Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6173187 Napisano: 15.03.2016 16:26:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
karma dla mojej kici z TestMeToo emotka   kicia zachwycona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6173167 Napisano: 15.03.2016 16:18:03 w PLAGIATY
elotta napisał(a):

mksmichal napisał(a):

elotta napisał(a):

olahorub napisał(a):

Plagiat czy inspiracja? Oto jest pytanie emotka

http://eksperci-o...ion,get,id,3464.html

A to tekst, który wygrał w 20marzeń w Biedrze.
Michal
94926
Moimmarzeniem jest skończyć z życiem na kocia lapę. Nie jestem kochliwy jak kot w
marcu. Moja dziewczyna wie, ze ja kocham, ale gdy tylko rozmawiamy o naszej
przyszłości odwracam kota ogonem. Mam już dość ciągłej zabawy w kotka i myszkę.
Wybrałem pierścionek, ale na moim koncie jest tyle co kot napłakał. Nie chce
kupować kota w worku, chce dać jej piękny dowód mojej miłości. Ona ma kota na
punkcie podróży, wiec chciałbym się jej oświadczy na dzikiej plaży, na wyspie
kotów - Cyprze.

plagiat

to mój tekst, ewidentny plagiat, co z tym zrobić?

Napisz do organizatorów maila, poszukaj kontaktu w regulaminie i im to wyjaśnij, niech usuną zgłoszenie.

jeju jak tak można? co Ci ludzie sobie myślą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6172760 Napisano: 14.03.2016 20:28:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Paczka sprzątaczka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6172562 Napisano: 14.03.2016 14:37:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

mdepfs napisał(a):

karolinamat napisał(a):

mdepfs napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

mdepfs nie tylko Ty... emotka  

no coż, chyba im zbrzydnę, ale nie odpuszczę tego zdjęcia, jest moim zdaniem za fajne. Nie mam już pomysłów na inne, jedynie zjem kg Milki, ale będę walczyć do upadłego ^^

Ale nie ślij 2 x tego samego bo wg regulaminu odrzucają

o rany, naprawde?
tego nie doczytałam... ide emotka
zostaje mi ładne profilowe na fb .... tylko.

hej, ale w regulaminie napisane jest: "To samo Zdjęcie można w Konkursie wykorzystać wyłącznie jeden raz – w ramachjednego Zgłoszenia." czyli jak bede mieć 2 paragon to moge zgłosić to samo foto????

Ja bym zrobiła to samo ale inne  ujęcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171953 Napisano: 11.03.2016 22:19:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziomal102 napisał(a):

Może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest, że ostatnio tyle osób z Pabianic wygrywa? W ciachnijselfie pełno Pabianic, w Avonie dwie główne z Pabianic.. trochę mi to śmierdzi, prędziej bym się spodziewał osób z Warszawy...

EDIT: Jeszcze obok zawsze gdzieś przy Pabianicach Łódź czy niedalekie wioski/miasteczka się trafiają... to jakaś konkursowa mekka, czy co?

Możliwe, że akurat te osoby to siostry/znajomi.. i dobrze sobie radzą z takimi konkursami. Przecież wielu z nas nawet jak wygra na siebie, to gra z rodziną, znajomymi co w tym złego. Jeśli ja wygram to co nikt z mojej rodziny/miasta już nie może? emotka Mój facet też lubi konkursy, mamy grać raz on raz ja, żeby było sprawiedliwie? emotka Dodam że pare lat temu i ja i on trafiliśmy główne nagrody (w tym samym konkursie) emotka Jak coś śmierdzi to raczej w loteriach, a nie konkursach w których trzeba się wykazać kreatywnością emotka MartaZey ma rację wysyłaj, nie poddawaj się i w końcu się uda.
Ps. Nie jestem z Pabianic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171863 Napisano: 11.03.2016 17:38:54 w Wkurza mnie...
icotynato napisał(a):

Mysia napisał(a):

Co do wesela to wkurzają mnie naciski, że trzeba zaprosić tego i tamtego bo tak WYPADA, bo nie wiem obrazi się, obgada cię czy coś.. a co do sukienki też uważam , że biel jest zarezerwowana dla panny młodej. Jeżeli chodzi o stawki u nas 230zł za osobę za jednodniowe wesele.

My sobie sami sponsorowaliśmy wesele i zapraszali tych gości których chcemy. Zamiast kwiatów zbieraliśmy pieniążki na dom dziecka i w sumie dostaliśmy tylko chyba 1 bukiet reszta wrzucała pieniążki do koszyczka, który trzymały dzieci, dorzuciliśmy trochę wpłaciliśmy na konto Domu Dziecka. Dzieciaki były mega zadolowone i jeszcze przez parę lat przysyłali nam kartki na święta a i wydrukowali nam podziękowanie elegancko napisane z kwotą jaką wpłaciliśmy na konto (tak by każdy widział, gdzie ta kasa poszła -  a to już byłą ich inicjatywa).

My też sami, ale niektórzy z członków rodziny mają inne zdanie co do listy gości, czasem szkoda nerwów.. emotka Bardzo dobry pomysł z Domem Dziecka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171796 Napisano: 11.03.2016 15:54:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zaskakująco fajne podkładki z Jogobelli emotka Belvita powinna brać przykład! Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171795 Napisano: 11.03.2016 15:53:38 w Wkurza mnie...
Co do wesela to wkurzają mnie naciski, że trzeba zaprosić tego i tamtego bo tak WYPADA, bo nie wiem obrazi się, obgada cię czy coś.. a co do sukienki też uważam , że biel jest zarezerwowana dla panny młodej. Jeżeli chodzi o stawki u nas 230zł za osobę za jednodniowe wesele. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171770 Napisano: 11.03.2016 15:28:00 w Carrefour konkursy
nie_zapominajka1 napisał(a):

wygrał ktos zgloszeniem mailowym? Informowali mailem?

Tak ja wysłałam jednego maila (uczciwie na 1 paragon) i wygrałam emotka
ps. bez filmików i innych takich emotka graf się chyba na to nie łapie Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171654 Napisano: 11.03.2016 13:03:11 w Informują
Actimel Carrefour mail emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171485 Napisano: 11.03.2016 09:45:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

Czy ktos rowniez dostał wlasnie smsa o próbie podjęcia dostarczenia dzis paczki? K-EX

defed pisała, ze K-EX jej dostarczył podkładki z Jogobelli, tez mam smsa i czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171321 Napisano: 10.03.2016 19:33:47 w Wkurza mnie...
zwierzyniec napisał(a):

Mysia napisał(a):

Ostatnio jestem rozdrażniona, nie mam siły i to mnie właśnie wkurza! Przesilenie czy co.. emotka

Kup sobie Bodymax, a jak Ci nie pomoże to wystąp o zwrot - do 25zł emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171301 Napisano: 10.03.2016 18:38:05 w Wkurza mnie...
Ostatnio jestem rozdrażniona, nie mam siły i to mnie właśnie wkurza! Przesilenie czy co.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171293 Napisano: 10.03.2016 18:00:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Frama napisał(a):

Mysia napisał(a):

W konkursie "W kuchni z Wedlem" dodali moje zgłoszenie, ale wciąż brak maila potwierdzającego, a podobno takowe przychodzą.. emotka miał ktoś podobną sytuację?

Przychodzą czasem po kilku dniach, po moderacji... niektóre bardzo ciekawe emotka

haha nieźle emotka dziękuję za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171285 Napisano: 10.03.2016 17:45:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W konkursie "W kuchni z Wedlem" dodali moje zgłoszenie, ale wciąż brak maila potwierdzającego, a podobno takowe przychodzą.. emotka miał ktoś podobną sytuację? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6170886 Napisano: 09.03.2016 21:27:28 w Biedronka
joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy ta rękawica jest jakaś "wypasiona",  warta 58 zł.  wg regulaminu ?  emotka

Nie znam się na rękawicach kuchennych, ale używam takich szmacianych. Jako jedyna w mojej rodzinie emotka Kilkanaście dni temu moja mama paskudnie się oparzyła przy smażeniu, bardzo brzydkie blizny, bodajże pięć sztuk na nadgarstku. Zostałam jednak po raz enty wyśmiana z moimi rękawicami, bo Jezuuu, kto w ogóle używa w kuchni rękawic? emotka

Ja też lubię te szmaciane rękawice emotka co do tej z Belriso to tak jak defed oceniam na ok 15zł emotka
ps. a przy smażeniu mam tak https://media.gip...50VBoMBBfO/giphy.gif emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6170850 Napisano: 09.03.2016 19:27:17 w Biedronka
mia napisał(a):

A czy Belriso informuje jakoś o pozytywnej weryfikacji paragonu, czy cicho sza?
Bo w sumie to nawet nie wiem, czy dobrze się skan wgrał...

Mnie nie informowali, po prostu przesłali nagrodę (mikrofalówka) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6169952 Napisano: 08.03.2016 08:32:36 w Dziś cieszę się z.....
Z dnia kobiet emotka  drogie kobietki forumowe zycze Wam wszystkiego dobrego, usmiechu, duzych wygranych, samych dobrych dni, duzo sily i wiary w siebie! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6169951 Napisano: 08.03.2016 08:25:25 w Wkurza mnie...
[quote=zdolnabestia napisał(a):
zdolnabestia napisał(a):

dolly napisał(a):

dolly]Ludzie nawet nocnik z g....m wstawiają z podpisem " nasz pierwsza kupka do nocniczka"

Moja znajoma miała na tzw. zdjęciu w tle (zdjeciu widocznym dla wszystkich) zdjęcie swojej nagiej córeczki na plaży, dopiero po jakimś czasie ktoś ją chyba uświadomił, że zle zrobiła.. Byłam w szoku bo zawsze uważałam ją za mądrą kobietke.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6169829 Napisano: 07.03.2016 19:28:46 w BelVita - konkurs śniadaniowy
buncia88 napisał(a):

Frama napisał(a):

Prawie się zmieściło emotka

emotka emotka

emotka emotka to ja się nie śpieszę z odbiorem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0