Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Morti84

Morti84

#7272566 Napisano: 24.06.2025 00:03:24 w Czy informują/ informowali?
Jeanettka. napisał(a):

kalina590 napisał(a):

Julles0048 napisał(a):

kalina590 napisał(a):

Czy z konkursu Biomadent ktokolwiek został poinformowany? Czy "poinformowali" tylko siebie samych?

W MDW cisza.
Na dzisiejszego maila ok. 12:00 odpisali :
"Wiadomości z informacją o wygranej są wysyłane do zwycięzców." emotka

"są wysyłane" w ich wyimaginowanym świecieemotka

O, faktycznie, są "wysyłane" a nie "wysłane". Może więc jeszcze się skuszą poinformować i wybrać realnych a nie wyimaginowanych zwycięzców, jak myślicie? Zna ktoś tę agencję?

To żadna agencja, to po prostu producent chemii gospodarczej i kosmetyków naturalnych, myjących, pielęgnacyjnych, który chciał się pobawić w agencję i myślał, że przy 720 nagrodach i dziesiątkach tysięcy zgłoszeń, bez problemu sobie z tym poradzą.

Pracują od 7-15, w wielu działach ludzie pracują za dwóch (produkcja, magazyn), bo zgodnie z opiniami na necie, wszędzie brakuje pracowników, a pewnie kwestie konkursowe spadły na biuro, gdzie mają też urwanie d**y z codziennymi kwestiami związanymi z firmą produkcyjną (papierki, zamówienia, spedycja, księgowość, marketing, kadry, HR itp...), a ilość "biurowych" też pewnie ograniczona do minimum, jak znam polskie realia.
A teraz sobie pewnie ktoś wpadł na pomysł (pewnie jakiś nowy marketingowiec z ambicjami), że zorganizują konkurs, żeby podbić sprzedaż Biomadent. No a jak konkurs to lecimy z rozmachem... damy 720 nagród, wciągniemy Rossmanna i ogarniemy całą Polskę, to będzie petarda, ale nikt nie pomyślał jak wielkie trzeba zaplecze, żeby przeprowadzić taki konkurs rzetelnie i w terminie. Jeszcze sobie narzucili ograniczenia (jedna nagroda na osobę itp.) No i niestety wykoleili się już na pierwszym zakręcie. 
Tutaj, jako po prostu zwykła fabryka, nie mają kompletnie żadnego doświadczenia z organizacją konkursów na taką skalę, nie mają ludzi, zaplecza, systemów informatycznych dostosowanych do takich akcji itd. To nie miało prawa zadziałać. Gdyby dali 5-20 nagród w łącznej kwocie jak te 720, to też nie byłoby źle, a efekt byłby zupełnie inny. "Pani Bożenka" i "Maciek informatyk" pewnie by sobie bez problemu z tym poradzili, a tak mamy co mamy.

Za dwa tygodnie kończy się termin składania reklamacji, więc pewnie trochę to przeciągną i będzie pozamiatane. Zostanie niesmak, chęć promocji produktu osiągnie odwrócony skutek, ludzie będą ich męczyć jeszcze przez jakiś czas, pewnie poleci jakaś głowa (a może po prostu to zleją) i na długi czas będą mieli dosyć takich promocji...

Mam nadzieję, że mylę się w swoich domysłach  emotka Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7272448 Napisano: 23.06.2025 17:18:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony do Lidla 500 zł z konkursu Tyskie w LIDL Wyświetl w wątku >>
1 aja 0

Morti84

#7271843 Napisano: 20.06.2025 20:33:19 w winiary
+896 pkt na Janowiec emotka  oby Wam się udało... Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7271736 Napisano: 20.06.2025 13:08:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciekawi mnie jedna kwestia, a mianowicie to, jak wysyłacie zgłoszenia do konkursów w których zadaniem jest dokończenie zdania?

Przykładowo jeśli zadanie brzmi: Dokończ zdanie "Lubię bla bla bla za..."
to czy wysyłacie zgłoszenie w formacie "...to, że z nim wszystko gra."
czy bez wielokropka "to, że z nim wszystko gra."
czy może jednak wpisujecie całość i wygląda to tak: "Lubię bla bla bla za to, że z nim wszystko gra."

Podobnie z przykładami gdzie pytanie kończy się na słowo "gdy": "Dzień z naszymi produktami jest najlepszy, gdy..."
i tu podobnie, czy odpowiedź wysyłacie jako dokończenie zdania po wielokropku, bez niego, czy jako całość tekstu wraz ze zdaniem początkowym?

Dajcie znać jaki rodzaj zgłoszeń u Was przeważa i czy wg Was sposób wysyłania takich zgłoszeń ma jakieś znaczenie, czy nie? 
Wiem też, że na forum też bywają osoby związane z różnymi agencjami, więc też miło byłoby poznać Wasze zdanie, co lepiej wygląda, co lepiej się ocenia, lub czy to ma jakieś znaczenie? 

Zastanawia mnie też, jak przedstawiane jest takie zgłoszenie do oceny jury przez system. Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

Morti84

#7271728 Napisano: 20.06.2025 12:51:44 w Czy informują/ informowali?
witegz napisał(a):

Davidoff Envolved III etap - quiz kulinarny? Informowali już?

u mnie na zgłoszeniach nic nie przyszło, na MDW też nic nie widać. Wybierali w terminie 18.06, ale wg. regulaminu mają trzy dni robocze na poinformowanie, więc teoretycznie do 24.06. Podejrzewam, że zrobili sobie długi weekend  emotka  ale jest na dole strony numer kontaktowy bezpośrednio dotyczący konkursu, więc jak chcesz to możesz podpytać. Jak odbiorą to znaczy, że pracują  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7271699 Napisano: 20.06.2025 10:58:47 w Paragony na trwające konkursy
Paragon na Bociana (butelka 0,7l)
oraz paragony na konkursy:
Zasąsiaduj się z Kupcem

Lodowe Love z Kupcem

Wymienię chętnie na inne paragony/kody najchętniej loterie, albo na kapsle/zawleczki (żywiec, CC, Fanta, Desperados). Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7271683 Napisano: 20.06.2025 10:00:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Matko! wreszcie zestaw Gourmet, po tulu pustych losach smakuje podwójnie emotka

a do tego z wczoraj:
2x zestaw Koszulka + taśma od Dolphina
2x Nescafe 50zł
2x Winiary 50zł w rodzinie
1x Grześki 50zł
1x Hardmade 50zł
1x bilet do Wedla
emotka

Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7271534 Napisano: 19.06.2025 11:43:57 w Paragony na trwające konkursy
Kupię kody Książęce w Żabce jak jeszcze ktoś ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

Morti84

#7271433 Napisano: 18.06.2025 17:18:41 w moje dzisiejsze wygrane :)

Morti84

#7271432 Napisano: 18.06.2025 17:17:30 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Co znaczy WW?"

Wyniki dostępne tutaj: https://coznaczyww.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7270840 Napisano: 16.06.2025 14:10:11 w moje dzisiejsze wygrane :)

Morti84

#7270827 Napisano: 16.06.2025 13:32:09 w Żabka
Dla osób, które wygrały w konkursie BigMilk lody i nagrody – przyjemnie się składa! od Smolara, a nie zapisały sobie kodu zgłoszenia, to kod ten można znaleźć w potwierdzeniu zgłoszenia, które Smolar wysyłał (chwała mu za to).

Potwierdzenie przychodziło z maila: [email protected] Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7270824 Napisano: 16.06.2025 13:24:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
bianco napisał(a):

hamak + kapelusz Big Milk   (tylko skąd ten kod teraz wziąć ?  emotka

Kod znajdziesz przy potwierdzeniu zgłoszenia na mailu.

P.S. dla szybszego znalezienia, potwierdzenia przychodziły z maila: potwierdzenia@msgs.smolar.pl Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7270815 Napisano: 16.06.2025 13:07:48 w Informują
Informują z Konkurs "BigMilk lody i nagrody - przyjemnie się składa" Żabka

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
12:54 II stopień Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7270814 Napisano: 16.06.2025 13:05:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ja też w hamaku i kapelutku się będę bujał emotka Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7270761 Napisano: 16.06.2025 11:16:50 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

czy był Biomadent?

Teoretycznie mieli 10 dni od zakończenia (31.05) i 3 dni na poinformowanie, czyli 13.06. Ale jest szansa, że nie napisali w reg, że to dni robocze, a jeśli tak to do 18tego jeszcze się mieszczą. Ogólnie chyba pierwszy raz się z tą agencją spotykam... Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7269707 Napisano: 11.06.2025 18:16:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anulka72 napisał(a):

W konkursie Lech w Dino można wygrać tylko po jednej lodówce i jednym bonie czy można więcej? Nie mogę znaleźć informacji w regulaminie

Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

Morti84

#7269632 Napisano: 11.06.2025 14:15:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Fajne jak wiele, wiele haseł które ludzie wymyślają i które nie wiadomo czemu wygrywają. Mi się wydaje że oni tam trochę na chybił trafił wybierają (II czy III stopień). W zeszłym roku wygrałam głośnik hasłem "wafelkując weselej", w tym roku nie wygrałam nic ale też jakoś specjalnie się nie staram bo wedel mi się totalnie przejadł i unikam takich zakupów. A Ty się nie poddawaj i jak Cię stać na kolejne zakupy to próbuj. Konkurencja jest olbrzymia.

Nie no poddać się nie mam zamiaru. Fakt, że konkurencja jest ogromna tym bardziej mobilizuje, bo wtedy wygrana smakuje bardziej, ale tylko wtedy kiedy podejście do wyłaniania laureatów jest profesjonalne, albo chociaż trochę sprawia takie wrażenie. 
Też jestem zdania, że II i III jest wybierany jak leci, żeby tylko odbębnić i tyle. Nikt bowiem gustów jury oceniał nie będzie. A zawsze to więcej czasu zostanie na kawusię emotka Wyświetl w wątku >>