Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6164081 Napisano: 23.02.2016 18:40:01 w Dziś cieszę się z.....
defed napisał(a):

Gdyby nie finał, opowieść nadawałaby się do topu wkurza mnie...
W Niemczech, w szkole podstawowej, do której uczęszcza moja siostrzenica, otworzyli klasę adaptacyjną dla dzieci uchodźców, które są w wieku przed-szkolnym (5-6 lat). Dziecko-uchodźca pobił na korytarzu 9 latka-kolegę siostrzenicy (polała się krew z nosa). Chłopięce potyczki, zdawałoby się... Ale nauczyciele znaleźli w plecaku 5-6 latka nóż (!).
Siostra podjęła decyzję: pakuje rodzinę i wraca na stałe do PL w 2017 roku emotka

jejku straszne emotka ale cieszę się z Tobą z powrotu siostry
a w temacie: cieszę się, że w końcu ruszyłam i napisałam dziś odpowiedzi na 3 konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

mysia

#6163623 Napisano: 22.02.2016 18:56:19 w BelVita - konkurs śniadaniowy
mczarna napisał(a):

Nie wiem kto w tej firmie przyrządza te śniadania i jakie ma doświadczenie kulinarne ale wiem,że moje 4 letnie dziecko wykonałoby lepszą i zdecydowanie smaczniejszą robotę...

no nie wygląda zachęcająco.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6163599 Napisano: 22.02.2016 18:03:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mnie bardziej zastanawia co może łączyć Walentynki i Shake it oprócz sraczki emotka

Mam kilka pomysłów, ale przed 22:00 nie zdradzę emotka

To ja wracam tu na ciekawą lekturę inspiracji - do zobaczenia po 22:00 emotka

też zajrzę po 22 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6163223 Napisano: 21.02.2016 19:03:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

MartaZey napisał(a):

A udało Wam się kiedyś wygrać cos w konkursach na Wizaz.pl? Bo jakbym sie nie postarala, co bym nie napisala - to nigdy chyba nic tam nie wygralam, a gram prawie zawsze.

Udało i to nie raz. Ale klucza nie ma.
Za każdym razem styl pracy był inny emotka

ja od czasu do czasu gram, póki co wygrałam raz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6163166 Napisano: 21.02.2016 14:24:13 w Wkurza mnie...
Tablet padł, mój ukochany laptop się wiesza, choć to już staruszek.. Poza tym jakiś ten dzień  beznadziejny.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6163124 Napisano: 21.02.2016 11:39:27 w Gratulacje! Dla wygranych!
luko922 napisał(a):

Jeszcze raaaaaaaaz - WIELKIE DZIĘKI, miło znaleźć się w tym wątku emotka

gratulacje! emotka idziesz jak burza emotka iiii  coś czuję, że niedługo będziemy Ci tutaj gratulować wygranego samochodu!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6162193 Napisano: 19.02.2016 09:46:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wpisze się, może mi to weekend uratuje, może jeszcze coś wpadnie dziś..emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6162178 Napisano: 19.02.2016 09:41:00 w Biedronka
0/3 emotka  czemu Streamline mnie nie lubi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6161430 Napisano: 17.02.2016 19:27:48 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

dolly napisał(a):

Co do dzieci to mam tak samo, konkurs dla pelnoletnich a jedna z druga wstawiaja biedne dzieciaczki, poprzebierane, wymazane (...)
Dorosly podejmuje decyzje sam o sobie, ze pokaze swoja facjate, a dziecko takiej decyzji podjac nie moze, a jednak wystepuje w glownej roli.
Szkoda, ze organizatorzy przyjmują takie fotki emotka

Święte słowa, choć smutny wydźwięk mają one. emotka (powiedział stary Yoda)

Dokładnie! Nic w internecie nie ginie, poza tym obserwując czasem te konkursowe fotki, przeraża mnie fakt, że takie dziecko może być kiedyś obiektem kpin.. smutne to.. Mnie wkurzają znajome (jedną już zablokowałam) które w nadmiernych ilościach wrzucają foty i statusy dotyczące swoich dzieci, teraz kolejna zamęcza rozbudowanymi postami z życia dzieci, same posty o tym jakie jej dzieci są wspaniałe i WSZYSCY się nimi zachwycają, a ona jest idealną matką.. Mam nadzieję, że jeżeli będę miała dzieci to nie stanę się taką wkurzającą matką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6160483 Napisano: 15.02.2016 20:21:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

też 3mam kciuki za  luko922, ja paragon mam, aparat jest, pytanie brzmi czy chcę pokazać swoją twarz emotka wciąż się waham emotka

Nie ma się co wahać, to tylko zabawa. Oczywiście jeśli wygrasz, musisz się liczyć z niemiłymi komentarzami. Aczkolwiek mnie się wszystkie nagrodzone dotąd prace podobają, więc mogę obiecać ciepłe słowa emotka

Zgadzam się w 100% z joan emotka  Mam identyczne odczucia emotka

haha ok jak się zdecyduję, to dam znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6160465 Napisano: 15.02.2016 19:57:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Zapewne najbardziej urzekło Cię "Takie tam z kotełem " emotka

Nie, po prostu uważam, że kolega robi dobre selfie i kuma, o co w tym chodzi. Zatem niech wygra, ku rozpaczy tych, co nadal nie zakumali i codziennie łzy wielkości grochu im na klawiaturę kapią emotka Ja na razie nie gram, bo mi się nie chce do sklepu po ciastka pójść emotka

też 3mam kciuki za  luko922, ja paragon mam, aparat jest, pytanie brzmi czy chcę pokazać swoją twarz emotka wciąż się waham emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6160398 Napisano: 15.02.2016 18:22:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
witekziem napisał(a):

mdepfs napisał(a):

co do zdjęcia Milki i Pana w traktorze - prostuję - to nie traktor, choć auto gabarytowo do traktora pasuje emotka  a to nasza amerykańska zabawka GMC <3

Tak mi sie wydawało, że to nie traktor bo za dobrze wygląda emotka

ja się powtórzę raz jeszcze, baaardzo fajne foto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6160376 Napisano: 15.02.2016 17:52:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
iwona0103 napisał(a):

Belriso lubi nagradzać te same nazwiska... szkoda, że moje im się nie podoba  emotka

hmm no właśnie,w jednym etapie mikrofalówka  w innym rękawica.. nie było zapisu o tym że można wygrać raz? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6160276 Napisano: 15.02.2016 15:43:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
agusia32 napisał(a):

Mysia napisał(a):

kumarek napisał(a):

agusia32 napisał(a):

Wiem, że nie powinnam, że fajnie się krytykuje czyjeś wygrane, ale muszę się zgodzić z przedmówcą... Zwłaszcza ten kawałek
" ...zawsze na koniec zbliżenie się zostaje!"
Dla mnie to jakieś takie... niesmaczne?

też tak uważam...

ja chyba nawet do końca nie zrozumiałam tego wersu hmm emotka , nie brałam udziału, cóż tak sobie organizatorzy wybrali, ale przyznam słabe to..

Może to moja nadinterpretacja w takim razie   emotka emotka

nie no chyba o TO chodzi  emotka ale jak to brzmi "zbliżenie się zostaje!"  mogłam jednak kupić kartkę walentynkową mojemu facetowi, ten wiersz mnie zainspirował napisałabym mu o tym nawilżaniu i że "zbliżenie się zostaje!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6160269 Napisano: 15.02.2016 15:39:04 w BelVita - konkurs śniadaniowy
boss75 napisał(a):

awi napisał(a):

Rozsądek  mi podpowiadał żeby zaczekać dzień/dwa z odbiorem. Nie posłuchałam.  O ja naiwna - panowie z kiosku żadnych żółtych pudełek nie mają i nie wiedzą o co chodzi emotka   Pojadę jak na forum napiszecie, że już odbieracie

pojechalem po odbiór i tez Pani  mowi ze u nich takiej promocji nie ma zeby odbierać śniadaniówki z Belvity:(

haha niech nam dadzą śniadanka, skoro większość zestawów wygląda na takie do 10zł to niewiele się będzie to różnić wartością emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6160264 Napisano: 15.02.2016 15:35:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
kumarek napisał(a):

agusia32 napisał(a):

Wiem, że nie powinnam, że fajnie się krytykuje czyjeś wygrane, ale muszę się zgodzić z przedmówcą... Zwłaszcza ten kawałek
" ...zawsze na koniec zbliżenie się zostaje!"
Dla mnie to jakieś takie... niesmaczne?

też tak uważam...

ja chyba nawet do końca nie zrozumiałam tego wersu hmm emotka , nie brałam udziału, cóż tak sobie organizatorzy wybrali, ale przyznam słabe to.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6160041 Napisano: 15.02.2016 07:37:16 w Wkurza mnie...
Nienawisci.. A we mnie jest dużo radości emotka   Do takich "świąt" podchodzę z dystansem, ale jak ktoś się tym cieszy to i mi wesoło. Lubię patrzeć jak ludzie są szczęśliwi, a nie przepełnieni nienawiścią. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6160012 Napisano: 14.02.2016 22:17:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Czy ktoś w Durexie kończącym się dzisiaj też wpisał nr paragonu obok daty zamiast systemowego z dołu? Wysyłać jeszcze raz?

hahaha dzięki za uświadomienie, też posłałam zgłoszenia na nr paragonu ten obok daty, bo dla mnie to numer paragonu, pierwszy raz się nie wczytałam w regulamin emotka   emotka zazwyczaj jak chcą systemowy to jest to na stronie pokazane o który im chodzi, a nie w regulaminie no nic noo trudno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6160010 Napisano: 14.02.2016 22:14:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

vivi napisał(a):

vivi napisał(a):

holala napisał(a):

dawno mnie tu nie bylo, a chcialabym sie dowiedziec, czy ktos juz byl  multikinie z wygranymi biletami (kodami na bilety) z wedla? byly jakies problemy?

bezproblemowo emotka podałam karteczkę z kodami i Pani wydrukowała bilety, byłam w niedzie

u nas też bez problemu emotka trzeba tylko pamiętać, że kodów nie można wykorzystać na premiery 

jak to nie można? emotka  Ja tylko i wyłącznie chodzę na premiery w piątki i używam kodów z wedla emotka  nigdy nikt nie odmowił...

no to super emotka chcieliśmy iść na Gwiezdne Wojny i przedłużyli premierę o tydzień, odmówili nam wejścia na te kody.. szkoda gadać, ale nic no już po sprawie.. Wyświetl w wątku >>
0 0