Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7351888 Napisano: 29.04.2026 20:19:12 w Paragony na trwające konkursy
Snickers Żabka kod sprzedam za 6 zl Wyświetl w wątku >>
1 close 0

ktosiek1

#7351751 Napisano: 29.04.2026 14:24:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kocobluza z Pudliszek i backpack z Kit Kata - gadżety reklamowe, a gdzie prawdziwe nagrody? Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0

ktosiek1

#7351691 Napisano: 29.04.2026 12:55:12 w Czy informują/ informowali?
Yazpik napisał(a):

8igora9 napisał(a):

InkaR napisał(a):

8igora9 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Jak informują z Pudliszek? Maile?

podobno maile ale na razie dwie osoby się pochwaliły tylko więc może nie wysyłają wszystkiego naraz.

Maile zaraz po 13 szły, więc raczej niestety już wszystkie karty rozdane 😭😭😭 w temacie - czy Lech Festiwal informował?

Czemu tak mało osób się pochwaliło? Zwykle, gdy jest jakiś konkurs z dużymi nagrodami, których jest sporo, to u nas więcej wpada. Rozumiem, że nie wszyscy się chwalą, ale na 24 nagrody tylko dwa wpisy - to i tak mi się wydaje jakoś mało. Gdyby było tych pochwał z dziesięć to już bym uwierzył, ale tak - wciąż mi jakoś ciężko uznać, że to wszystko... Nie macie tak?

Ciekawe czy im te zgłoszenia nie wyparowały gdzieś... Chyba że teraz do 15.05 będą obradować kto zasłużył na skarpetki emotka moim zdaniem też mało wpisów ale może influecerzy brali udział i powygrywali  

Niestety, ale przy tak wartościowych nagrodach niewiele osób się wpisuje na forum, więc pewnie już po ptokach. 
Choć też bym wolała, żeby było inaczej, bo poświęciłam na ten konkurs 2 dni pracy, a skończę z kocobluzami. 🙈

oby nie kapelusz hahaha  emotka  też jestem rozczarowana, że nie kupię wielkiego tv ;/

Kapeluszy nie przewiduję nawet w najczarniejszych scenariuszach 😂
Ale myślę, że akurat taka kocobluza to za 50zl pójdzie na Vinted od ręki, więc chociaż częściowo zrekompensuje stracony czas 😝

Ja już sam nie wiem, czy jest na co liczyć. Od razu mi się przypomina konkurs Prince Polo, gdzie było 700 klapek i nie wygrałem. A celowałem w główną emotka

Niby tak, ale jak ktoś pochwalił się głównymi to myślę że i skarpety powinny być Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7351666 Napisano: 29.04.2026 11:37:43 w Czy informują/ informowali?
InkaR napisał(a):

8igora9 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

podobno maile ale na razie dwie osoby się pochwaliły tylko więc może nie wysyłają wszystkiego naraz.

Maile zaraz po 13 szły, więc raczej niestety już wszystkie karty rozdane 😭😭😭 w temacie - czy Lech Festiwal informował?

Czemu tak mało osób się pochwaliło? Zwykle, gdy jest jakiś konkurs z dużymi nagrodami, których jest sporo, to u nas więcej wpada. Rozumiem, że nie wszyscy się chwalą, ale na 24 nagrody tylko dwa wpisy - to i tak mi się wydaje jakoś mało. Gdyby było tych pochwał z dziesięć to już bym uwierzył, ale tak - wciąż mi jakoś ciężko uznać, że to wszystko... Nie macie tak?

Ciekawe czy im te zgłoszenia nie wyparowały gdzieś... Chyba że teraz do 15.05 będą obradować kto zasłużył na skarpetki emotka moim zdaniem też mało wpisów ale może influecerzy brali udział i powygrywali  

Niestety, ale przy tak wartościowych nagrodach niewiele osób się wpisuje na forum, więc pewnie już po ptokach. 
Choć też bym wolała, żeby było inaczej, bo poświęciłam na ten konkurs 2 dni pracy, a skończę z kocobluzami. 🙈

oby nie kapelusz hahaha  emotka  też jestem rozczarowana, że nie kupię wielkiego tv ;/

Też wolę skarpetki od kapelusza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7351613 Napisano: 29.04.2026 08:57:17 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7351612 Napisano: 29.04.2026 08:56:20 w Czy informują/ informowali?
Yazpik napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Ciekawe czy im te zgłoszenia nie wyparowały gdzieś... Chyba że teraz do 15.05 będą obradować kto zasłużył na skarpetki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7351461 Napisano: 28.04.2026 16:16:38 w Czy informują/ informowali?
Ciekawe kiedy Pudliszki poinformują o skarpetach... Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7350649 Napisano: 24.04.2026 14:17:44 w Czy informują/ informowali?
slomkabb napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czy z DELECTY Biedronkowej i Kaufland wszystko już poszło?

Tak się właśnie zastanawiałam bo grałam w biedronce nie Kaufland a dostałam że w Kaufland wygrałam …może coś pomylili

No i w kaufland było chyba 100 bonów a nikt się nie chwalił... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7350639 Napisano: 24.04.2026 13:53:30 w Czy informują/ informowali?
Czy z DELECTY Biedronkowej i Kaufland wszystko już poszło? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7350587 Napisano: 24.04.2026 11:41:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Główna 3 stopnia czyli piłka warta całe 45 zł z Milki w Biedronce u męża Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7350437 Napisano: 23.04.2026 16:28:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

masifasi15. napisał(a):

Wygrałam karte 150 z oteria smaczniej z coca cola. (Kody z nakretek) przy wypełnieniu formularza chcą paragon. Slad mam wiedzieć jaki i czy go wgl mam skoro potrzebne były lody. Ktoś wygrał i wie co i jak ?

Ja dołączyłem paragon na którym miałem kupioną Coca-Cola w regulaminie była mowa o tym aby zachować dowód zakupu.

Ja tak samo, jakiś paragon z początku loterii, ale z duszą na ramieniu bo to jednak Fortisemotka

Wystarczy jakikolwiek paragon z datą trwania loterii Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

ktosiek1

#7350379 Napisano: 23.04.2026 14:02:14 w Czy informują/ informowali?
Gosia33 napisał(a):

Pudliszki z uwagi na bardzo duże zainteresowanie konkursem dodało aneks do Regulaminu, nowy termin powiadomienia laureatów to 15.05, także wszystko się wyjaśniło...

O jacy szczodrzy, 3 tygodnie sobie dodali.... Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7350294 Napisano: 23.04.2026 11:21:03 w Czy informują/ informowali?
rufus napisał(a):

Co z tymi pudliszkami emotka

Może trzeba do Pudliszek napisać. Ja rozumiem obsuwę jeden dzień, albo odebranie tel/maila i jasne info, że sorry coś nam się wykrzaczylo, wyniki będą później. A tak to totalna zlewka własnego regulaminu. Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7350106 Napisano: 22.04.2026 16:14:58 w Czy informują/ informowali?
0 0

ktosiek1

#7349961 Napisano: 22.04.2026 09:48:26 w Czy informują/ informowali?
kipa napisał(a):

Informowali już z Sati?

Konkurs trwa do 31.05 Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7349837 Napisano: 21.04.2026 18:20:18 w Czy informują/ informowali?
@Kwiat napisał(a):

InkaR napisał(a):

magie1982 napisał(a):

InkaR napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

InkaR napisał(a):

a pudliszki milczy?

Na to wygląda, pewnie będzie wysyp skarpet jak roześlą maileemotka

właśnie na te skarpety czekam emotka

Chyba już dziś się nie doczekamy co?

Nie odpisują na maile emotka

może się nie wyrobili bo nagród jest wiele emotka  może jutro będzie.....

Myślę, że obejrzeli mój filmik i polegli emotka Wyświetl w wątku >>
1 Ostin789 0

ktosiek1

#7349593 Napisano: 21.04.2026 08:58:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szalcial napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Akwarium napisał(a):

joan napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Na tyle nagród tak mało fanty na forum?
W wynikach widzę chociażby Mykolę Y.,  Mikitę M., Mariię Y. ...
Tylko mnie to dziwi?

Kolejna "egzotyka" laureatów w wydaniu Albedo, proponuję zerknąć na wyniki z akcji "Spicy Match" emotka Szkoda słów na tę agencję (i mam tu również na myśli słowa w zgłoszeniach konkursowych) emotka Ciekawe, kto w Albedo (lub: na zlecenie Albedo) "wybiera" laureatów, chciałabym poznać imiona + nazwiska tychże osób...

Serio uważacie Ukraińców/Białorusinów za "egzotykę" i coś podejrzanego w konkursach jak już od dawna stanowią jakieś z 6% (jak nie więcej) polskiej populacji? Już od lat są na listach wszystkich wyników u Avanti. W Bushmills też ostatnio były takie imiona. Nauczyli się języka i grają  emotka  Mają aplikacje Żabki czy Biedronki, korzystają z promocji, to grają też w konkursach. Jeszcze się nie przyzwyczailiście, że wielu z nich pokończyło tu edukację i żyją jak Polacy emotka  U mnie w mieście nawet Ukrainka ma kilka Żabek. A was dziwi, że w konkursach grają emotka

I to wychodzi na to, że lepiej się nauczyli polskiego niż Polacy  emotka

Albo na to, że Albedo lubi gotowce stworzone przez AI ;)

To właśnie miałam na myśli między wierszami  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7349580 Napisano: 21.04.2026 08:06:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Akwarium napisał(a):

joan napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Tylko mnie to dziwi?

Kolejna "egzotyka" laureatów w wydaniu Albedo, proponuję zerknąć na wyniki z akcji "Spicy Match" emotka Szkoda słów na tę agencję (i mam tu również na myśli słowa w zgłoszeniach konkursowych) emotka Ciekawe, kto w Albedo (lub: na zlecenie Albedo) "wybiera" laureatów, chciałabym poznać imiona + nazwiska tychże osób...

Serio uważacie Ukraińców/Białorusinów za "egzotykę" i coś podejrzanego w konkursach jak już od dawna stanowią jakieś z 6% (jak nie więcej) polskiej populacji? Już od lat są na listach wszystkich wyników u Avanti. W Bushmills też ostatnio były takie imiona. Nauczyli się języka i grają  emotka  Mają aplikacje Żabki czy Biedronki, korzystają z promocji, to grają też w konkursach. Jeszcze się nie przyzwyczailiście, że wielu z nich pokończyło tu edukację i żyją jak Polacy emotka  U mnie w mieście nawet Ukrainka ma kilka Żabek. A was dziwi, że w konkursach grają emotka

I to wychodzi na to, że lepiej się nauczyli polskiego niż Polacy  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7349523 Napisano: 20.04.2026 19:00:39 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
pikawka napisał(a):

atanerka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kawa ziarnista ?:)

https://konkurscafesati.pl/
Dostępne w Auchan, Carrefour

Kurde a w jakimś netto biedronce lidlu czy polo jest? Orientujesz się?

W Intermarche, Empiku Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7349515 Napisano: 20.04.2026 18:47:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Tylko mnie to dziwi?

A czy że Sprite Spicy Małych poszły już te bony po 15 zł? Wyświetl w wątku >>
0 0