Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7318236 Napisano: 02.12.2025 20:45:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
asiaaa85 napisał(a):

U mnie 10:0 Dino nie było szans jak ludzie wysyłali bo 20 zgłoszeń ,podobnie będzie z milką

U mnie 0/1 z Dino i taki wynik obstawiałam emotka  dziwię się tylko, że ludzie się dziwią, że nic nie wygrali jak było po 40 zgłoszeń na osobę (a zapewne i dużo więcej), a nagród niewiele więcej. To samo w PP - tyle zgłoszeń o klapki.... (Tak, wiem było też 10 tys ...). Jak było tyle chętnych, to następnym razem Smolar wyjdzie naprzeciw grającym i może da aż 1000 klapek emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7318229 Napisano: 02.12.2025 20:34:07 w Smolar
niunio napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Ja w tym konkursie udziału nie brałam, bo żółty to nie mój kolor  emotka a i kapcie po domu mam, ale wydaje mi się że błędne jest założenie, że jak ktoś nagrał filmik to nagroda mu się należy. Jeżeli agencja podeszła rzetelnie do tematu to teksty powinny konkurować z tekstami, filmy z filmami i zdjęcia ze zdjęciami. Więc dobry tekst mógł wygrać, a filmik niekoniecznie.

No nie wiem. Jeśli teksty powinny konkurować z tekstami, filmy z filmami i zdjęcia ze zdjęciami, to tylko jeśli są z góry w regulaminie wydzielone trzy oddzielne pule nagród. W innym przypadku to średnio rzetelne, tak samo jak niestosowanie się do zapisów o braku wizerunku. emotka

A dla mnie nierzetelne jest porównywanie filmu do tekstu, choć wiem że pewnie dużo agencji tak robi, idzie na skróty.  No ale skoro uważasz, że to jest porównywalne to nie wiem jakie kryteria przyjąc by wg tych samych jedno i drugie nagrodzić. No wiadomo, że kreatywność np. ale tekst nie ma warstwy wizualnej, więc nikt mnie nie przekona, że to jedno i to samo. Jakoś też nie kojarzę książek, felietonów, itp. które zgarnęłyby Oscara... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7318217 Napisano: 02.12.2025 20:00:46 w Smolar
8igora9 napisał(a):

taak napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

taak napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

Ja wygrałam Kubotki i skarpetki 1/1 zdjęciem z moim wizerunkiem zrobione 1 minutę w biurze w pracy emotka  (było całkiem kreatywne)

Zawsze wychodzę z założenia żeby za bardzo się nie starać, by potem się nie rozczarować emotka

Czyli zgłoszenie niezgodne z regulaminem…

Czyli na Instagramie przeczytałam jak agencja napisała "może być wizerunek uczestnika", więc takie zrobiłam.
Koleżanka też wygrała klapeczki wysyłając własne zdjęcie.

P.S Nie ma co się burzyć o klapki i skarpetki emotka

Nie mam pretensji do Ciebie, tylko po prostu Smolar dał ciała. Oczywiście, że w takim wypadku prace zawierające wizerunek miały nieporównywalnie większe pole do popisu.
Nie chodzi mi o klapki, tylko o uczciwość agencji

Nawet jeśli osoby, które oceniały prace konkursowe, nie wiedziały, ze jakiś mózg dodał brak jakiegokolwiek wizerunku do regulaminu, to i tak te filmy bez wizerunku powinny bez problemu zgarnąć klapki. Jak na moje, to mieli tyle zgłoszeń i nie chciało im się tego przeglądać i albo wylosowali 777  i dopiero z tego wybierali główne albo w pewnym momencie zarzucili dalsze przeglądanie i nie doszli do prac z ostatnich godzin. 🫣

Ja w tym konkursie udziału nie brałam, bo żółty to nie mój kolor  emotka a i kapcie po domu mam, ale wydaje mi się że błędne jest założenie, że jak ktoś nagrał filmik to nagroda mu się należy. Jeżeli agencja podeszła rzetelnie do tematu to teksty powinny konkurować z tekstami, filmy z filmami i zdjęcia ze zdjęciami. Więc dobry tekst mógł wygrać, a filmik niekoniecznie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7316774 Napisano: 27.11.2025 09:45:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw kosmetyków Miya emotka  Ostatnio ciągle tylko kupuje kosmetyki i wygrywam kosmetyki.... Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7316666 Napisano: 26.11.2025 18:06:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pikawka napisał(a):

Szuflandia !!!!! Tak o Tobie marzyłam emotka emotka emotka

I ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7316103 Napisano: 24.11.2025 12:46:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

Czy teraz trwa jakaś konkursowa posucha? W wakacje było mnóstwo konkursów, a teraz czekam na wyniki Kimoco, Nivea, so!flow, No i fairy of everydayme, ale to jeszcze miesiąc. W czym obecnie bierzecie udział? Oprócz loterii

Carrefour - Beskidzkie, Intermarche - Pudliszki. Koniec, nic więcej ciekawego dla siebie nie znalazłam. Wszystkie paragony ogarnięte. Jak na to że zaraz święta to wszelkich ciekawych konkursów jak na lekarstwo. Same badziewne nagrody albo loterie w których wybitnie nie mam szczęścia.

Chyba budżety na konkursy się pokończyły. Nawet Pepsi/Lays nie ma świątecznego konkursu....chyba pierwszy raz? Choć akurat fanką Avanti nie jestem, więc bardzo nie żałuję. Ale w zeszłym roku był nawet świąteczny konkurs Pepsi bez zakupu gdzie rozdawali bony do Empik, Empik Go i in. Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

ktosiek1

#7315984 Napisano: 23.11.2025 20:52:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

jakie macie doświadczenia z First Line? Czy w przypadku wygranej trzeba im od razu przedłożyć paragon z pieczątką? Czy poczekać na takie żądanie? Czy zdjęcie paragonu z produktem wystarczy? Chodzi mi o tą kawę z Dino w saszetkach?

z mojego doświadczenia wynika, że zawsze chcą pieczątki. Odsyłam im paragon bez, a potem dosyłają info, że pieczątka jest potrzebna i wydłużają termin odesłania paragonu.

Tak dokładnie, też musiałam w jednej z loterii jechać po pieczątkę. Idiotyczne zasady, bo loteria w jednej sieci. Powinni sami to ogarnąć, a nie na gracza zrzucać. Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7315835 Napisano: 22.11.2025 17:11:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pecia napisał(a):

Czy w loterii Jacobs w Dino można zakupić małą saszetkę kawy, taką 3w1?

Tak Wyświetl w wątku >>
1 pecia 0

ktosiek1

#7315554 Napisano: 21.11.2025 12:07:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Hulajnoga z Helleny Dpd Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7314671 Napisano: 18.11.2025 17:37:50 w Czy informują/ informowali?

ktosiek1

#7314667 Napisano: 18.11.2025 17:32:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

BingoJa napisał(a):

doode napisał(a):

Palina napisał(a):

Mam pytanie czy kupiony w Biedronce trójpak Kubusia soczek 0,2 jest liczony jako jeden produkt czy jako że trzy sztuki ?

testował ktoś? emotka

Może nie konkretnie w odpowiedzi na to pytanie, ale może komuś się przyda-u mnie w biedronce na regałach z promocjami przy pieczywie są pojedyncze soczki, coś koło 1,49.

Ja te trzy sztuki rozpakowuje i biorę dwa , przechodzi przez kasę po 1,49

robię tak samo emotka

U mnie w Biedronce jak kupi się 3pak to na paragonie jest 3 x Kubuś. Nie ma tylko info że Pokemon Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7314522 Napisano: 18.11.2025 09:57:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doo napisał(a):

bmacieja napisał(a):

otter napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

D88D napisał(a):

Nie wiem w którym wątku to napisać (jesli ktos ma pomysl to dajcie znać), ale nowa loteria coca coli w biedronce jest kiepsko zorganizowana przez Albedo. Wpisałem dzisiaj 6cyfrowy nr paragonu, datę i moj nr telefonu, każą tez załączyc zdjęcie. Czajcie to, że odrzuciło mi zgłoszenie, bo ktoś już podał ten sam 6cyfrowy nr paragonu. Powinni odrzucać tylko, jeśli zduplikowany jest numer paragonu w połączeniu z tąsamą datą paragonu, nie sam numer... Skoro już ponad 10tys zgłoszeń wpłynęło, jest spora szansa, że numery paragonów zaczną sie pokrywać...

Identyczna sytuacja dzisiaj u mnie. Napisałam im maila ale nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi.

U mnie to samo, odpowiedź na mojego maila była taka, że zgodnie z regulaminem. I tyle…

ktos skutecznie sie odwolal? mam to samo co wyzej

Miałam taką samą sytuację, pisałam do Albedo - odpowiedzi brak. Trochę dziwne, że nagle odrzucają aż tyle zgłoszeń, że niby ten sam numer paragonu już zgłoszony....

Proponuję każdy z waszych przypadków opisać zleceniodawcy loterii, czyli Coca-Coli i zaproponować, by więcej nie zlecali organizacji loterii tej agencji. Jak jeden punkt 3.22 z regulaminu dotyczący numeru paragonu, na który nie macie wpływu, może was wykluczyć z loterii pomimo spełnienia jej warunków?

No właśnie. Ja to pisałam już Albedo. I że mają wszelkie narzędzia by zweryfikować unikalność paragonu. A oni uparcie, że to zgodne z ich regulaminem. Ale teraz pytanie czy ten zapis w regulaminie jest prawidłowy skoro od razu wiadomo, że to nie ten sam paragon bo data inna, więc wpisywanie info o wykluczeniu to tylko pójście na łatwiznę i zła wola agencji. Ja kupiłam tylko 3 paragony i od razu pierwszy byl dubel. Tak, trzeba pisać do Coca-Coli, niech wiedzą, że agencja robi fuszerkę. Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7314421 Napisano: 17.11.2025 18:09:29 w SZUKAM....
aniaaa131 napisał(a):

Czy ktoś płacił w Rossmanie wygranym voucherem z listeerine na 15 zl

Tak bez problemu. Ja na samo obsłudze i jeszcze połączyłam z voucherem z everydayme Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7314294 Napisano: 17.11.2025 12:32:00 w Czy informują/ informowali?
Tylko 1 wpis z Desperadosa? Wyświetl w wątku >>
0 1 kaka72

ktosiek1

#7313723 Napisano: 14.11.2025 16:47:14 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Maraqjaa napisał(a):

Damsk żel pod prysznic?

Fluff w Rossmann? Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7313700 Napisano: 14.11.2025 15:45:48 w Wkurza mnie...
gregory04 napisał(a):

Gdzie te czasy kiedy przed świetami były takie wypasione nagrody do wygrania? Człowiek nie wiedział w co ręce włożyć. A teraz? emotka

No właśnie czy jeszcze czas i konkursy świąteczne wkrótce ruszą, a może w tym roku nie będzie nic ciekawego. To byłoby dziwne, bo wiosną/latem było trochę konkursów z fajnymi nagrodami, np. wycieczkami. Do tego w lutym olimpiada w Mediolanie. Ciekawe czy będą konki z wyjazdami.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7313657 Napisano: 14.11.2025 14:16:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co prawda w Prince Polo nie grałam, ale z ciekawości zapytam czy wygrał ktoś tekstem? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7313564 Napisano: 14.11.2025 10:20:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

No ileż można wkładać serca w te konkursy, żeby potem nawet proszku do prania nie dostać w zamian emotka chyba czas skończyć z tym sentymentem do grania, bo telewizory, pralki, telefony, ekspresy, vouchery do SPA, rowery wpadały lata temu... a teraz środki czystości trudno wygrać.

Albo włożyć serducho i kasę na produkty konkursowe, a wygrać skarpety. Niby skarpet nigdy mało, ale jest niedosyt.
Konkursy przestały dawać radość - zamiast tego jest smutek, niemoc. Nie mam już frajdy z pisania, a powoli przestaje mi się chcieć wkładać te minimum wysiłku w wysyłanie loterii, bo wiem, że i tak nic nie wygram emotka

Dokładnie. Loterie to w ogóle do odpuszczenia, bo to już zabawa zaczyna się robić nie dla zwykłych konsumentów/konkursowiczów, a hurtowników. No bo, ile tej coli jest się w stanie wypić? A w ogóle mało ostatnio konkursów kreatywnych.  Jak już są to nagrody takie, że przewijam dalej. A chciałoby się znów poczuć dreszcz emocji... emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7313065 Napisano: 12.11.2025 15:40:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

W przygotowaniu byly 3 paczki od iq marketing (jeśli to saga to powinnam mieć 2 nagrody) ,a nadali 1 . Też tak macie ?

Też Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7313055 Napisano: 12.11.2025 15:19:33 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
MDL napisał(a):

leniuszka napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Jak długo trzeba czekać na przelew z Balcerzaka? Wygraną z 26 października i brak przelewu do tej pory, a kojarzę że kiedyś szybko wysyłali

Ja dziś dostałam z końcówki pażdziernika

Ja też dziś dostałam.

O, właśnie dotarł przelew. Wykrakałam sobie  emotka Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0