Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6300660 Napisano: 15.12.2016 12:01:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
justkra napisał(a):

zestaw Lubella C4

U mnie tez zestawik, zawsze coś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6300440 Napisano: 14.12.2016 20:42:07 w Wkurza mnie...
kachakacha napisał(a):

efka napisał(a):

Mnie wkurza służba zdrowia! Od ok 10lat jestem stałe zatrudniona, uczciwie płacę podatki i wszelkie składki, a teraz kiedy jestem w ciąży te składki mogę sobie wsadzić w nos, bo większość lekarzy w moim mieście przyjmuje prywatnie. O specjalistach takich jak endokrynolog mogę w ogóle zapomnieć. Więc bulę za prywatne wizyty, za badania, może niech jeszcze szpital sprywatyzują, żebym za poród mogła sobie zapłacić, przecież nie mam lepszych wydatków, przecież dziecko, które niedługo przyjdzie na świat nic nie kosztuje  emotka

Niektórzy robią tak, że chodzą do dwóch lekarzy - do jednego prywatnie, a do drugiego na NFZ. Do tego na NFZ głównie po to, żeby dostawać skierowania na badania. Jeżeli nie masz takiej możliwości, to może warto raz na jakiś czas chodzić do rodzinnego - skierowania na podstawowe badania, typu mocz, morfologia, TSH, HIV czy grupa krwi może Ci wystawić.

Ja tak korzystałam z badań ale np: HIV, grupa krwi musiałam płacić, wyszło mi dodatkowo ok. 150zł emotka a z wizytą na NFZ u mnie nie ma problemu mogę chodzić, ale wybrałam polecanego lekarza i chodzę prywatnie. Natomiast wkurza mnie, że większość pilnych badań człowiek często jest zmuszony zrobić prywatnie, tak samo jak miałam problem z kolanem, zapisałam się na wizytę - termin za miesiąc, musiałam iść prywatnie.. Niestety tak to w większości  przypadków wygląda i to jest przykre, a przecież dla każdego z nas, zdrowie jest na pierwszym miejscu..emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6299849 Napisano: 13.12.2016 16:51:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Heineken też, ale kurier nie dowiózł w całości, jedno piwko nie przetrwało.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6297833 Napisano: 08.12.2016 12:46:59 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia21 napisał(a):

Padłam i powstać nie mogę... emotka  
Szara codzienność każdego OLX-owicza, ot co emotka
http://mistrzowie.org/680971/Negocjacje

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6297815 Napisano: 08.12.2016 12:29:32 w Informują
Mail z Heinekena Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6297514 Napisano: 07.12.2016 19:49:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
giulietta napisał(a):

kosmetyki Nivea  emotka

u mnie w końcu też emotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

mysia

#6296657 Napisano: 06.12.2016 11:20:59 w Konkursowiczki w ciąży
mczarna napisał(a):

siasiolka napisał(a):

coś Ty joan! Teraz Mysia będzie miała prawo robienia zakupów bez stania w kolejkach więc wiesz emotka  
Gratulacje Mysia.. niech fasolka rośnie zdrowo  

Ciąża i tuż po porodzie to najlepszy czas na konkursy,sama w tym czasie zaczynałam:p Wtedy głowa nie myśli o pracy, inne motywacje:-) Mysia-gratulacje i powodzenia!

póki co głowa i myśli w pracy emotka  dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6296484 Napisano: 05.12.2016 22:52:03 w Konkursowiczki w ciąży
joan emotka teraz będę mogła brać udział w konkursach dla matek emotka dopiero się rozkręcę emotka a jak mi będzie ciężko iść to Cię wyciągnę na zakupy emotka
siasiolka dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6296475 Napisano: 05.12.2016 22:29:14 w Konkursowiczki w ciąży
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

emotka ..

Czyżby ten tego tamtego? emotka

hehe dokładnie ten tego tamtego.. chciałam tak nieśmiało zaznaczyć, że na następnym zlocie pojawię się z trochę większym brzuchem emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6296444 Napisano: 05.12.2016 21:32:58 w Konkursowiczki w ciąży

mysia

#6296440 Napisano: 05.12.2016 21:27:35 w PLAGIATY
mountain napisał(a):

defed napisał(a):

mountain napisał(a):

kurcze doszukałam się plagiatu w konkursie IKEA " Zabawa to poważna sprawa " Tam jest rysunek mojego synka emotka  nie wiem gdzie mam to zgłosić emotka  Podpisany że wykonała go dziewczynka lat 5 a to synka rysunek emotka

emotka  zgłaszaj gdzie się da: do organizatora i do zleceniodawcy (sponsora), nie brałam udziału, ale się wkurzyłam - ukraść rysunek dziecku...  emotka

dokładnie do czego ludzie się posuwają żeby wygrać brak słów emotka . Już wysłałam maila do organizatora emotka

emotka dawaj znać co zdziałałaś, co za chamstwo! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6295415 Napisano: 03.12.2016 13:17:45 w PLAGIATY
kalka napisał(a):

vickichelm napisał(a):
1....Chyba , zle mnie zrozumiałaś. 
2...pytania konkursowe są tak oklepane , że dwie osoby mogą do jednego konkursu stworzyć podobną odpowiedź a WY i tak będziecie się doszukiwać plagiatu!

1. Mam taką nadzieję  emotka  
2. Ludzie znajdują swoje teksty, piszą, że ktoś im je ukradł, a Ty kota ogonem odwracasz  emotka  To jest dziwne tłumaczenie emotka
Mam świadomość (a nawet pewność), że przynajmniej cześć ludzi kradnących cudze prace  jest na naszym forum i choć czasami oliwa na wierz wypływa, to i tak siedzą oni cicho, albo piszą dwuznaczne teksty    emotka  (więc nie dziwią mnie tego typu stanowiska i próby bagatelizowania oburzenia osób okradzionych, a wręcz wyśmiewanie ich) 
Pamiętam jedną sytuację na forum, gdy dziewczyna ukradła pracę koleżanki, wygrała nią nagrodę (chyba 10 tys na wycieczkę), ale sprawa się wydała, a dziewczyna publicznie się przyznała i przeprosiła- chylę przed nią czoła za to! Ale w większości przypadków plagiatorzy siedzą cicho, albo piszą prześmiewcze posty bagatelizując wagę kradzieży w stylu: łojej, łogarnijcie się, to w końcu nic takiego, albo:  kradzieże 2 na 1000, a wy teorie spiskowe węszycie, albo: robicie aferę, a sami pewnie kradniecie itd, itp....i oczywiście oficjalnie są przeciwni  plagiatowaniu  emotka   Śmieją się innym prosto w  oczy i dalej czynią swój proceder, a nikt, komu przeszkadza i wkurza plagiatowa nie będzie go bagatelizował, kradzież jest kradzieżą, niezależnie kto kradnie, albo czy jest ona drobna, czy duża. emotka

Dokładnie,  dla mnie osoby które w ten sposób piszą, mają coś na sumieniu emotka cieszę się że ludzie zapisują wyniki, bo dzięki temu ktoś zareaguje, gdyby ktoś tu wrzucił coś "mojego" zaraz bym zareagowała i pisała do organizatora. Strasznie mnie wkurzają te plagiaty i wyobrażam sobie jak się czujecie, widząc swoje zgłoszenia za które ktoś zgarnął np. 500zł emotka no nic mam nadzieję że większość tych ludzi tego pożałuje, karma wraca! Wyświetl w wątku >>

mysia

#6294595 Napisano: 01.12.2016 21:30:07 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratulacje wygranych autek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6294540 Napisano: 01.12.2016 20:18:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
ojej emotka pocieszyłam się tymi odpowiedziami, moje były bez błędów (no cóż mój błąd emotka ) ale naprawdę już mi lepiej, myślałam że po prostu coś nie tak z moją kreatywnością, ale jednak nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6293745 Napisano: 30.11.2016 21:18:45 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

wkurzyło mnie elseve, wkurza wszystko emotka
Niby po burzy wychodzi słońce, ale moja burza trwa już bardzooooo długo emotka

emotka mam podobnie, poczekajmy jeszcze chwilkę emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6293295 Napisano: 30.11.2016 14:12:01 w Kaufland konkursy
mi jakoś mniej żal bo posłałam może dwa/trzy zgłoszenia emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6292802 Napisano: 29.11.2016 19:57:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

może jutro wyślą jeszcze smsy z kosmetykami,jak myślicie?

oby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6292790 Napisano: 29.11.2016 19:43:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
fartuszek winiary, krem soraya super-pharm, wczoraj bony kaufland emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6292418 Napisano: 29.11.2016 12:51:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

Mysia napisał(a):

wygrał ktoś na te same dane z Heinekena? Nie widziałam w regulaminie nic na temat ilości wygranych, ale nie wiem czy jest sens się starać emotka z góry dzięki za info!

tak, nagradzają te same dane emotka

dzięki idę walczyć o piwo dla tatusia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6292397 Napisano: 29.11.2016 12:29:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wygrał ktoś na te same dane z Heinekena? Nie widziałam w regulaminie nic na temat ilości wygranych, ale nie wiem czy jest sens się starać emotka z góry dzięki za info! Wyświetl w wątku >>
0 0