Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7343649 Napisano: dzisiaj o 19:58:36 w Smolar
sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Kwota startowa do konkursu wcale nie była mała...
A jednak się nie udało... Smuteczek emotka

Się nam nie udało, bo grupa kobiet, które takie kwoty na kosmetyki w Rossmannie wydają codziennie... powiedzmy, że jest ogromna. I dlatego tak ciężko było wygrać w tych apkowych konkach Rosska. I dlatego też trzeba było to całe Kimoco olać, zamiast kasę tracić. A my to potraktowałyśmy, jak każdą inną akcję promo.
PS: Dostał ktoś z Was chociaż tę zawieszkę/wisiorek, co przysługiwała przy zakupie? Mnie powiedziano, że ta biżu się skończyła. Nie, żeby mi jakoś zależało, ale to też pokazuje, ilu dokonano zakupów chociażby w tym jednym Rossku.

Nic nie dostałam... emotka
Ale następnym razem już będziemy mądrzejsze emotka

Ja dostałam i to bez upominania się. Za pierwszym zakupem ekspedientka sama zauważyła, że powinnam dostać zawieszkę, ale jej komunikat nie wyskakiwał na kasie. Poszła więc sama z siebie sprawdzić regulamin i okazało się, że miałam zakupy za wymagana kwotę, ale nie wszystkie z serii glass, a tylko ta uprawniała do zawieszki. Zaproponowała dobranie czegoś lub wymianę na dobry produkt, ale mi się nie chciało nawet - bo bardziej mi zależało na tym losie loteryjnym. Na drugi dzień zrobiłam zakupy tylko z tej linii glass i zawieszkę dostałam bez problemu i też bez upominania się. Zakupy w centrum Warszawy. Ale myślałam, że więcej osób z forum wygra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7343629 Napisano: dzisiaj o 18:18:20 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Thalia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Żywiec białe Żabka było info???

Jesli chodzi o konkurs z platkiem sniegu to nikt nic nie pisal na forum zeby wygral, a do 13.03 powinny byc wyniki. Tez czekam. Ktos pisal, ze mailowo pisal do agencji i ponoc juz laureci byli poinformowani

Masakra co za krętacze ta agencja…

Dokładnie. A wydawało mi się że mam fajne zgłoszenie i nawet szansy nie dostało, bo ustawka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7343583 Napisano: dzisiaj o 15:52:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sasaaabp napisał(a):

czy jest ktoś kto nawet nie zgarnął kosmetyków w Kimoco ? emotka

Biorąc pod uwagę, że tylko jeden wpis w Mdw jest to chyba dużo osób, w tym ja Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7343512 Napisano: dzisiaj o 12:03:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

Tez tak macie? Kupiłam w Biedronce 2 zajaczki Lindt a na paragonie zajaczek Milk 100g?

Tak mam też niestety. Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

ktosiek1

#7342986 Napisano: 18.03.2026 10:22:31 w Czy informują/ informowali?
GoldenGirl napisał(a):

[quote=No też mi odpisali ze podobno laureaci poinformowani..Ale ani jedna osoba z grupy nic nie wygrała trochę dziwne 🙂

Jestemnowa]

blimey-limey napisał(a):

Maria napisał(a):

Thalia napisał(a):

Żywiec białe - platek sniegu?
Kikkoman?

Ktos cos?

Czy już kogoś informowali. Coś sie spóźniają z rozwiazaniem.

Napisałam do nich maila z pytaniem, podobno laureaci już zostali poinformowani...:(

Też wczoraj do nich pisałam i dziś odpowiedzieli ,że poinformowali już laureatów 🤔

To chyba jakiś przekręt, bo nie sądzę żeby nikt z forum nic nie wygrał Wyświetl w wątku >>
1 helcia85 0

ktosiek1

#7342901 Napisano: 17.03.2026 18:33:02 w Czy informują/ informowali?
sergrazyna napisał(a):

mixik napisał(a):

Tak a'propos Artegence z konkursu Żywca na przełomie roku w Żabce - https://www.e-kon...ima-pelna-z-zabka-18
Ktoś coś tam wygrał? Nie grałem, ale mnóstwo nagród było i przeoczyłem chwalących się (chyba)

Ktoś tam się chwalił, ale jak na ponad 400 kart na 20 zł to baaardzo malutko. Jak dla mnie to nie jest rzetelna agencja

Może trzeba do Żywca napisać w sprawie tego ostatniego konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7342772 Napisano: 17.03.2026 09:34:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł do Rossmann z Cillit Bang emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7342717 Napisano: 16.03.2026 20:41:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samdej napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

samdej napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Czy były wyniki żywiec białe Żabka to z płatkiem śniegu ?

też się zastanawiam, bo podobno w piatek 13 mieli informować, ale na forum cisza.... może ktoś coś wie....

A ta agencja Artagence to jakaś rzetelna?

Rzetelność w tej agencji to zdaje się jedynie puste frazesy w PR. Nagród niby mało, ale wszystko na to wskazuje, że to już kolejny konkurs, gdzie terminowość jest im obca.

Poczekam, tylko niech dadzą nagrodę  emotka

W ostatnim ich konkursie również myślałem, że cierpliwością wygram, nie pykło 🤣, ale może Tobie się uda. 🙂

Ja jednak wybieram rzetelność agencji, przynajmniej można się łudzić, że do całokształtu podchodzą rzetelnie, także do wyboru zwycięskich zgłoszeń.

Ale wydali nagrody czy nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7342704 Napisano: 16.03.2026 19:29:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samdej napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

też się zastanawiam, bo podobno w piatek 13 mieli informować, ale na forum cisza.... może ktoś coś wie....

A ta agencja Artagence to jakaś rzetelna?

Rzetelność w tej agencji to zdaje się jedynie puste frazesy w PR. Nagród niby mało, ale wszystko na to wskazuje, że to już kolejny konkurs, gdzie terminowość jest im obca.

Poczekam, tylko niech dadzą nagrodę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7342661 Napisano: 16.03.2026 16:35:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

A ta agencja Artagence to jakaś rzetelna? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7342480 Napisano: 15.03.2026 16:10:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mail z kawami od Lavazzy. Razem z główną to 2/2 w rodzinie  emotka  z Milką nie poszło, widać, że jednak wolę kawę emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7342183 Napisano: 13.03.2026 16:53:51 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

#7342087 Napisano: 13.03.2026 11:37:14 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

Lavazaa? bo niby są moje inicjały.. ale emotka

Do mnie jeszcze nie napisali  emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

ktosiek1

#7341908 Napisano: 12.03.2026 16:09:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
I mnie w odpowiedzi na reklamację odpisali, że przeanalizowali ponownie walory artystyczne mojego zgłoszenia i przyznali kosmetyki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7341773 Napisano: 12.03.2026 10:34:29 w Dziś cieszę się z.....
fryz napisał(a):

Konkursu kitkat żabki gdzie jest tyle nagród z f1 emotka emotka

Szkoda tylko, że jeden wyjazd a reszta reklamowa chińszczyzna w przypadkowych rozmiarach emotka  a cieszę się z niespodziewanej wiosny, bo już myślałam, że zima w tym roku się nie skończy  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ktosiek1

#7341084 Napisano: 09.03.2026 19:58:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
15 zł do Żabki ze Sprite - SMS dziś o 16.25 Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7341064 Napisano: 09.03.2026 17:35:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

makra napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Agnes napisał(a):

makra napisał(a):

Ciekawe co zrobią z tymi reklamacjami routines. Ja jestem podwójnie zla. Kupiłam ich żele do twarzy ale to jak one mi podrażniają skórę to porażka. Nie pamiętam czy kiedykolwiek jakiś żel robił mi takie coś z twarzą.

Ja im napisałam kilka niemiłych komentarzy i dostałam oznakę zapowiadającego się lidera ...tak mnie to rozbawiło

Padłam z tego lidera 😂

Nie ważne co piszesz ważne,że piszesz. emotka  pewnie poczekają i sprawa ucichnie.

Niestety też mi się wydaje, że totalnie oleją to wszystko i więcej konkursów robić nie będą.

Jak oleją to można do UOKIk zgłosić tak jak zapowiadane było w reklamacjach. Tu nie chodzi o klapki, ale stracony czas na pisanie zgłoszenia i robienie ludzi w balona Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7340666 Napisano: 07.03.2026 14:13:47 w Albedo Marketing
I teraz to piszecie jak wczoraj wysłałam do nich dokończone zgłoszenie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7340370 Napisano: 06.03.2026 12:07:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
WTF... Nawet 15 zł ze Sprite?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7340197 Napisano: 05.03.2026 18:27:15 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Bic Leclerc Wyświetl w wątku >>
0 0