robi w tym kraju poza gotowaniem, podróżowaniem, wychowywaniem dzieci i sporadycznie czymś bardziej kreatywnym? Nawet jeśli tak to tak jak pisałam, jak ktoś wyśle coś bardziej kreatywnego to zginie w tłumie "im więcej, tym lepiej"...

Może to gotowanie, dzieci umorusanie to był właśnie ich PIERWSZY RAZ! Po co robić z igły widły. Wysyłaj foty, filmy jak gotujesz, podróżujesz a może wygrasz 200zł, 1000zł a nawet samochód - czego Ci życzę!

PS Gdyby nie były zgodne z konkursem nie przeszłyby moderacji i zostałyby odrzucone - o tym fakcie też informują! Wyświetl w wątku >>
0 0