Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6648984 Napisano: 16.10.2019 10:40:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joanna napisał(a):

Mysia napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

Czy wszyscy co wygrali vouchery na Trampki w Garage  w I etapie mają takie krótkie terminy realizacji 31.10.2019?
Ciekawe czy do końca października wyślą za inne etapy bo chciałabym przy jednej trasie odebrać wszystkie wygrane emotka

Czy w regulaminie nie było info o voucherach ważnych 2 MIESIĄCE? emotka

tak-ważność vouchera to dwa miesiące

No to super bo ja chcę sobie coś na trampeczkach zrobić i jak się okaże że mam niecałe 2 tyg na zrealizowanie to super... emotka Najpierw chciałam się dowiedzieć jak to wygląda, wypytać jak to zrealizować ale dopiero jak voucher dostanę... teraz za mało czasu, extra! Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6648979 Napisano: 16.10.2019 10:32:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama-l-k-m napisał(a):

Czy wszyscy co wygrali vouchery na Trampki w Garage  w I etapie mają takie krótkie terminy realizacji 31.10.2019?
Ciekawe czy do końca października wyślą za inne etapy bo chciałabym przy jednej trasie odebrać wszystkie wygrane emotka

Czy w regulaminie nie było info o voucherach ważnych 2 MIESIĄCE? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6648851 Napisano: 15.10.2019 19:49:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
koc (a z tego co ktoś wrzucał to raczej super cieniutki kocyk emotka ) Belriso  Wyświetl w wątku >>

mysia

#6648585 Napisano: 14.10.2019 19:46:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

magie1982 napisał(a):

androm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Jaki kolor ma kindle z tic taca, bo nie chce otwierać. Dobrze myśle, że biały?

Mój był biały 

a to model wifi? bez reklam?

Tez się zastanawiam, bo kompletnie się na tym nie znam. A ktoś mnie tez dopytywał.

pioge7 nie wiesz?

Nie wiem czy czasem po numerze nie da się sprawdzić tego w necie, sprzedawałam kiedyś i miałam zapytania ale już nie pamiętam czy mi się to udało sprawdzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6648406 Napisano: 14.10.2019 11:12:33 w moje dzisiejsze wygrane :)

mysia

#6647399 Napisano: 10.10.2019 10:22:22 w moje dzisiejsze wygrane :)

mysia

#6643979 Napisano: 29.09.2019 19:17:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Paragon tic-tac opisany jako cukierkiemotka wygrał ktoś słabo opisanym? Oni to weryfikują po wylosowaniu czy przed? Nie wiem czy warto zgłaszać, a może przejdzie foto opakowania +paragon? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6643115 Napisano: 25.09.2019 18:12:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Milkowa krowa dla sąsiadki, ale się cieszyła! emotka   Wyświetl w wątku >>

mysia

#6641199 Napisano: 18.09.2019 19:38:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tic-tac mnie olał, za to bon do Kauflanda na 50zł wpadł i też fajnie emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6640907 Napisano: 18.09.2019 08:48:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

konkurs o.b. na instagramie, bony new balance - wykorzystałam je w ostatniej chwili, ale buty które przyszły.. hmm rozmiar to jakiś kosmos, w sumie model na żywo też mi się nie podoba i moje pytanie: czy ktoś zwracał je i dostał zwrot pieniędzy na konto zamiast bonu? czy może w ogóle nie da się tego zwrócić i bon przepada?

Myślę, że problemu nie będzie w końcu masz prawo zwrotu jak coś kupujesz przez internet, podejrzewam że dostaniesz to w formie bonu i raczej nie ma innej opcji. Co do obsługi tego sklepu i problemów to szkoda gadać, ja zamówiłam buty i okazało się, że jednak nie mają tych butów emotka oficjalny sklep niby, a informacja o tym przyszła po kilku dniach. Jak już wybraliśmy inne buty to zamiast rozliczyć , to do zapłaty za pobraniem wpisali całą kwotę i znowu problem... Trzymam kciuki zeby wszystko poszło sprawnie emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6640787 Napisano: 17.09.2019 19:50:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonaxx5 napisał(a):

bruce napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

bruce napisał(a):

Nutella jeszcze coś będzie z wyników dziennych, na razie przerwa tylko, czy już koniec, bo się pogubiłam?  emotka emotka  Tych dni było więcej chyba niż zamieszczonych dotąd wyników??? emotka

Okazało się iż 2 ostatnie dni czyli sobota i niedziela nie były już dniami konkursowymi...Nie wiem więc dlaczego w regulaminie było iż konkurs trwa do  niedzieli czy nawet poniedziałku. Nie wiem jakoś tak. Ci którzy wysłali zgłoszenie w sobotę i niedzielę już nie byli nagradzani

No to ładnie.  emotka

ale kicha 

Sobota i niedziela były dniami konkursowymi, bo ja wysyłałam zgłoszenie TYLKO w ten ostatni weekend i wygrałam Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6640183 Napisano: 16.09.2019 12:49:12 w moje dzisiejsze wygrane :)

mysia

#6639433 Napisano: 13.09.2019 11:29:56 w Czy informują/ informowali?
LECH C4? Chwalił się ktoś piwkami? Bo już wszystkie etapy powinny być poinformowane, a główna do jutra chyba.
Nie widziałam wpisów,chyba że mi umknęło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6639381 Napisano: 13.09.2019 09:43:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj w końcu udało się zdobyć krowę dla sąsiadki, teraz w Milce zagram tylko jak dostanę paragon emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6639285 Napisano: 12.09.2019 20:09:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam 2 paragony z Farmio ale jakimiś skrótami opisane, czy w razie wygranej robią problemy? Bo nie wiem czy chce mi się jechać po pieczątki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6638516 Napisano: 11.09.2019 07:55:53 w Czy informują/ informowali?
delfinka101 napisał(a):

Z tego co liczę wygrało już 300 osób, więc już nie powinno być osób które wygrają ale..poniedziałek, wtorek itd az do 9 września który w/g regulaminu powinien też być brany pod uwagę miały byc finały. Zobaczymy jak to będzie

Grałam 7.09 albo 8.09 nie pamiętam, dziś rano mail o wygranej, więc już pewnie wszyscy poinformowani.
edit. 15 finał dnia Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6637875 Napisano: 09.09.2019 12:03:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jakby ktoś chciał oddać krowę z Milki (wiem, że nie każdy odsyła) to chętnie jedną przyjmę. Obiecałam sąsiadce że spróbuję jej wygrać, ale póki co nic z tego nie wyszło... emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

mysia

#6637779 Napisano: 09.09.2019 09:58:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

rengifo napisał(a):

Hej, czy po wypełnieniu formularza zwycięzcy w Seth and Riley's Garage przychodziła wam jakaś zwrotka od Smolara czy tylko potwierdzenie na stronie ? 

tylko na stronie

No właśnie szkoda, że tylko info na stronie. Potwierdzenia na mailu brak, niech tak coś się nie zapisze i będzie, że nagroda przepadła bo formularz nie został wypełniony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6637494 Napisano: 07.09.2019 21:22:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wea86 napisał(a):

Mysia napisał(a):

2.9 Zadanie konkursowe – polega na wykonaniu autorskiego zdjęcia na następujący temat: „Pokaż na zdjęciu jak wyciskasz więcej z lata z Seth & Riley’s Garage.
Nawet gdyby nie było dopisku, że temat tyczy się piwa to i tak chyba jest to jasne...
Nie ogarniam jak oni takie zdjęcia zatwierdzają  emotka tu logo innej firmy, tam dzieci, więcej niż jedna osoba na zdjęciu...  

A u mnie było zgodne z regulaminem i nie zatwierdzili:(

Spróbuj jeszcze raz, tam można wrzucać ile się chce emotka Wyświetl w wątku >>
1 wea86 0

mysia

#6637483 Napisano: 07.09.2019 19:42:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cala-w-trawie napisał(a):

jokan napisał(a):

superloser napisał(a):

U Smolara ktoś chyba TANKUJE Seth&Riley's Garage 

https://konkurswy...loads/1567682632.jpg

https://konkurswy...loads/1567636361.jpg

Dzieci w galerii alkoholowej emotka  ze rodzice pija i wysyłają wizerunki niepełnoletnich to jedno ale by to Carlsberg Polska S.A. to rozpowszechniał  emotka  w celach reklamowych  emotka  

masz racje, z tym, ze pierwsze zdjecie zostalo zrobione z premedytacja - specjalnie na konkurs (co tez nic nie znaczy, ale w tym przypadku gorzej, ze sie wysluguja dzieciakiem), a drugie to zupelnie przypadkowe zdjecie z wakacji....

No niby macie rację w tym, co mówicie, dzieci nie powinny promować produktów alkoholowych.

Ale.. emotka  ten konkurs to miało być zdjęcie na temat "pokaz jak wyciskasz więcej z lata", a nie "pokaż jak wyciskasz więcej z lata z naszym piwem". Teoretycznie zadanie konkursowe nie ma nic wspólnego z alkoholem emotka  

2.9 Zadanie konkursowe – polega na wykonaniu autorskiego zdjęcia na następujący temat: „Pokaż na zdjęciu jak wyciskasz więcej z lata z Seth & Riley’s Garage.
Nawet gdyby nie było dopisku, że temat tyczy się piwa to i tak chyba jest to jasne...
Nie ogarniam jak oni takie zdjęcia zatwierdzają  emotka tu logo innej firmy, tam dzieci, więcej niż jedna osoba na zdjęciu...   Wyświetl w wątku >>