Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7239575 Napisano: dzisiaj o 09:35:17 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Jim Beam" Biedronka, 18+

Wyniki dostępne tutaj: https://konkursjimbeam.pl/wyniki/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7239527 Napisano: 07.02.2025 20:14:42 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

slomkabb napisał(a):

Jeam Beam informował?

Chyba jeszcze nie - mają czas do poniedziałku na info emotka
Czasem najpierw pojawiała się lista na stronie w dzień wyboru (czyli dzisiaj) nawet późnym popołudniem/wieczorem, a informowali dzień roboczy później.

Jest już lista na stronie i teraz niepewność do poniedziałku....czy już może poinformowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7239460 Napisano: 07.02.2025 14:25:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ale że Syoss 0/3? WTF?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7238911 Napisano: 05.02.2025 10:16:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mima napisał(a):

Lidloteria i 2 bony z rezerwy były zaskoczeniem. Ale odnalezienie tych paragonów w ogromnym worku, jeszcze większe emotka

Ja swoje paragony już dawno wyrzuciłam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7238655 Napisano: 03.02.2025 18:10:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

ktosiek1

#7238303 Napisano: 01.02.2025 14:35:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w loterii Whiskas cena zakupu to cena Whiskas czy suma z całego paragonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7238278 Napisano: 01.02.2025 11:34:17 w Wkurza mnie...
jagodzianka napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

cb656 napisał(a):

notta napisał(a):

wkurza mnie FB i to jaki z tego ostatnio się rynsztok zrobił. Pojechali ze zmianami algorytm i po takiej całości że ręcę opadają. Na wallu mam zamiast treści które mnie faktycznie inetersują jakieś randomowe profile Cynical Romanticism  · Obserwuj, MultiTematycznie  · Obserwuj, Dailey Panorama  · Obserwuj. Intensywnie klikam przestań wyświetlać przez 30 dni, a im więcej się nad tym pastwię tym więcej mi tego ścieku wyskakuje. Trafił ktoś jakieś aktualne opracowania o nowym algorytmie, żeby ten ściek oczyścić bez wyrywania sobie rękawów? Kiedyś wystarczyło przy postach poklikać "interesuje mnie ten post" np. przy takim z konkursami i już wyskakiwały częściej posty z konkursami, a nie ckliwymi historyjkami, które mają mnie poruszyć..  dokąd to wszystko zmierza

emotka Z (między innymi) tego powodu rozważam całkiem poważnie ostateczną likwidację konta na twarzoksiążce. Konkursy tam są słabiutkie, mało wygrywam, coraz większe wymagania, coraz większa ingerencja w profil, ech... To chyba nie jest dla mnie, ceniącego sobie prywatność. emotka emotka emotka

Ja już drugi rok FB niemam o uwierzcie mi że to jest najlepsze co zrobiłam 😅

Też polecam, uważam że usunięcie fb to najlepszy pomysł , ale końcu czuję ten spokój, bez tych zbędnych bodźców i oglądania ludzi jak zbierają kasztany z dziećmi czy jedzą w restauracji, po co mi to, nie chcę tego ani widzieć ani wiedzieć , i te komentarze : super, pięknie wyglądasz …🤦‍♀️

Mnie wkurzają te wszystkie dziwne strony i informacje, które wyskakują. Z drugiej strony jednak na FB należę do kilku grup (np. osób chorych na moją przewlekła chorobę), które są dla mnie nieocenionym źródłem wiedzy, bo teraz wszystko do FB się przeniosło..... Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

ktosiek1

ktosiek1

#7237190 Napisano: 25.01.2025 20:56:23 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

donia7 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Jestem załamana bo szykuję nowe paki do ecozwrotów. Cudowny polarek za 320 zł 100 % poliester. Prać w max 20 stopniach taaaa
Sweterek z Nutelii 85% acryl i aż 15 bawełna no szok. Prać w 30 stopniach. Tak napisałam do tych browarów w Poznaniu co myślę o ich nagrodzie polarku. Nie będę już oceniać gadżetów z Knorra bo też skład sądząc po skarpetkach nie porywa.
Ale wkurza mnie ,że coś mnie uczuliło i szyja mnie swędzi. Nie , nie zakładam na siebie niczego z cudów z poliestru i acrylu.

Ten polarek z Hardmade porażka. Tak chcialam go wygrać, ale teraz wolę te marne 50 zł.

Skoro tak, to chętnie odkupię za 50zł emotka

Ja zamiast polarka wygrałam wówczas 50 zł  emotka

Dla mnie byłby nawet ok, gdyby nie skopana rozmiarówka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7236910 Napisano: 23.01.2025 17:55:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Lubella  Energylandia wgrywa się paragon przy zgloszeniu? Nie widzę u siebie  zupełnie miejsca na zalaczenie paragonu. Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7236827 Napisano: 23.01.2025 12:22:27 w Avanti
A myślicie że Empik go z Pepsi bez paragonu to wszystko poszło? Nagród było 500 a wpisów chyba 3 lub 4 w MDW.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7236564 Napisano: 22.01.2025 08:19:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
radziosny napisał(a):

Żeby stokrotny mikołaj? Taka fajna praca.. czarne listy chyba jednak istnieją emotka   

To samo u mnie  emotka  mam wrażenie, że wpadłam w jakąś czarną dziurę i maila z gratulacjami nie ujrzę już nigdy Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

ktosiek1

#7236405 Napisano: 21.01.2025 13:25:46 w Czy informują/ informowali?
natkas napisał(a):

[quote=Dołączam się do pytania emotka

iwona0103]

team2sis napisał(a):

Oreo za jakie dni poszło ? 😃

Podbijam emotka

Z tego co dostałam od kogoś info na priv to za wczoraj Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7236404 Napisano: 21.01.2025 13:22:36 w Avanti
rufus napisał(a):

monisss napisał(a):

radziosny napisał(a):

monisss napisał(a):

A jako agencja to jest najlepsza! Zawsze uprzejmi, mili, zawsze idący na rękę, przemili i prze profesjonalni ludzie emotka  Myślę, że jeśli serio patrzą na dane to nie jest to jedynie ich decyzja, a jeśli nie patrzą no to może po prostu nie trafiałam w ich gusta, może zmieniły się osoby, które to oceniały, może to zupełny przypadek, że moje prace się gdzieś podwijały i nie były widoczne. Jest taka możliwość emotka  chociaż w głębi duszy nutka zawiedzenia jest sta takie wnioski o patrzeniu na dane  emotka

Ogólnie to myślę, że komisja konkursowa nie powinna widzieć danych osobowych zgłoszenia, by nie być stronniczym. Nawet byłem przekonany, że tak to właśnie działa, ale nigdy ich o to nie pytałem. Może ktoś wie jak to jest?

a faktycznie, tak też może być. No to widzicie, ,łatwo się ocenia i wysnuwa złe wnioski ,gdy człowiek zawiedziony emotka  a tu prawda jest taka,że tylko od nas zależy czy wygramy emotka

Nie zgodze sie ze w zupelnosci zalezy od nas. emotka
O wyborze decyduje agencja.. i zgloszenie wg konkursowicza moze byc genialne a wg nich nie. I jaki masz na to wplyw? Zaden emotka

Tylko i wyłącznie taki żeby uczyć się na błędach i próbować czegoś innego.  emotka Wyświetl w wątku >>
2 rufus, monisss 0

ktosiek1

#7236343 Napisano: 21.01.2025 11:09:32 w Czy informują/ informowali?
Madzix_10 napisał(a):

[quote=A oni czasem nie informują na bieżąco codziennie za dzień wczesniejszy ?
team2sis]Oreo za jakie dni poszło ? 😃

Trudno powiedzieć, albo utknęli z informowaniem nieco albo niestety na forum nikt się nie chce przyznać Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7236204 Napisano: 20.01.2025 18:05:56 w Avanti
montezuma napisał(a):

pikawka napisał(a):

O losie co jest z Avanti… zmieniła się komisja? Ewidentnie inny styl nagradzają, czy się mylę ?:/

A może powód jest zupełnie inny, banalny nawet?
Nowa platforma zwiększyła w sposób bardzo znaczny popularność konkursów organizowanych przez agencję. 
Efekt?
Znacznie większa konkurencja i mniejsze szanse na nagrody.

Pozostaje mieć nadzieję, że w związku ze zwiększonym zainteresowaniem akcjami promocyjnymi Avanti powiększyło także znacząco zespół wyłaniający laureatów.

Nie sądzę, konkurencja konkurencją, ale coś by wpadło a tu ściana dosłownie. Tym bardziej że dużo było przed świętami ich konkursów, to też się trochę rozłożylo. Chyba faktycznie teraz inne odpowiedzi wybierają, choć staram się zmieniać styl, ale póki co bezskutecznie. Pozostaje mieć nadzieję że załapę się na jedną ze 100 nagród dziennych w Biedronce. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

ktosiek1

#7236189 Napisano: 20.01.2025 17:27:01 w Avanti
pikawka napisał(a):

O losie co jest z Avanti… zmieniła się komisja? Ewidentnie inny styl nagradzają, czy się mylę ?:/

Oj chyba tak, ja u Avanti wygrywałam często, teraz pustka czy to Laysy czy to Martini. Na dodatek piniaty też brak, ale tylko jedno zgłoszenie poszło Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ktosiek1

#7236132 Napisano: 20.01.2025 15:11:48 w Czy informują/ informowali?
Na jakim dniu stanęła Lubella i Oreo? Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7235884 Napisano: 18.01.2025 15:47:25 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam projektor Samsung Gen 2 Freestyle z paragonem i gwarancją do 12.2026 Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7235882 Napisano: 18.01.2025 15:17:35 w KLIKNIJCIE
ktosiek1 napisał(a):

W forum siła, więc w imieniu córki bardzo proszę o lajki pod jej pracą plastyczną (Zuzanna Żułma, ostanie zdjęcie ). Z góry dziękuję za każdy głosik  emotka emotka
https://www.faceb.../share/p/19UJAThazf/

udało się wstawić drugi link, bezpośredni do zdjęcia:

https://www.faceb...=pcb.913616440925765

jeszcze raz dzięki wielkie za każdy oddany głosik, szans pewnie nie mamy, ale przynajmniej nie zostaniemy na końcu emotka Wyświetl w wątku >>