Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6198668 Napisano: 18.05.2016 10:00:44 w Zdjęcia naszych wygranych
judytkak napisał(a):

buncia88 napisał(a):

134 zł wg.LINDOR

Ale obciach...Też czekam, albo już nie czekam...

Wow.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6198136 Napisano: 17.05.2016 13:19:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

sam napisał(a):

Czy tylko ja mam wrażenie, że Avanti oceniając odpowiedzi w Laysach pomija "oklepane" nazwiska, które np. często wygrywały w konkursie Biedronki, w którym dziennie było 500 nagród po 50 zł (Moc Nagród - Cheetos i Lays)?

nie tylko Ty emotka
nie mają prawa mieć takiej bazy, ale daję rękę, że ją mają emotka
Avanti wyklucza moim zdaniem większość osób, które wcześniej u nich wygrywały!

Hmm mnie wykluczają mimo, że nie wygrywałam emotka tyle już pomysłów poszło i nic.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6197932 Napisano: 17.05.2016 11:43:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
rowerek z Belvity hurra emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6197908 Napisano: 17.05.2016 11:28:03 w Gratulacje! Dla wygranych!
  lolka182 ale super emotka wykrakaliśmy hihi emotka bardzo się cieszę, że Ci się udało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6197645 Napisano: 16.05.2016 19:21:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

Mysia napisał(a):

Opakowania po Laysach możemy wyrzucać? Wydaje mi się, że ktoś pisał że tak, będę wdzięczna za potwierdzenie emotka

Tak, po zgłoszeniu kodu można wyrzucić emotka

dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6197641 Napisano: 16.05.2016 19:18:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Opakowania po Laysach możemy wyrzucać? Wydaje mi się, że ktoś pisał że tak, będę wdzięczna za potwierdzenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6197381 Napisano: 16.05.2016 13:42:21 w Wkurza mnie...
już mnie nie wkurzają, a raczej bawią wyniki z Garniera, następnym razem użyję magicznego rymu CIAŁO-MAŁO i wygram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6197368 Napisano: 16.05.2016 13:27:06 w Gratulacje! Dla wygranych!

mysia

#6196545 Napisano: 13.05.2016 18:40:37 w Dziś cieszę się z.....
konkursowo ostatnio idzie całkiem ładnie, zmotywowałam się do konkursów foto i od jakiegoś czasu na dobre mi to wychodzi, a mój ukochany aparat już się nie kurzyemotka poza tym weekend bardzo miło się zapowiada, nawet mimo tej pogody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6196197 Napisano: 13.05.2016 12:36:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

malutka456 napisał(a):

joan napisał(a):

malutka456 napisał(a):

kusi Zabrze i Żory emotka  emotka  

Aaa, to spoko emotka

Gliwie, Rybnik i Racibórz tez mam blisko emotka

A z fotami zdążysz emotka emotka Samo kupienie paragonu nic Ci nie da emotka

hej hej już za późno, bo to miała być fota śniadania emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6196185 Napisano: 13.05.2016 12:29:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka456 napisał(a):

joan napisał(a):

malutka456 napisał(a):

ten konkurs konczy sie dzis?  emotka emotka wbiłam sobie do głowy, ze trwa do końca miesiąca....masakra, pędzę na zakupy emotka

Do kerych ślonskich gyszeftów? emotka

kusi Zabrze i Żory emotka  emotka  

Zabrze mówisz?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6196142 Napisano: 13.05.2016 11:50:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PatrycjaRT napisał(a):

aerdna napisał(a):

bc14 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Belvita Auchan Gliwice, Rybnik- grał ktoś?

emotka  

fiu fiu i ja znam 2 osoby co tam graja emotka

Jest ich więcej emotka

Gliwice  x2:)

uff dobrze, że tam nie gram bo z tego co kojarzę robisz fajne fotki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6195643 Napisano: 12.05.2016 13:16:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
defed napisał(a):

Mysia napisał(a):

gdzie mój nowy laptop? staruszek wciąż się dopytuje o zastępstwo emotka

jak kupisz nowego, to po ok. miesiącu wygrasz - miałam tak z pralką emotka
___
niech mnie ktoś wylosuje wreszcie! emotka

Hehe a niech i tak bedzie, sprzeda sie emotka  3mam kciuki za loterie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6195626 Napisano: 12.05.2016 12:57:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
gdzie mój nowy laptop? staruszek wciąż się dopytuje o zastępstwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6195599 Napisano: 12.05.2016 12:22:55 w Visa Konkursy
lolka182 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

lolka182 napisał(a):

zostać laureatem rezerwowym w konkursie Visa - tak blisko a tak daleko....

W ogóle nie rozumiem po co oni robią coś takiego emotka Uważam,że powinni informować laureata rezerwowego dopiero wówczas, gdy ten pierwotny nie spełni warunków, a nie dawać temu drugiemu złudną nadzieję.

Wiem jak to jest..w poniedziałek dostałam informacje,że "laureat główny spełnił wszystkie wymagania do otrzymania nagrody" a mnie zapraszają do dalszego uczestnictwa w loterii VISA"..

Pamiętam jak z coli któraś forumowiczka miała rezerwę z Kią ... Okropne musi być takie czekanie i samopoczucie też ....bo jednak życzysz temu przed tobą ,żeby mu paragon przepadł emotka  w każdym bądź razie ja bym tak życzyła emotka  

przykre, ale tak jest - nadzieja umiera ostatnia i dopóki jest człowiek potrafi być...okrutny emotka  a nuż paragon zaginie, kot zje, dziecko spłucze w wc... haha

Albo ktoś zagra na czyjes potwierdzenie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6194604 Napisano: 10.05.2016 19:26:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

marzenier - jak komu żal, zapraszam do mnie na cuksy Candy King, których jeść nie będę. A trochę ich nakupiłam, na każdy paragon po dwie kulki emotka

haha ja tylko jeden paragon, to co robimy "zapas na cały rok" i podsyłamy tej niezadowolonej Pani? emotka tylko jak ją znaleźć przecież na pewno nie ma jej na tym forum emotka pewnie się przez przypadek o nim dowiedziała, tak samo jak o wysyłanych filmach i zdjęciach przez niektórych kombinatorów emotka aaa nie no przecież ma profil na fb, taki prawdziwy..  Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6194596 Napisano: 10.05.2016 19:14:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pralineczki emotka dobrze, że nie SPA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6194147 Napisano: 10.05.2016 09:27:04 w Visa Konkursy
nkba napisał(a):

Mysia napisał(a):

Pytanie do osob ktore wygraly w loterii. Czy dostał ktoś informacje o pozytywnej weryfikacji? emotka

Ja nie wygrałam ale wiem, że nie wysyłają.

Dzięki za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6194101 Napisano: 10.05.2016 07:29:39 w Visa Konkursy
Pytanie do osob ktore wygraly w loterii. Czy dostał ktoś informacje o pozytywnej weryfikacji? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6193940 Napisano: 09.05.2016 19:29:49 w Wkurza mnie...

bruce napisał(a):

taalvikki napisał(a):

bruce napisał(a):

kalka napisał(a):

Ja już ryczę ... 
Ja, obca baba czuję jak coś ściska za gardło, kiedy pomyślę o tym nieszczęściu, a co przeżywają rodzice dzieciątka...!?

emotka Żal każdego człowieka, który przedwcześnie odchodzi, a najbardziej - Dziecka.

dlaczego najbardziej dziecka? a tego, który przedwcześnie nie odchodzi, to już nie żal? w ogóle to gdzie jest granica "przedwczesności"? wiele osób umiera każdego dnia i każdego jakoś tam szkoda, choć tak naprawdę to w żałobie płacze się głównie nad sobą i nad tymi, co zostali, niż nad tymi, którzy umarli.

wkurza mnie... robienie z dzieci nadludzi.

Bardzo trudno odpowiedzieć mi na tak zadane pytanie. Odpowiadam zgodnie z moim własnym odczuciem: nie wiem. Czemu w mediach podczas podawania bilansu jakiejkolwiek tragedii (np. wojny, bombardowania, wypadku drogowego, katastrofy lotniczej czy budowlanej) zazwyczaj oddzielnie podaje się ilość dzieci, jakie wówczas zginęły? Nie wiem, ale chyba jednak jest jakiś powód, skoro tak się robi. Czy to jest "robienie z nich nadludzi", jak sama piszesz? Nie wiem. Ja na pewno tego tak nie odbieram, ale bardzo możliwe, że się mylę. To jedynie moje osobiste odczucia. Kiedy przed laty konała moja kuzynka, ciocia powiedziała: "Ja już jestem nad grobem, to ja powinnam umrzeć, a nie - to Dziecko". Ciocia nie była nad grobem, była w sile wieku, żyła jeszcze potem ponad 30 lat, a jednak tak to odczuwała i chyba wiedziała, co ma na myśli, porównując swój wiek z wiekiem kuzynki i wyznaczając dla siebie samej nieokreśloną przecież żadnymi kanonami granicę "przedwczesności", o którą pytasz. Minęło sporo lat i teraz ja mam te same osobiste odczucia - jako rodzic bez wahania oddałabym własne życie za życie Dziecka (gdybym tylko mogła) i też uważałabym, że to ono odchodzi przedwcześnie, a nie - ja, chociaż jestem nieco młodsza od mojej cioci. Przypuszczam, że to samo zrobiliby rodzice tej dziewczynki. To, że płaczę nad tym Dzieckiem, które wczoraj zginęło, nie oznacza, że nie płaczę nad innymi ludźmi, którzy też ponieśli śmierć w różnych okolicznościach i umierają każdego dnia. Jeżeli o nich napiszesz na tym portalu, na pewno też pochylę głowę w milczeniu.

Pewnie takie odczucia ma każdy, kto ma dzieci, nie wszyscy potrafią to zrozumieć.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0