Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7333567 Napisano: dzisiaj o 15:05:37 w Avanti
basiag napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Jak wysłać zgłoszenie na live IT or lose it. Próbuję kolejny dzień z Chrome na telefonie i mam tylko prześlij i wykorzystałeś limit zgłoszeń, brak w ogóle formularza, czy coś robię nie takemotka

jak się zagłosuje ale od razu nie wyśle tekstu na konkurs, to jak się próbuje drugi raz to już właśnie nie wpuszcza tylko info o wykorzystaniu limitu, czyli po zagłosowaniu nie powinno się opuszczać okna

Ok, tylko u mnie nie widać w ogóle formularza, żeby wpisać odpowiedź Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7333564 Napisano: dzisiaj o 14:53:31 w Avanti
Jak wysłać zgłoszenie na live IT or lose it. Próbuję kolejny dzień z Chrome na telefonie i mam tylko prześlij i wykorzystałeś limit zgłoszeń, brak w ogóle formularza, czy coś robię nie takemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7333184 Napisano: 01.02.2026 19:28:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Co nadają z magazynu McD?

Organizator H2O, np. Freewolucja, piccolo, Pepper, Trefl

O, to Piccolo, dzięki  emotka Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

ktosiek1

#7333133 Napisano: 01.02.2026 14:52:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co nadają z magazynu McD? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7333013 Napisano: 31.01.2026 13:15:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Karta 150 zł edenred z apki Coli  emotka - i uwaga - chcą paragon! Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7332981 Napisano: 31.01.2026 11:17:48 w Avanti
basiag napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Ciekawe kiedy będą informować za pierwszy dzień smakowego głosowania

byle szybko bo moja wena się już wyekspoatowała do zera :(  i niech już będzie: albo rybki albo akwarium emotka

A moja wena po porażce z grudnia sprawiła, że wyslalam na razie całe 0 zgłoszeń Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7332975 Napisano: 31.01.2026 10:44:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
blimey-limey napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy z Tchibo Gold (Dino) przychodzi jakieś potwierdzenie?

przychodzi zwrotka

A czy przyszła Wam od razu? Wysłałam odpowiedź, która ze względu na rozmiar zmieniła się w MMSa i na razie nie mam żadnej zwrotki...

Musi być SMS Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7332891 Napisano: 30.01.2026 15:01:24 w Avanti
W poniedziałek powinni wrócić z ferii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

ktosiek1

#7332524 Napisano: 28.01.2026 19:33:50 w Smolar
niunio napisał(a):

A czy ktokolwiek z was widział Oreo Classic w sklepie i ma ich kod EAN? Ja nawet w oficjalnym sklepie Mondelez nie widzę takiego czegoś. Tu ewidentnie chodzi o ten sam produkt, czyli Oreo w "zwykłym" wariancie smakowym.

ktosiek1 napisał(a):

as32572 napisał(a):

ReneK napisał(a):

makra napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ReneK napisał(a):

Co do produktów OREO biorących udział, napisałam do Smolara bo kupiłam fajny smak z limitowanej edycji świątecznej GINGERBREAD
czy takie również biorą choć nie ma ich na liście w regulaminie i dostałam taka odpowiedź  emotka
Więc wg. tej informacji jeśli dobrze zrozumiałam biorą udział wszystkie Ciacha OREOemotka

A mi odpisali że Oreo Original nie

A czy oryginał to nie te clasic ?

Zapewne Classic to Oryginal!
Na stronie konkursowej są właśnie ORYGINAL  pokazane🤷

Oryginal w końcu biora udział czy nie? Na stronie loterii zdjęcie Oreo Original a w regulaminie ich nie ma, mogli dac kody EAN zamiast nazw tylko.

Jeżeli gramatura się zgadza to ślij. Mi odpisali, że Original nie biorą udziału. I w wykazie produktów faktycznie nie było tej gramatury (kupiłam takie w pudełku). Wydaje mi się, że Original są już wycofywane i ich następca jest classic - one nie są w pudełkach. Oczywiście ciastko jest to samo...

Pytałaś tylko o samą nazwę, czy o produkt z konkretną gramaturą?

Jedno i drugie. Napisali że Original nie można. Ale komuś innemu (wrzucany był tu print screen odpowiedzi Smolara) napisali, że można wszystkie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7332486 Napisano: 28.01.2026 15:49:20 w Smolar
as32572 napisał(a):

ReneK napisał(a):

makra napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ReneK napisał(a):

Co do produktów OREO biorących udział, napisałam do Smolara bo kupiłam fajny smak z limitowanej edycji świątecznej GINGERBREAD
czy takie również biorą choć nie ma ich na liście w regulaminie i dostałam taka odpowiedź  emotka
Więc wg. tej informacji jeśli dobrze zrozumiałam biorą udział wszystkie Ciacha OREOemotka

A mi odpisali że Oreo Original nie

A czy oryginał to nie te clasic ?

Zapewne Classic to Oryginal!
Na stronie konkursowej są właśnie ORYGINAL  pokazane🤷

Oryginal w końcu biora udział czy nie? Na stronie loterii zdjęcie Oreo Original a w regulaminie ich nie ma, mogli dac kody EAN zamiast nazw tylko.

Jeżeli gramatura się zgadza to ślij. Mi odpisali, że Original nie biorą udziału. I w wykazie produktów faktycznie nie było tej gramatury (kupiłam takie w pudełku). Wydaje mi się, że Original są już wycofywane i ich następca jest classic - one nie są w pudełkach. Oczywiście ciastko jest to samo... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7332117 Napisano: 27.01.2026 11:11:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek napisał(a):

rufus napisał(a):

edith napisał(a):

Miałam pytać właśnie o nr.paragonu w Tchibo ale już wiem, że dolny obok daty ,to jeszcze pytanie jest limit znaków? Dziękuję za odpowiedź 🙂

Dolny to ten na przeciwko daty po lewej gdzie obok jest # ?😂
Juz sie pogubilem

Dokładnie ten co miał być po prawej u góry, a jest po lewej na dole emotka

Ale zgodnie z regulaminem chcą górny nr wydruku, a że data jest gdzie indziej na paragonie niż twierdzą.....ale chodzi im chyba o ten górny jednak, przynajmniej tak mówi regulamin (powołuje się na nr wydruku) Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7331811 Napisano: 25.01.2026 19:06:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
donia7 napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ostatnio lipa. Pokładałam nadzieję w Blanc ale wlasnie ogarnęłam, że to Smolar więc robie pa pa marzeniu o Francji i bonach. Haha

A skąd wiesz? Może zaskoczysz Smolara, trzymam kciuki!

Beskidzkie nie dali zestawu nawet, a ten nieszczęsny Żywiec dał chory bon do allegro na 20 zł. Kupię za to pół książki emotka

Może jeszcze 100 zł z Beskidzkich do Kaufa wpadnie, bo nikt się nie chwalił. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7331641 Napisano: 24.01.2026 12:14:28 w Wkurza mnie...
lasiglasty napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Wkurzają mnie takie dziwne nagrody niby voucher na wycieczkę za 20 000 zł, ale do jakiegoś małego biura podróży tylko w jednym mieście na uboczu Polski i w dodatku jak sobie policzyłam wszystkie koszty tej wycieczki na ich stronie to wychodzi jakieś 14 000 zł w zaokrągleniu, a nie żadne 20 000... Jakby nie mogli dać vouchera na wakacje pl

Chodzi o Tchibo?

Tak, zastanawia mnie skąd oni wytrzasnęli to biuro podróży, bo nawet nie ma ich w żadnej przeglądarce po wpisaniu hasła "wycieczka do Dubaju".

Może to biuro szwagra kogoś z agencji  emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

ktosiek1

#7331637 Napisano: 24.01.2026 12:03:57 w Wkurza mnie...
lasiglasty napisał(a):

Wkurzają mnie takie dziwne nagrody niby voucher na wycieczkę za 20 000 zł, ale do jakiegoś małego biura podróży tylko w jednym mieście na uboczu Polski i w dodatku jak sobie policzyłam wszystkie koszty tej wycieczki na ich stronie to wychodzi jakieś 14 000 zł w zaokrągleniu, a nie żadne 20 000... Jakby nie mogli dać vouchera na wakacje pl

Chodzi o Tchibo? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7331575 Napisano: 23.01.2026 21:16:33 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

ktosiek1

#7330974 Napisano: 22.01.2026 14:44:48 w Smolar
loteryjny napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

aurelia napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Sprawdziłam siebie w laureatach Neboa i mnie nie ma, a dostałam smsa z info o nagrodzie 2 st.emotka

Przecież w smsie z II stopniem jest wyraźnie napisane, że się odsyła pocztą i gdzie jest formularz.

To ja wiem, ale zastanawia mnie po co ta zakładka laureaci. Zakładki wyniki w ogóle nie ma dla tego konkursu. Może tylko 3 st jest w laureatach?

Zakładka laureaci jest do odesłania formularza a zakładki wyniki nie ma bo Smolar nie był tutaj organizatorem. Jeśli ktoś się chce dowiedzieć czy wygrał nagrodę I lub II stopnia bo np. nie zauważył smsa to musi do nich pisać.

Ok to wiele wyjaśnia, pewnie co laureaci to dla 3 stopnia żeby wysłać dane przez formularz Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7330970 Napisano: 22.01.2026 14:35:07 w Smolar
hefalump napisał(a):

Jest jeszcze taka strona wyniki.smolar (nie- laureaci.smolar)
Niedawno pojawił się na liście konkurs którego wyniki mnie interesują. 
Jeśli pokazuje że nie jestem laureatem to faktycznie już przepadło? Czy może jednak ktoś miał taka sytuację też że wyświetlił się jako wygrany dopiero po czasie.
(Są we mnie jeszcze resztki nadziei emotka  )

Po ptakach Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7330969 Napisano: 22.01.2026 14:34:27 w Smolar
aurelia napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Sprawdziłam siebie w laureatach Neboa i mnie nie ma, a dostałam smsa z info o nagrodzie 2 st.emotka

Przecież w smsie z II stopniem jest wyraźnie napisane, że się odsyła pocztą i gdzie jest formularz.

To ja wiem, ale zastanawia mnie po co ta zakładka laureaci. Zakładki wyniki w ogóle nie ma dla tego konkursu. Może tylko 3 st jest w laureatach? Wyświetl w wątku >>
0 0